- 27 Şubat 2013
- 14.843
- 42.388
- 798
Gidip görüşmeden ordan burdan duyduklarınla karar vermen doğru olmaz..
Genel olarak eleme yapabilirsin önceden daha fazla tercih edilen merkezleri sıralarsın ve aklına ilk aşamada yatanlarla gider görüşürsün..
Cidden doktorla olan ilk görüşme çok belirleyici oluyor..
inşallah ablacım 10 senedir bekliyoruz ve 6.tüp bebek denemesi olucak inşallah son olur...
484.7HA-Mİ-LE-YİMMMMMM
484.7HA-Mİ-LE-YİMMMMMM
evet evdeydim 2. gün ile 4. gün evin yanındaki kuaföre gidip saçlarımı yıkatıp fönlettim ama evin için hep yatmadım yemegimi meyve mi abur curlarımı hazırlayıp yedim mutfak tezgahını topladım yatağımı düzelttim çamaşırları makineye attım sadece wc için kalkmadım evin içinde yapabileceklerimi yaptım cnm.. Bence herşey bahaneee kimler neler yapıyor tutuveriyor hiç bişey yapmayanın tutmuyo bacım. Hiç kafana takmaaaa bakarsın benimki olmaz senin ki olur ama benimde olsun yinedeee kızz
günaydın kızlar herkese iyi haftalarrr
canım yaa bilmiyorum sadece cok AMACOK HAFİF Bİ ÇİZGİ gördük test bzuktur diyorum ama bellide olmaz tabiki...
burada kan testi 3 gün sonra geliyor canım bursayada gidemem malesef..
bu aksam eve gidince testi alıp bi yarın sabahta bakıcam..
inşallah gönlümden gecendir diyorum ama kötüsüde aklımdan cıkmıyo tabiki...
sen nasılsın
484.7HA-Mİ-LE-YİMMMMMM
yok arkadaşım baya düzeldi daha iyi parmağım , bu ay tedaviye başlıyoruz inşallah kanım düzelirse önümüzdeki ay hemen tüp bebek yapılıcak
canım testin bozuk olma ihtimalide var bi yarın olsun bakıcaz inşallah iyi olur yaa merakla bekliyorum ama bakalımkızzzzzzzzzzz nafiş neler okuyorum..aaaa hayırlısı olur inşallah bitanemm yaa..
bi mucize olsun ne olurrrrrrrrrrrr
canım benım hakkında hayırlısı olsun..ınsallah pozitif haberler alacağız senden..
r
inşallah bu güzel ayda dualarımız kabul olur ve bizlerde kavuşuruz yavrularımıza
evet abla haklısın hep birşeylerden kısıp biriktirip yapıyoruz tüp bebeği kolaymı öyle para kazanmak gökten yağmıyor artık bu devirde adım atığın yere bile para alıcaklar nerdeyse yani
sağol elammmm yaa İNşallah. Topiğimiz sırayla şenlensin inşallah...
Tatil nasıl geçti bu arada (Hiç Kötü olur mu desneee)
hiç birimiz zengin değiliz canım ama malesef başka şeylerden keserek biriktirip yaptırıyoruz bu tedavileri keşke tedvilere hiç gerek kalmasydı ama
canım testin bozuk olma ihtimalide var bi yarın olsun bakıcaz inşallah iyi olur yaa merakla bekliyorum ama bakalım
Kanın da ne sorun var parmağın yüzünden mi kaynaklandı acaba :26:
😞😞😞😞😞😞😞 çok zor allahım isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın
canım günaydınnnn nasılsınız bakimmmm her şey yolundadır umarım
kuzucumm genelde pozitif testler hatalı olmuyor ama bılıosunay rabbım buyuk cnm ya umarım bebişin kendiliğinden gelmiştir
canım ben daha önce bi kaç kez yaşadım bunu testin bozuk olmasını hatta birindede pozitif cıktı testler bozuk diye dikkate almamıstım sonra kimasal gebelik yaşadıgımı öğrenmiştim...amin canım ya..
rüyam da anne olmaktan yoruldum artık
amin canım ya..
rüyam da anne olmaktan yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?