2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

yaa güzel de doktorlar da ilk görüşmeye muayne parası alıyorlar o da 200 liradan aşağı değil...ne gıcıklar yaaav

inşallah ablacım 10 senedir bekliyoruz ve 6.tüp bebek denemesi olucak inşallah son olur...

biliyorsun bende 10 yıldır bekliyor deniyorum kuzum ve tam 7 tedavi oldum sınavımız ağır ama inşş üstesinden geleceğiz

kızlar bende yine bu yaz ankara da yaptıracam, zekai tahir burak hastanesine gidecem giden varsa önerir misiniz?

canım benım hakkında hayırlısı olsun..ınsallah pozitif haberler alacağız senden..

günaydın kızlar herkese iyi haftalarrr

günaydın bitanemm...
size de hayırlı haftalarr

kızzzzzzzzzzz nafiş neler okuyorum..aaaa hayırlısı olur inşallah bitanemm yaa..
bi mucize olsun ne olurrrrrrrrrrrr

inşallah bu güzel ayda dualarımız kabul olur ve bizlerde kavuşuruz yavrularımıza

evet abla haklısın hep birşeylerden kısıp biriktirip yapıyoruz tüp bebeği kolaymı öyle para kazanmak gökten yağmıyor artık bu devirde adım atığın yere bile para alıcaklar nerdeyse yani

yok arkadaşım baya düzeldi daha iyi parmağım , bu ay tedaviye başlıyoruz inşallah kanım düzelirse önümüzdeki ay hemen tüp bebek yapılıcak

Kanın da ne sorun var parmağın yüzünden mi kaynaklandı acaba :26:

kızzzzzzzzzzz nafiş neler okuyorum..aaaa hayırlısı olur inşallah bitanemm yaa..
bi mucize olsun ne olurrrrrrrrrrrr
canım testin bozuk olma ihtimalide var bi yarın olsun bakıcaz inşallah iyi olur yaa merakla bekliyorum ama bakalım

evet cnm haklısın valla..
Erdoğan 3 çocuk diyor ama tüp bebek masrafları bu kadar çok iken nasıl olsun acaba?

hiç birimiz zengin değiliz canım ama malesef başka şeylerden keserek biriktirip yaptırıyoruz bu tedavileri keşke tedvilere hiç gerek kalmasydı ama

😞😞😞😞😞😞😞 çok zor allahım isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın

Kanın da ne sorun var parmağın yüzünden mi kaynaklandı acaba :26:

yok arkadaşım ondan değil kanda ki beyaz hücreler yüksek bazı larında düşük çıktı tahliller de bu durum da tutunmaya enğelmiş kanda da pıhtılaşma olduğundan hiç tutunma olmamış dendi ümmoloji doktoru önce hücreleri dengelicez sonra hemen tüp bebek deniceğiz inşallah bende kavuşurum artık yavruma bu yüzden bu ay serum kullanıcam ara ara kan düzenlici

kuzucumm genelde pozitif testler hatalı olmuyor ama bılıosun ay rabbım buyuk cnm ya umarım bebişin kendiliğinden gelmiştir

amin canım ya..
rüyam da anne olmaktan yoruldum artık
canım ben daha önce bi kaç kez yaşadım bunu testin bozuk olmasını hatta birindede pozitif cıktı testler bozuk diye dikkate almamıstım sonra kimasal gebelik yaşadıgımı öğrenmiştim...

aynen canım bende artık rüyalardan sıkıldım ama eminim bi gün gerçek olacak

amin canım ya..
rüyam da anne olmaktan yoruldum artık

😔😔😔😔 eşim bıktı artık benden gece boyunca acaba bu sefer olur mu acaba bende anne olabilecekmiyim 😔😔😔😔😔😔😔

Offffffff ooofffff bu dünyadaki imtihanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…