- 27 Şubat 2013
- 14.843
- 42.388
- 798
yok arkadaşım ondan değil kanda ki beyaz hücreler yüksek bazı larında düşük çıktı tahliller de bu durum da tutunmaya enğelmiş kanda da pıhtılaşma olduğundan hiç tutunma olmamış dendi ümmoloji doktoru önce hücreleri dengelicez sonra hemen tüp bebek deniceğiz inşallah bende kavuşurum artık yavruma bu yüzden bu ay serum kullanıcam ara ara kan düzenlici
hayırlı olsun arkadaşım inşallah kucağınada alırsın
Eki Görüntüle 1165701 Eki Görüntüle 1165703 Eki Görüntüle 1165704Eki Görüntüle 1165701 Eki Görüntüle 1165703 Eki Görüntüle 1165704 Eki Görüntüle 1165701 Eki Görüntüle 1165703 Eki Görüntüle 1165704 Eki Görüntüle 1165701 Eki Görüntüle 1165703 Eki Görüntüle 1165704 Eki Görüntüle 1165701 Eki Görüntüle 1165703 Eki Görüntüle 1165704
Nihayet inandın hamile olduğuna
Tekrar tebrik ediyorum canım..
Sağlıkla kucağına aldığın günleride gör inşallah
Tebrik ederim cnm.cok guzel bi degerrr.
Allah tamamini erdirsinn :))
geldiğim ilk günden güzel bi haber tebrik ederim canım
Sendede adet olcakmış gibi ağrı akıntı ve aşırı gaz oldumu ya( bu arada hayırlı olsun allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize
Canimmmm okumamistim geçmişi...çok güzel bir değer kesin ikiz olacak
offf offf süper süper bir de ikiz olacak kesin valla çok çoks evindim umudum arttı...
süper bir haber bu kzuucum ya..
değerin mükemmel..maşallah valla ya..rabbım sorunsuzca kucağına da almayı nasip etsin inşallah
484.7HA-Mİ-LE-YİMMMMMM
canım tebrik ederim
Rabbbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebişlerini
Artık karamsar olma hamişsin işte basbayaaaaaaa
Bu muhteşem dilekleriniz için her birinize kocaman öpücükler canım arkadaşlarımDarısı sizin başınıza hepinizden güzel haberler bekliyorum Doktorum haftaya pazartesiye çağırdı ilk ultrason için veeeee değeriniz 2'den fazla katlamış artık ikiz mi olur bilemem dedi
Hsg konusunu gerçekten bilmiyordum sayenizde bunu yaptırmadan başlamayacağım. Ailemde sadece benim başıma gelen bir durum onların çocukları var ve hep bana ne zaman yaptıracaksın artık zamanı geldi diyorlar ben ise biraz zamanı var diyorum.. Bu sorular beni okadar çok üzüyor kiburda benimle aynı duyguları yaşayan sizlere konuşmak beni çok rahatlatıyor
Yok tatlım yaa ne karamsarlığı baksana hamilelik takvimi bile yaptımgörmemiş gibi:26:
Adet olcakmış gibi karnım ağrıyo ve akıntım çoğaldı korkuyorum dün gece hıçkırarak nasıl ağladım ;((((
484.7HA-Mİ-LE-YİMMMMMM
Caniiiimmmmmm tebrik ederimmm...harika bi degerrrr...ikizler gelioooooo ...kiz bizi meraktan cildirttin ama cok sukur derinnn bi ohhhh cektikkk
heh şöyleeeeeee
çok yakıştı hamişlik takvimide
Maşallah darısı bize inşallah
Canım tebrik ederim
Ne olur bizler için dua et ne olur canım
Benim adet tarihim test tarihimden 1 hafta önceydi aynen adet ağrıları çektim hatta ped ile dolaştım...Kızlar da şahidim...Hemen moralini bozma
Canım arkadaşlarım hepinize çok dua edicem Allahım isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasındesteğinize binlerce teşekkür...
Dün ki muhabbetten haberin varmı şekerim?
Var ise toplantı saati ayarlamak için bi kollarını sıva..
Bak bak bak büyümüşte akıl veriyor
Canım arkadaşlarım hepinize çok dua edicem Allahım isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasındesteğinize binlerce teşekkür...
çok şükür canım benim sen nasılsın
Bak bak bak büyümüşte akıl veriyor
canımmmmm çok tebrikler ne güzel bi haber rabbim sağlıkla devamını nasip etsin, seninle diğer tüp bebeği ocakta beraber sonuçlandırmıştık, güzel haberini almakda nasip oldu şükürler olsun
Amin inşallah canım bizlerde bu mutlulugu tez zamanda yaşarız
ikiz mi geliyo yoksaaa
Evet canım nasip bugüneymişÇok teşekkür ederim inşallah devamı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?