2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar şimdi kanaltürk canlı izleyin gerçi bri çok konuda uzman kesildik ama,ben şu an internetten izliyorum işyerinde şaktırmayın :)))))

İnşallah tedavin olumlu olur canım. Bende kanda pıhtılaşmaya baktırdım sorun çıkmadı ama kanda beyaz hücreler mi nedir onu bilmiyorum o testin ismi ne canım?

hayırlı olsun arkadaşım inşallah kucağınada alırsın

Nihayet inandın hamile olduğuna
Tekrar tebrik ediyorum canım..
Sağlıkla kucağına aldığın günleride gör inşallah

Tebrik ederim cnm.cok guzel bi degerrr.
Allah tamamini erdirsinn :))

geldiğim ilk günden güzel bi haber tebrik ederim canım

Sendede adet olcakmış gibi ağrı akıntı ve aşırı gaz oldumu ya( bu arada hayırlı olsun allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize

Canimmmm okumamistim geçmişi...çok güzel bir değer kesin ikiz olacak

offf offf süper süper bir de ikiz olacak kesin valla çok çoks evindim umudum arttı...

süper bir haber bu kzuucum ya..
değerin mükemmel..maşallah valla ya..rabbım sorunsuzca kucağına da almayı nasip etsin inşallah

Bu muhteşem dilekleriniz için her birinize kocaman öpücükler canım arkadaşlarım Darısı sizin başınıza hepinizden güzel haberler bekliyorum Doktorum haftaya pazartesiye çağırdı ilk ultrason için veeeee değeriniz 2'den fazla katlamış artık ikiz mi olur bilemem dedi

Caniiiimmmmmm tebrik ederimmm...harika bi degerrrr...ikizler gelioooooo...kiz bizi meraktan cildirttin ama cok sukur derinnn bi ohhhh cektikkk

kimseyle konuşamasanda biz varız burda merak etme canım
aynı şeyleri bizde yaşıyoruz inan
kolu komşu baskısı, akrabalardan hani siz daha bebek yapmıyormusunuz vs gibi bi sürü şeyler

Adet olcakmış gibi karnım ağrıyo ve akıntım çoğaldı korkuyorum dün gece hıçkırarak nasıl ağladım ;((((

ağlama canım herkesde aynı belirtiler olcak diye bişey yokki
bak mesela benim hiç agrım sızım olmadı ve sonuç negatifti
agrı olmasıda bazen iyi haberci olabiliyor.kendinide bebişinide üzme tamam mı

Caniiiimmmmmm tebrik ederimmm...harika bi degerrrr...ikizler gelioooooo...kiz bizi meraktan cildirttin ama cok sukur derinnn bi ohhhh cektikkk

heh şöyleeeeeee
çok yakıştı hamişlik takvimide
Maşallah darısı bize inşallah

Canım tebrik ederim
Ne olur bizler için dua et ne olur canım

Canım arkadaşlarım hepinize çok dua edicem Allahım isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın desteğinize binlerce teşekkür...

Canım arkadaşlarım hepinize çok dua edicem Allahım isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın desteğinize binlerce teşekkür...

canımmmmm çok tebrikler ne güzel bi haber rabbim sağlıkla devamını nasip etsin, seninle diğer tüp bebeği ocakta beraber sonuçlandırmıştık, güzel haberini almakda nasip oldu şükürler olsun

Dün ki muhabbetten haberin varmı şekerim?
Var ise toplantı saati ayarlamak için bi kollarını sıva..

Bak bak bak büyümüşte akıl veriyor

phalaaaaaaa
bu mesajı görmedin sanırım egunalın sana yazdıgı?
yeni topik açılcak geyik bölümünde tüpçülerin geyik topiği olmasın mı canım dimi ama:)))

Amin inşallah canım bizlerde bu mutlulugu tez zamanda yaşarız
ikiz mi geliyo yoksaaa

çok şükür canım benim sen nasılsın

gel-gitli bi hayat yaşıyorum cnm. Genelde pozitifim ama bazen geliyorlar bilirsin işte
İyi olmanıza sevindim canım ya bu arada dua istiyorum senden cuma günü test günüm 2. dondurulmuş transferim gerçekleşti beklemedeyim.

Bak bak bak büyümüşte akıl veriyor

Hahahhahaha bunu birinizin diyeceğini biliyodumm

canımmmmm çok tebrikler ne güzel bi haber rabbim sağlıkla devamını nasip etsin, seninle diğer tüp bebeği ocakta beraber sonuçlandırmıştık, güzel haberini almakda nasip oldu şükürler olsun

Evet canım nasip bugüneymiş Çok teşekkür ederim inşallah devamı gelir

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr cumartesi akşamı noldu bilin ya evde 2 tane gebelik testi kalmış.bende boşa gitmesin yapim dedim ANAAAAAAAAAAA silik çizgi herzaman kopkoyu ıkan şey silikleşmişti ikinciyi yaptım oda silik ağla ağla öldüm gitti dedim kesin.hemen doktoru aradı eşim acile gittik bebek yerinde kalbide atıyomuş hamdolsun..ama neden öyle oldu hala bilmiyorum buda bi ders oldu bidaha test mest yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…