kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr cumartesi akşamı noldu bilin yaevde 2 tane gebelik testi kalmış.bende boşa gitmesin yapim dedim ANAAAAAAAAAAA silik çizgi herzaman kopkoyu ıkan şey silikleşmişti ikinciyi yaptım oda silik ağla ağla öldüm gitti dedim kesin.hemen doktoru aradı eşim acile gittik bebek yerinde kalbide atıyomuş hamdolsun..ama neden öyle oldu hala bilmiyorum buda bi ders oldu bidaha test mest yok
Maşallah canım maşallah Allahtan istediğim tek şey, yani bu konu hakkında sağlıklı ve hayırlı evlat olması ile birlikte ikiz ve ikisinide kız istiyorum Yarabbim Allahım inşallah banada verir inşallah
phalaaaaaaa
bu mesajı görmedin sanırım egunalın sana yazdıgı?
yeni topik açılcak geyik bölümünde tüpçülerin geyik topiği olmasın mı canım dimi ama:)))
Haticimmm canımmm sen onu bunu bırak da arkadaşının takvimine bakdeğerim Allahın izniyle 484.7 Haftaya pazartesi ilk ultrason
Haticimmm canımmm sen onu bunu bırak da arkadaşının takvimine bakdeğerim Allahın izniyle 484.7 Haftaya pazartesi ilk ultrason
alıntıladığın için merciiiii bebeğim..
hatunun bizi gördüğü yok ayıp ama dimi bizde gider açarız topiği görer gününü
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr cumartesi akşamı noldu bilin yaevde 2 tane gebelik testi kalmış.bende boşa gitmesin yapim dedim ANAAAAAAAAAAA silik çizgi herzaman kopkoyu ıkan şey silikleşmişti ikinciyi yaptım oda silik ağla ağla öldüm gitti dedim kesin.hemen doktoru aradı eşim acile gittik bebek yerinde kalbide atıyomuş hamdolsun..ama neden öyle oldu hala bilmiyorum buda bi ders oldu bidaha test mest yok
çünkü zamanla beta hcg tavan yapıp hamileliğin ilerlediği süreçten yavas yavas düşecek korkulacak bisey yok yani...kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr cumartesi akşamı noldu bilin yaevde 2 tane gebelik testi kalmış.bende boşa gitmesin yapim dedim ANAAAAAAAAAAA silik çizgi herzaman kopkoyu ıkan şey silikleşmişti ikinciyi yaptım oda silik ağla ağla öldüm gitti dedim kesin.hemen doktoru aradı eşim acile gittik bebek yerinde kalbide atıyomuş hamdolsun..ama neden öyle oldu hala bilmiyorum buda bi ders oldu bidaha test mest yok
phalaaaaaaa
yeni topik açılcak geyik bölümünde tüpçülerin geyik topiği olmasın mı canım dimi ama:)))
phalaaaaaaa
Dün ki muhabbetten haberin varmı şekerim?
Var ise toplantı saati ayarlamak için bi kollarını sıva..
Hahahhahaha bunu birinizin diyeceğini biliyodumm
Evet canım nasip bugüneymişÇok teşekkür ederim inşallah devamı gelir
Inşallah canim rabbim gönlüne gore versin .. en cadisindan iki kiz evlat
Allah ım yarabbim haticim sen bari yapma yaaa:)))))
çokşükür herşey yolunda bida öle yaramaslıklar yapma taam mı
çünkü zamanla beta hcg tavan yapıp hamileliğin ilerlediği süreçten yavas yavas düşecek korkulacak bisey yok yani...
mesela down sendromunda bt hcg afp ve bi kaç testlerin sonuclarına bakılarak değerlendiriliyor..
Canim niye canin sikildine guzel isini yap,ben herseyimi kendim yaptim,ev supurdum,utu yaptim.sadece kendini zorlama dedim,kotu bisii demedim ki.tutacagi varsa tutuyo zaten.ben iyi niyetten seyettiydim:26: ben ilk bikac gun cok gezindim ama oturmak yerine uzun oturdum,yatar gibi..ay neyse herseyi normal yapan monica da hamile,demek ki bisii farketmiyor.ben sadece gonulden inandim olacak diye..
Kızlar haydi geyik muhabbetine açtım konuyu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730184&p=35841012#post35841012
evet canım ama o düşüşlerinde bi sınırlaması var atyorum bak amamen atıyorum sana anlatmak içinciddimisinnnnnnn doktorum bunu dememişti bak çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?