2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Haticimmm canımmm sen onu bunu bırak da arkadaşının takvimine bak değerim Allahın izniyle 484.7 Haftaya pazartesi ilk ultrason

Maşallah canım maşallah Allahtan istediğim tek şey, yani bu konu hakkında sağlıklı ve hayırlı evlat olması ile birlikte ikiz ve ikisinide kız istiyorum Yarabbim Allahım inşallah banada verir inşallah

Inşallah canim rabbim gönlüne gore versin .. en cadisindan iki kiz evlat

phalaaaaaaa
bu mesajı görmedin sanırım egunalın sana yazdıgı?
yeni topik açılcak geyik bölümünde tüpçülerin geyik topiği olmasın mı canım dimi ama:)))

alıntıladığın için merciiiii bebeğim..
hatunun bizi gördüğü yok ayıp ama dimi bizde gider açarız topiği görer gününü

Haticimmm canımmm sen onu bunu bırak da arkadaşının takvimine bak değerim Allahın izniyle 484.7 Haftaya pazartesi ilk ultrason

ayyyyyyyyyyy maşallah yaaaaaaa duygulandım hamdolsun rabbime ya..canım benm keseni gör dahada güzel olacak

alıntıladığın için merciiiii bebeğim..
hatunun bizi gördüğü yok ayıp ama dimi bizde gider açarız topiği görer gününü

baktım bişi yazdıgı yok dedim alıntılayım bari ama o da yok
görür elbet inşallah

ee bu arada dün ekşin olmamış ama agrında devam ediyormuş
ne demek oluyo şimdi bu:26: ozaman sen bugünü değerlendir olmadı:111::111::111:

Allah ım yarabbim haticim sen bari yapma yaaa:)))))
çokşükür herşey yolunda bida öle yaramaslıklar yapma taam mı

çünkü zamanla beta hcg tavan yapıp hamileliğin ilerlediği süreçten yavas yavas düşecek korkulacak bisey yok yani...
mesela down sendromunda bt hcg afp ve bi kaç testlerin sonuclarına bakılarak değerlendiriliyor..

phalaaaaaaa
yeni topik açılcak geyik bölümünde tüpçülerin geyik topiği olmasın mı canım dimi ama:)))

olsun olsun canımda egunalin yazdığı o yazı hangi sayfada

phalaaaaaaa

Tamam tamam alıntı yaptığına tıkladım buldum çok cahilim

Allah ım yarabbim haticim sen bari yapma yaaa:)))))
çokşükür herşey yolunda bida öle yaramaslıklar yapma taam mı

kız hiç sorma eşim beni dövcekti nerdeyse delirdinmi diyo bütün tırnaklarını yemiş o gece haha

ciddimisinnnnnnn doktorum bunu dememişti bak çok sağol

nazaaan hamilelik takvimin hayırlı olsun.
nasıl hesapladın tarihleri, sat a göre mi, transferin 15 gün öncesi hesabıyla mı? Bana da diyiversen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…