evet canım ama o düşüşlerinde bi sınırlaması var atyorum bak amamen atıyorum sana anlatmak için
..
1 günde 2 birim düşecek mesela 3-4 düşerse anormal
canım ben daha önce bi kaç kez yaşadım bunu testin bozuk olmasını hatta birindede pozitif cıktı testler bozuk diye dikkate almamıstım sonra kimasal gebelik yaşadıgımı öğrenmiştim...
aynen canım bende artık rüyalardan sıkıldım ama eminim bi gün gerçek olacak
😔😔😔😔 eşim bıktı artık benden gece boyunca acaba bu sefer olur mu acaba bende anne olabilecekmiyim 😔😔😔😔😔😔😔
Offffffff ooofffff bu dünyadaki imtihanım
Bu muhteşem dilekleriniz için her birinize kocaman öpücükler canım arkadaşlarımDarısı sizin başınıza hepinizden güzel haberler bekliyorum Doktorum haftaya pazartesiye çağırdı ilk ultrason için veeeee değeriniz 2'den fazla katlamış artık ikiz mi olur bilemem dedi
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr cumartesi akşamı noldu bilin yaevde 2 tane gebelik testi kalmış.bende boşa gitmesin yapim dedim ANAAAAAAAAAAA silik çizgi herzaman kopkoyu ıkan şey silikleşmişti ikinciyi yaptım oda silik ağla ağla öldüm gitti dedim kesin.hemen doktoru aradı eşim acile gittik bebek yerinde kalbide atıyomuş hamdolsun..ama neden öyle oldu hala bilmiyorum buda bi ders oldu bidaha test mest yok
anlamada zaten takılma bosver iyimiş ya görmüşsün yaayok zaten ultrasonda görünce rahatladım hamdolsun ya çok sağol o düşüşlerden hiç anlamıyorum zaten
aminnn canım inşallahkuzucumm umarımm bu sefer yüzün güler ya..
rabbım hayırlı evlar nasip etsin hepimize..
.
Haticimmm canımmm sen onu bunu bırak da arkadaşının takvimine bakdeğerim Allahın izniyle 484.7 Haftaya pazartesi ilk ultrason
ohooo kızım ya senın de canın sıkılıyo heralde..
Aaaa kızıcam ama nese kı hamişsin
Artık idrar testlerini bi kenara bırak...
Kızlar haydi geyik muhabbetine açtım konuyu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730184&p=35841012#post35841012
kız hiç sorma eşim beni dövcekti nerdeyse delirdinmi diyo bütün tırnaklarını yemiş o gece haha
canım sen değerini daha önce yazmıştın ama noktasını unutmuşsun herhalde sanki 4bin küsür gibi yazmıştın
canım sen değerini daha önce yazmıştın ama noktasını unutmuşsun herhalde sanki 4bin küsür gibi yazmıştın
ağlama canım herkesde aynı belirtiler olcak diye bişey yokki
bak mesela benim hiç agrım sızım olmadı ve sonuç negatifti
agrı olmasıda bazen iyi haberci olabiliyor.kendinide bebişinide üzme tamam mı
gel-gitli bi hayat yaşıyorum cnm. Genelde pozitifim ama bazen geliyorlar bilirsin işte
İyi olmanıza sevindim canım ya bu arada dua istiyorum senden cuma günü test günüm 2. dondurulmuş transferim gerçekleşti beklemedeyim.
Ağzından bal dalmıyor inşallah öyledir cnm
haydi kızlarr gelinnn geyiğe :))
hhahhahaYaramaz gebe seni
ovulasyon testide yapaydın bari oldu olcak
canm o monicagaller di
Yok yavrum 484.7 değerim bugün 14. gün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kız ben karıştırmışım monicagaller in değeriydi o kendimden utanıyorum nasıl karıştırdım ama maşallah gebeler hızla çoğalıyor karıştırmam normal di mi?
ayyyy canım benim inşallah pozitif olacak umudunu kaybetme inşallah bu sefer olacak dua edicem sana söz
evet evdeydim 2. gün ile 4. gün evin yanındaki kuaföre gidip saçlarımı yıkatıp fönlettim ama evin için hep yatmadım yemegimi meyve mi abur curlarımı hazırlayıp yedim mutfak tezgahını topladım yatağımı düzelttim çamaşırları makineye attım sadece wc için kalkmadım evin içinde yapabileceklerimi yaptım cnm.. Bence herşey bahaneee kimler neler yapıyor tutuveriyor hiç bişey yapmayanın tutmuyo bacım. Hiç kafana takmaaaa bakarsın benimki olmaz senin ki olur ama benimde olsun yinedeee kızz
Aaaaaaaaaaaaaa karıştırdım ben doğru ya o nerelerde? kendimi tekzip ediyorum o zaman
inşallah canım inşallah
Seninde adet olcakmış gibi ve akıntın ve gazın oldumu 8. Günlerde:))
kız canım sıkılıyodu galiba haha canım benm artık tövbe yaparmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?