2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet canım ama o düşüşlerinde bi sınırlaması var atyorum bak amamen atıyorum sana anlatmak için
..
1 günde 2 birim düşecek mesela 3-4 düşerse anormal

yok zaten ultrasonda görünce rahatladım hamdolsun ya çok sağol o düşüşlerden hiç anlamıyorum zaten

kuzucumm umarımm bu sefer yüzün güler ya..
rabbım hayırlı evlar nasip etsin hepimize..

off ya zor bi durum rabbım yüzümüze gülsün..

maşallah ya...

ohooo kızım ya senın de canın sıkılıyo heralde..
aaaa kızıcam ama nese kı hamişsin
ARTIK İDRAR TESTLERİNİ Bİ KENARA BIRAK...

Haticimmm canımmm sen onu bunu bırak da arkadaşının takvimine bak değerim Allahın izniyle 484.7 Haftaya pazartesi ilk ultrason

canım sen değerini daha önce yazmıştın ama noktasını unutmuşsun herhalde sanki 4bin küsür gibi yazmıştın

haydi kızlarr gelinnn geyiğe :))

kız hiç sorma eşim beni dövcekti nerdeyse delirdinmi diyo bütün tırnaklarını yemiş o gece haha

hhahhaha Yaramaz gebe seni
ovulasyon testide yapaydın bari oldu olcak

canım sen değerini daha önce yazmıştın ama noktasını unutmuşsun herhalde sanki 4bin küsür gibi yazmıştın

canm o monicagaller di

ayyyy canım benim inşallah pozitif olacak umudunu kaybetme inşallah bu sefer olacak dua edicem sana söz

Yok yavrum 484.7 değerim bugün 14. gün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız ben karıştırmışım monicagaller in değeriydi o kendimden utanıyorum nasıl karıştırdım ama maşallah gebeler hızla çoğalıyor karıştırmam normal di mi?

kız ben karıştırmışım monicagaller in değeriydi o kendimden utanıyorum nasıl karıştırdım ama maşallah gebeler hızla çoğalıyor karıştırmam normal di mi?

Tabi normal :) Ne güzel hamişten geçilmez inşallah bu topik de biz hep karıştırırız :))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyle deme ikimiznkide tutunur insallah.dr una sorarsin iğnenin etksimi diye ama zaten kanda değerin yüksek çıktığında iğnenin okadar etki etmesi imkansiz..
Ben banyo bile yaptım vallahi ertesi gün.ilkinde tam 5 gün yapmamistim,4 gün dışarı adım atmamistim suyumu bile Annemler getiriyordu ne oldu olması.bu sefer kasların yani...

Aaaaaaaaaaaaaa karıştırdım ben doğru ya o nerelerde? kendimi tekzip ediyorum o zaman

olsun canım karıştırman çok normal gebelerimize sevgimiz sonsuz
burdaydı ama çıkmış sanırım sen yazarken aşağıda görmüştüm

Seninde adet olcakmış gibi ve akıntın ve gazın oldumu 8. Günlerde:))

bende hiçbişi olmadı canım transfer sonrası
ne bişi hissettim ne bi agrı ne bi şişkinlik
içimden de hep tutmadı kesin dedim ve dogru tahmin ettim
belirtilere hiç takılma derim
yani belirti olmak zorunda da değil olmmak zorunda da değil
tamamen kişiye bağlı az kaldı azcık daha sabırr testinde inşallah pozitif sonucu alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…