- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
Oyle deme ikimiznkide tutunur insallah.dr una sorarsin iğnenin etksimi diye ama zaten kanda değerin yüksek çıktığında iğnenin okadar etki etmesi imkansiz..
Ben banyo bile yaptım vallahi ertesi gün.ilkinde tam 5 gün yapmamistim,4 gün dışarı adım atmamistim suyumu bile Annemler getiriyordu ne oldu olması.bu sefer kasların yani...
işte ben hala banyo yapmadım koktum kız resmennn
Şaka şaka Allahtan terleyen bi tip değilim nasipse bu akşam çimerim artık
ama korkuyorum yaaaa ılık suyla banyoyu beceremiyorum çok üşüyorum çünkü bakalım denicem yinede hayırlısı olsun hepimiz için cnm benim.
yok zaten ultrasonda görünce rahatladım hamdolsun ya çok sağol o düşüşlerden hiç anlamıyorum zaten
Ben bıde sana şeyı soracaktım,benı transferden burgun önce aradılar sağlıklı bır şeklide çözündü dediler ertesi günde transfer ettıler yanı cozdurdukten sonra bugün daha dış ortamda kalmış oldu,senın embrıyon için bi gunü oncesinden aramadılar mı? Aradılarsada acaba gelişimini tamamlamadıdamı dıger tüpü çözdüler bır bilgi verdıler mı? Bi de kaçıncı gün embrıyosudu...
Ne çok soru sordum
Sor canım ne olacak bende soruyorum.
Benimki 5. gündü hiç bi gün önceden aramadılar beni; çünkü aynı gün çözdürdüler.
Sabah 9 da gelin dediler gittik, sonra embriyolog geldi yanımıza sağlıklı çözünemedi 3 e kadar beklicez belki toparlanır dediler bekledik ilk çzöülen tek embriyo yaşamamış. 2. çift tüpü çözdürmüşler bu esnada galiba gelir gelmez transfer için içeri aldılar embriyo kalitelerini bi le transfer için hazırlık yaparlarken söylediler bana biri orta kalitede diğer kötü kalite çözüldü bu yüzden ikisinide transfer ediyoruz dediler banada inanılmaz saçma geldi tabi bu durum ama iletişim kuramıyorum kimseyle hepsinde bi hava zorla konuşuyor mübarekler... senin kaçıncı gündü 3. falansa bekletmeleri normalde 5i beklettiklerini duymamıştım:26:
Küçük bir sayaç aldım dini kitaplar satanbyerlerde satılıyor okudukça basıyorum ama ona rağmen bastım mı basmadım mı diye bende şaşırıyorum ama olsun önemli olan niyet Allah bizim kaçtane eksik okumuşluğumuz kaçtane fazla okumuşluğumuza göre değerlendirmez yanlış bile okumuş olabiliriz Allah bizler gibi eksik aramaz o kalbimize bakar
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa NE DEMEK İSKELET BİLE OYNATIRIM İNŞŞŞ SEN HAMİŞ OL
slm ne okuyorsunuz? merak ettim
3. Gündü benım kı camım ama 6. Gun transfer yapanlarında duymuştum ben tabı burda degıl ama
Benım zaten bı tane dondurulmuşum vardı,Allah'ın izniyle sağlıklı dedıler bakalım..bende dayanamayız cuma gunü kanı testi yaparım vallahı pazar gunü normal test gunü veya cumartesı sonuçta tutunmuşsa bellı bır degeri olur dıye dusunuyorum
484.7HA-Mİ-LE-YİMMMMMM
484.7HA-Mİ-LE-YİMMMMMM
Canım hayırlı olsun çok tebrik ediyorum maşallah subhanallah nasil bir deger bu ikizmi üçüz mü Rabbim nazarlardan korusun hem seni hem bebislerini Rabbim tamamina erdirsin
canım ben daha önce bi kaç kez yaşadım bunu testin bozuk olmasını hatta birindede pozitif cıktı testler bozuk diye dikkate almamıstım sonra kimasal gebelik yaşadıgımı öğrenmiştim...
aynen canım bende artık rüyalardan sıkıldım ama eminim bi gün gerçek olacak
iyiyim bitanem iş güç uğraşıyorum..nafiş canım nasılsın, ne zamandır görüşemiyoruz. Umarım bize yarın harika bir haber verirsin!
canım ben o sayfayı aboneliklere ekleyip sonra kullanıcı kontrol panelinden buluyorumKızlar egunalın yeni açtığı sayfayı nerede kolay bulabilirim
iyiyim bitanem iş güç uğraşıyorum..
uzun zamandır yoktum aranıza ama artık döndüm...
sende ne var ne yok canım..
kaç kişilerse dedin bebişin tutundumu canım
canım benm cok sevindim yaaa....canım benim dondurulmuş transferim gerçekleşti, 15. güne test tarihi verdiler.
Cuma günü 15. günümdü ve kan verdim, 4677 çıktı
Allah'a çok şükür, devamı nasip olursa bu sefer oldu canım. Darısı başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?