2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

işte ben hala banyo yapmadım koktum kız resmennn
Şaka şaka Allahtan terleyen bi tip değilim nasipse bu akşam çimerim artık
ama korkuyorum yaaaa ılık suyla banyoyu beceremiyorum çok üşüyorum çünkü bakalım denicem yinede hayırlısı olsun hepimiz için cnm benim.

Ben bıde sana şeyı soracaktım,benı transferden burgun önce aradılar sağlıklı bır şeklide çözündü dediler ertesi günde transfer ettıler yanı cozdurdukten sonra bugün daha dış ortamda kalmış oldu,senın embrıyon için bi gunü oncesinden aramadılar mı? Aradılarsada acaba gelişimini tamamlamadıdamı dıger tüpü çözdüler bır bilgi verdıler mı? Bi de kaçıncı gün embrıyosudu...
Ne çok soru sordum

Sor canım ne olacak bende soruyorum.
Benimki 5. gündü hiç bi gün önceden aramadılar beni; çünkü aynı gün çözdürdüler.
Sabah 9 da gelin dediler gittik, sonra embriyolog geldi yanımıza sağlıklı çözünemedi 3 e kadar beklicez belki toparlanır dediler bekledik ilk çzöülen tek embriyo yaşamamış. 2. çift tüpü çözdürmüşler bu esnada galiba gelir gelmez transfer için içeri aldılar embriyo kalitelerini bi le transfer için hazırlık yaparlarken söylediler bana biri orta kalitede diğer kötü kalite çözüldü bu yüzden ikisinide transfer ediyoruz dediler banada inanılmaz saçma geldi tabi bu durum ama iletişim kuramıyorum kimseyle hepsinde bi hava zorla konuşuyor mübarekler... senin kaçıncı gündü 3. falansa bekletmeleri normalde 5i beklettiklerini duymamıştım:26:

3. Gündü benım kı camım ama 6. Gun transfer yapanlarında duymuştum ben tabı burda degıl ama
Benım zaten bı tane dondurulmuşum vardı,Allah'ın izniyle sağlıklı dedıler bakalım..bende dayanamayız cuma gunü kanı testi yaparım vallahı pazar gunü normal test gunü veya cumartesı sonuçta tutunmuşsa bellı bır degeri olur dıye dusunuyorum

slm ne okuyorsunuz? merak ettim

Senin ilk transferinde mi 3. gündü...İnan tutmadıysa zaten boşuna iğne ilaç vs. kullanmak istemiyorum ben yaaa o yüzden erken ögrenme kaygım bundan dolayı birazda. Bencede çıkar kanda.

484.7 HA-Mİ-LE-YİMMMMMM

canım çok tebrik ederim ama şu iki sonucunu bulmak için sabahtan beri 100 sayfa falan okudum, yeminlen bezdim.
Lütfen artık kendini hiçbir şey için üzme, rahatla. Her şey bu kadar yolunda giderken "(" böyle biten cümlelerini görmek istemiyorum.
Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin.
Gözünaydın. Seninle aynı günlerde doğuracağız inşallah.

Canım hayırlı olsun çok tebrik ediyorum maşallah subhanallah nasil bir deger bu ikizmi üçüz mü Rabbim nazarlardan korusun hem seni hem bebislerini Rabbim tamamina erdirsin

Arkadaşım çoook teşekkür ederim. Sizlerin desteği sayesinde dayandım bu kadar. Dondurulmuş embriyolarda değer zaten yüksek çıkarmış fresh e göre. Tek de olabilir yani. Sağlıklı olsun da kaç kişilerse razıyız.
Senin hamileliğin nasıl gidiyor, kızının adı belli mi? Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

nafiş canım nasılsın, ne zamandır görüşemiyoruz. Umarım bize yarın harika bir haber verirsin!

Kızlar egunalın yeni açtığı sayfayı nerede kolay bulabilirim

nafiş canım nasılsın, ne zamandır görüşemiyoruz. Umarım bize yarın harika bir haber verirsin!
iyiyim bitanem iş güç uğraşıyorum..
uzun zamandır yoktum aranıza ama artık döndüm...
sende ne var ne yok canım..
kaç kişilerse dedin bebişin tutundumu canım

Kızlarrr, bişey sorcam yaaa :26: histeroskopi yaptırıcak biyer bulamadım, istanbul avrupa yakasında uygun fiyata histeroskpi yapan hastane biliyomusunuz ?.

Çalıştığım hastanede alet kırıkmış, tüp bebek merkezinde 3150 tl istediler.

Çevre özel hastanelerin hemen hemen hiçbirisi yapmıyo. yardımcı olur musunuz

iyiyim bitanem iş güç uğraşıyorum..
uzun zamandır yoktum aranıza ama artık döndüm...
sende ne var ne yok canım..
kaç kişilerse dedin bebişin tutundumu canım

canım benim dondurulmuş transferim gerçekleşti, 15. güne test tarihi verdiler.
Cuma günü 15. günümdü ve kan verdim, 4677 çıktı
Allah'a çok şükür, devamı nasip olursa bu sefer oldu canım. Darısı başına inşallah.

canım benm cok sevindim yaaa....
duana aminnn diyorum canım benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…