2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim bak demissin,onurlari zedelenir...o yuzden kocadan ozur beklenmez once ozur dilenir..yoksa evlilik kurumu mahvolur..ozur dileyip ornek olmak lazim..adama mum filan laİm degil,oyle seyleri biz seviyoruz,onlar hatali oldugumuzu kabul etmemizi istiyorlar sadece

canım benim zaten mesaj attım özür diledim dedim ya eşim uzatmaz hamdolsun ama bende onun hatasının farkına varmasını istiyorum oda onda yok valla.bu arada sen nasılsın nasıl gidiyo keseyi gördnmü

Nazancım bana mı yazdın Hatiye mi

genelde o ilk adımı atar ama bu sefer ben attım küfür ettğim için :) özür diledim ben hamdolsun uzatmaz eşim ama tavrıda bu işte çocuk gibi :)

düzelir canım çok sağol

Aynı fikirdeyim.
Onu umursamıyorsan bile kendi mutluluğun ve huzurun için yapıcı olman lazım. Atarlı giderli dönemler bitti artık bebek geliyor... Lütfen bir daha en yakının olan insana böyle ağır kelimeler kullanma, ne kadar haklı olsan da haksız duruma geçersin. Konu çok gereksiz büyümüş. Özür dile canım gurur yapacak yer değil, tatlıya bağlansın tekrarı olmasın inşallah.

özür diledim zaten :) sen nasıl oldun keseyi gördünmü ikizmi tekmi :)

yiyosa aldatsın.insan kocasını tanır değilmi ? sen tanıyormusun eşini ? ben tanıyorum.

Eeee o zaman bu yaptığın tantana ne, eşini bu kadar tanıyorsun da niye o zaman olayı bu duruma getirdin?
Anladığım kadarıyla sen çok pişman değilsin yaptığından, ben karşımdakini asla tam tanım diyemem ama kendimi çok iyi tanırım ben aynı hatayı yapmış olsaydım şuan vicdanım son derece rahatsız olur mideme kramplar girer ve ruh gibi ortalıklarda gezinirdim kendi yaptığım hata kendime çok ağır gelirdi.

Kaç gündür yumi çatlıyooo dedim anladım ki dün çatladı
Ağrım bugün kesildi dün gecede transferimi oldum 14 gün sonra kan verip Hamileyim yazıcam buraya

ee hani 1 temmuzda test yapcaktın yaaaa

canım inşallah gönlünden geçeni Rabbim nasip eder
kv ile oturanlar üstelik bide işin içinde elti olunca geçinmek zor
ama siz neyseki mutlusunuz kendi aranızda
onlardan böylesine güzel bahsediyorsun
ufak tefen rahatsızlıklar elbet olur artık okadar
bebişin olunca kendi evinize geçersiniz inşallah

Bak bence yaptır, Üniversitede çok pahalı değil doktorun önüne koyarsın böylelikle olmadığına tutmadığına bahane bulamazlar. Kesinlikle yaptır doktorum benden ilk bunları istedi.

tamam canım gidip görüşeceğim mutlaka önümüzdeki hafta içi
adetliyken de yapılıyormu bu testler peki ?

katılıyorum

Adetli adetsiz önemli değil canım güne güre değişen bir şey değil bu

canım benim zaten mesaj attım özür diledim dedim ya eşim uzatmaz hamdolsun ama bende onun hatasının farkına varmasını istiyorum oda onda yok valla.bu arada sen nasılsın nasıl gidiyo keseyi gördnmü

Ozur dilediysen aferim sana hatasini da yarin konusursun canim benim,siniriniz gecsin..
Ben persembeyi bekliyorum yaa,cok merak ediyorum yavrıım gorunecek mi o gun gideyim ilan edecegim burada
Bu son 2-3gundur cok hafif kahve leke geliyor ilacla birlikte sadece..

Adetli adetsiz önemli değil canım güne güre değişen bir şey değil bu

heh tmm ozaman haftaya gittiğimde adetli olabilrm bida bida gitmek zorunda kalmayım iyi oldu bunu bildiğim
mayıs mayıs diye gün saydım şimdide ekim ekim diyee
zaman su gibi geçsin bebişlerimize kavuşalım ekimde inşallah

Benimki de öylee taaa haftaya pazartesiye çağırdı...6. Hafta oluyo kalp atışlarını duyarım belki..Ne dersin?

Yaziyi direk sana yazmamistim canim..
Baktim sen benden 4gun geridesin sanirim,muayene de ayni sureye denk geliyor.senin muayene de 4gun sonrasi..6.hafanin icine denk geliyr.bence kese gorunur kesin de,kalp atisi sansimiza ama insalah kalp de duyariz yaa

genelde o ilk adımı atar ama bu sefer ben attım küfür ettğim için :) özür diledim ben hamdolsun uzatmaz eşim ama tavrıda bu işte çocuk gibi :)

tamam canım özür dilemene sevındım.
biz bayanlarrr ne kadar kızsakta eşimize küfür etmeyelim..arada saygı bitince sevgiye de zarar geliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…