Küfür etmen doğru olmamış inşallah en kısa zaman da aranız düzelir sonuçta ortada bebek var
Ne diyeceğimi bilemiyorumcanım benim en başta bi tek sen suçlusun ama onunda annene yaptığı hata çok büyük...Öyle mesajı hiç atmamalıydın çünkü erkeğin onurunu zedelersen hamile falan dinlemezler...Onlar için sadece varsa yoksa onurları-gururları...Bence ilk adımı sen at akşam eve gidince yemek hazırla filan mumlar filan hani sonra onun özür dilemesini bekle dilemezse 'evet o mesajı sana atmamalıydım hatalıydım ama senin de anneme yaptığın yanlıştı.Senden de özür bekliyorum' demelisin yavrum ilişkinizi zedelemeyin
Topikçiler gebe kalasıcılar ben başladım işe huuuuu kalkın yawww
güvenmiyorum evet
Canim haticim,kocanin seni bile bile kiskandirmasi cok kotu bisii degil,sana nispet yapmis. Ama sunu asla aklindan cikarma, erkekler anneleri ile ilgili kufure asla ve kat'a boyun egmezler.su dunyadaki kavga,cinayet gibi kotu olaylarin cogu boyle kufurden baslar..o kizginlikla o da senin annene cikismis.bence en acilinden sen bu laf icin ozur dile ve konuyu kapat.emin ol o da senin annene dedikleri icin o da senden ozur diler..
Eger bu tekrar ederse eminim evliliginiz cikmaza girer.bosanmasa bile sana saygisini yitirir..
Sonuc lami cimi yok,uzatma,sen hatalisin!
Sana bisii anlatayim,
Benim kocam lokum gibidir.birgun tatilde sacma bir konudan arkadasi ile tartisti,kizda esime boyle anneli bir kufur etti....ben kac yildir tanirim,ilk kez icinden Kadiri cikti,kizin ustune yurudu,erkek olsa gebertecek,kukredi,kukredi...ben dondum kaldim,ilk kez gordum boyle...orda kizi biraktik,bir daha da yuzune bakmadik,yurt disindaydik ustelik...bu arkadas,es degil elbet ama bur erkek icin bu kufur kirilma noktasi,bunun bil diye ornek verdim hayatim
Canim bak demissin,onurlari zedelenir...o yuzden kocadan ozur beklenmez once ozur dilenir..yoksa evlilik kurumu mahvolur..ozur dileyip ornek olmak lazim..adama mum filan laİm degil,oyle seyleri biz seviyoruz,onlar hatali oldugumuzu kabul etmemizi istiyorlar sadece
haydaa..bu nasıl bi düşünce ya..evde mi oturmanı istiyor ki..
hem herşeyde çocuk gibi annene anlatçam diyosa orda haksız bıtanem..
neyse sen yıne de buyukluk yap olayı daha fazla büyütme bence..
her ınsanın bir karakteri var maalesef bazen değiştirmek mümkün olmuyor
düzelir canım çok sağol
Canim bak demissin,onurlari zedelenir...o yuzden kocadan ozur beklenmez once ozur dilenir..yoksa evlilik kurumu mahvolur..ozur dileyip ornek olmak lazim..adama mum filan laİm degil,oyle seyleri biz seviyoruz,onlar hatali oldugumuzu kabul etmemizi istiyorlar sadece
Daha önce bir hatası oldu mu peki? Yani seni aldattı mı?
Aynı fikirdeyim.
Onu umursamıyorsan bile kendi mutluluğun ve huzurun için yapıcı olman lazım. Atarlı giderli dönemler bitti artık bebek geliyor... Lütfen bir daha en yakının olan insana böyle ağır kelimeler kullanma, ne kadar haklı olsan da haksız duruma geçersin. Konu çok gereksiz büyümüş. Özür dile canım gurur yapacak yer değil, tatlıya bağlansın tekrarı olmasın inşallah.
yiyosa aldatsın.insan kocasını tanır değilmi ? sen tanıyormusun eşini ? ben tanıyorum.
özür diledim zaten :) sen nasıl oldun keseyi gördünmü ikizmi tekmi :)
Haftaya çarşamba gideceğim, henüz bilmiyoruz. Bizim doktor beni sabır küpü yapmaya kararlı :)
Kaç gündür yumi çatlıyooo dedim anladım ki dün çatladı
Ağrım bugün kesildi dün gecede transferimi oldum 14 gün sonra kan verip Hamileyim yazıcam buraya
diğer gelinde beraber 3 katlı ev altlı üstlüyüz üstelik onun 2 çocuğu var oda aynı sabah çıkıp akşama evine geçiyor çünki koçişler ayrılmıyor ama arkadaşlarımız filan gelince kendi evimizde ağırlıyoruz aliş verişimize filan karışmaz lar öyle alıştım bu duruma ama ne bilim 24 saat kendi evinde durmak başka şimdilik iyiyiz
Bak bence yaptır, Üniversitede çok pahalı değil doktorun önüne koyarsın böylelikle olmadığına tutmadığına bahane bulamazlar. Kesinlikle yaptır doktorum benden ilk bunları istedi.
Adetli adetsiz önemli değil canım güne güre değişen bir şey değil buee hani 1 temmuzda test yapcaktın yaaaa
canım inşallah gönlünden geçeni Rabbim nasip eder
kv ile oturanlar üstelik bide işin içinde elti olunca geçinmek zor
ama siz neyseki mutlusunuz kendi aranızda
onlardan böylesine güzel bahsediyorsun
ufak tefen rahatsızlıklar elbet olur artık okadar
bebişin olunca kendi evinize geçersiniz inşallah
tamam canım gidip görüşeceğim mutlaka önümüzdeki hafta içi
adetliyken de yapılıyormu bu testler peki ?
katılıyorum
canım benim zaten mesaj attım özür diledim dedim ya eşim uzatmaz hamdolsun ama bende onun hatasının farkına varmasını istiyorum oda onda yok valla.bu arada sen nasılsın nasıl gidiyo keseyi gördnmü
Adetli adetsiz önemli değil canım güne güre değişen bir şey değil bu
Benimki de öyleetaaa haftaya pazartesiye çağırdı...6. Hafta oluyo kalp atışlarını duyarım belki..Ne dersin?
Benimki de öyleetaaa haftaya pazartesiye çağırdı...6. Hafta oluyo kalp atışlarını duyarım belki..Ne dersin?
genelde o ilk adımı atar ama bu sefer ben attım küfür ettğim için :) özür diledim ben hamdolsun uzatmaz eşim ama tavrıda bu işte çocuk gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?