2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ben de çok merak ediyorum bebişini! Umarım kalbini de duyarsınız. Sen bir rahatla ben de rahatlayacağım biraz.

Al benden de o kadar bende ekim ekim diye sayıklar oldum ama bak arkadaşım ne yapalım bence sayıklamayalım zaten günler çabuk geliyor, tadını çıkartalım hatta yaz kışa göre daha bile çabuk geçecek. Bu durum da biz sadece günlerimizi çok sağlıklı ve bakımlı geçirelim ve çok çok mutlu olmanın yollarını arayalım.

evet yaz çabuk geçicek gibi geliyor banada
izmir ziyeretimiz de olacak bayramda o da iyi olcak benm için
annemi özledimmm nasıl da güzel bakmıştı bana tüp bebek sürecinde
ertesi gün buraya gelince doyamadım
şimdi gidince ben bakayım anneme bi güzel yemekler yapim gezmelere götüriyim

eee sonra zaten kışda çabuk geçicek hamiş olcaz ya
bebeğimizn tekmesi muayenesi vs derken kışda çabuk geçcek inşallah

Ben de çok merak ediyorum bebişini! Umarım kalbini de duyarsınız. Sen bir rahatla ben de rahatlayacağım biraz.

Kiz monica birbirimizin yakinina mi tasinsak ne?Senin ikizlere yardim ederim:)) ben cocuklarla oynarim,sende diger ihtiyaclarini giderirsin..hem aksamlari gezmeye gideceginizde,kocanla basbasa kalacaginda da birakirsiniz ben daha cok birakirim ama

valla canım ben de yorumumu yapıcam. tamam eşin sana şaka yapmış.Sen de sinirlenmişsin.Başka kadın mevzularını ne kadar kıskanırsan erkekler o kadar kızdırmaya çalışır.inan hiç kıskanmam o sebeple benim eşim asla öyle şakalar yapmaz.Ama eşinin de hatası var.Ne o yani o kadınlar güzel diyecek sen de kızınca gelip ağzına geleni söyleyecek,valla ben erkeklerin bu taraflarına hiç olumlu bakmıyorum.kendileri söylerse bişey yok biz iki laf edince kabahat...yine de olsun uzatmayın ama o uzatırsa asla ikinci adımı atma hata yaparsın.ben böyle düşünüyorum.

merabalar ben de sitenize yeni katıldım.çok güzel bir dayanışmanız var bu grubun içinde ben de bulunmak istedim.

Kızlar Günaydın. Hatice umarım herşey tatlıya bağlanır eşinle. Bende sinirliyim en kötü huyum bu benimde.bende eşime ulaşamadım sabah sabah.işyerini aradım bende öğlen yemekte görünce haber vericem dedi sekreter. Baktım demin aradı benimki teli çekmemiş ben neden telaş yapmışım kötü haber tez duyulur diyo.bende benim kaç kocam var merak edicem tabi dedim..Erkekler çok rahatlar yahuuu

merabalar ben de sitenize yeni katıldım.çok güzel bir dayanışmanız var bu grubun içinde ben de bulunmak istedim.

hoşgeldin canım hangi rüzgar attı seni bu topiğe
bunu yeni gelenlere soruyoruz sorun nedir ilk denememi nerde deniceksiniz gibi

Kiz monica birbirimizin yakinina mi tasinsak ne?Senin ikizlere yardim ederim:)) ben cocuklarla oynarim,sende diger ihtiyaclarini giderirsin..hem aksamlari gezmeye gideceginizde,kocanla basbasa kalacaginda da birakirsiniz ben daha cok birakirim ama

Canım ya çocuklara bakmayı geçtim; daraldığında, bunaldığında "hadi!" diyip yarım saat sonra buluşup kahve içebileceğin bir dostunun olması bile o kadar büyük bir nimet ki... Sırf bunun için bile taşınılır. Ben zaten çok istiyorum Anadolu yakasında oturmayı. Dediğin gibi yapabilsek gerçekten hayat acayip güzelleşir & kolaylaşır... Benimkiler iki tane olursa zaten senin tek çocuk bana dinlenme olur ancak.

Hatta bir daha ki yazda bebişlerimizide alıp tatile çıkacağız

Ne dinlenmesi ya,3tane olacak basina dusuncesi bile guzel..umarim hayal ettigimiz gibi olur..tasinmanizi coook isterim.dedigin gibi sikilinca cat kapi gorusecek buri bulmak hazine gibi bu devirde,ustelik istanbulda..ama ben gezip tozmayi severim,orda da olsan ben kalkar gelirim..rutin yapariz haftada 1 dedikodu gunumuz olurkocalarinda anlasacagini dusunuyorum zaten...

Ayyy ne kadar güzel, hayal etmesi bile güzel. Çok mutlu oldum bu söylediklerine.
Umarım o günleri de görmek kısmet olur...

phala sen iyimisin ??? nasıl konuşuyorsun benimle ??? yaptğmn doğru veya yanlış olduğunu söyleyebilir herkes ama beni aşağılayıcı yargılayıcı şekilde konuşamaz benmle burdaki hiçkimse...

jel kullanıyorsa geliyormuş öyle duymuştum sen hiç korkma bende perşembe kontrole gideceğim aynı günmüşüz hehe :))) kimseye söylednmi gebeliği aileden ?

canım ben destek bulmak için yazmadım zaten buraya yanlış anlayanlar bile olmuş beni..ben paylaşmak istedim sadece.yaptğmı savunsaydım yazmazdım buraya çnkü yazmaya yüzüm olmazdı.ben savunmuyorum kndimi ama oda hata yaptı bende ..özür diledim zaten sağolsun oda uzatmaz :)))

evet haklısın valla

canım benim eşinle durumu okudum özür dilemenede sevindim sadece küfür kısmı senin hatan bence belli ki eşin fazla kızdırmış seni, hata hepimiz için arada oluyor takma kafanı, bebiş tüm hormonları mahvediyor bazen pek neşeli oluyor insan bi de bakıyorsun sebep yokken sinirli yada keyifsiz de olabiliyor karmaşık bi süreçtesin yani normalde yapmayacağın şeyleri yapıyorsun işte böyle... sen üzme kendini bebişini düşün hislerin onada yansıyor.
ben asıl sana kan sulandırıcı iğne ile ilgili bişey söylemek istiyorum, ben malesefki onu hamilelik boyunca gün aşırı kullanıcam tecrübe edindim az çok, arada sırada bir iki gün unutmak yada iğneyi atlamak pek sıkıntı yaratmıyor, tabiii arayı çok açmamak lazım ama benim iğneyi bulamayıp 4 gün vuramadığım olmuştu mesela, doktor dedi ki panik yapmayın bu iğne önlem almak için verdiğimiz bişey yani unuttuğunuz an bebeğe hemen bişey olması ihtimali çok düşük demişti bana , sende unutunca üzülme panik yapma tamam mı canım

Merhaba kızlar sevgili anne adayları
Ben keseyi görmüştüm kalp atışı ve bebek için de 30'unda kontrolüm var. Size danışmak istediğim progestan iğnesini 2 ampul her gün oluyorum hala. Hiç istemediğim bişey hamileyken ilaç iğne kullanmak progestan desteği tüm tüp bebek hamilelerinde devam ediyo mu kese görülse de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…