2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Resmen hamilelikte kullanmayın yazıyor ya bebeğe zararlıymış Allahım içim rahat edemedi bi türlü ne çektik..

Genelde 10-12. Haftaya kadar falan devam ediyorlar..için rahat olsun canım benım

Bende bende hemen ekim olsada başlasamgünler geçmiyor bu aralarda etrafimda çocuklu arkadaşlarım var psikolojim bozdum resmen hepsi benden sonra evlendi onlar çekirdek aile oldu biz yerimizde sanıyoruznapalım nasip buymus dün arkadaşımın çocuğunu seviyordum teyzenin biri demezmi ne tembel çıktın ee hadi dogurda seninkinide sevelim sadece dedimki bu işler nasip gezmekten çocuğa vaktimiz olmuyor ee sizin torunlar dogursun da onları Sevin dedim kadın böyle kaldı of of bu tiplerle uğraşıyorum

hoşgeldin canım hangi rüzgar attı seni bu topiğe
bunu yeni gelenlere soruyoruz sorun nedir ilk denememi nerde deniceksiniz gibi

hoşbulduk 36 yaşındayım ilk tüp bebek denemesi sonucu çok şükür bir kızım oldu şimdi 6 yaşında. tedaviyle olduğu için bir daha düşünmüyordum ama son zamanlarda aklıma tekrar tedaviye gitmek düştü.17 haziranda tek yumurta transfer edildi.29 unda sonuç alacağım.

Genelde 10-12. Haftaya kadar falan devam ediyorlar..için rahat olsun canım benım

Her tüp bebekle hamile kalanda düşük tehlikesi olcak diye bişey yok ama di mi dr kontrol eder sonra gerekliyse verir bizimki telefonda devam et dedi sadece ezbere gibi yani.
Sağol canım bi ben değilmişim neyseki.

bunlarda imtihanımızn bi parçası işte
bu bizim seçimimiz değilki,istemezmiydik bizde çekirdek aile olalım
kader kısmet işte canım napalım
Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın inşallah
sıkma canını az kaldı ekim e

ne güzel ilk denemenizde kızınız olmuş.Allah uzun ömürler versin sağlık versin
şimdi Rabbim yine nasip etsin inşallah
sonucunu merakla bekliyor olacagız

Allah'a sığınmak sadece ona güvenmek insanı mutlu ediyor sonucu ne olursa olsun Allah bilir her şeyin en hayırlısını.

Son düzenleme:

sağol bitanem teşekkür ederim.benm doktorum saatini bile aksatma dedi bana tek endişem o....hergün aynı saatte vuramıyorum işyerinde işim varken 1-2 saat aksayabiliyor çnkü.hamdolsun ama yinede nolur nolmaz işte doktorda öyle dedi ya tek endişem o

jel kullanıyorsa geliyormuş öyle duymuştum sen hiç korkma bende perşembe kontrole gideceğim aynı günmüşüz hehe :))) kimseye söylednmi gebeliği aileden ?

Evet biliyorum o yzden kapsule gectim bugun sabah..yok canim ya daha kimseye biii demedim,bi kendisiyle ben tanisayim dr amcasinin araciligi ile ondan sonra kendi anneme soylerim..belki kaynanama bayramda derim bilmiyorum..

Yok kız alıştım artık 6 senedir bu tiplere ekimde beraber gün sayicazRabbim yüzümüzü guldursun inşallah

özür diledim zaten :) sen nasıl oldun keseyi gördünmü ikizmi tekmi :)

Canım eşimde tartışmanızı okudum,ama o şaka yapmış benım kı de söyler oyle şeyler ben sallamam ama niyetlini bılırım çünkü.hem malum erkekler için annem değerli sende oyle küfür edınce kızmış....ama uzatmayıp barıştıgınıza sevındım..phala yıda yanlış anladın herhalde kız kötü bısey dememiş ki sana,fazla alınganlık göstermişsin...şimdi bendimde paylıyormuşsun
Benım çevremde hamıle cok hormonlar dıyorum sadece...aklının bebeğinden başka hıc kımseye takma.keyfını sür

canım malesef duruma göre değişiyor ama 12. haftaya kadar hemen hemen her doktor iğneye devam ettiriyor ben 16. haftada bırakmıştım mesela , ama giderek azalan şekilde kullanıorsun yani kalp atışı duyunca 2 güne bire düşüyor sonra 3 güne bir sonra 4 güne sonrada haftadabir olup bırakıyosun

canım içim rahat etsin diyorsan bol bol kiraz ye yada bi bardak limonlu ılık su iç kan sulandırıyormuş bunlar

Kız alıntı yaptığımı sandım yapmamisim boşver kuzum bebisi düşün önemli olan bebis zaten zor el ediyoruz elbet kocayla barisirsin ama fazlada uzatmayin kız

cano sağol bitanem arada oluyor onlar napalım hassas bi dönemdeyim sanırım

phala sen iyimisin ??? nasıl konuşuyorsun benimle ??? yaptğmn doğru veya yanlış olduğunu söyleyebilir herkes ama beni aşağılayıcı yargılayıcı şekilde konuşamaz benmle burdaki hiçkimse...

Ben seni asla aşağılamadım! Sadece sana kızdım, çünkü çok çok üzüldüm ve şaşırdım sana

Canim telas etme,elbet dr da biliyor senin prospektuste okuduklarini
Bebegin kesesi bu hormonu uretmeye baslamasi icin 3.ayi bitirmesi gerekiyor.ondan once kadinin vucudu uretiyor.eksik oldugunda ise dusuge sebep oluyor..dr onlem olarak vermistir.12.haftaya kadar vurulan arkadaslar var,ben gecen sefer kanamam oldugu icin kullanmstim senin gibi sabah aksam..kanamayi da durduruyor bu igne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…