Merhaba kızlar sevgili anne adayları
Ben keseyi görmüştüm kalp atışı ve bebek için de 30'unda kontrolüm var. Size danışmak istediğim progestan iğnesini 2 ampul her gün oluyorum hala. Hiç istemediğim bişey hamileyken ilaç iğne kullanmak progestan desteği tüm tüp bebek hamilelerinde devam ediyo mu kese görülse de?
Al benden de o kadar bende ekim ekim diye sayıklar oldum ama bak arkadaşım ne yapalım bence sayıklamayalım zaten günler çabuk geliyor, tadını çıkartalım hatta yaz kışa göre daha bile çabuk geçecek. Bu durum da biz sadece günlerimizi çok sağlıklı ve bakımlı geçirelim ve çok çok mutlu olmanın yollarını arayalım.
hoşgeldin canımhangi rüzgar attı seni bu topiğe
bunu yeni gelenlere soruyoruzsorun nedir ilk denememi nerde deniceksiniz gibi
Genelde 10-12. Haftaya kadar falan devam ediyorlar..için rahat olsun canım benım
Bende bende hemen ekim olsada başlasamgünler geçmiyor bu aralarda etrafimda çocuklu arkadaşlarım var psikolojim bozdum resmen hepsi benden sonra evlendi onlar çekirdek aile oldu biz yerimizde sanıyoruz napalım nasip buymus dün arkadaşımın çocuğunu seviyordum teyzenin biri demezmi ne tembel çıktın ee hadi dogurda seninkinide sevelim sadece dedimki bu işler nasip gezmekten çocuğa vaktimiz olmuyor ee sizin torunlar dogursun da onları Sevin dedim kadın böyle kaldı of of bu tiplerle uğraşıyorum
hoşbulduk 36 yaşındayım ilk tüp bebek denemesi sonucu çok şükür bir kızım oldu şimdi 6 yaşında. tedaviyle olduğu için bir daha düşünmüyordum ama son zamanlarda aklıma tekrar tedaviye gitmek düştü.17 haziranda tek yumurta transfer edildi.29 unda sonuç alacağım.
ne güzel ilk denemenizde kızınız olmuş.Allah uzun ömürler versin sağlık versin
şimdi Rabbim yine nasip etsin inşallah
sonucunu merakla bekliyor olacagız
benim dün bitti işim canım iyiyim şuan bugün inşallah sendende güzel haberler bekliyoruz
canım benim eşinle durumu okudum özür dilemenede sevindim sadece küfür kısmı senin hatan bence belli ki eşin fazla kızdırmış seni, hata hepimiz için arada oluyor takma kafanı, bebiş tüm hormonları mahvediyor bazen pek neşeli oluyor insan bi de bakıyorsun sebep yokken sinirli yada keyifsiz de olabiliyor karmaşık bi süreçtesin yani normalde yapmayacağın şeyleri yapıyorsun işte böyle... sen üzme kendini bebişini düşün hislerin onada yansıyor.
ben asıl sana kan sulandırıcı iğne ile ilgili bişey söylemek istiyorum, ben malesefki onu hamilelik boyunca gün aşırı kullanıcam tecrübe edindim az çok, arada sırada bir iki gün unutmak yada iğneyi atlamak pek sıkıntı yaratmıyor, tabiii arayı çok açmamak lazım ama benim iğneyi bulamayıp 4 gün vuramadığım olmuştu mesela, doktor dedi ki panik yapmayın bu iğne önlem almak için verdiğimiz bişey yani unuttuğunuz an bebeğe hemen bişey olması ihtimali çok düşük demişti bana , sende unutunca üzülme panik yapma tamam mı canım
ohoooo kalp atışı bile duyulur ozamana
jel kullanıyorsa geliyormuş öyle duymuştum sen hiç korkma bende perşembe kontrole gideceğim aynı günmüşüz hehe :))) kimseye söylednmi gebeliği aileden ?
bunlarda imtihanımızn bi parçası işte
bu bizim seçimimiz değilki,istemezmiydik bizde çekirdek aile olalım
kader kısmet işte canım napalım
Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın inşallah
sıkma canını az kaldı ekim e
özür diledim zaten :) sen nasıl oldun keseyi gördünmü ikizmi tekmi :)
Ben keseyi görmüştüm kalp atışı ve bebek için de 30'unda kontrolüm var. Size danışmak istediğim progestan iğnesini 2 ampul her gün oluyorum hala. Hiç istemediğim bişey hamileyken ilaç iğne kullanmak progestan desteği tüm tüp bebek hamilelerinde devam ediyo mu kese görülse de?
sağol bitanem teşekkür ederim.benm doktorum saatini bile aksatma dedi bana tek endişem o....hergün aynı saatte vuramıyorum işyerinde işim varken 1-2 saat aksayabiliyor çnkü.hamdolsun ama yinede nolur nolmaz işte doktorda öyle dedi ya tek endişem o
Kız alıntı yaptığımı sandım yapmamisim boşver kuzum bebisi düşün önemli olan bebis zaten zor el ediyoruz elbet kocayla barisirsin ama fazlada uzatmayin kız
phala sen iyimisin ??? nasıl konuşuyorsun benimle ??? yaptğmn doğru veya yanlış olduğunu söyleyebilir herkes ama beni aşağılayıcı yargılayıcı şekilde konuşamaz benmle burdaki hiçkimse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?