2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

teşekkürler Fatma ama zaten ben tuvalete sıkışmamamak için anestezi istiyodum sen nerde yaptırdın.bazı arkadaşlar serum falan takılıyo dediler

Neden sıkışıklıgı sorun ediyorsun.normal transferdeki kadar olmuyor zaten ben kalkıp hemen wv ye gitmedim 2 3 saat sonra gittim.usg ile bakıyor sıkışıklıgına.rahimi kaldırıyormuş sıkışıklık transfer daha iyi oluyormuş

Aman takma kafanı böyle şeyleri tatlım yaa, kim ne derse desin.

Evet biliyorum o yzden kapsule gectim bugun sabah..yok canim ya daha kimseye biii demedim,bi kendisiyle ben tanisayim dr amcasinin araciligi ile ondan sonra kendi anneme soylerim..belki kaynanama bayramda derim bilmiyorum..

canım benm kaynanam ilk duyduğunda nerden biliyonuz demişti ya

canım sağol teşekkür ederim cevap yazdığın için.kimseye kızmak istemedim ben onada açıklicam neye kızdığımı zaten :)

Hmm önlem için. Ben de diyorum kanama yok bişi yok hormon az mı çok mu ona da bakılmadı ezbere verdi gibi geldi. İnşallah olumsuz etkilemez.
Dr da biliyo prospektüste okuduklarını demene çok güldüm :) adama da öyle demeyeyim bari.

Ben seni asla aşağılamadım! Sadece sana kızdım, çünkü çok çok üzüldüm ve şaşırdım sana

canım sabahtan beri yazdığın 3 mesajı tarafsızca okursan neye şaşırdığımı anlarsın canım.burda kocamı gidip dövsem bile ben.bak abartıyorum dövsem bile diyorum burdaki herkes yanlış yaptın şunu bunu der ne derse der ama annemvari konuşmasına izin vermem kimsenin.senin kullandığın üslup aynen öyleydi asıl ben sana şaşırdım

Umarım ben de 30'unda kalbini duyarım da bana da bıraktırır. Sen 16. Haftada bıraktın? E şimdi ne durumdasın?

cano sağol bitanem arada oluyor onlar napalım hassas bi dönemdeyim sanırım
Evet şekerim hormonlar tavan yapmışama normal dogurana kadar kocanın çekeceği var yaşasın kotuluk şaka bir yana erkeklerin hepsi aynı benimkide çok yapar bende derimki benden daha güzelini bulursan Güle güle oda susar kalır
Aman takma kafanı böyle şeyleri tatlım yaa, kim ne derse desin.
O an içim acıyor sonra unutuyorum boşverdim kuzum zaten ekimde gün saycaz beraber mybayb de var

bende yazarken gulmustum:)) deme sakinKizar sonra..ayrica icin rahat etain,tedavi sirasinda ne derse yapiyoruz da hamile kalinca mi dedigini yapmicaz:)) kanamam oldugunda ben 3-4gun aspirin icmemistim de,dr soyleyince cok kizmisti:26: sen bu hataya dusme

10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)

Ay ben çok uyuz bi hastayım valla hep bi güvensizlik bi sorgulama her aşamada. Dr olsam bana böyle davransa hastam bi sen biliyon akıl küpü der sinirlenirim. Ama işte konu en önemli şey sen de biliyosun emeği telaşı endişeyi. Sağol canım. :)

Tunaydin kızlar:) bugün eşim sperm testi yaptırdı. Bende adet oldum bugün pers tahlil ultrason çekilmeye gitcem, haftaya çarş da hsg için randevu verdiler korkuyorum:) adetliyken çekilen ultrason nasil oluyo karından mi alttan mi ki ay söylemesi bile kötü alttan degildir insallah:)

Gülücükler saçılmış... :) hayırlı uğurlu olsun canım inşallah hep böyle gülücüklü haberler verirsin.

Ben onları çok okudum hayatım zaten yazdıklarımı defalarca okurum.
Sende bana ben kocamı tanıyorum sen kocanı tanıyor musun diye bana soruyorsun! Kocamı tanımamla ne alakası var senin durumunun.
Üslubum dediğin kadar o kadar da kötü değil, evet kızdım bir kızgınlık var ama sende bunu buraya paylaştın her şeye hazırlıklı olmalısın...
Fakat şunu bil insan oğlu olarak hatta bir Müslüman kardeşi olarak birbirimizin yaptığı yanlışları kesinlikle söylememiz lazım.

Ay kuzum hadi hayırlı olsun insallah Allahım bebisine hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin insallah canim:)

hsg çekilirken adetli olmuyorsun canım ve alttan çekiliyor

Hadi hayırlısı olsun canım, inşallah her şey güzel gelişir ve güzel sonuçlanır.

Hayirli olsun,insallah guzel guzel embriyolarin olur.valla bence 3-5gun farketmez,tam kalite olsun da.allah seni bebegine kavustursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…