teşekkürler Fatma ama zaten ben tuvalete sıkışmamamak için anestezi istiyodum sen nerde yaptırdın.bazı arkadaşlar serum falan takılıyo dediler
Bende bende hemen ekim olsada başlasamgünler geçmiyor bu aralarda etrafimda çocuklu arkadaşlarım var psikolojim bozdum resmen hepsi benden sonra evlendi onlar çekirdek aile oldu biz yerimizde sanıyoruz napalım nasip buymus dün arkadaşımın çocuğunu seviyordum teyzenin biri demezmi ne tembel çıktın ee hadi dogurda seninkinide sevelim sadece dedimki bu işler nasip gezmekten çocuğa vaktimiz olmuyor ee sizin torunlar dogursun da onları Sevin dedim kadın böyle kaldı of of bu tiplerle uğraşıyorum
Evet biliyorum o yzden kapsule gectim bugun sabah..yok canim ya daha kimseye biii demedim,bi kendisiyle ben tanisayim dr amcasinin araciligi ileondan sonra kendi anneme soylerim..belki kaynanama bayramda derim bilmiyorum..
Canım eşimde tartışmanızı okudum,ama o şaka yapmış benım kı de söyler oyle şeyler ben sallamam ama niyetlini bılırım çünkü.hem malum erkekler için annem değerli sende oyle küfür edınce kızmış....ama uzatmayıp barıştıgınıza sevındım..phala yıda yanlış anladın herhalde kız kötü bısey dememiş ki sana,fazla alınganlık göstermişsin...şimdi bendimde paylıyormuşsun
Benım çevremde hamıle cok hormonlar dıyorum sadece...aklının bebeğinden başka hıc kımseye takma.keyfını sür
Canim telas etme,elbet dr da biliyor senin prospektuste okuduklarini
Bebegin kesesi bu hormonu uretmeye baslamasi icin 3.ayi bitirmesi gerekiyor.ondan once kadinin vucudu uretiyor.eksik oldugunda ise dusuge sebep oluyor..dr onlem olarak vermistir.12.haftaya kadar vurulan arkadaslar var,ben gecen sefer kanamam oldugu icin kullanmstim senin gibi sabah aksam..kanamayi da durduruyor bu igne...
Ben seni asla aşağılamadım! Sadece sana kızdım, çünkü çok çok üzüldüm ve şaşırdım sana
canım içim rahat etsin diyorsan bol bol kiraz ye yada bi bardak limonlu ılık su iç kan sulandırıyormuş bunlar
canım malesef duruma göre değişiyor ama 12. haftaya kadar hemen hemen her doktor iğneye devam ettiriyor ben 16. haftada bırakmıştım mesela , ama giderek azalan şekilde kullanıorsun yani kalp atışı duyunca 2 güne bire düşüyor sonra 3 güne bir sonra 4 güne sonrada haftadabir olup bırakıyosun
Evet şekerim hormonlar tavan yapmışcano sağol bitanem arada oluyor onlar napalım hassas bi dönemdeyim sanırım
O an içim acıyor sonra unutuyorum boşverdim kuzum zaten ekimde gün saycaz beraber mybayb de varAman takma kafanı böyle şeyleri tatlım yaa, kim ne derse desin.
Hmm önlem için. Ben de diyorum kanama yok bişi yok hormon az mı çok mu ona da bakılmadı ezbere verdi gibi geldi. İnşallah olumsuz etkilemez.
Dr da biliyo prospektüste okuduklarını demene çok güldüm :) adama da öyle demeyeyim bari.
canım benm kaynanam ilk duyduğunda nerden biliyonuz demişti ya
bende yazarken gulmustum:)) deme sakin Kizar sonra..ayrica icin rahat etain,tedavi sirasinda ne derse yapiyoruz da hamile kalinca mi dedigini yapmicaz:)) kanamam oldugunda ben 3-4gun aspirin icmemistim de,dr soyleyince cok kizmisti:26: sen bu hataya dusme
10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)
canım sabahtan beri yazdığın 3 mesajı tarafsızca okursan neye şaşırdığımı anlarsın canım.burda kocamı gidip dövsem bile ben.bak abartıyorum dövsem bile diyorum burdaki herkes yanlış yaptın şunu bunu der ne derse der ama annemvari konuşmasına izin vermem kimsenin.senin kullandığın üslup aynen öyleydi asıl ben sana şaşırdım
10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)
Tunaydin kızlar:) bugün eşim sperm testi yaptırdı. Bende adet oldum bugün pers tahlil ultrason çekilmeye gitcem, haftaya çarş da hsg için randevu verdiler korkuyorum:) adetliyken çekilen ultrason nasil oluyo karından mi alttan mi ki ay söylemesi bile kötü alttan degildir insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?