2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

adetli muayene oldum bende farklı bişi değil
normal muayene gibi bizim için değişen bişi yok dr düşünsün ee oda alışmıştır zatn rahat ol o yüzden
hsg yi uyutularak mı çekilceksin peki ?

Evet şekerim hormonlar tavan yapmışama normal dogurana kadar kocanın çekeceği var yaşasın kotuluk şaka bir yana erkeklerin hepsi aynı benimkide çok yapar bende derimki benden daha güzelini bulursan Güle

seninki yine susuyormuş iyi bari :)))) haha

hsg çekilirken adetli olmuyorsun canım ve alttan çekiliyor

Yok canim hsg gerçeğiyle yüzleştim:) adetin 2ya da 3ncü günü çekilen ultrason var ya onu diyom nasil oluyo diye:)

İlk mesajımda uzun uzun sana yanlış yaptığını anlattım bana sadece GÜVENMİYORUM EVET YAZDIN. Sonra eşin aldattı mı senide güvenmiyorsun dedim sense SIKAR O HELE BİR ALDATSIN. BEN EŞİMİ TANIYORUM SENDE EŞİNİ TANIYORSUNDUR dedin. E benimde tepem attı tabi, ben sana neden bahsediyorum sen bana ne diyorsun, bana haklısın yapmamalıydım bile demiyorsun.

Selam,rapor cikartacaktin sen,hangi hastaneye gideceksin? Hsg nerde yaptiracaksin? Regl iken veya baska zaman,her zaman muayene transvajinal usg ile olur canim.hic sorun degil.yaninda pecete gotur.devlet hastanesine gidiyorsan kendine sal gotur.kendine ozel olur,umumi bez kullanmamis olursun bence..zaten bu islere yeni baslayacaksan alisman da lazim,hep boyle devam edecek

Son düzenleme:
adetli muayene oldum bende farklı bişi değil
normal muayene gibi bizim için değişen bişi yok dr düşünsün ee oda alışmıştır zatn rahat ol o yüzden
hsg yi uyutularak mı çekilceksin peki ?

Hem adetli hem alttan Allahım henüz alışamadım bu durumlara insallah erkek olmaz off puf:))
Hsg uyutulmadan olur heralde zeynep kamilde çekilcem çünkü canim

Hem adetli hem alttan Allahım henüz alışamadım bu durumlara insallah erkek olmaz off puf:))
Hsg uyutulmadan olur heralde zeynep kamilde çekilcem çünkü canim

Orda hsg yaptiran arkadaslar,hic aci olmadigini soylemislerdi,kendini strese sakin sokma.hemencecik gecer.bende z.kamilde rapor cikartip,1.yi orda denemistim.Hatta kurtaj ve operatif histeroskopim de orda oldu..

Son düzenleme:
seninki yine susuyormuş iyi bari :)))) haha

Bu arada ben insanları kırmaktan çok korkarım maalesef sana kızdım fakat kırıcı olmak asla istemedim, kırıldıysan veya kızdıysan ben özür diliyorum. Ama ne olur bir daha aynı şeyi yapma bu konular da çok dikkatli ol. Beni affetme önemli değil ama ne olur kimseye kötü konuşma hele hele eşine ve ailesine bunu yapma, ne kadar haklı olursan bile yapma. Küs et, konuşma, görüşme ama kötü söz söyleme. Bunu sana kayınvaliden olayında da söylemiştim. Ne olur arkadaşım beni dinle.

Son düzenleme:
Resmen hamilelikte kullanmayın yazıyor ya bebeğe zararlıymış Allahım içim rahat edemedi bi türlü ne çektik..

Canım hiçbirimiz doktor değiliz...Onlar biliyolar yaranı-zararını...Tüp bebek gibi zorlu bir bebek sahibi olma serüveninde de o bebeği kaybetmene asla izin vermezler tavsiyem prospectüsleri okuma zaten keyfimizden içmiyoruz hiçbirini

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim rapor için uğraşıyorum bakalim zeynep kamilde yaptırıyorum hsg de orda olacm hım tmm reçete ve şal aklımda olsun pek hijyenik bi ortam olacağını düşünmüyorum zaten hayırlısı artik. Ay o alışma dönemi zor olack hele o ilk an çok kötü:)

Umarım ben de 30'unda kalbini duyarım da bana da bıraktırır. Sen 16. Haftada bıraktın? E şimdi ne durumdasın?

ben 16. haftada bıraktım tamamen iğneyi doktorum öyle uygun gördü, ama şimdi gayet iyiyiz çok şükür tekmelerle oyalanıyorum işte darısı başına inşallah

Bebeğin sağlığını etkiler diye korktum canım riskli günler malum Allahım korusun. Hakkaten ya ben de bıktım endişeden kendime yasaklıyorum prospektüs okumayı artık. :) nasıl gidiyor senin kontrol ne zaman?

Orda hsg yaptiran arkadaslar,hic aci olmadigini soylemislerdi,kendini strese sakin sokma.hemencecik gecer.bende z.kamilde rapor cikartip,1.yi orda denemistim.Hatta kurtaj ve operatif histeroskopim de orda oldu..

Ay hadi insallah sıkıntısız acısız geçer saol tatlm:)

hadi hayırlısı olsun bitaanemmmmmmmmmmm

Off yarama tuz bastın :) taaaaaa haftaya pazartesi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 16. haftada bıraktım tamamen iğneyi doktorum öyle uygun gördü, ama şimdi gayet iyiyiz çok şükür tekmelerle oyalanıyorum işte darısı başına inşallah

Hahahha yerim :) iğneler yaramış bak nasıl da güçlü tekmeler falan maşallah. Sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah canım.
Telefondan giriyorum hamilelik takvimin varsa göremedim o yüzden bi an korkmadım değil ama çok şükür.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…