Tunaydin kızlar:) bugün eşim sperm testi yaptırdı. Bende adet oldum bugün pers tahlil ultrason çekilmeye gitcem, haftaya çarş da hsg için randevu verdiler korkuyorum:) adetliyken çekilen ultrason nasil oluyo karından mi alttan mi ki ay söylemesi bile kötü alttan degildir insallah:)
Evet şekerim hormonlar tavan yapmışama normal dogurana kadar kocanın çekeceği var yaşasın kotuluk şaka bir yana erkeklerin hepsi aynı benimkide çok yapar bende derimki benden daha güzelini bulursan Güle
hsg çekilirken adetli olmuyorsun canım ve alttan çekiliyor
canım sabahtan beri yazdığın 3 mesajı tarafsızca okursan neye şaşırdığımı anlarsın canım.burda kocamı gidip dövsem bile ben.bak abartıyorum dövsem bile diyorum burdaki herkes yanlış yaptın şunu bunu der ne derse der ama annemvari konuşmasına izin vermem kimsenin.senin kullandığın üslup aynen öyleydi asıl ben sana şaşırdım
Yok canim hsg gerçeğiyle yüzleştim:) adetin 2ya da 3ncü günü çekilen ultrason var ya onu diyom nasil oluyo diye:)
Tunaydin kızlar:) bugün eşim sperm testi yaptırdı. Bende adet oldum bugün pers tahlil ultrason çekilmeye gitcem, haftaya çarş da hsg için randevu verdiler korkuyorum:) adetliyken çekilen ultrason nasil oluyo karından mi alttan mi ki ay söylemesi bile kötü alttan degildir insallah:)
adetli muayene oldum bende farklı bişi değil
normal muayene gibi bizim için değişen bişi yok dr düşünsün ee oda alışmıştır zatn rahat ol o yüzden
hsg yi uyutularak mı çekilceksin peki ?
o günlerde muayene oldum fakat ultrosan çekilmedim.
Hem adetli hem alttan Allahımhenüz alışamadım bu durumlara insallah erkek olmaz off puf:))
Hsg uyutulmadan olur heralde zeynep kamilde çekilcem çünkü canim
seninki yine susuyormuş iyi bari :)))) haha
Resmen hamilelikte kullanmayın yazıyor yabebeğe zararlıymış Allahım içim rahat edemedi bi türlü ne çektik..
Selam,rapor cikartacaktin sen,hangi hastaneye gideceksin? Hsg nerde yaptiracaksin? Regl iken veya baska zaman,her zaman muayene transvajinal usg ile olur canim.hic sorun degil.yaninda pecete gotur.devlet hastanesine gidiyorsan kendine sal gotur.kendine ozel olur,umumi be kullanmamis olursun bence..zaten bu islere yeni baslayacaksan alisman da lazim,hep boyle devam edecek
tamam canım benm eğer unutursam ilk aklıma limonlu su içmek gelecek inşallah sen nasılsn :)
Umarım ben de 30'unda kalbini duyarım da bana da bıraktırır. Sen 16. Haftada bıraktın? E şimdi ne durumdasın?
Canım hiçbirimiz doktor değiliz...Onlar biliyolar yaranı-zararını...Tüp bebek gibi zorlu bir bebek sahibi olma serüveninde de o bebeği kaybetmene asla izin vermezlertavsiyem prospectüsleri okuma zaten keyfimizden içmiyoruz hiçbirini
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende iyiyim canım perşembe kontrolüm var gün sayıyorum geçmiyo bu günler yaaaaa
Orda hsg yaptiran arkadaslar,hic aci olmadigini soylemislerdi,kendini strese sakin sokma.hemencecik gecer.bende z.kamilde rapor cikartip,1.yi orda denemistim.Hatta kurtaj ve operatif histeroskopim de orda oldu..
Evet canim rapor için uğraşıyorum bakalim zeynep kamilde yaptırıyorum hsg de orda olacm hım tmm reçete ve şal aklımda olsun pek hijyenik bi ortam olacağını düşünmüyorum zaten hayırlısı artik. Ay o alışma dönemi zor olack hele o ilk an çok kötü:)
Bebeğin sağlığını etkiler diye korktum canım riskli günler malum Allahım korusun. Hakkaten ya ben de bıktım endişeden kendime yasaklıyorum prospektüs okumayı artık. :) nasıl gidiyor senin kontrol ne zaman?
ben 16. haftada bıraktım tamamen iğneyi doktorum öyle uygun gördü, ama şimdi gayet iyiyiz çok şükür tekmelerle oyalanıyorum iştedarısı başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?