2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Off yarama tuz bastın :) taaaaaa haftaya pazartesi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şükret annem şükret ben teee 6'sında mı ne öğrendim ilk kontrolü 30'una verdi dr seninle aynı gün. :) Neyseki ben geçen hafta gizlice başka doktora gittim de keseyi gördüm.

hadi hayırlısı olsun bitaanemmmmmmmmmmm

Saol tatlm bakalim eşimin sperm değerleri nasil çıkcak 5milyon altındaydi öyle çıkarsa rapor olur da çıkmazsa 3yıl evlilik aşılama fln bi sürü engel cikiyo hayırlısı artik:)

kıyamamm yaaa..bebeğini görmek için sabırsızlanıyorsun değil mi cnm..
hep bunu soyluyorum amaaaa rabbım bıze de nasıp etsın ınsallah

amin her dakika dilimdesiniz rabbim isteyen herkese tanıdığım sizlere yada tanımadıklarıma nasip etsin tez zamanda inşallllaaaahhhhh
canım korku tedirginlik hiç bitmiyor 3 saat hareketini hissetmesem yada kontroller ertelense tedirgin oluyorum, allah nasip ederde kucağıma alırsam inşallah hastanede doğum saatinde hepinize dua edicem doğumda edilenler tutarmış diyolar, geçen yıl arkadaşım hastanede bana seneye bu yatakta sen yatarsın inşallah demişti bak tuttu inşallah

sorma bazen müşteri karşısında iki büklüm ediyo beni, 25 haftayı bitirdik şükür canım nasipse doğum ekim başında

canım haftaya çarşamba adetin bitmiş olur.

Amaaan ne kadar evhamlisin yaaa o kadar prospektus okuyosun madem,internetten de bak o zaman bu ilac neden kulaniliyo gebelikte diye..o zaman icin rahat eder.tek tarafli olunca fena..bazilari tutsun diye kanser ilaci kullaniyo,bazisi yumurta kalitesi icin menapoza girmis kadinlarin kullanacagi hormon tetikleyici kullaniyo,vs.vs.yani bunlari bu acidan bakarsan isin var
Dr tabiki sorgula once ama mantikli aciklamadan sonra da takilip kalma,gebeligin basindasin yol uzun...

Şükret annem şükret ben teee 6'sında mı ne öğrendim ilk kontrolü 30'una verdi dr seninle aynı gün. :) Neyseki ben geçen hafta gizlice başka doktora gittim de keseyi gördüm.

Ben de öyle yapıcam galiba çok merak ediyorum :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5+4 gunluk hamileyken dr.keseyı,yolk kesesını ve bıde bonus tabırını kullanarak kalp tıtresımını görmustu bugun 6+4 gunlugum cocuk 6+1 gunluk gözüküyomus fakat kalp atısını göremedı cuma gunu gel eger göremezsek sonlandırcaz dedı sok oldum Bu durumu yasayan veye arkadası yasayan varmı? Cok kotuyum

Düşük tehlikesi için olduğunu biliyorum ama hiç kanama vs olmadığından ben niye kullanıyorum hala diye düşündüm. Ya ben ilaçlardan çok çektim özellikle bu hormon ilaçları prolaktin için vs beni mahvetti.
Bu iğnenin zararlarıyla ilgili de bi yazı okudum ondan korktum şimdi moral bozmayayım burda. Allah yardımcımız olsun o'na emanet.

Saol tatlm bakalim eşimin sperm değerleri nasil çıkcak 5milyon altındaydi öyle çıkarsa rapor olur da çıkmazsa 3yıl evlilik aşılama fln bi sürü engel cikiyo hayırlısı artik:)

OZAMAN umarım altında çıkar cnm..
rapor çıkarsa işin rahat olur hadi hayırlısı...

cansın sen yaa..saol bitanem valla..
tabıkı hamılelık zor bir dönem hele kı bizim gıbı zor elde ettıyse ınsan daha cok merak daha cok endıse ıcınde oluyor..
rabbım hayırlı doğum nasıp etsın arkadaşım

Canim cumaya kadar kalbi tekrar atar insallah,buyumesini de yaalar,bikac gunden bisii olmaz..benim malesef bos kese gebeliginden kurtajim olmustu..anneyi zehirliyor yoksa.umarim sende kurtaja gerek kalmadan bebegini duyarsin tekrar.

aminnnn canım temiz kalpli arkadaşım benim

Canim cumaya kadar kalbi tekrar atar insallah,buyumesini de yaalar,bikac gunden bisii olmaz..benim malesef bos kese gebeliginden kurtajim olmustu..anneyi zehirliyor yoksa.umarim sende kurtaja gerek kalmadan bebegini duyarsin tekrar.
İnşalah canım sana da cok gecmıs olsun ALLAH Birdaha yasatmasın bu 3 gun nası gecer offf hanı kalp atısını erkenden gormesem daha cok umutlancam gorulenkalp daha sonra gozukmemesı benı cok endıselendırıyor

Hayırlı olsun.inşallah dayanıklı çıkarda yumoşlar 5.gün transferin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…