Off yarama tuz bastın :) taaaaaa haftaya pazartesi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi hayırlısı olsun bitaanemmmmmmmmmmm
kıyamamm yaaa..bebeğini görmek için sabırsızlanıyorsun değil mi cnm..
hep bunu soyluyorum amaaaa rabbım bıze de nasıp etsın ınsallah
Hahahha yerim :) iğneler yaramış bak nasıl da güçlü tekmeler falan maşallah. Sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah canım.
Telefondan giriyorum hamilelik takvimin varsa göremedim o yüzden bi an korkmadım değil ama çok şükür.:)
canım haftaya çarşamba adetin bitmiş olur.Tunaydin kızlar:) bugün eşim sperm testi yaptırdı. Bende adet oldum bugün pers tahlil ultrason çekilmeye gitcem, haftaya çarş da hsg için randevu verdiler korkuyorum:) adetliyken çekilen ultrason nasil oluyo karından mi alttan mi ki ay söylemesi bile kötü alttan degildir insallah:)
Bebeğin sağlığını etkiler diye korktum canım riskli günler malum Allahım korusun. Hakkaten ya ben de bıktım endişeden kendime yasaklıyorum prospektüs okumayı artık. :) nasıl gidiyor senin kontrol ne zaman?
Şükret annem şükret ben teee 6'sında mı ne öğrendim ilk kontrolü 30'una verdi dr seninle aynı gün. :) Neyseki ben geçen hafta gizlice başka doktora gittim de keseyi gördüm.
Amaaan ne kadar evhamlisin yaaao kadar prospektus okuyosun madem,internetten de bak o zaman bu ilac neden kulaniliyo gebelikte diye..o zaman icin rahat eder.tek tarafli olunca fena..bazilari tutsun diye kanser ilaci kullaniyo,bazisi yumurta kalitesi icin menapoza girmis kadinlarin kullanacagi hormon tetikleyici kullaniyo,vs.vs.yani bunlari bu acidan bakarsan isin var
Dr tabiki sorgula once ama mantikli aciklamadan sonra da takilip kalma,gebeligin basindasin yol uzun...
Saol tatlm bakalim eşimin sperm değerleri nasil çıkcak 5milyon altındaydi öyle çıkarsa rapor olur da çıkmazsa 3yıl evlilik aşılama fln bi sürü engel cikiyo hayırlısı artik:)
amin her dakika dilimdesiniz rabbim isteyen herkese tanıdığım sizlere yada tanımadıklarıma nasip etsin tez zamanda inşallllaaaahhhhh
canım korku tedirginlik hiç bitmiyor 3 saat hareketini hissetmesem yada kontroller ertelense tedirgin oluyorum, allah nasip ederde kucağıma alırsam inşallah hastanede doğum saatinde hepinize dua edicem doğumda edilenler tutarmış diyolar, geçen yıl arkadaşım hastanede bana seneye bu yatakta sen yatarsın inşallah demişti bak tuttu inşallah
Ben de öyle yapıcam galiba çok merak ediyorum :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlarben da haftaya histeroskopi olucam inş herşey güzl geçer ..
5+4 gunluk hamileyken dr.keseyı,yolk kesesını ve bıde bonus tabırını kullanarak kalp tıtresımını görmustu bugun 6+4 gunlugum cocuk 6+1 gunluk gözüküyomus fakat kalp atısını göremedı cuma gunu gel eger göremezsek sonlandırcaz dedı sok oldum Bu durumu yasayan veye arkadası yasayan varmı? Cok kotuyum
OZAMAN umarım altında çıkar cnm..
rapor çıkarsa işin rahat olur hadi hayırlısı...
cansın sen yaa..saol bitanem valla..
tabıkı hamılelık zor bir dönem hele kı bizim gıbı zor elde ettıyse ınsan daha cok merak daha cok endıse ıcınde oluyor..
rabbım hayırlı doğum nasıp etsın arkadaşım
İnşalah canım sana da cok gecmıs olsun ALLAH Birdaha yasatmasın bu 3 gun nası gecer offfCanim cumaya kadar kalbi tekrar atar insallah,buyumesini de yaalar,bikac gunden bisii olmaz..benim malesef bos kese gebeliginden kurtajim olmustu..anneyi zehirliyor yoksa.umarim sende kurtaja gerek kalmadan bebegini duyarsin tekrar.
canım haftaya çarşamba adetin bitmiş olur.
aminnnn canım temiz kalpli arkadaşım benim
10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?