- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Tunaydin kızlar:) bugün eşim sperm testi yaptırdı. Bende adet oldum bugün pers tahlil ultrason çekilmeye gitcem, haftaya çarş da hsg için randevu verdiler korkuyorum:) adetliyken çekilen ultrason nasil oluyo karından mi alttan mi ki ay söylemesi bile kötü alttan degildir insallah:)
Hsg adet bitince zaten canim, ultrason adetin 3ncü günü
Kuzum malesef alttan daha öncede demiştim ya bundan sonradonlar fora
evet,bundan sonra boyle zaten bi sure sonra herseye fazlasiyla alisiliyo En hizli kim don cikarip ultrasona girer yarismasina katilabilirim
arkadaşlar, hepimizin emekleri karşılığını bulsun insallah. dayanma gücü versin Rabbim hepimize.
iki aşılamam tutmadı. simdi tüp bebek deneyeceğim.
aşılamada sıra beklerken, yumurtası toplanan bir kadın geçti önümden sedyede. cok agrım var diyordu yarı baygın bir şekilde götürürlerken. bende merak ettim.
yumurta toplama anestezi ile oluyor, sonrasında ağrınız ne kadar sürdü? şiddetli bir ağrı mıydı?
cok merak ediyorum, cevaplarsanız cok sevinirim...
etek giyiyorum giderken ben çok hızlı oluyo valla
Hadi hayirli olsun,nasil oldu opu?korktugun gibimiymisaradin mi hasaneyi,embriyolog ne dedi,kac tanei dollenmis? Bilgi ver,merak ederiz
ben opu sonrası çok feci bi ağrı çektim öyleki kendime geldiğimde eşime neden beni erken uyandırdınız
hala agrım var benim söyle hemşireyede tekrr narkoz versinler dediğim olmuş( eşim videoya çekmiş beni )
ama hiç bişey hissetmeyen daha fazla yani opu sonrası sende onlardan olursun inşallah
diğer türlü de bişi yok yani hemşire bi iğne yaptı hopp 10dk agrı sızı kalmadı
başta çok stres yaptım ama öyle olmadı allahtan ayılınca çok ağrım vardı ama sonra geçti canım.ya arayıpsormadım malumdevlet hastanesi ama perşembe transfer olucakmış sabah 9da 1,5 litre suyla burda ol dediler. yani döllenmeler hakkında bi bilgim yok hayırlısı bakalım ne diyim
çok teşekkürler cevabin için.
diğer türlü dediğiniz nedir ? uyandıktan sonra mi yaptı hemşire iğneyi? kaç gün sonra normal hayatınıza dönebildiniz?
iyiyim sekerim net gidip geliyo tam duramıyorum yanınızda sen nasılsınhu huuuuuuuuuuu naberr
iyiyim sekerim net gidip geliyo tam duramıyorum yanınızda sen nasılsın
O ne demkmis ya:) nerden biliyonuz?14.gun once ustunuze afiyet sevistik de ordan biliyoz deseydin bi daha boyle seyler sormaya cesareti olmazdi
10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)
Hem adetli hem alttan Allahımhenüz alışamadım bu durumlara insallah erkek olmaz off puf:))
Hsg uyutulmadan olur heralde zeynep kamilde çekilcem çünkü canim
çok teşekkürler cevabin için.
diğer türlü dediğiniz nedir ? uyandıktan sonra mi yaptı hemşire iğneyi? kaç gün sonra normal hayatınıza dönebildiniz?
Canim,normalde az bir adet sancisi gibi bi sancin oluyor 1-2gun.benim az bi agrim oldu ve gecti..hatta hastane cikisi cok ac oldugum icin esimle yemek yemeye bile gittik..yani hiiic sorun olmaz..
hem keyfim yok pek hemde nette sıkıntı var canım...TMM BITANEM.bugun cok aktıf goremedım senı ondan yanı..
iyi işte ne olsun hep aynı
hem keyfim yok pek hemde nette sıkıntı var canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?