2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kuzum malesef alttan daha öncede demiştim ya bundan sonra donlar fora

arkadaşlar, hepimizin emekleri karşılığını bulsun insallah. dayanma gücü versin Rabbim hepimize.

iki aşılamam tutmadı. simdi tüp bebek deneyeceğim.

aşılamada sıra beklerken, yumurtası toplanan bir kadın geçti önümden sedyede. cok agrım var diyordu yarı baygın bir şekilde götürürlerken. bende merak ettim.

yumurta toplama anestezi ile oluyor, sonrasında ağrınız ne kadar sürdü? şiddetli bir ağrı mıydı?
cok merak ediyorum, cevaplarsanız cok sevinirim...

ben opu sonrası çok feci bi ağrı çektim öyleki kendime geldiğimde eşime neden beni erken uyandırdınız
hala agrım var benim söyle hemşireyede tekrr narkoz versinler dediğim olmuş( eşim videoya çekmiş beni )
ama hiç bişey hissetmeyen daha fazla yani opu sonrası sende onlardan olursun inşallah
diğer türlü de bişi yok yani hemşire bi iğne yaptı hopp 10dk agrı sızı kalmadı

Hadi hayirli olsun,nasil oldu opu?korktugun gibimiymis aradin mi hasaneyi,embriyolog ne dedi,kac tanei dollenmis? Bilgi ver,merak ederiz

başta çok stres yaptım ama öyle olmadı allahtan ayılınca çok ağrım vardı ama sonra geçti canım.ya arayıpsormadım malumdevlet hastanesi ama perşembe transfer olucakmış sabah 9da 1,5 litre suyla burda ol dediler. yani döllenmeler hakkında bi bilgim yok hayırlısı bakalım ne diyim

çok teşekkürler cevabin için.
diğer türlü dediğiniz nedir ? uyandıktan sonra mi yaptı hemşire iğneyi? kaç gün sonra normal hayatınıza dönebildiniz?

Gecmis olsun,agrin sizin yarina gecer..ben zeynep kamilde , embriyologun cep tlf arayip sormustum.dollenme oldu mu,kac embriyo oldu gibi bilgi veriyorlardi,o yuzden sordum..hayirlisi olsun.

diğer türlü dediğiniz nedir ? uyandıktan sonra mi yaptı hemşire iğneyi? kaç gün sonra normal hayatınıza dönebildiniz?

Canim,normalde az bir adet sancisi gibi bi sancin oluyor 1-2gun.benim az bi agrim oldu ve gecti..hatta hastane cikisi cok ac oldugum icin esimle yemek yemeye bile gittik..yani hiiic sorun olmaz..

Hayırlı olsunnnnnnnn bolbol kaliteli embriyoların olsun sıkı sıkı tutunsunlar inşallah....

hoşgeldin rozajaden :)
Opu denen işlem en fazla 15-20 dakikalık bir operasyon. Sen güzel bir uykuya dalıyorsun ve hiçbir şey hissetmiyorsun. Çıktıktan sonra adet sancısına benzer hafif ağrıların ve az bir kanaman olabilir ama hiç korktuğun gibi değil. Ben de opu sonrası yemeğe gittim, ertesi gün de işe gittim.

Canim,normalde az bir adet sancisi gibi bi sancin oluyor 1-2gun.benim az bi agrim oldu ve gecti..hatta hastane cikisi cok ac oldugum icin esimle yemek yemeye bile gittik..yani hiiic sorun olmaz..

cok tesekkur ederim. korkuyordum ben de cok agrı oluyor diye. rahatladım biraz.
hayırlısı insallah herkes icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…