2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hayrola canım ya kötü bişey yok demi?
yok canım yaa ne olsun teste kafam takıldı hep benimi bulur daha önce 3 marka kullandım 3 ünüde test yanlıs oldugunda değiştirdim bu 4. marka bundada yanlıs cıktı..
hadi desemki süresini aştım belki ondandır ama hemen belli oldu..
alamadım gitti yaa

Canim.yani çift çizgiyi görüyorsanız bi kan testi yaptir.hoş neden testler yanlıştır diyon anlamadım ya:26::26:

çok teşekkürler cevabin için.
diğer türlü dediğiniz nedir ? uyandıktan sonra mi yaptı hemşire iğneyi? kaç gün sonra normal hayatınıza dönebildiniz?

yani agrın olsada uyanınca iğneyle geçiyor diğer türlü dediğim o canım
genelde agrı çekmiyorlarmış da o yüzden ama bende tuhaf bi agrı oldu çok ağladım geçene kdar
uyandıktan sonra yaptı evet ben agrım var diyince
hemen iğne etkisini gösterince normal hayatıma döndüm

bi kan testi yaptırsan sen ne duruyorsun daha
valla test yanlışmı diye kendini yiceğine :18:
ahh be canım git yaptır hemen kan testini rahatla
belkide mucizen geldi bütün testler yanlış olcak değil ya 4 tane diyorsun bi de:26:

Canim.yani çift çizgiyi görüyorsanız bi kan testi yaptir.hoş neden testler yanlıştır diyon anlamadım ya:26::26:

kızlar 4 tane test yapmadım daha öncedekilerle bilikte 4 kere başıma gldi demek istedim
ilk zamanlarda 1yıl kadar A markası kullanıyodum 1 kez yine çift gördüm sonra kanda yoktu sonra B markasına geçtim bi süre onu kullandım ondada aynısı oldu C markası en sonda D kullandım diyeyim size..

hem burda malesef kanda baktırabileceğim bi yer yok bursa merkezede 1 saat uzagım..

canım bat ne zaman peki? ozamana kdr bekleyebilcekmisin ki:26:
tuhh hastanenin uzak olması kötü olmuş napcaksın peki ?

anlamadım çift çizgimi çıktı yine kız

canım bat ne zaman peki? ozamana kdr bekleyebilcekmisin ki:26:
tuhh hastanenin uzak olması kötü olmuş napcaksın peki ?
pko var canım bende düzenli olmuyorum 3 ay oldu adet olmayalı..
evet malesef uzak kan baktırabileceğim yer hastane varama onda beta bakılmıyor

anlamadım çift çizgimi çıktı yine kız
yok canım pazar günkünde çift çizgi silikte olsa vardı bu sabah o testten baska marka aldım tek cıktı

biliyo musun benim ilk başıma böyle bi şey geldi, evliliğimizin 3. yada 4. ayıydı hemen bebek istediğimizden ben regl günüm yaklaşınca test yapıyodum. pozitif çıktı, bildiğin pozitif... hemen ertesi gün gidip kan testi yaptırdım 13 mü 15 mi ne öyle bi şey çıkmıştı. 1 hafta sonra tekrarlıyalım dedi doktor ama ben hemen ertesi gün regl oldum sonrasında da hormonlarımın dengesiz olduğu ortaya çıktı regl öncesi ne zaman test yapsam pozitif çıkıyo

nafişim geliver bursaya yaaa atlama bu durumu bencee
elam daha önce 3 kere öyle oldugumda 3 ündede gittim 2 si yanlıstı biride kimyasal gebelikti..
gidemicem yoruldum artık bazı seylerden 2 günsonra bi daha yaaparım test

pko var ya canım bende de benmde öyle oluyo..
1 inde 54 cıktı diğerlerinde 0

Kocacığım geç gelecek bende işten doğru eve ve bu durumdan faydalanarak tam gaz temizlik yapacağım. Millet bu havada fırsat bu fırsat gezer bense temizlik hayalleri kuruyorum

elam daha önce 3 kere öyle oldugumda 3 ündede gittim 2 si yanlıstı biride kimyasal gebelikti..
gidemicem yoruldum artık bazı seylerden 2 günsonra bi daha yaaparım test

hımm anladım bıtanem sonra negatif çıktıysa sanırım bebiş yok
ama yıne de Allahtan umıt kesilmez.madem bıraz daha bekle yıne ıdrar testı yaptır ne dıyeyım..
amaya nın durumu gıbı olabılır sanırım senınde ..
rabbım yardımcımız olsun

Kocacığım geç gelecek bende işten doğru eve ve bu durumdan faydalanarak tam gaz temizlik yapacağım. Millet bu havada fırsat bu fırsat gezer bense temizlik hayalleri kuruyorum

maşallah sana cnm..
sımdıden kolay gelsın.ben nedense işten sonra eve gideyim de uyuyaym diyorum

canın cok istiyo emizlik yapmak bi ara banada ugrarmısın canım yardım<a

Bakma sen bende diyorum ama sen çok erken kalkıyorsun haklısın

aminn canım cümlemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…