2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Duam mı baya yarıladım, unutmayın Salat-ı Tefriciyenin niyetini sizler için yaptım.

Ben düşünüyorum zaten evlere temizliğe gitmeyi
yaa bi insana temizlik bu kadar mı zor gelir hiç sevmiyorum..
yalan değil hafta içi 1 gün süpürge yaparım.
hafta sonu 2 haftada bir her yeri kaldırırım camlar ayda yılda 1
gırgır ise eşimin elinden düşmez ama diğerlerine yardım etmez ben böyleyim işte

cnm bnde h.içi yapamıyorum malum iş güç..
ama h.sonu maalesef işim çok oluyor cam kapı falan her hafta sılmıyorum amaaaa süpür sil toz al banyo tuvalet çamaşır falan derken yoruluyorum

cnm bnde h.içi yapamıyorum malum iş güç..
ama h.sonu maalesef işim çok oluyor cam kapı falan her hafta sılmıyorum amaaaa süpür sil toz al banyo tuvalet çamaşır falan derken yoruluyorum
aynen canım yaa calısırken ancak oluyor benm eşimde hiç ama hiç yardım etmez sadece sofra kurar kaldırır bide gırgr yapar sürekli o kadar

aynen canım yaa calısırken ancak oluyor benm eşimde hiç ama hiç yardım etmez sadece sofra kurar kaldırır bide gırgr yapar sürekli o kadar

benım eşim gırgır bılem yapmaz boşver alıştım ben bu durumaa
Allahtan sesini çıkarmıyor hep temızlık yapamıyhorum dıye

Kocacığım geç gelecek bende işten doğru eve ve bu durumdan faydalanarak tam gaz temizlik yapacağım. Millet bu havada fırsat bu fırsat gezer bense temizlik hayalleri kuruyorum

Ayol sen tasinmican mi ne temizligi daha bosver,uzat ayaklarini otur yaa

kızz güldürdün beni
gırgır elinden düşmez demişsin ya
benim kocişim hiç ne gırgır ne süpürge ellemez
bi sofraya yardım eder okadar

benım eşim gırgır bılem yapmaz boşver alıştım ben bu durumaa
Allahtan sesini çıkarmıyor hep temızlık yapamıyhorum dıye
takıntısı var yerde bişicik görmicek onuda o yüzden yapar..
valla bende alıştım canım napayım dediğin gbi yapamasamda ses etmiyo artık...
eskiden ilk evlendiğimizde bagırmıstı bile bana bu yüzden sonra aldı cevabını..
sey dedim ben ona 'sanki cok temiz evden cıkmısın gibi laf yapma bana annen hergün evde benm kadar temizlik yapmıyo calıstıgımla bu kadar oluyo 'dedimde cok şükür bi daha konusmadı

neyse kızlar benm mesa, bitti ben cıkyorum k.i.b. yarın muayeneler biterse görüşürüz

hımm baya iyi laf söylemişin ama.. tabi bişey diyememiştir.
ama düşünmesi lazım hem iş hemde evde iş zor oluyor ala ala ya..
neşe şuan ses çıkarmamasına sevindim aferin yola gelmiş

neyse kızlar benm mesa, bitti ben cıkyorum k.i.b. yarın muayeneler biterse görüşürüz

tmm cnm görüşürüz...gelmeye çalış sen gene

Canim allah hamileligini tamamina erdirsin darisi hepimizin basina.hangi merkezde tedavi oldun tatlim?

sağol canım cümlemize inşallah, ben antalya memorıal zeki salarda tedavi oldum çok da memnun kaldım tavsiye ederim, sende mi antalyadasın

canım kişiden kişiye değişir benim hiç ağrım olmadı ama kabız olmuştum mesela ondan çok çektim 5 gün devam etti sonra düzeldi

E daha ne olsun, zaten bu kadarı yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…