yaa bi insana temizlik bu kadar mı zor gelir hiç sevmiyorum..Ben düşünüyorum zaten evlere temizliğe gitmeyi
Bakma sen bende diyorum ama sen çok erken kalkıyorsun haklısın
yardım lazımsa alabilrim canım benDuam mı baya yarıladım, unutmayın Salat-ı Tefriciyenin niyetini sizler için yaptım.
yaa bi insana temizlik bu kadar mı zor gelir hiç sevmiyorum..
yalan değil hafta içi 1 gün süpürge yaparım.
hafta sonu 2 haftada bir her yeri kaldırırım camlar ayda yılda 1
gırgır ise eşimin elinden düşmez ama diğerlerine yardım etmez ben böyleyim işte
aynen canım yaa calısırken ancak oluyor benm eşimde hiç ama hiç yardım etmez sadece sofra kurar kaldırır bide gırgr yapar sürekli o kadarcnm bnde h.içi yapamıyorum malum iş güç..
ama h.sonu maalesef işim çok oluyor cam kapı falan her hafta sılmıyorum amaaaa süpür sil toz al banyo tuvalet çamaşır falan derken yoruluyorum
aynen canım yaa calısırken ancak oluyor benm eşimde hiç ama hiç yardım etmez sadece sofra kurar kaldırır bide gırgr yapar sürekli o kadar
Kocacığım geç gelecek bende işten doğru eve ve bu durumdan faydalanarak tam gaz temizlik yapacağım. Millet bu havada fırsat bu fırsat gezer bense temizlik hayalleri kuruyorum
aynen canım yaa calısırken ancak oluyor benm eşimde hiç ama hiç yardım etmez sadece sofra kurar kaldırır bide gırgr yapar sürekli o kadar
takıntısı var yerde bişicik görmicek onuda o yüzden yapar..benım eşim gırgır bılem yapmazboşver alıştım ben bu durumaa
Allahtan sesini çıkarmıyor hep temızlık yapamıyhorum dıye
oyy desne benmkinden beterleride var..kızz güldürdün beni
gırgır elinden düşmez demişsin ya
benim kocişim hiç ne gırgır ne süpürge ellemez
bi sofraya yardım eder okadar
takıntısı var yerde bişicik görmicek onuda o yüzden yapar..
valla bende alıştım canım napayım dediğin gbi yapamasamda ses etmiyo artık...
eskiden ilk evlendiğimizde bagırmıstı bile bana bu yüzden sonra aldı cevabını..
sey dedim ben ona 'sanki cok temiz evden cıkmısın gibi laf yapma bana annen hergün evde benm kadar temizlik yapmıyo calıstıgımla bu kadar oluyo 'dedimde cok şükür bi daha konusmadı
neyse kızlar benm mesa, bitti ben cıkyorum k.i.b. yarın muayeneler biterse görüşürüz
Canim allah hamileligini tamamina erdirsin darisi hepimizin basina.hangi merkezde tedavi oldun tatlim?
arkadaşlar, hepimizin emekleri karşılığını bulsun insallah. dayanma gücü versin Rabbim hepimize.
iki aşılamam tutmadı. simdi tüp bebek deneyeceğim.
aşılamada sıra beklerken, yumurtası toplanan bir kadın geçti önümden sedyede. cok agrım var diyordu yarı baygın bir şekilde götürürlerken. bende merak ettim.
yumurta toplama anestezi ile oluyor, sonrasında ağrınız ne kadar sürdü? şiddetli bir ağrı mıydı?
cok merak ediyorum, cevaplarsanız cok sevinirim...
yaa bi insana temizlik bu kadar mı zor gelir hiç sevmiyorum..
yalan değil hafta içi 1 gün süpürge yaparım.
hafta sonu 2 haftada bir her yeri kaldırırım camlar ayda yılda 1
gırgır ise eşimin elinden düşmez ama diğerlerine yardım etmez ben böyleyim işte
sağol canım cümlemize inşallah, ben antalya memorıal zeki salarda tedavi oldum çok da memnun kaldım tavsiye ederim, sende mi antalyadasın
vlla canım oyle aynen..
ramazan da ne yaparım dıe düşünmüyor deilim hani
yok canım bunu ben bitireyim bir daha yapacağım o zaman sizden yardım alacağımyardım lazımsa alabilrim canım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?