2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm geçmiş olsun inşlh hepsi kaliteli döllenirler ...
eşinin testtinde bol kaliteli spermler çıksın cnm sende bütün kontrolleri rahat atlat ...
Duam mı baya yarıladım, unutmayın Salat-ı Tefriciyenin niyetini sizler için yaptım.
maşaşllah kız rabbim kabul etsin bende ramazan hatimime başlıcam cumartesi inşlh
nasılsın cancazımmmmm
iyim canım ne olsun geçmişi okumaya çalıştım anca bitti
hayat zorlu bi şekilde devam ediyor her yönüyle böyle yaşayıp gidiyoruz bakalım ...
sen nasılsın

Son düzenleme:
Kuzum malesef alttan daha öncede demiştim ya bundan sonra donlar fora

Allahım tutun beni bayılacam ya hadi smearda donlar fora oldu hsgde de olur da adetliyken ya iğrenç off ondan tiksiniyorum ben bog:)))
annemle konusuyom ah ah ben hiç yaşamadım böyle şeyler nedir benim kızların çektiği diyo:) ablam da hsg çekildi tüpler tıkalıymiş şimdi ben annem dertleniyo
1:

vaginal ultrasonografidir o alttan bakarlar. ben iki haftadır yaşıyorum valla alıştım artık. yarın benim opu var da kaç gündür sürekli alttan takip vardı

Kaçış yok mecbur alışacam bende artik:)

evet,bundan sonra boyle zaten bi sure sonra herseye fazlasiyla alisiliyoEn hizli kim don cikarip ultrasona girer yarismasina katilabilirim

Hım güzel yarışma:)

Hsgde uyutulmaya hiç gerek yok, hiç korkulacak bir tarafı da yok canım. İçini ferah tut, 5 dakikalık bir şey.

Ay saol kuzum ya:) ablam zorlanmış biraz bende korkuyom hoş o anlık bise çıkınca dolmuşa binip eve gitmiştim diyo:)

eşinin testtinde bol kaliteli spermler çıksın cnm sende bütün kontrolleri rahat atlat ...

Bende öyle isterim çok çıksın kaliteli çıksın canim ama az olması faydamıza rapor çıkaramayız yoksa:) hayırlısı artik:)

daha eylülde taşınacağım canım o zamana kadar temizlik nasıl yapmam

helede senin gibi temizlik delisiii biri dimii :)
o çekmeceler kaç kez daha düzeltilecek kimbilir eylüle kadar..

arkadaşlar phala gezmeye gittiğinde bile eve gelip temizlik yapmanın, çekmece düzeltmenin hayalini kuran biri:)

Biz bu iste uzman olduk..benim yumurta takipleri,3asilama,2tup,1kurtaj,1histerôskopi derken ister istemez deneyim sahibi oldum,daha da bunun kontrolleri icin gidip gelmeler de cabasi
Sen henuz cok basindasin, bu hislerin normalinsallah uzmanlasamadan sen,Allah ilk denemende bebisinle bulustursun herseyin komik tarafini gormek lazim,yoksa bu tedavi sirasinda stres olursun ki bu da hic istenmeyen bisii:))

Valla canım onu sen değil doktor düşünsünhem rahat ol korkulacak birsey yok daha yolun basindasin

Merhaba canım tekrar hoş geldin, bende mayısta tedaviye başladım ve maalesef kimyasal gebelik yaşadım. Olsun gene başlarız inşallah

merhaba canım rabbim bu kez yavrunua kavusmayı nasip etsin ben basladım bitti bile yarın hastaneye gidip kan verecegim gebelik testi içn

Kızlarrr hafif karın ağrım var ve tuvalette jel pembe geldi

Allahın izniyle bişi olmaz kanama şeklindemi sadece tuvalet kağıdına ya da çamaşırına azcık felle karışık leke gibimi oldu...
Kanama gibiyse doktorunu ara sana bir iğne verecektir onu vurdur canım...
Hamile olduğunu hissettinmi canım:97::97::97:

Yok canım geri gelen jeldi uçuk pembe...Ağrı sinirimi bozdu ama uzanınca geçiyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pekim bana akıl var yarın transferı saymazsak 6 gun olmuş oluyor test yapım mı kanda.?yarın yapmazsam cuma yapacam zaten
sen ne dersin...normalde test gunum 29 hazıran pazar ama hemsıre pazartesı gelın yapalım dedı,ben beklemem pazartesıyı

Yok canım geri gelen jeldi uçuk pembe...Ağrı sinirimi bozdu ama uzanınca geçiyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ya bişey olmaz gecen benımde jelım oyle gelmıstı kı ben hamıle degılım kı ınşallah hamıleyımdır
kendını yorma iş guc kalsın ayağını uzat dınlen..ama dr ara belkım bugun için bi iğne felan vur der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…