Ayol sen tasinmican mi ne temizligi dahabosver,uzat ayaklarini otur yaa
cnm geçmiş olsun inşlh hepsi kaliteli döllenirler ...10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)
eşinin testtinde bol kaliteli spermler çıksın cnm sende bütün kontrolleri rahat atlat ...Tunaydin kızlar:) bugün eşim sperm testi yaptırdı. Bende adet oldum bugün pers tahlil ultrason çekilmeye gitcem, haftaya çarş da hsg için randevu verdiler korkuyorum:) adetliyken çekilen ultrason nasil oluyo karından mi alttan mi ki ay söylemesi bile kötü alttan degildir insallah:)
maşaşllah kız rabbim kabul etsin bende ramazan hatimime başlıcam cumartesi inşlhDuam mı baya yarıladım, unutmayın Salat-ı Tefriciyenin niyetini sizler için yaptım.
iyim canım ne olsun geçmişi okumaya çalıştım anca bittinasılsın cancazımmmmm
daha eylülde taşınacağım canım o zamana kadar temizlik nasıl yapmam
Kuzum malesef alttan daha öncede demiştim ya bundan sonradonlar fora
vaginal ultrasonografidir o alttan bakarlar. ben iki haftadır yaşıyorum valla alıştım artık. yarın benim opu var da kaç gündür sürekli alttan takip vardı
evet,bundan sonra boyle zaten bi sure sonra herseye fazlasiyla alisiliyo En hizli kim don cikarip ultrasona girer yarismasina katilabilirim
Hsgde uyutulmaya hiç gerek yok, hiç korkulacak bir tarafı da yok canım. İçini ferah tut, 5 dakikalık bir şey.
eşinin testtinde bol kaliteli spermler çıksın cnm sende bütün kontrolleri rahat atlat ...
Allahım tutun beni bayılacamya hadi smearda donlar fora oldu hsgde de olur da adetliyken ya iğrenç off ondan tiksiniyorum ben bog:)))
annemle konusuyom ah ah ben hiç yaşamadım böyle şeyler nedir benim kızların çektiği diyo:) ablam da hsg çekildi tüpler tıkalıymiş şimdi ben annem dertleniyo
1:
Kaçış yok mecbur alışacam bende artik:)
Hım güzel yarışma:)
Allahım tutun beni bayılacamya hadi smearda donlar fora oldu hsgde de olur da adetliyken ya iğrenç off ondan tiksiniyorum ben bog:)))
annemle konusuyom ah ah ben hiç yaşamadım böyle şeyler nedir benim kızların çektiği diyo:) ablam da hsg çekildi tüpler tıkalıymiş şimdi ben annem dertleniyo
1:
Kaçış yok mecbur alışacam bende artik:)
Hım güzel yarışma:)
Kızlarrr hafif karın ağrım var ve tuvalette jel pembe geldi
Benim de simdi wc de acik pembe geldi peceteye:18: bisey olmadigini biliyorum ama genede bi yuregim hop etti...
Merhaba canım tekrar hoş geldin, bende mayısta tedaviye başladım ve maalesef kimyasal gebelik yaşadım. Olsun gene başlarız inşallah
Kızlarrr hafif karın ağrım var ve tuvalette jel pembe geldi
merhaba anladığım kadarıyla kan testi yaptırmamışsınız idrar testleri bazen doğru sonuç vermeyebiliir umudunu kaybetme...
Allahın izniyle bişi olmaz kanama şeklindemi sadece tuvalet kağıdına ya da çamaşırına azcık felle karışık leke gibimi oldu...
Kanama gibiyse doktorunu ara sana bir iğne verecektir onu vurdur canım...
Hamile olduğunu hissettinmi canım:97::97::97:
Allahın izniyle bişi olmaz kanama şeklindemi sadece tuvalet kağıdına ya da çamaşırına azcık felle karışık leke gibimi oldu...
Kanama gibiyse doktorunu ara sana bir iğne verecektir onu vurdur canım...
Hamile olduğunu hissettinmi canım:97::97::97:
Yok canım geri gelen jeldi uçuk pembe...Ağrı sinirimi bozduama uzanınca geçiyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım geri gelen jeldi uçuk pembe...Ağrı sinirimi bozduama uzanınca geçiyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?