2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Cumartesinden önce yaptırma canım..
10.gün olsun en azından...

canımm benimm merakla güzel haberlerini bekliyordum.. çok sevindim inşallah hep böyle güzel süreçler geçireceksin sonu iyi gelecek bebişlerini kucağına alacaksın..

nıyeee ama ya herkes 6.gun idrar testi yaptı ama:84::84::84::84::84::84::84:

canım o işin eğlencesi sende al yap
idrar testi yapmamı dedim ben
kan verince kesin sonuç olarak algılarsın ve erken yapılan testler yanıltabilir kiminin 8.gün kiminin 9.gün artışa geçer hcg si...
az çıkarsa neden az dersin kimyasalmı dersin takar durursun oysaki erken yağılan testin düşük gelmesi doğaldır vs...
idrara benzemez kan psikolojisi

canım keseyi görmeye gittinizmi..

Yok tatlim yaa persembe gidecegim ama..ben de cok meraklaniyorum insallah bir sorun olmaz diye..neyse bisii kalmadi surda persembeye..arada kalp sesini de duysam fena olmaz diyorumtam arada bir arihe denk gelecek sanirim..
Sen neler yapiyorsun?yaran gecti mi?denize girmekten bahsediyordun,tatil ne zaman?

evet az kalmış bende bu sıralar gidip görürsün diye düşünmüştüm iyi tahmin etmişim:)
hadi bakalım iki güzel haberle gelirsin inşallah hem kese hem kalp atışı..
benimkisi iyileşiyor cnm krem kullanıyorum dikiş izi kalmasın diye.
tatilede pazar günü gidiyorum ama yine cepten girip sizi takip edeceğim:)

Benim yerimede soyle bir yuz tatil ne kadar guzel bisii...sana da doping olsun arkadasim bu arada yaranin uzerini kapatacaksin dimi,gunes lekesi olmasin ustelik scarex kullanacaktin galiba..benden hatirlatmasi..
İyi tatiller gorusemezsek

Benim yerimede soyle bir yuz tatil ne kadar guzel bisii...sana da doping olsun arkadasim bu arada yaranin uzerini kapatacaksin dimi,gunes lekesi olmasin ustelik scarex kullanacaktin galiba..benden hatirlatmasi..
İyi tatiller gorusemezsek

cnm cok yuzmem tedavim varya erdekde deniz cok temiz degil yumurtalarim zarar gormesin enfeksiyon kapmaktan korkarim bacaklarimi aradada kafami sokarim:))
dikislere contractubex aldim cnm..
bana kalsaaaa tedavii olmasa bol deniz, plajda bol sigara arada turk kahveleri ne keyifler yapardimdaa bu yaz ben ben olmayacagim cnm hep kisitlamalarla gececek yine:)))
sagoll canim benim...

Kızlar doktorumu aradım muhtemelen ağrıların önemsiz yinede garanti olsun sen progestan tablet al sabah-akşam dedi benim kocam kişisi gitti almaya bisikletle :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canımm benimm merakla güzel haberlerini bekliyordum.. çok sevindim inşallah hep böyle güzel süreçler geçireceksin sonu iyi gelecek bebişlerini kucağına alacaksın..

canım inşallah :) Allahım hepimize hepimize küçük mucizelerimizi versin :)

merhaba canım rabbim bu kez yavrunua kavusmayı nasip etsin ben basladım bitti bile yarın hastaneye gidip kan verecegim gebelik testi içn

inşallah canım yarın güzel haberlerini alırızzzzzzzzzz :)

canım inşallah :) senin için de inşallah böyle günler sayarız ve pozitif haberlerimizi buradan paylaşırızzzz :)

Ay cok tatlisin yaaa:))) canini sikma canim boyle agrilar cok normalmis

Arkadaslar biliyorsunuz basarisiz bir tup bebek denemem var.
Simdi dondurulmuslarla 2.denemeyo yapicam.
Dondurulmus transferi yapan arkadaslar bilgi paylasimi yapabilrlerse cok sevinirim.
Mesela basarisiz denemeden sonra ne kadar beklediniz. Kullanilan ilac varmi yada aklinza gelen ne varsa..
Paylasirsaniz sevinirim.

Canim ben yaptım ve sonuç bekliyorum,ben başarısız denememden sonra 1 ay bekledim oyle yaptım.Estrofem kullandım günde 3 tane halen devam ediyorum birde crinone jel....ayçiçeği10 arkadaş var ona bunlara ek prengly iğne vermişler güzelim adetin başladıktan sonra 17_19 bunları arasında da transferini yaparlar.artık o senin vücudunun tepkisine göre değişir....insallah güzel sonuçlar alırsın canim.ama emin ol daha kolay dondurulmuş embriyoyu kullanmak..insallah saglikla cozulurler.haberdar et aa guzelim

Canım ben de yaptım...Allahın izniyle pazartesi günü kesemizi görmeye gidicez Allah sana da nasip etsin herkese nasip etsin...Ben de günde 3 kez estrofem tablet kullandım ve folik asit...ya 18 ya da 19. Gün transferim oldu...Buradaki arkadaşlarla durumumu nerdeyse beraber takip ettik :) herhalde 20 kere idrar testi yapmışımdır :)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…