pekim bana akıl var yarın transferı saymazsak 6 gun olmuş oluyor test yapım mı kanda.?yarın yapmazsam cuma yapacam zaten
sen ne dersin...normalde test gunum 29 hazıran pazar ama hemsıre pazartesı gelın yapalım dedı,ben beklemem pazartesıyı
Cumartesinden önce yaptırma canım..
10.gün olsun en azından...
10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)
selam kızlarben da haftaya histeroskopi olucam inş herşey güzl geçer ..
Ayol sen tasinmican mi ne temizligi dahabosver,uzat ayaklarini otur yaa
nıyeee ama ya herkes 6.gun idrar testi yaptı ama:84::84::84::84::84::84::84:
canım keseyi görmeye gittinizmi..
Yok tatlim yaapersembe gidecegim ama..ben de cok meraklaniyorum insallah bir sorun olmaz diye..neyse bisii kalmadi surda persembeye..arada kalp sesini de duysam fena olmaz diyorum tam arada bir arihe denk gelecek sanirim..
Sen neler yapiyorsun?yaran gecti mi?denize girmekten bahsediyordun,tatil ne zaman?
evet az kalmış bende bu sıralar gidip görürsün diye düşünmüştüm iyi tahmin etmişim:)
hadi bakalım iki güzel haberle gelirsin inşallah hem kese hem kalp atışı..
benimkisi iyileşiyor cnm krem kullanıyorum dikiş izi kalmasın diye.
tatilede pazar günü gidiyorum ama yine cepten girip sizi takip edeceğim:)
Benim yerimede soyle bir yuztatil ne kadar guzel bisii...sana da doping olsun arkadasim bu arada yaranin uzerini kapatacaksin dimi,gunes lekesi olmasin ustelik scarex kullanacaktin galiba..benden hatirlatmasi..
İyi tatiller gorusemezsek
canımm benimm merakla güzel haberlerini bekliyordum.. çok sevindim inşallah hep böyle güzel süreçler geçireceksin sonu iyi gelecek bebişlerini kucağına alacaksın..
merhaba canım rabbim bu kez yavrunua kavusmayı nasip etsin ben basladım bitti bile yarın hastaneye gidip kan verecegim gebelik testi içn
cnm geçmiş olsun inşlh hepsi kaliteli döllenirler ...
eşinin testtinde bol kaliteli spermler çıksın cnm sende bütün kontrolleri rahat atlat ...
maşaşllah kız rabbim kabul etsin bende ramazan hatimime başlıcam cumartesi inşlh
iyim canım ne olsun geçmişi okumaya çalıştım anca bitti
hayat zorlu bi şekilde devam ediyor her yönüyle böyle yaşayıp gidiyoruz bakalım ...
sen nasılsın
Kızlar doktorumu aradım muhtemelen ağrıların önemsiz yinede garanti olsun sen progestan tablet al sabah-akşam dedi benim kocam kişisi gitti almaya bisikletle :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay cok tatlisin yaaa:))) canini sikma canim boyle agrilar cok normalmis
Ay bi keseyi göreydimpimpirik ben şimdiden başladım :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay bi keseyi göreydimpimpirik ben şimdiden başladım :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar biliyorsunuz basarisiz bir tup bebek denemem var.
Simdi dondurulmuslarla 2.denemeyo yapicam.
Dondurulmus transferi yapan arkadaslar bilgi paylasimi yapabilrlerse cok sevinirim.
Mesela basarisiz denemeden sonra ne kadar beklediniz. Kullanilan ilac varmi yada aklinza gelen ne varsa..
Paylasirsaniz sevinirim.
Arkadaslar biliyorsunuz basarisiz bir tup bebek denemem var.
Simdi dondurulmuslarla 2.denemeyo yapicam.
Dondurulmus transferi yapan arkadaslar bilgi paylasimi yapabilrlerse cok sevinirim.
Mesela basarisiz denemeden sonra ne kadar beklediniz. Kullanilan ilac varmi yada aklinza gelen ne varsa..
Paylasirsaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?