2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun.inşallah dayanıklı çıkarda yumoşlar 5.gün transferin olur

sağol canım inşallah :) senin donmuş tedavisi olacaktı oldu mu olacak mı?

canım benim yumiler toplandı bugün :) öyle aman aman bir ağrım olmadı :) adet ağrısı gibi :) ama bir öncekinde çok ağrım olmuştu :) iğne vurdular rahatladım stres yapma :)hayırlısı ile bebişimiz olsun da acıyı unuturuz :)

Hayırlı olsunnnnnnnn bolbol kaliteli embriyoların olsun sıkı sıkı tutunsunlar inşallah....

canım sağol :) inşallah canım :) dua et olur muuuuuuuuuuuuu ?

canım senden ne zaman güzel haberleri alacağızzzzzzzzzz? :)

Okadar hevesli ve umutluyum ki bugün çocuğum için nevresim takımı aldım....insallah hevesin kursağımda kalmaz.yarın 6. Gün bende akıma uyup yarın test yapmaya baslayacam

Cok tesekkur ederim canim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah. Bizlerede bu gunleri gosterir insallah

Canim cok tesekkur ederim
Insallah guzel sonuclarini sevincini paylasiriz. Bende insallah yazicam size guzel haberi burdan :)

Okadar hevesli ve umutluyum ki bugün çocuğum için nevresim takımı aldım....insallah hevesin kursağımda kalmaz.yarın 6. Gün bende akıma uyup yarın test yapmaya baslayacam

canım inşallah en yakın zamanda kullanmayı nasip etsin sağlıkla :) test için erken değil mi? moralini bozacaksan yapma ama ....
inşallah pozitifi görürsün tatlım :)

Yap bence hiçbişey kaybetmezsin ben 6. Gün yaptım motalim bozuldu 9. Günden itibaren olanları da sen biliyosun zaten

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yap bence hiçbişey kaybetmezsin ben 6. Gün yaptım motalim bozuldu 9. Günden itibaren olanları da sen biliyosun zaten

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim sizden eksiğim ne yapacam tabiiiiiiiii...ama şu erken gebelik testini bulamadım ya

canım inşallah en yakın zamanda kullanmayı nasip etsin sağlıkla :) test için erken değil mi? moralini bozacaksan yapma ama ....
inşallah pozitifi görürsün tatlım :)

Doğru söylüyorsun erken ama ne bilim uzulmem ben oyle negatif çıkınca,merakimi yenerim hiç olmazsa

Benim sizden eksiğim ne yapacam tabiiiiiiiii...ama şu erken gebelik testini bulamadım ya

yapma cnm test ya benimde çok aklıma takıldı ama çizgi göremeyince ilaçlara devam edesin gelmiyor moralin bozuluyor en iyisi sabretmek ve bu sürede hamiş gibi dolaşmak.test günün ne zaman

geçen pazar erdekteydik bizde gerçekten çok temiz değil denizi ama sıcaklığı iyiymiş .ben girmedim de kızım 2 3 saat sürekli sudaydı zor çıkardık gitmeyelim deyip durdu

geçen pazar erdekteydik bizde gerçekten çok temiz değil denizi ama sıcaklığı iyiymiş .ben girmedim de kızım 2 3 saat sürekli sudaydı zor çıkardık gitmeyelim deyip durdu

yaa cok gidermisiniz cnm ben aksamlarini cok seviyorum..
altinoluk ayvalik erdek en sevdigim yerler..
canim sen iyiki girmemissin test gunun nezamandi az kalmistir, sonuc belli olur yakinda dimi cnm..

yaa cok gidermisiniz cnm ben aksamlarini cok seviyorum..
altinoluk ayvalik erdek en sevdigim yerler..
canim sen iyiki girmemissin test gunun nezamandi az kalmistir, sonuc belli olur yakinda dimi cnm..

girmedim cnm riske atamam bir sakıncası yokturda.
perşembe test günüm sabırla bekliyorum öncesinde test tok

erdek e çok gitmeyiz.bandırmada işimiz vardı sabahtan öyle hazırlandık ordan geçiverdik akşamını göremedim.

bizde her yaz sarımsaklı tarafına gidiyoruz kv nin yazlığı var.akşamlarıda sarımsaklı ayvalık cunda dikili Altınova yakın yerleri geziyoruz.

Bizimde sarımsaklıda evimiz var aynı sitede oturuyoruzdur belkibiz şeytan sofrasına çıkan yol var ya o yolun karşısında kalıyor

az kaldi guzel haberlerle gel cnm..
bende cokk severim cundayii kalabalik olmadigi zamanlari.. ahhh orda olmak vardi:))

Bizimde sarımsaklıda evimiz var aynı sitede oturuyoruzdur belkibiz şeytan sofrasına çıkan yol var ya o yolun karşısında kalıyor

o tarafları biliyorum cnm ama orda değiliz sarımsaklıya yakın bir yer tuzla diye geçiyor sarımsaklıya girmeden petrol ofisinin olduğu bölge.denizi hem temiz hem çok kalabalık değil taşlık değil daha ne olsun demi ama balıkta çok

az kaldi guzel haberlerle gel cnm..
bende cokk severim cundayii kalabalik olmadigi zamanlari.. ahhh orda olmak vardi:))

bizde taa ağustosun son haftası gideceğiz.okul açılmadan motivasyon olcak bize .
inşallah bu sefer hayırlı bir haber verebilirim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…