Hayırlı olsun.inşallah dayanıklı çıkarda yumoşlar 5.gün transferin olur
arkadaşlar, hepimizin emekleri karşılığını bulsun insallah. dayanma gücü versin Rabbim hepimize.
iki aşılamam tutmadı. simdi tüp bebek deneyeceğim.
aşılamada sıra beklerken, yumurtası toplanan bir kadın geçti önümden sedyede. cok agrım var diyordu yarı baygın bir şekilde götürürlerken. bende merak ettim.
yumurta toplama anestezi ile oluyor, sonrasında ağrınız ne kadar sürdü? şiddetli bir ağrı mıydı?
cok merak ediyorum, cevaplarsanız cok sevinirim...
Hayırlı olsunnnnnnnn bolbol kaliteli embriyoların olsun sıkı sıkı tutunsunlar inşallah....
Canim ben yaptım ve sonuç bekliyorum,ben başarısız denememden sonra 1 ay bekledim oyle yaptım.Estrofem kullandım günde 3 tane halen devam ediyorum birde crinone jel....ayçiçeği10 arkadaş var ona bunlara ek prengly iğne vermişler güzelim adetin başladıktan sonra 17_19 bunları arasında da transferini yaparlar.artık o senin vücudunun tepkisine göre değişir....insallah güzel sonuçlar alırsın canim.ama emin ol daha kolay dondurulmuş embriyoyu kullanmak..insallah saglikla cozulurler.haberdar et aa guzelim
sağol canım inşallah :) senin donmuş tedavisi olacaktı oldu mu olacak mı?
canım benim yumiler toplandı bugün :) öyle aman aman bir ağrım olmadı :) adet ağrısı gibi :) ama bir öncekinde çok ağrım olmuştu :) iğne vurdular rahatladım stres yapma :)hayırlısı ile bebişimiz olsun da acıyı unuturuz :)
canım sağol :) inşallah canım :) dua et olur muuuuuuuuuuuuu ?
canım senden ne zaman güzel haberleri alacağızzzzzzzzzz? :)
Canım ben de yaptım...Allahın izniyle pazartesi günü kesemizi görmeye gidicez Allah sana da nasip etsin herkese nasip etsin...Ben de günde 3 kez estrofem tablet kullandım ve folik asit...ya 18 ya da 19. Gün transferim oldu...Buradaki arkadaşlarla durumumu nerdeyse beraber takip ettik :) herhalde 20 kere idrar testi yapmışımdır :)))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben yaptım ve sonuç bekliyorum,ben başarısız denememden sonra 1 ay bekledim oyle yaptım.Estrofem kullandım günde 3 tane halen devam ediyorum birde crinone jel....ayçiçeği10 arkadaş var ona bunlara ek prengly iğne vermişler güzelim adetin başladıktan sonra 17_19 bunları arasında da transferini yaparlar.artık o senin vücudunun tepkisine göre değişir....insallah güzel sonuçlar alırsın canim.ama emin ol daha kolay dondurulmuş embriyoyu kullanmak..insallah saglikla cozulurler.haberdar et aa guzelim
Okadar hevesli ve umutluyum ki bugün çocuğum için nevresim takımı aldım....insallah hevesin kursağımda kalmaz.yarın 6. Gün bende akıma uyup yarın test yapmaya baslayacam
Okadar hevesli ve umutluyum ki bugün çocuğum için nevresim takımı aldım....insallah hevesin kursağımda kalmaz.yarın 6. Gün bende akıma uyup yarın test yapmaya baslayacam
Yap bence hiçbişey kaybetmezsin ben 6. Gün yaptım motalim bozuldu 9. Günden itibaren olanları da sen biliyosun zaten
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım inşallah en yakın zamanda kullanmayı nasip etsin sağlıkla :) test için erken değil mi? moralini bozacaksan yapma ama ....
inşallah pozitifi görürsün tatlım :)
sağol canım inşallah :) senin donmuş tedavisi olacaktı oldu mu olacak mı?
oldu cnm benim tedavim sona yaklaştık perşembe günü belli olacak hayırlısıyla...
Benim sizden eksiğim ne yapacam tabiiiiiiiii...ama şu erken gebelik testini bulamadım ya
Benim sizden eksiğim ne yapacam tabiiiiiiiii...ama şu erken gebelik testini bulamadım ya
cnm cok yuzmem tedavim varya erdekde deniz cok temiz degil yumurtalarim zarar gormesin enfeksiyon kapmaktan korkarim bacaklarimi aradada kafami sokarim:))
dikislere contractubex aldim cnm..
bana kalsaaaa tedavii olmasa bol deniz, plajda bol sigara arada turk kahveleri ne keyifler yapardimdaa bu yaz ben ben olmayacagim cnm hep kisitlamalarla gececek yine:)))
sagoll canim benim...
geçen pazar erdekteydik bizde gerçekten çok temiz değil denizi ama sıcaklığı iyiymiş .ben girmedim de kızım 2 3 saat sürekli sudaydı zor çıkardık gitmeyelim deyip durdu
yaa cok gidermisiniz cnm ben aksamlarini cok seviyorum..
altinoluk ayvalik erdek en sevdigim yerler..
canim sen iyiki girmemissin test gunun nezamandi az kalmistir, sonuc belli olur yakinda dimi cnm..
ne kaldı canım eylüle hahahaa
girmedim cnm riske atamam bir sakıncası yokturda.
perşembe test günüm sabırla bekliyorum öncesinde test tok
erdek e çok gitmeyiz.bandırmada işimiz vardı sabahtan öyle hazırlandık ordan geçiverdik akşamını göremedim.
bizde her yaz sarımsaklı tarafına gidiyoruz kv nin yazlığı var.akşamlarıda sarımsaklı ayvalık cunda dikili Altınova yakın yerleri geziyoruz.
Ahh canim daha cok varmis tasinmana..kolay gelsin.
girmedim cnm riske atamam bir sakıncası yokturda.
perşembe test günüm sabırla bekliyorum öncesinde test tok
erdek e çok gitmeyiz.bandırmada işimiz vardı sabahtan öyle hazırlandık ordan geçiverdik akşamını göremedim.
bizde her yaz sarımsaklı tarafına gidiyoruz kv nin yazlığı var.akşamlarıda sarımsaklı ayvalık cunda dikili Altınova yakın yerleri geziyoruz.
Bizimde sarımsaklıda evimiz var aynı sitede oturuyoruzdur belkibiz şeytan sofrasına çıkan yol var ya o yolun karşısında kalıyor
az kaldi guzel haberlerle gel cnm..
bende cokk severim cundayii kalabalik olmadigi zamanlari.. ahhh orda olmak vardi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?