2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kesinlik öyleHatta işten ayrılacağım ya, ayrılacağımı şundan dolayı seviniyorum, evde olup ev işi yapabileceğim için temizlik malzemelerimi çıkartıyorum makinayı fişe takıyorum eşim bana gene oyuncaklarını çıkartmışsın diyor

Son düzenleme:
merhaba canım rabbim bu kez yavrunua kavusmayı nasip etsin ben basladım bitti bile yarın hastaneye gidip kan verecegim gebelik testi içn
Gerçekten mi, sen kocaelinde oturuyordun değil mi?

cnm sen bi temizlik firmasi kursana firmalara evlerr falan eleman yetistirip gonderirsin.. iyi denetim yaparsin walla..
ben o oyuncaklari sevmiyorum en cokda utuyu.. yarina tonla birikti:))

Anladım canım, deniz, balık, gün batımı, ayvalık tostu, tezgahlar, çekirdek çıtlatmalar, mis gibi hava, müzik, eğlence, dostlar, komşular, ah ahhh ne çekti canım

cnm sen bi temizlik firmasi kursana firmalara evlerr falan eleman yetistirip gonderirsin.. iyi denetim yaparsin walla..

Ütümü bana ütü deme ağzım sulandı

Sendeki bu temizlik sevgisi ve maharetinin ceyregi bende olsa super olurdu hic sevmem ve elim de cok agirdir

Ütümü bana ütü deme ağzım sulandı

Ama utu yapmaya ve cam silmeye bayilirim hatta eskiden yakin arkadasima gezmeye gittigimde onun utusune yardim ederdim simdi ancak kendi utumu yapiyorum tabi...

yapma cnm test ya benimde çok aklıma takıldı ama çizgi göremeyince ilaçlara devam edesin gelmiyor moralin bozuluyor en iyisi sabretmek ve bu sürede hamiş gibi dolaşmak.test günün ne zaman
Canim test günüm normalde pazar.....kalktım yaptım testi ama şu ucuz testlerle yaptım dün nöbetçi czanedwn aldım onlarda şu ilişkiden 5 gün sonra gebelik testi felan yoktu.....anammm sonucu yazmayı unutacak negatiff;(((((
Ben kıytırık testlerle yaptım istersen 2 gün daha bekle ucuz olanlarından yaparsın

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sen 6. Gün yapmadin mi silik çıkmıştı hani yanlismi hatirliyom yoksa??? Sekseni ucuz testle yspmistin

Yok canım, benim bildiğin kabak gibi negatif çıkmıştı 6. gün :) sanırım sen Hatibulut'u hatırlıyosun :) onunki 6. gün silik çıkmış

Yok canım, benim bildiğin kabak gibi negatif çıkmıştı 6. gün :) sanırım sen Hatibulut'u hatırlıyosun :) onunki 6. gün silik çıkmış

Imdadıma yetiştin yoksa sayfa sayfa okuyordum senın şu 6. Gunünü bulabılmek için.benım kı zaten tek embrıyosudu...hayırlısı olsun ya yarın yıne yapacam

Ahhh keşke bende hiç sevmesem temizliği ütüyü kendimi mahvediyorum, kızlar siz iyi yapıyorsunuz boş verin

Imdadıma yetiştin yoksa sayfa sayfa okuyordum senın şu 6. Gunünü bulabılmek için.benım kı zaten tek embrıyosudu...hayırlısı olsun ya yarın yıne yapacam

Şimdi hiç çizgi mi çıkmadı, silik mi çıktı canım

Son düzenleme:
Çok zor olacak çok zor

napalım bitanem rabbim kolaylığını verir..

OYLE CANIMM sayfalar çabuk ilerliyor..
bende iyiyim ya napayımm çalışmaya devam bitanem

hemen çıkmayabilir yaaa bencede hergün yap bakalım bizim bebekleri testte ne zaman fark edicez bende dün yaptım ilacın etkisiyle biraz daha belliydi yine ama hiç bi belirtim yok şuan. ilk 5 gün resmen adet sancılarım vardı belim ağrıyordu dünde belim ağrıdı ama şuan her zamanki gibiyim.. sende var mı belirti falan:26:

sanırım beni hatırlıyosun cnm erken test yapan bendim.:)silik çıkmıştı test bekledikten sonra:))

Arada sol tarafim kasigim ağrıyor canim,belinde ağrıyor ama okulda sıralarda oturmaktan seminerdeyiz de...kan testininne zaman yapacan guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…