sanırım beni hatırlıyosun cnm erken test yapan bendim.:)silik çıkmıştı test bekledikten sonra:))
Arkadaslar biliyorsunuz basarisiz bir tup bebek denemem var.
Simdi dondurulmuslarla 2.denemeyo yapicam.
Dondurulmus transferi yapan arkadaslar bilgi paylasimi yapabilrlerse cok sevinirim.
Mesela basarisiz denemeden sonra ne kadar beklediniz. Kullanilan ilac varmi yada aklinza gelen ne varsa..
Paylasirsaniz sevinirim.
Yok canim hiç çizgi cikmadi,tek cizgiydi yani
inşallah canımm.. korkacak birşey yok opu gibi birşey..
sonucuda temiz çıkar inşallah.
cuma günü opu var çok tedirginim, size bir şey sormak istiyorum 3. günü transferi yumurta toplanan gün bir sonraki gün ve transfer günü olarak mı sayılıyor kafam karıştı...
Topalama günü sayılmıyor canımcım...
Ertesi gün 1.gün...
Hiç tedirgin olma kolay bir işlem..
cevabın için teşekkür ederim umuttepede toplama gününüde sayıyorlar kafam karıştı bu yüzden ne kadar sağlıklı ki böyle yapmaları
toplama günü dölleme günü diye sayılmıyor bunca yıllık tüp kariyerimde ilk kez sayıldığını duydum
Örneğin bugün opu olsan 3.gün transferi yapılacaksa cumartesi transfer olursun...
Imdadıma yetiştin yoksa sayfa sayfa okuyordum senın şu 6. Gunünü bulabılmek için.benım kı zaten tek embrıyosudu...hayırlısı olsun ya yarın yıne yapacam
Zeynepcim ben iki tedavi arasında 6 ay kadar bekledim biraz talihsizlikler oldu.
İlk denemem kürtajla sonuçlanmıştı, en az 2 adet dönemi geçsin dediler.
Sonrasında bir ay ben hastaydım, bir ay doktorum yurt dışındaydı onu bekledim. Geç oldu ama güzel sonuçlandı çok şükür.
İlkine göre çok daha kolay ve zahmetsiz. Başladığın gün doktora gidiyorsun, bir kez kontrole gidiyorsun, bir dahaki gidişin genelde transfer günü oluyor. Adetin 19. günü transferim yapıldı benim. 1-2 gün oynayabilir herkesin aynı olmuyor. Östrojen ve progesteron takviyesi yapacaklardır sana da. Patch - tablet - jel ya da iğne gibi formları olabiliyor. Bir de transferden bu yana ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Ama dediğim gibi çok daha rahat bir tedavi. Umarım senin de güzel haberlerini alırız, Allah yardımcın olsun.
anammmmm şimdi bunların amacı ne tutmaması mıpazartesi transferi olanları bugün çağırmışlar pazar günü olanlar dün tranfer yapıldı ayyyyy çok gerildimmm banada cuma opu dediler yani pazar transfer edecekler yaniii oyyyy nedir bu çektiğimizzzz
cuma günü opu var çok tedirginim, size bir şey sormak istiyorum 3. günü transferi yumurta toplanan gün bir sonraki gün ve transfer günü olarak mı sayılıyor kafam karıştı...
sağol canım ben daha öncede oldum onda kanama olmuştu 3 negatif tüp var polip var bide tekrar tüp yapacaz o yüzden rahime çizik atılyomuş embiryo tutunsun diye öyle yapalım dedi doktor bilmiyorum herşeyin hayırlısı canım
Benim de cuma opu oldu,pzt. Transfer yapildi 3gunluk embriyolarim..simdi ben de hamileyim:)) kafan hic karismasin,insallah guzel sonuc alirsin,transfer sonrasi 30-40dk yat sonra wc git..
Amaçları yoktur canım demekki o şekilde değerlendiriyorlar
cuma opu ve transfer pazar ise 2.gün embriyosu transfer oluyor...
3.gün değil...
o zaman sen bu gün kanda da baktır.
idrar testimi yaptın sen kızların alıntısından okudum...
bişi görememişsin tühhh hamile değilsin o zaman
tek embriyo transferi 6.gün idrara geçerse kendilerini tebrik ederim yani
istisnalar vardır elbet ama tek embriyoda 6.gün idrar erken...
Arada sol tarafim kasigim ağrıyor canim,belinde ağrıyor ama okulda sıralarda oturmaktan seminerdeyiz de...kan testininne zaman yapacan guzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?