evet 2. gün oluyormuşşşşş tüh keşke 3. gün ya da 5. gün olsaydı
test günüm cuma ama yarın yaptırasım da yok desem yalan olur
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhhhhh
Bnm de polip alındıktn sonra oldu tüp bbk inşallah bnmde tutar 2. DenemmmGecmis olsun..benimde polip alindi.,sonrasinda ilk regl ile dr basladi,tutunma sansi yuksek oluyor diye..oylede oldubi arkadasinda oyle polip alindiktan sonra 5.denemesinde gebe kaldi..insallah sira sende
aslında buna önceden karar verilmez bu embriyo gelişimine göre belirlenir..
dölleme olur ertesi gün yumilerin kaçı döllendiği haberi verilir kaç embriyon olduğu söylenir gelişimlerine göre transfer günü belirlenir..
senin hastanende değişik bir işleyiş var pazartesi transfer olacakları bugün çağırdılar diyorsun yani 5.gün transferi olacak o kimseler iyide onların embriyolarının 5.güne gideceğini nerden biliyorlar..başka bir deyişle seninkinin 5.güne gitmeyeceğini nerden biliyorlarda 2.gün transferi oluyorsun...Burda yanlış bişiler var doğru anlattın dimi bana:44::44::26::26::26:
kizlarr, benim tedavim eylule ertelendi, dis gebelik icin kullandigim igne yuzunden folik asit duzeyim sifira inmis.. bu sekilde yapamayiz dedi doktorum
3 ay folik asit kullancam yuksek doz..
sonrasi Allah kerim..
hastanede kiminle konuştuysam aynı şeyi söylüyor opudan 1 gün sonra arıyorlarmış döllenenleri söyleyip yarın transferiniz var dıyorlarmış ayyyy belkide benim kafam fazla karışmışta olabilir doğru bilgiyi anca cumartesi öğreneceğimpazartesi yumurtası toplananların bugün transferleri oldu
Bnm de polip alındıktn sonra oldu tüp bbk inşallah bnmde tutar 2. Denemmm
Pazartesi yumurtası toplananların embriyoları bugün transfer edildiyse 2.gün transferleri olmuş cidden anlamadım ben canım...
Bu kişiye özel bir süreç iğne dozlarından tut embriyo gelişimi kalitesi tamamen kişiye özeldir haliyle daha yumi toplanmadan sana transfer gününü söylemeleri değişik geldi..Banada ilk görüşmede doktorum genelde 3.gün transferi yapıyoruz ama embriyo sayısı fazlaysa 5.güne de gideriz demişti yani duruma göre demişti..Kızlardan da öyle görünce değişik geldi bana..Dediğim gibi işleyişi farklı tedavi politakaları böyle demekki çok bilmişlik etmek istemem sadece yaşadıklarım ve kızlardan duyduklarımla yorumlayabiliyorum ancak..
hayırlısı olsun canım..
geç olsun da güç olmasın üzülmee
hastanede kiminle konuştuysam aynı şeyi söylüyor opudan 1 gün sonra arıyorlarmış döllenenleri söyleyip yarın transferiniz var dıyorlarmış ayyyy belkide benim kafam fazla karışmışta olabilir doğru bilgiyi anca cumartesi öğreneceğimpazartesi yumurtası toplananların bugün transferleri oldu
İlk defa boyle bisii duyuyorum.benim bildigim,gelisimi iyi gitmeyen veya tek embriyolarda sansi yukseltmek icin 2.gun transfer edilir..ya senin konustuklarin oyle denk geldi,yada senin merkez embriyo gelisimi ile risk almamak icin biyle bir politika izliyor..insallah iyi olur senin icin.eger 2.gun transfer olacaksan,biraz dikkat et kendine derim.tutunma dollenmenin 7-8.gun oluyormus..yani sen 5gun filan yat,yuru,belinden egilme..dinlen yani...
Canim guzel dileklerin icin tesekkuur ederim.
Allah sanada kucagina almayi nasip etsin insallah.
Canim kan sulandiriciyi 1. Deneme negatif oluncami kullanmaya basladin, bunu kullanmak icin bir test mi yapildi. Birde 1. Sinin tutmamasinin nedeni kan pihtilasmasimiymis cok sordum ama kusura bakma canin
kizlarr, benim tedavim eylule ertelendi, dis gebelik icin kullandigim igne yuzunden folik asit duzeyim sifira inmis.. bu sekilde yapamayiz dedi doktorum
3 ay folik asit kullancam yuksek doz..
sonrasi Allah kerim..
Hay Allah ya
Canım üzüldüm ama ne diyelim, hayırlısı böyleymiş. Geç olsun da güç olmasın inşallah.
Dun ogleden sonra belli belirsiz pembelik vardi,daha onceki gunlerde jel biraz kahveye donup geldigi icin normal diye dusundum.biraz dinlendim.aslinda pzt misafirim vardi butun gun.,hafasonu evi dagittigimuz icin evi topladim,supurdum.2ogun yemek hazirladim.buraz kosturma oldu venim icin yoruldum,ondan oldu sanirim.sonra aksam biraz daha belirgin pembe-kirmizi oldu.sadece wc gittigimde oldu ama 1kez.gunduz dinlendim diye buz aksam caddeye yuruyuse gittik gene de..stres oldum gene de aslinda biliyorum normal de...insan devami cok gelecek diye panik oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?