2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet 2. gün oluyormuşşşşş tüh keşke 3. gün ya da 5. gün olsaydı

aslında buna önceden karar verilmez bu embriyo gelişimine göre belirlenir..
dölleme olur ertesi gün yumilerin kaçı döllendiği haberi verilir kaç embriyon olduğu söylenir gelişimlerine göre transfer günü belirlenir..
senin hastanende değişik bir işleyiş var pazartesi transfer olacakları bugün çağırdılar diyorsun yani 5.gün transferi olacak o kimseler iyide onların embriyolarının 5.güne gideceğini nerden biliyorlar..başka bir deyişle seninkinin 5.güne gitmeyeceğini nerden biliyorlarda 2.gün transferi oluyorsun...Burda yanlış bişiler var doğru anlattın dimi bana:44::44::26::26::26:

Gecmis olsun..benimde polip alindi.,sonrasinda ilk regl ile dr basladi,tutunma sansi yuksek oluyor diye..oylede oldu bi arkadasinda oyle polip alindiktan sonra 5.denemesinde gebe kaldi..insallah sira sende
Bnm de polip alındıktn sonra oldu tüp bbk inşallah bnmde tutar 2. Denemmm

arkadaşlar hepinize en içten duygularımla dua ediyorum
Rabbim emeklerinizin karşılığını göstersin

Benimde kızkardeşim bu ay tüp bebek deniyor onada dua ederseniz çok sevinirim
peşpeşe hamile haberlerinizi alalım inşallah

kizlarr, benim tedavim eylule ertelendi, dis gebelik icin kullandigim igne yuzunden folik asit duzeyim sifira inmis.. bu sekilde yapamayiz dedi doktorum
3 ay folik asit kullancam yuksek doz..
sonrasi Allah kerim..

hastanede kiminle konuştuysam aynı şeyi söylüyor opudan 1 gün sonra arıyorlarmış döllenenleri söyleyip yarın transferiniz var dıyorlarmış ayyyy belkide benim kafam fazla karışmışta olabilir doğru bilgiyi anca cumartesi öğreneceğim pazartesi yumurtası toplananların bugün transferleri oldu

kizlarr, benim tedavim eylule ertelendi, dis gebelik icin kullandigim igne yuzunden folik asit duzeyim sifira inmis.. bu sekilde yapamayiz dedi doktorum
sonrasi Allah kerim..

hayırlısı olsun canım..
geç olsun da güç olmasın üzülmee

Pazartesi yumurtası toplananların embriyoları bugün transfer edildiyse 2.gün transferleri olmuş cidden anlamadım ben canım...
Bu kişiye özel bir süreç iğne dozlarından tut embriyo gelişimi kalitesi tamamen kişiye özeldir haliyle daha yumi toplanmadan sana transfer gününü söylemeleri değişik geldi..Banada ilk görüşmede doktorum genelde 3.gün transferi yapıyoruz ama embriyo sayısı fazlaysa 5.güne de gideriz demişti yani duruma göre demişti..Kızlardan da öyle görünce değişik geldi bana..Dediğim gibi işleyişi farklı tedavi politakaları böyle demekki çok bilmişlik etmek istemem sadece yaşadıklarım ve kızlardan duyduklarımla yorumlayabiliyorum ancak..

yok olur mu ben bir çok şeyi burdda öğrendim burda okuduklarımdan genelde 3. gün transfer edilince döllenme günüde sayılıyor mu diye merak ettim banada enteresan geldi doğru bilgiyi cumartesi öğreneceğim birde değişik gelen bişi daha var 2 embriyo transfer edecekleri zaman farklı 1 gün arayla transfer ediyorlar aynı gün ikisini koymuyorlarmış

İlk defa boyle bisii duyuyorum.benim bildigim,gelisimi iyi gitmeyen veya tek embriyolarda sansi yukseltmek icin 2.gun transfer edilir..ya senin konustuklarin oyle denk geldi,yada senin merkez embriyo gelisimi ile risk almamak icin biyle bir politika izliyor..insallah iyi olur senin icin.eger 2.gun transfer olacaksan,biraz dikkat et kendine derim.tutunma dollenmenin 7-8.gun oluyormus..yani sen 5gun filan yat,yuru,belinden egilme..dinlen yani...

olabilir ama sanırım belki benim kafam karışmışta olabilir elimden geleni yapacağım yatarım ne olcak Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın teşekkür ederim tavsiyelerin için.

Amin zeynepcim teşekkür ederim.
Kan sulandırıcıyı önlem olsun diye verdi, geçen sefer sadece coraspin vermişti bu sefer iğneyle de desteklemek istedi.
Pıhtılaşma var mı bilmiyorum test yapılmadı. Birincisi tutmamış değildi, tutunmuş ama gelişememişti. Keseyi gördük ama embriyo yoktu boş gebelikti. Pıhtılaşma problemi değil yani. İstediğini sorabilirsin tabii ki, birbirimize destek olmak için buradayız.

sonrasi Allah kerim..

Hay Allah ya
Canım üzüldüm ama ne diyelim, hayırlısı böyleymiş. Geç olsun da güç olmasın inşallah.

Slm kızlar ben tedaviye başladım ilçlarımı kullanıyorum inş bu sefr nasip olur üçüncü oluyor donmuşlar koyulacak ikitane 11 de trnsfer var dualrınızı eksik etmeyin kimler hamile kimler tedavide bilmiyorum ama allhım hepimziin yardımcısı olsun inş

Hay Allah ya
Canım üzüldüm ama ne diyelim, hayırlısı böyleymiş. Geç olsun da güç olmasın inşallah.

Dun ogleden sonra belli belirsiz pembelik vardi,daha onceki gunlerde jel biraz kahveye donup geldigi icin normal diye dusundum.biraz dinlendim.aslinda pzt misafirim vardi butun gun.,hafasonu evi dagittigimuz icin evi topladim,supurdum.2ogun yemek hazirladim.buraz kosturma oldu venim icin yoruldum,ondan oldu sanirim.sonra aksam biraz daha belirgin pembe-kirmizi oldu.sadece wc gittigimde oldu ama 1kez.gunduz dinlendim diye buz aksam caddeye yuruyuse gittik gene de..stres oldum gene de aslinda biliyorum normal de...insan devami cok gelecek diye panik oluyo..

Yarın için rahatlayacak inşallah nazancım. Kendini fazla yormadan 1 gün daha sabret, bütün sorularını ve endişelerini paylaşırsın doktorunla. Yürümek iyidir sen içini ferah tut. :) Kanamalar da kırmızı olmadığı müddetçe problem yok diyor doktorlar hep. Kaçta randevun? Merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…