kizlarr, benim tedavim eylule ertelendi, dis gebelik icin kullandigim igne yuzunden folik asit duzeyim sifira inmis.. bu sekilde yapamayiz dedi doktorum
3 ay folik asit kullancam yuksek doz..
sonrasi Allah kerim..
Yarın için rahatlayacak inşallah nazancım. Kendini fazla yormadan 1 gün daha sabret, bütün sorularını ve endişelerini paylaşırsın doktorunla. Yürümek iyidir sen içini ferah tut. :) Kanamalar da kırmızı olmadığı müddetçe problem yok diyor doktorlar hep. Kaçta randevun? Merakla bekliyorum.
Umarimyarin 11de..yurumek iyi tabi canim,o yuzden ciktim zaten..heyecandan soru sorabilir miyim bilmiyorum,bakicaz artik yarin:)) umarim kalp sesini de duyarim yaaa sen de bi gitsen,seni cok merak ediyorum,kac taneler acaba bebisler
Dun ogleden sonra belli belirsiz pembelik vardi,daha onceki gunlerde jel biraz kahveye donup geldigi icin normal diye dusundum.biraz dinlendim.aslinda pzt misafirim vardi butun gun.,hafasonu evi dagittigimuz icin evi topladim,supurdum.2ogun yemek hazirladim.buraz kosturma oldu venim icin yoruldum,ondan oldu sanirim.sonra aksam biraz daha belirgin pembe-kirmizi oldu.sadece wc gittigimde oldu ama 1kez.gunduz dinlendim diye buz aksam caddeye yuruyuse gittik gene de..stres oldum gene de aslinda biliyorum normal de...insan devami cok gelecek diye panik oluyo..
Folik asit dediğin üzerinde anne bebek resmi olan hap var ondan mı kullanacaksın canım
Slm kızlar ben tedaviye başladım ilçlarımı kullanıyorum inş bu sefr nasip olur üçüncü oluyor donmuşlar koyulacak ikitane 11 de trnsfer var dualrınızı eksik etmeyin kimler hamile kimler tedavide bilmiyorum ama allhım hepimziin yardımcısı olsun inş
Biliyosun yani niye olduğunuNeyse canım yarın herşeyi unutursun
yok olur mu ben bir çok şeyi burdda öğrendim burda okuduklarımdan genelde 3. gün transfer edilince döllenme günüde sayılıyor mu diye merak ettim banada enteresan geldi doğru bilgiyi cumartesi öğreneceğim birde değişik gelen bişi daha var 2 embriyo transfer edecekleri zaman farklı 1 gün arayla transfer ediyorlar aynı gün ikisini koymuyorlarmış
Yav sorma, içerideki nüfusu ben de çok merak ediyorum.
Sorularını aklına geldikçe not almanı öneririm. Ben öyle yapmazsam hiçbir şey soramadan çıkıyorum.
arkadaslar hamileyimmmmmmmmm rabbim bu günleri herkeze yasattın bu bana rabbimin bi mucizesi
arkadaslar hamileyimmmmmmmmm rabbim bu günleri herkeze yasattın bu bana rabbimin bi mucizesi
Adam iyi hoş da ajanda / outlook falan kullanmıyor herhal, kendi programından haberi yok.Ay simdi Kenancigim aradi,kulagini cinlattim diye heraldene zaman geleceksin haber vermedin diyo..panik oldum tatile filan gidiyorum ben dicek diye korktum birden ay ben doktorumu cok seviyorum yaa merak da edermis hastasini,sevsinler..ben cok oneriyorum artik herkese, test ettim onayladim
Hayirli olsun,saglikla kucagina al insalllah.test gunun bugun muydu,sonuc kac,kac embriyo kondu
Tebrik ederim gözün Aydın canım değerin kaç çıktı? Kaçıncı gün?
Tebrikleeeeeeerr gözünaydın
Allah tamamına erdirsin.
Kizlarrrrrr merhabaaaaa.....ben dun regl oldum..bugun muayeneye geldim...donmus tedavim basliyooooo.doktorum simdi kucuk bi islem yapicak bana bebislerim tutunsun diye ozledim sizleri kac gundur il disindaydm cok yogundum.ne var ne yokkkk
çok sagolun arkadaslar rabbim isteyen herkaze versin bana 2 tane embriyo kondu bu gün 12 günün tam olarak anlamadı sonuc 100 üzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?