2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kizlarr, benim tedavim eylule ertelendi, dis gebelik icin kullandigim igne yuzunden folik asit duzeyim sifira inmis.. bu sekilde yapamayiz dedi doktorum
3 ay folik asit kullancam yuksek doz..
sonrasi Allah kerim..

Folik asit dediğin üzerinde anne bebek resmi olan hap var ondan mı kullanacaksın canım

Umarim yarin 11de..yurumek iyi tabi canim,o yuzden ciktim zaten..heyecandan soru sorabilir miyim bilmiyorum,bakicaz artik yarin:)) umarim kalp sesini de duyarim yaaa sen de bi gitsen,seni cok merak ediyorum,kac taneler acaba bebisler

Umarim yarin 11de..yurumek iyi tabi canim,o yuzden ciktim zaten..heyecandan soru sorabilir miyim bilmiyorum,bakicaz artik yarin:)) umarim kalp sesini de duyarim yaaa sen de bi gitsen,seni cok merak ediyorum,kac taneler acaba bebisler

Yav sorma, içerideki nüfusu ben de çok merak ediyorum.
Sorularını aklına geldikçe not almanı öneririm. Ben öyle yapmazsam hiçbir şey soramadan çıkıyorum.

Biliyosun yani niye olduğunu Neyse canım yarın herşeyi unutursun

Folik asit dediğin üzerinde anne bebek resmi olan hap var ondan mı kullanacaksın canım

evet canim, ama ben folbiol kullancam sabah aksam, bi de biosteron :) biosterondan kacamadim canim :)
sende yan etki yapti mi killanma fln

Hayırlı olsun canım inşallah vakti zamanı gelmiştir

Farklı günlerde 2 embriyo transferi var canım çok yaygın değil ama var..
Örneğin birini 3.gün birini 5.gün kouyuyorlar bu mantıkla seninde 2.gün transfer olman doğal o zaman..
Var bişi diyorum ben
Aklına takılmasın çift transfer yöntemini uyguluyorlar...

Kizlarrrrrr merhabaaaaa.....ben dun regl oldum..bugun muayeneye geldim...donmus tedavim basliyooooo.doktorum simdi kucuk bi islem yapicak bana bebislerim tutunsun diyeozledim sizleri kac gundur il disindaydm cok yogundum.ne var ne yokkkk

Yav sorma, içerideki nüfusu ben de çok merak ediyorum.
Sorularını aklına geldikçe not almanı öneririm. Ben öyle yapmazsam hiçbir şey soramadan çıkıyorum.

Ay simdi Kenancigim aradi,kulagini cinlattim diye heralde ne zaman geleceksin haber vermedin diyo..panik oldum tatile filan gidiyorum ben dicek diye korktum birden ay ben doktorumu cok seviyorum yaa merak da edermis hastasini,sevsinler..ben cok oneriyorum artik herkese, test ettim onayladim

arkadaslar hamileyimmmmmmmmm rabbim bu günleri herkeze yasattın bu bana rabbimin bi mucizesi

Adam iyi hoş da ajanda / outlook falan kullanmıyor herhal, kendi programından haberi yok.
Ama çok güzel bişey tabii böyle ilgili olması, sen gebelik boyunca da devam edecek misin aynı doktora?

Kizlarrrrrr merhabaaaaa.....ben dun regl oldum..bugun muayeneye geldim...donmus tedavim basliyooooo.doktorum simdi kucuk bi islem yapicak bana bebislerim tutunsun diyeozledim sizleri kac gundur il disindaydm cok yogundum.ne var ne yokkkk

BAllım hadi hayırlısı olsun..
ne işlemi o ki?

çok sagolun arkadaslar rabbim isteyen herkaze versin bana 2 tane embriyo kondu bu gün 12 günün tam olarak anlamadı sonuc 100 üzerinde

gözün aydın sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişlerini kucağına alasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…