2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Adam iyi hoş da ajanda / outlook falan kullanmıyor herhal, kendi programından haberi yok.
Ama çok güzel bişey tabii böyle ilgili olması, sen gebelik boyunca da devam edecek misin aynı doktora?

Ya evet,ben sekreterden randevu aldim diye ona soylememistim de.bana haber ver demisti o yuzden,biz gorusmelerimizi karsilikli hallediyoruz yaa burasi tup bebek bolumu oldugu icin bilmiyorum.adam devam dese olur cunku iyiyîz boyle..eger olmazsa eski jinekologuma devam ederim diye dusunuyorum ya bakalim..sen naapcaksin?siz devam edebiliyo musunz bahcecide?

evet canim, ama ben folbiol kullancam sabah aksam, bi de biosteron :) biosterondan kacamadim canim :)
sende yan etki yapti mi killanma fln

yok hayatım benim kıllar eskiden neyse şimdide öyle Biosteronun hiç bir yan etkisini görmedim yani gözle göre bileceğim veya hissede bileceğim içten bir etkisi oldu mu bilmiyorum:26:
Benim dediğim folic asitle folbiol'ün ne farkı var? O daha etkinse onu kullanayım bende

Selam canım, bişiii sorcam doktorun çok ilgili geldi bana nereye gidiyosun doktorun kim tabi istanbuldaysan

bende folbiol kullanıyorum canım..
iştahımı açıyor benım yalnız

Devam edebiliyoruz. Doktoru da çok seviyorum ama değiştirmek niyetindeyim. Belki riskli ilk trimesteri atlattıktan sonra değiştiririm, henüz karar veremedim. Ama evime çok uzak kalıyor ve çok pahalı. Ayrıca gece falan bişey olsa nereye gideceğim? Doğum için de hastane aramak gerekecek ayrıca. O yüzden daha bir bakırköy- bahçelievler falan taraflarında, güvenilir, kafamın uyduğu birini bulmak istiyorum.

çok sagolun arkadaslar rabbim isteyen herkaze versin bana 2 tane embriyo kondu bu gün 12 günün tam olarak anlamadı sonuc 100 üzerinde

Guzelmis canim,benimde 2embriyo trasfer olmustu,12.gun 103,5 idi..tebrikler...muayeneye ne zaman cagirdi,nereye gidiyorsun?

gözün aydın sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişlerini kucağına alasın...

Tebrik ederim canim rabbim tamamina erdirsin darisi hepimizin basina.canim nerde tedavi oldun ve sorun neydi? Bende merkezleri arastiriyomda yardimci olursan sevinirim.

saol canım tesekkür ederim ben konya novafertide yaptırdım doktorum ali sami gürbüz dualarım hepinize allah isteyen herkeze nasip etsin

Haklisin,baska biyer bulmak lazim.bakirkoyde sana sezerin doktorunu onerirdim normalde ama oyle trasferi birakip gitti ya gozumden dustu..benim arkadasin da dr idi.iyi bir hekim diye bilirdim de guven sarsti artik(

cuma günü tekrar kan verecem artısa bakalıcak hayırlısı ile sen ne zaman gideceksin muayene

Benim muayene yarin 2.artisi duyduktan sonra 10gun sonra gel dedi dr.gunler gecmek bilmedi sanki yarin transferin 24.gunu oluyor benim.sanirim sana da oyle olur.ancak kese filan goruluyor cunku..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…