Adam iyi hoş da ajanda / outlook falan kullanmıyor herhal, kendi programından haberi yok.
Ama çok güzel bişey tabii böyle ilgili olması, sen gebelik boyunca da devam edecek misin aynı doktora?
arkadaslar hamileyimmmmmmmmm rabbim bu günleri herkeze yasattın bu bana rabbimin bi mucizesi
evet canim, ama ben folbiol kullancam sabah aksam, bi de biosteron :) biosterondan kacamadim canim :)
sende yan etki yapti mi killanma fln
arkadaslar hamileyimmmmmmmmm rabbim bu günleri herkeze yasattın bu bana rabbimin bi mucizesi
çok sagolun arkadaslar rabbim isteyen herkaze versin bana 2 tane embriyo kondu bu gün 12 günün tam olarak anlamadı sonuc 100 üzerinde
Ya evet,ben sekreterden randevu aldim diye ona soylememistim de.bana haber ver demisti o yuzden,biz gorusmelerimizi karsilikli hallediyoruzyaa burasi tup bebek bolumu oldugu icin bilmiyorum.adam devam dese olur cunku iyiyîz boyle..eger olmazsa eski jinekologuma devam ederim diye dusunuyorum ya bakalim..sen naapcaksin?siz devam edebiliyo musunz bahcecide?
gözün aydın sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişlerini kucağına alasın...
yok hayatım benim kıllar eskiden neyse şimdide öyleBiosteronun hiç bir yan etkisini görmedim yani gözle göre bileceğim veya hissede bileceğim içten bir etkisi oldu mu bilmiyorum:26:
Benim dediğim folic asitle folbiol'ün ne farkı var? O daha etkinse onu kullanayım bende
Ya evet,ben sekreterden randevu aldim diye ona soylememistim de.bana haber ver demisti o yuzden,biz gorusmelerimizi karsilikli hallediyoruzyaa burasi tup bebek bolumu oldugu icin bilmiyorum.adam devam dese olur cunku iyiyîz boyle..eger olmazsa eski jinekologuma devam ederim diye dusunuyorum ya bakalim..sen naapcaksin?siz devam edebiliyo musunz bahcecide?
çok sagolun arkadaslar rabbim isteyen herkaze versin bana 2 tane embriyo kondu bu gün 12 günün tam olarak anlamadı sonuc 100 üzerinde
bende folbiol kullanıyorum canım..
iştahımı açıyor benım yalnız
Tebrik ederim canim rabbim tamamina erdirsin darisi hepimizin basina.canim nerde tedavi oldun ve sorun neydi? Bende merkezleri arastiriyomda yardimci olursan sevinirim.
Guzelmis canim,benimde 2embriyo trasfer olmustu,12.gun 103,5 idi..tebrikler...muayeneye ne zaman cagirdi,nereye gidiyorsun?
TebriklerrAllah tamamına erdirsin inşallah
Devam edebiliyoruz. Doktoru da çok seviyorum ama değiştirmek niyetindeyim. Belki riskli ilk trimesteri atlattıktan sonra değiştiririm, henüz karar veremedim. Ama evime çok uzak kalıyor ve çok pahalı. Ayrıca gece falan bişey olsa nereye gideceğim? Doğum için de hastane aramak gerekecek ayrıca. O yüzden daha bir bakırköy- bahçelievler falan taraflarında, güvenilir, kafamın uyduğu birini bulmak istiyorum.
cuma günü tekrar kan verecem artısa bakalıcak hayırlısı ile sen ne zaman gideceksin muayene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?