2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Benim muayene yarin 2.artisi duyduktan sonra 10gun sonra gel dedi dr.gunler gecmek bilmedi sanki yarin transferin 24.gunu oluyor benim.sanirim sana da oyle olur.ancak kese filan goruluyor cunku..hangi merkeze gidiyorsun?

benim 2 artıs cuma günü bakalım artık hayırlısı ben konya nova fertile gidiyorum canım

Hayırlı olsun canım inşallah vakti zamanı gelmiştir

Sağol canımmm benim maşallh size büyümüş bebiş daha dün gbi testlerinz ya inş bu sefr rabbim hayırlısıyla nasip edr canım benim bantta kullanıyorum bu sefr bide clexnane iğne var onu 7 sinde başlaycm progestanla birlikte clexnane iğneyi trnsferden sonrada vurunacakmışım ne işe yarıyor biliyormusun

pıhtılaşma için veriliyor o iğne

Epeydir yoktun canım?

Bana doktorum kadın doktorum tüp doktorum değil folic asid plus iç dedi ne var ki var ki seninkiyle
canım ne bıleyım kı ya..
bızım doktor folbiol yazmıştı..hamiş bi arkadaşım var oda folbiol içiyordu
fark varmı bılmem

selam kızlarr
nasılsınız keyifler nasıl ?

slm kuzucummm ıyıyız sen nasılsın

anammmmmmmmmmmmmmmmm ne dıosun..
yarın kutlama yapıcaz demek
ınsallah güzel haberler alıcaz

kızzzzzz tedaviye mi başladınn..
özledim seni

Selam canım, bişiii sorcam doktorun çok ilgili geldi bana nereye gidiyosun doktorun kim tabi istanbuldaysan

Selam canim,ben kavacikta Medistate gidiyorum..dr.Kenan Sofuoglu..kendisinin hekimligine cok guveniyorum.daha once Zeynep Kamilde ilk tupumu yapti.orda benle cok ilgilendi,kurtajimi yapti,polip histeroskopimi yapti,takip filan..ozele gidince bende pesinden gittim,ozelde yaptik.ozelde zaten ilgisi cok daha iyi tlf istedigimde ulasabiliyorum.tabi bende zirt birt aramadim cok oneririm ben..

Canim benim arkadaşım kadın dogumcu o en iyisi folidoce der.ben onu kullanıyorum.eside onu kullanıyor.başkentte ki hemsirelerde bizde folidoce veriyoruz demisti.

inşallah cnm hayırlı haber vermek nasip olur.öğleden sonraya anca haber veririm.

Lennnn kenan sofuoğlu motorsikletci değilmi

Canim sen hiç test yapmadin mi?

yok cnm dolapta 25 tane test var ama yapmıycam.ilkinde kan testinden önce yapmıştım ve negatifti.kan vermeye giderken nasıl gittim bilmiyorum o yüzden ahtım var.yarın kan testinden sonra yapıcam idrar testini.

Evet gerçekten çok ilgiliymiş doktorun canım bencede peşini bırakma bu devirde değil doktorla hemşireyle bile konuşulmuyo hepsinde hava binbeşyüz ama oas bana çok uzak dondurulmuşlarım tutmazsa bende arayış içine giricem maalesef

Canim.ya ben sana msj yazmayı unuttum,arkadaşım fiyat olarak bilgim yok 4447799 numara dahili 202 tayfur beyle gorussun o fiyat bilgisi verir dedi.bi sor eğer dusunursen arkadaşımla konuşurum.yapibilecegi bişey olurmu diye

yok cnm dolapta 25 tane test var ama yapmıycam.ilkinde kan testinden önce yapmıştım ve negatifti.kan vermeye giderken nasıl gittim bilmiyorum o yüzden ahtım var.yarın kan testinden sonra yapıcam idrar testini.

yapmacanım bak ben 10 gün idrar testi yaptım negatifti nasl agladım üzüldüm ama bu gün pozitif haberini aldım allaha sükürler olsun insallah yarın sende alacaksın güzel haberi

Kizlarrrrrr merhabaaaaa.....ben dun regl oldum..bugun muayeneye geldim...donmus tedavim basliyooooo.doktorum simdi kucuk bi islem yapicak bana bebislerim tutunsun diyeozledim sizleri kac gundur il disindaydm cok yogundum.ne var ne yokkkk

canım hayırlı olsun tedavin
sonu bebişli olsun inşallah

arkadaslar hamileyimmmmmmmmm rabbim bu günleri herkeze yasattın bu bana rabbimin bi mucizesi
tabrikler canım. Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin

slm kuzucummm ıyıyız sen nasılsın

bende dışarı çıktımda biraz yoruldum çook sıcakmış ya
onun dışında iyiyim ne yemek yapcgımı düşünyorum bide keyfim yok hiç
yapasımda yok yiyesimde yok

Lennnn kenan sofuoğlu motorsikletci değilmi

ivittt bırakmış o işleri tüp bebekçi olmuş

Ya vallahi ben test günü yaklaştıkça heyacanlandim,hayırlısıyla olur insallah ama nedense çok heveslendim ya.bende istiyorum

Gercwkmi dalgami geciyon:26::26::26: hemen google amcama soruyorum

pıhtılaşma için veriliyor o iğne
Hımm bilmiyodum bak bunu canm ama corasprnde var onuda verdi ya hayırlısı olsun bakalım
Epeydir yoktun canım?
Kız annemin yanındaydım 17 gündür kafamı dinledim tam gelcem günde adet oldum direk tedaviye başladık işte cnm ya sen naptın bakim nasılsın

Evt eloşummm bnde ösledim kuzum ya annmin yanına gittim geldim başladık çol güzel bi aydayız inş bayram sevncimz olur sen naptın bakim nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…