Benim muayene yarin2.artisi duyduktan sonra 10gun sonra gel dedi dr.gunler gecmek bilmedi sanki yarin transferin 24.gunu oluyor benim.sanirim sana da oyle olur.ancak kese filan goruluyor cunku..hangi merkeze gidiyorsun?
Hayırlı olsun canım inşallah vakti zamanı gelmiştir
Sağol canımmm benim maşallh size büyümüş bebiş daha dün gbi testlerinz ya inş bu sefr rabbim hayırlısıyla nasip edr canım benim bantta kullanıyorum bu sefr bide clexnane iğne var onu 7 sinde başlaycm progestanla birlikte clexnane iğneyi trnsferden sonrada vurunacakmışım ne işe yarıyor biliyormusun
Sağol canımmm benim maşallh size büyümüş bebiş daha dün gbi testlerinz ya inş bu sefr rabbim hayırlısıyla nasip edr canım benim bantta kullanıyorum bu sefr bide clexnane iğne var onu 7 sinde başlaycm progestanla birlikte clexnane iğneyi trnsferden sonrada vurunacakmışım ne işe yarıyor biliyormusun
canım ne bıleyım kı ya..Bana doktorum kadın doktorum tüp doktorum değil folic asid plus iç dedi ne var ki var ki seninkiyle
selam kızlarr
nasılsınız keyifler nasıl ?
yarın....
yarın....
Selam canım, bişiii sorcam doktorun çok ilgili geldi bana nereye gidiyosun doktorun kim tabi istanbuldaysan
canım ne bıleyım kı ya..
bızım doktor folbiol yazmıştı..hamiş bi arkadaşım var oda folbiol içiyordu
fark varmı bılmem
slm kuzucummm ıyıyız sen nasılsın
anammmmmmmmmmmmmmmmm ne dıosun..
yarın kutlama yapıcaz demek
ınsallah güzel haberler alıcaz
kızzzzzz tedaviye mi başladınn..
özledim seni
canım ne bıleyım kı ya..
fark varmı bılmem
özledim seni
Selam canim,ben kavacikta Medistate gidiyorum..dr.Kenan Sofuoglu..kendisinin hekimligine cok guveniyorum.daha once Zeynep Kamilde ilk tupumu yapti.orda benle cok ilgilendi,kurtajimi yapti,polip histeroskopimi yapti,takip filan..ozele gidince bende pesinden gittim,ozelde yaptik.ozelde zaten ilgisi cok daha iyi tlf istedigimde ulasabiliyorum.tabi bende zirt birt aramadimcok oneririm ben..
Canim sen hiç test yapmadin mi?
Selam canim,ben kavacikta Medistate gidiyorum..dr.Kenan Sofuoglu..kendisinin hekimligine cok guveniyorum.daha once Zeynep Kamilde ilk tupumu yapti.orda benle cok ilgilendi,kurtajimi yapti,polip histeroskopimi yapti,takip filan..ozele gidince bende pesinden gittim,ozelde yaptik.ozelde zaten ilgisi cok daha iyi tlf istedigimde ulasabiliyorum.tabi bende zirt birt aramadimcok oneririm ben..
yarın....
Evet gerçekten çok ilgiliymiş doktorun canım bencede peşini bırakma bu devirde değil doktorla hemşireyle bile konuşulmuyo hepsinde hava binbeşyüzama oas bana çok uzak dondurulmuşlarım tutmazsa bende arayış içine giricem maalesef
yok cnm dolapta 25 tane test var ama yapmıycam.ilkinde kan testinden önce yapmıştım ve negatifti.kan vermeye giderken nasıl gittim bilmiyorum o yüzden ahtım var.yarın kan testinden sonra yapıcam idrar testini.
Kizlarrrrrr merhabaaaaa.....ben dun regl oldum..bugun muayeneye geldim...donmus tedavim basliyooooo.doktorum simdi kucuk bi islem yapicak bana bebislerim tutunsun diye ozledim sizleri kac gundur il disindaydm cok yogundum.ne var ne yokkkk
tabrikler canım. Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsinarkadaslar hamileyimmmmmmmmm rabbim bu günleri herkeze yasattın bu bana rabbimin bi mucizesi
Lennnn kenan sofuoğlu motorsikletci değilmi
yok cnm dolapta 25 tane test var ama yapmıycam.ilkinde kan testinden önce yapmıştım ve negatifti.kan vermeye giderken nasıl gittim bilmiyorum o yüzden ahtım var.yarın kan testinden sonra yapıcam idrar testini.
canım hayırlı olsun tedavin
sonu bebişli olsun inşallah
tabrikler canım. Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin
bende dışarı çıktımda biraz yoruldum çook sıcakmış ya
onun dışında iyiyim ne yemek yapcgımı düşünyorum bide keyfim yok hiç
yapasımda yok yiyesimde yok
ivitttbırakmış o işleri tüp bebekçi olmuş
Hımm bilmiyodum bak bunu canm ama corasprnde var onuda verdi ya hayırlısı olsun bakalımpıhtılaşma için veriliyor o iğne
Kız annemin yanındaydım 17 gündür kafamı dinledim tam gelcem günde adet oldum direk tedaviye başladık işte cnm ya sen naptın bakim nasılsınEpeydir yoktun canım?
canım ne bıleyım kı ya..
fark varmı bılmem
özledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?