2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ya vallahi ben test günü yaklaştıkça heyacanlandim,hayırlısıyla olur insallah ama nedense çok heveslendim ya.bende istiyorum

sen neden idrar testi yptın bakim
az daha sık dişini yani bişey kalmadı sabır az daha
bak sonra moral bozuluyo geçmiyo günler:26:
ben 5.günü yapmış biri olarak sana bunu söylüyorum

Bana doktorum kadın doktorum tüp doktorum değil folic asid plus iç dedi ne var ki var ki seninkiyle

canım ne bıleyım kı ya..
bızım doktor folbiol yazmıştı..hamiş bi arkadaşım var oda folbiol içiyordu
fark varmı bılmem

Folbiol bende kullandim sadece folik asit iceriyor,folic plus folik asit+kalsiyum+d vitamini...su an multi vitamin gibi folik asit iceren elevit kullaniyorum,ben istedim dr onayladi:))

Gercwkmi dalgami geciyon:26::26::26: hemen google amcama soruyorum

yok kızzz şaka diyorumda
evet bide onun motorsikletçi olanı var
sanırım isim benzerliği var dr la arasında
o değildir yani sanmıyorummmm attım ama tuttu mu dersin DDDD
yookk bee adam motorsiklet yarışlarını bırakıp tüp bebek yapmaya başladıysa şaşarım

Son düzenleme:
pıhtılaşma için veriliyor o iğne

Epeydir yoktun canım?

Folbiol bende kullandim sadece folik asit iceriyor,folic plus folik asit+kalsiyum+d vitamini...su an multi vitamin gibi folik asit iceren elevit kullaniyorum,ben istedim dr onayladi:))

Banda infolik +folik asit verdi ama toz suya katıyorum buda aynımı

Teşekkür ederim canım

tabrikler canım. Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip e

saol canım allah razı olsun allah isteyen herkeze versin

sen neden idrar testi yptın bakim
az daha sık dişini yani bişey kalmadı sabır az daha
bak sonra moral bozuluyo geçmiyo günler:26:
ben 5.günü yapmış biri olarak sana bunu söylüyorum

Yavvvvvvvvvvvvv herkes yapıyor bende yaptım,biraz dinlenim bi eczane var ilişkiden 5 gün sonra gebelik testi diye bi test satıyor gidip onu alacam.ama dr. bi arkadaşım eğer hcg 20 nin üzerindeyse bi çok test zaten o değere duyarlı der

Araştırmacı arkadaşın araştırdı ve isim benzerligi olduğunu buldu

Canim benim arkadaşım kadın dogumcu o en iyisi folidoce der.ben onu kullanıyorum.eside onu kullanıyor.başkentte ki hemsirelerde bizde folidoce veriyoruz demisti.

ne bıleyım bıtanem ya...
herkes farklı bişey verıyor..

inşallah cnm hayırlı haber vermek nasip olur.öğleden sonraya anca haber veririm.

ınsallah kuzucum ya..
mutlu olacağımız bir gün olsun ınsallah yarın..

ayy evet sıcak havalar ya..,otur evınde çıkmaaa kızım..
biber dolması yap taze fasulye tavuk sote kızartma ne bıleyım işte..

kuzucum cok sevındım hadı hayırlısı olsun ınsallah.
bu sefer bebeğin senı hiç bırakmasın hayatım..
bende ıyıyım ne olsun beklemedeyim..

hımm anladım cnm..
ne bıleyım valla doktor onu vermışti bana..demek başka bişeye ihtiyacım yok

Ay cok komiksiniz yaa kendin soyledin kendin inandin
Kiz yok motosikletcinin yasi kadar adamin hekimligi var ayrica motosikletciden bozma tupcuye ben gider miyim reca ederim

Zeynep Kamil hastanesine gittim bana uzun bir liste verdiler ayrıca dışarıda yaptırdığım aşılamaları kabul etmiyorlarmış tekrar aşılama yaptırmam gerekiyormuş . Rapor işinden vaz geçtim. Tekrar zaman kaybetmek istemiyorum ........

Aminnn canım benimmikitane koyckmış cnım inş birinde biri olur da 8 senelik hasretimz diner hayırlısıyla donmuş ilk defa koycak işte bakalım naısl olck merk içinde ilçlarımı kullanıyorum ama akşm prendolu unuttum günde bitaneydi sabh içmiştim akşmda içtim midem agrıdı doktora sordum bişey olmz dedi haftada birdefa bant değişiyorum işte ilkdefa verdi bandı bide matofin var değişklik olrk rabbim hepimze hayırlı evlatlar nasip etsin inş sende bebişin gelisîn bian önce

Kiz sen beni niye dinlemiyon daha 6.gun dimi senin? Ben 7.ve 8.gun yaptim cizgi mizgi cikmadi.uzuldum.10.gun kân testim 57 cikti..8.gun 20uzeri olmali diye dusunuyodum dedigin gibi ama demek ki sonradan deger zipladi..kendimi negatife hazirlamistim.o yuzden uzulursun simdi yapma diyorum..benim 14.gun ve sonrasinda bayagi ataga gecti...

Aynen,kucuk daglari kendileri yaratti saniyorlar...insallah yeni yere gerek filan kalmaz canim yaa..dondiriklerinle kavusursun bebisine..bak son zamanlarda herkes pozitif ben de dua ediyorum isteyen,tedavi olan her kadin bebegine kavussun sen nereye gidiyorsun,hangi merkez?

Haklisin,baska biyer bulmak lazim.bakirkoyde sana sezerin doktorunu onerirdim normalde ama oyle trasferi birakip gitti ya gozumden dustu..benim arkadasin da dr idi.iyi bir hekim diye bilirdim de guven sarsti artik(

Ona ben o kadar kızgınım ki, Sezer bile bu derece takmamış olabilir.
Aklında olsun başka bir isim duyarsan bu taraflarda. Zaten içeride nüfus 2 taneyse herhalde perinatolog konrolünde olmak lazım... Dur bakalım şu doktor kontrolüne bir gideyim de, birazcık düşüncelerimiz netleşir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…