Ya vallahi ben test günü yaklaştıkça heyacanlandim,hayırlısıyla olur insallah ama nedense çok heveslendim ya.bende istiyorum
Bana doktorum kadın doktorum tüp doktorum değil folic asid plus iç dedi ne var ki var ki seninkiyle
canım ne bıleyım kı ya..
bızım doktor folbiol yazmıştı..hamiş bi arkadaşım var oda folbiol içiyordu
fark varmı bılmem
Gercwkmi dalgami geciyon:26::26::26: hemen google amcama soruyorum
pıhtılaşma için veriliyor o iğne
Epeydir yoktun canım?
canım ne bıleyım kı ya..
bızım doktor folbiol yazmıştı..hamiş bi arkadaşım var oda folbiol içiyordu
fark varmı bılmem
slm kuzucummm ıyıyız sen nasılsın
anammmmmmmmmmmmmmmmm ne dıosun..
yarın kutlama yapıcaz demek
ınsallah güzel haberler alıcaz
kızzzzzz tedaviye mi başladınn..
özledim seni
Folbiol bende kullandim sadece folik asit iceriyor,folic plus folik asit+kalsiyum+d vitamini...su an multi vitamin gibi folik asit iceren elevit kullaniyorum,ben istedim dr onayladi:))
Folbiol bende kullandim sadece folik asit iceriyor,folic plus folik asit+kalsiyum+d vitamini...su an multi vitamin gibi folik asit iceren elevit kullaniyorum,ben istedim dr onayladi:))
sen neden idrar testi yptın bakim
az daha sık dişini yani bişey kalmadı sabır az daha
bak sonra moral bozuluyo geçmiyo günler:26:
ben 5.günü yapmış biri olarak sana bunu söylüyorum
yok kızzz şaka diyorumda
evet bide onun motorsikletçi olanı var
sanırım isim benzerliği var dr la arasında
o değildir yani sanmıyorummmm attım ama tuttu mu dersinDDDD
yookk bee adam motorsiklet yarışlarını bırakıp tüp bebek yapmaya başladıysa şaşarım
Lennnn kenan sofuoğlu motorsikletci değilmi
tabrikler canım. Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip e
saol canım allah razı olsun allah isteyen herkeze versin
Canim tebrik ederim,allah tamamına erdirsin,kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Canim benim arkadaşım kadın dogumcu o en iyisi folidoce der.ben onu kullanıyorum.eside onu kullanıyor.başkentte ki hemsirelerde bizde folidoce veriyoruz demisti.
inşallah cnm hayırlı haber vermek nasip olur.öğleden sonraya anca haber veririm.
canım hayırlı olsun tedavin
sonu bebişli olsun inşallah
tabrikler canım. Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin
bende dışarı çıktımda biraz yoruldum çook sıcakmış ya
onun dışında iyiyim ne yemek yapcgımı düşünyorum bide keyfim yok hiç
yapasımda yok yiyesimde yok
ivitttbırakmış o işleri tüp bebekçi olmuş
Hımm bilmiyodum bak bunu canm ama corasprnde var onuda verdi ya hayırlısı olsun bakalım
Kız annemin yanındaydım 17 gündür kafamı dinledim tam gelcem günde adet oldum direk tedaviye başladık işte cnm ya sen naptın bakim nasılsın
Evt eloşummmbnde ösledim kuzum ya annmin yanına gittim geldim başladık çol güzel bi aydayız inş bayram sevncimz olur sen naptın bakim nasılsın
yok kızzz şaka diyorumda
evet bide onun motorsikletçi olanı var
sanırım isim benzerliği var dr la arasında
o değildir yani sanmıyorummmm attım ama tuttu mu dersinDDDD
yookk bee adam motorsiklet yarışlarını bırakıp tüp bebek yapmaya başladıysa şaşarım
Canim tebrik ederim,allah tamamına erdirsin,kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
ne bıleyım bıtanem ya...
herkes farklı bişey verıyor..
ınsallah kuzucum ya..
mutlu olacağımız bir gün olsun ınsallah yarın..
ayy evet sıcak havalar ya..,otur evınde çıkmaaa kızım..
biber dolması yap taze fasulye tavuk sote kızartma ne bıleyım işte..
kuzucum cok sevındım hadı hayırlısı olsun ınsallah.
bu sefer bebeğin senı hiç bırakmasın hayatım..
bende ıyıyım ne olsun beklemedeyim..
hımm anladım cnm..
ne bıleyım valla doktor onu vermışti bana..demek başka bişeye ihtiyacım yok
arkadaslar hamileyimmmmmmmmm rabbim bu günleri herkeze yasattın bu bana rabbimin bi mucizesi
Yavvvvvvvvvvvvv herkes yapıyor bende yaptım,biraz dinlenim bi eczane var ilişkiden 5 gün sonra gebelik testi diye bi test satıyor gidip onu alacam.ama dr.bi arkadaşım eğer hcg 20 nin üzerindeyse bi çok test zaten o değere duyarlı der
Evet gerçekten çok ilgiliymiş doktorun canım bencede peşini bırakma bu devirde değil doktorla hemşireyle bile konuşulmuyo hepsinde hava binbeşyüzama oas bana çok uzak dondurulmuşlarım tutmazsa bende arayış içine giricem maalesef
Haklisin,baska biyer bulmak lazim.bakirkoyde sana sezerin doktorunu onerirdim normalde ama oyle trasferi birakip gitti ya gozumden dustu..benim arkadasin da dr idi.iyi bir hekim diye bilirdim de guven sarsti artik(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?