Aminnn canım benimmikitane koyckmış cnım inş birinde biri olur da 8 senelik hasretimz diner hayırlısıyla donmuş ilk defa koycak işte bakalım naısl olck merk içinde ilçlarımı kullanıyorum ama akşm prendolu unuttum günde bitaneydi sabh içmiştim akşmda içtim midem agrıdı doktora sordum bişey olmz dedi haftada birdefa bant değişiyorum işte ilkdefa verdi bandı bide matofin var değişklik olrk rabbim hepimze hayırlı evlatlar nasip etsin inş sende bebişin gelisîn bian önce
Yavvvvvvvvvvvvv herkes yapıyor bende yaptım,biraz dinlenim bi eczane var ilişkiden 5 gün sonra gebelik testi diye bi test satıyor gidip onu alacam.ama dr.bi arkadaşım eğer hcg 20 nin üzerindeyse bi çok test zaten o değere duyarlı der
ayy evet sıcak havalar ya..,otur evınde çıkmaaa kızım..
biber dolması yap taze fasulye tavuk sote kızartma ne bıleyım işte..
Ay cok komiksiniz yaakendin soyledin kendin inandin
Kiz yok motosikletcinin yasi kadar adamin hekimligi varayrica motosikletciden bozma tupcuye ben gider miyim reca ederim
asıl sonuç kan testinde belli olcak üzülme canım
idrar da çıkmayıp kanda öğrenen bi sürü kişi var
sende onlardan biri olabilirsin
ohhh missss valla fikir oldu inan
tşk ettim sağol kuzummmm
Canim.ya ben sana msj yazmayı unuttum,arkadaşım fiyat olarak bilgim yok 4447799 numara dahili 202 tayfur beyle gorussun o fiyat bilgisi verir dedi.bi sor eğer dusunursen arkadaşımla konuşurum.yapibilecegi bişey olurmu diye
arkadaslar hamileyimmmmmmmmm rabbim bu günleri herkeze yasattın bu bana rabbimin bi mucizesi
Aynen,kucuk daglari kendileri yaratti saniyorlar...insallah yeni yere gerek filan kalmaz canim yaa..dondiriklerinle kavusursun bebisine..bak son zamanlarda herkes pozitifben de dua ediyorum isteyen,tedavi olan her kadin bebegine kavussun sen nereye gidiyorsun,hangi merkez?
yapmacanım bak ben 10 gün idrar testi yaptım negatifti nasl agladım üzüldüm ama bu gün pozitif haberini aldım allaha sükürler olsun insallah yarın sende alacaksın güzel haberi
Banda infolik +folik asit verdi ama toz suya katıyorum buda aynımı
saol canım tesekkür ederim ben konya novafertide yaptırdım doktorum ali sami gürbüz dualarım hepinize allah isteyen herkeze nasip etsin
Farklı günlerde 2 embriyo transferi var canım çok yaygın değil ama var..
Örneğin birini 3.gün birini 5.gün kouyuyorlar bu mantıkla seninde 2.gün transfer olman doğal o zaman..
Var bişi diyorum ben
Aklına takılmasın çift transfer yöntemini uyguluyorlar...
yok hayatım benim kıllar eskiden neyse şimdide öyleBiosteronun hiç bir yan etkisini görmedim yani gözle göre bileceğim veya hissede bileceğim içten bir etkisi oldu mu bilmiyorum:26:
Benim dediğim folic asitle folbiol'ün ne farkı var? O daha etkinse onu kullanayım bende
sağol canım ben daha öncede oldum onda kanama olmuştu 3 negatif tüp var polip var bide tekrar tüp yapacaz o yüzden rahime çizik atılyomuş embiryo tutunsun diye öyle yapalım dedi doktor bilmiyorum herşeyin hayırlısı canım
teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı düşünmekten kafayı yemek üzereydim
Olsun srkadasim eylulde guzel haberler alirsin ...kizlarr, benim tedavim eylule ertelendi, dis gebelik icin kullandigim igne yuzunden folik asit duzeyim sifira inmis.. bu sekilde yapamayiz dedi doktorum
3 ay folik asit kullancam yuksek doz..
sonrasi Allah kerim..
Dualarim seninle arkadasim..Slm kızlar ben tedaviye başladım ilçlarımı kullanıyorum inş bu sefr nasip olur üçüncü oluyor donmuşlar koyulacak ikitane 11 de trnsfer var dualrınızı eksik etmeyin kimler hamile kimler tedavide bilmiyorum ama allhım hepimziin yardımcısı olsun inş
Nne guzel hqyirli ugurlu olsun..Kizlarrrrrr merhabaaaaa.....ben dun regl oldum..bugun muayeneye geldim...donmus tedavim basliyooooo.doktorum simdi kucuk bi islem yapicak bana bebislerim tutunsun diye ozledim sizleri kac gundur il disindaydm cok yogundum.ne var ne yokkkk
Hayirli olsun cnm ...arkadaslar hamileyimmmmmmmmm rabbim bu günleri herkeze yasattın bu bana rabbimin bi mucizesi
AA canım sen Konya'da mısın? Ben de novafertil de Konya'da tedavi oldum. Doktorum Dilek hanım.
Teşekkür ederim canım
yapmacanım bak ben 10 gün idrar testi yaptım negatifti nasl agladım üzüldüm ama bu gün pozitif haberini aldım allaha sükürler olsun insallah yarın sende alacaksın güzel haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?