2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

hımmm değişik bir yöntem uyguluyor sanırım cnm ben dondurulmuşta sadece bi hap kullanmıştım adını unuttum :)
bant falan kullanmamıştım.
umarım bebişin sana sıkı sıkı tutunacak..
rabbım bu seferrrr bıze mucizesini göndersin inşallah

asıl sonuç kan testinde belli olcak üzülme canım
idrar da çıkmayıp kanda öğrenen bi sürü kişi var
sende onlardan biri olabilirsin

ayy evet sıcak havalar ya..,otur evınde çıkmaaa kızım..
biber dolması yap taze fasulye tavuk sote kızartma ne bıleyım işte..

ohhh missss valla fikir oldu inan
tşk ettim sağol kuzummmm

Ay cok komiksiniz yaa kendin soyledin kendin inandin
Kiz yok motosikletcinin yasi kadar adamin hekimligi var ayrica motosikletciden bozma tupcuye ben gider miyim reca ederim

rica ederim cnm..
bnde aksam yaptım biber dolması..bu aksama da var yanına az çorba biraz da domatesli kızartma yapıcam..yazın çeşit bol allahtan

Canim.ya ben sana msj yazmayı unuttum,arkadaşım fiyat olarak bilgim yok 4447799 numara dahili 202 tayfur beyle gorussun o fiyat bilgisi verir dedi.bi sor eğer dusunursen arkadaşımla konuşurum.yapibilecegi bişey olurmu diye

Çok sağol canım valla bende unutmuşum ama buldum ben hastane reglide gidicem inşallah

KIZLAR ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamlar.
yarın bol pozitifli bir gün olsun inşallah

Sağol canım iyi dileklerin için, Rabbim hepimize gönlümüzden geçeni nasip eylesin bebişinide sana bağışlasın , Beylikdüzü medicana ya gidiyorum evime ve işime yakın olduğu için orayı tercih ettim.

yapmacanım bak ben 10 gün idrar testi yaptım negatifti nasl agladım üzüldüm ama bu gün pozitif haberini aldım allaha sükürler olsun insallah yarın sende alacaksın güzel haberi

tebrikler canım güzel başlasın güzel devam etsin inşallah

Banda infolik +folik asit verdi ama toz suya katıyorum buda aynımı

Canim seninkini bilmiyorum ama prensipte hepsi folik asit..bazisinda tek bazisinda ilavelerle..bazi dr hic vermiyor..bu asit bebegin sinir gelisimi icin onemli,yeni hucre uretimini destekliyormus.bence hangi marka odugu cok da onemli degil.onemli olan bebislerimiz saglikli olmasi icin folik asit

saol canım tesekkür ederim ben konya novafertide yaptırdım doktorum ali sami gürbüz dualarım hepinize allah isteyen herkeze nasip etsin

AA canım sen Konya'da mısın? Ben de novafertil de Konya'da tedavi oldum. Doktorum Dilek hanım.

naber canlar

bugün tüp bebek raporum onaylandı.Haftaya salı raporu alacağım.İstanbul tüp bebek Aret bey den randevu aldım. nasıl tavsiye edermisiniz.öyle karar verdim de...

teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı düşünmekten kafayı yemek üzereydim

seninki 400 mcg
folbiol 5000mcg canim, daha yuksek dozlu, 10 katindan fazla.. ama bence sana gerek yok o kadarina canim.. ben dis gebelik icin igne oldugumdan yuksek doz almak zorundayim..

merhaba tüp denemen için hangi kuruma gidiyorsun? benim 4. denemem doktor söylediğin işlemden bahsetmedi merak ettim

teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı düşünmekten kafayı yemek üzereydim

tam olarak anlataydın keşke bende bir yanlışlık var bi değişik geldi bana diyorum
ben yazdıkçada senin aklın karıştı tabii..
herşey yolunda canım..

kizlarr, benim tedavim eylule ertelendi, dis gebelik icin kullandigim igne yuzunden folik asit duzeyim sifira inmis.. bu sekilde yapamayiz dedi doktorum
3 ay folik asit kullancam yuksek doz..
sonrasi Allah kerim..
Olsun srkadasim eylulde guzel haberler alirsin ...
Dualarim seninle arkadasim..
Kizlarrrrrr merhabaaaaa.....ben dun regl oldum..bugun muayeneye geldim...donmus tedavim basliyooooo.doktorum simdi kucuk bi islem yapicak bana bebislerim tutunsun diyeozledim sizleri kac gundur il disindaydm cok yogundum.ne var ne yokkkk
Nne guzel hqyirli ugurlu olsun..
arkadaslar hamileyimmmmmmmmm rabbim bu günleri herkeze yasattın bu bana rabbimin bi mucizesi
Hayirli olsun cnm ...

Teşekkür ederim canım

Kuzum doktordan mail geldikusura bakmayın maile geç cevap verdim Eşinizin amh değeri düşük fakat yaşından dolayi(18lik citirim nede olsa )kaliteli yumurta elde edebiliriz ne zaman isterseniz görüşmeye bekliyorum
Biz daha cevap yazmadik bu gece yazicaz ekim de düşünüyoruz vs dicem

yapmacanım bak ben 10 gün idrar testi yaptım negatifti nasl agladım üzüldüm ama bu gün pozitif haberini aldım allaha sükürler olsun insallah yarın sende alacaksın güzel haberi

slm çok sewindimallah kucağına almayıda nasip etsin... darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…