hepiniz saolun arkadaslar rabbim isteyen herkeze nasip etsin
hepiniz saolun arkadaslar rabbim isteyen herkeze nasip etsin
slmçok sewindim allah kucağına almayıda nasip etsin... darısı başıma
Kuzum doktordan mail geldikusura bakmayın maile geç cevap verdim Eşinizin amh değeri düşük fakat yaşından dolayi (18lik citirim nede olsa )kaliteli yumurta elde edebiliriz ne zaman isterseniz görüşmeye bekliyorum
Biz daha cevap yazmadik bu gece yazicaz ekim de düşünüyoruz vs dicem
seninki 400 mcg
folbiol 5000mcg canim, daha yuksek dozlu, 10 katindan fazla.. ama bence sana gerek yok o kadarina canim.. ben dis gebelik icin igne oldugumdan yuksek doz almak zorundayim..
Sendeki bu temizlik sevgisi ve maharetinin ceyregi bende olsa super olurduhic sevmem ve elim de cok agirdir
Ama utu yapmaya ve cam silmeye bayilirimhatta eskiden yakin arkadasima gezmeye gittigimde onun utusune yardim ederdim simdi ancak kendi utumu yapiyorum tabi...
yarın transfer günüm çok heyecanlıyım.şimdi yazın bakalım sonrasında nelere dikkat etmeli
Kuzum doktordan mail geldikusura bakmayın maile geç cevap verdim Eşinizin amh değeri düşük fakat yaşından dolayi (18lik citirim nede olsa )kaliteli yumurta elde edebiliriz ne zaman isterseniz görüşmeye bekliyorum
Biz daha cevap yazmadik bu gece yazicaz ekim de düşünüyoruz vs dicem
Anladım canım
Birde ben coenzyme Q10 kullanıyorum birde apitera bal polen arı sütü propolis kullanıyorum
ben de folbiol,
new life- b12 plus
solgar- advanced antioxidant
biosteron
kullaniyorum..
bide gunde 4 5 incir yicem, apiterayi biliyorum cok guzel bi ürün, iyi hatirlattin bak ondan da getirtiym yarin :))
BAllım hadi hayırlısı olsun..
ne işlemi o ki?
evet canım bende ali sami beyin hastayım 2 denememizde allah nasip etti şükürler olsun darısı sizin basınıza
canım hayırlı olsun tedavin
sonu bebişli olsun inşallah
tabrikler canım. Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin
bende dışarı çıktımda biraz yoruldum çook sıcakmış ya
onun dışında iyiyim ne yemek yapcgımı düşünyorum bide keyfim yok hiç
yapasımda yok yiyesimde yok
ivitttbırakmış o işleri tüp bebekçi olmuş
Olsun srkadasim eylulde guzel haberler alirsin ...
Dualarim seninle arkadasim..
Nne guzel hqyirli ugurlu olsun..
Hayirli olsun cnm ...
Canim ben daha pozitif sonu alamadım,şimdide test gününü bekliyorum,ben 2_3 gün evdeysim ama kendimi kisitlamadim kalktım evde yürüdüm işimi gucumu yaptım.ama yormadim tabi.ananas yeşim.birde seher25 den mi başkasından mi duymuştum bilmem günde iki tane elma ye diye ben iki bazen bi tane yeşim.bide yine nerde duydum bilmiyorum taze fasulye yedim...tabi protein agirlikli neslen diyorlar.banyo yapmayın diyorlar ben transferden ertesi gün yaptım.soğuk gibi bi suyla ama vücuduma sabun degirmedim hic.ilk transferinde 5 gün banyo yapmamistim.4 gün de tualwt ihtiyacı dışında hiç kalkmamistim.olmadı;(((((
Gıkı bide idrara sıkışık gidecen ya sonrasında 20_30 dakka hemen kalkma yatağında uzan idrarini tut yani
Solgar-advanced antioxidantı da eşim kullanıyor birde eşim balık yağı hapı içiriyorum birde arasıra keçi boynuzu pekmezi yediriyorum
Bende incir yemem lazım yarın başlayayım incir kürünede temmuzda başlayacağım
çok sagolun arkadaslar allah hepinizden razı olsun olmayan herkeze nasip etsin
Amin zeynepcim teşekkür ederim.
Kan sulandırıcıyı önlem olsun diye verdi, geçen sefer sadece coraspin vermişti bu sefer iğneyle de desteklemek istedi.
Pıhtılaşma var mı bilmiyorum test yapılmadı. Birincisi tutmamış değildi, tutunmuş ama gelişememişti. Keseyi gördük ama embriyo yoktu boş gebelikti. Pıhtılaşma problemi değil yani. İstediğini sorabilirsin tabii ki, birbirimize destek olmak için buradayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?