2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Vallahi benim yaşım 33 drumun bana dediği amh düşük dolayisiya yumurtan kalitesiz,senin gibi bayanlar üzerinde kopenhagda deney yapılmış 6 defa da Tupde yapsak tutmaz diye...moral çok önemli...ne guzl kaliteli yumurta toplayabiliriz demis.

seninki 400 mcg
folbiol 5000mcg canim, daha yuksek dozlu, 10 katindan fazla.. ama bence sana gerek yok o kadarina canim.. ben dis gebelik icin igne oldugumdan yuksek doz almak zorundayim..

Anladım canım
Birde ben coenzyme Q10 kullanıyorum birde apitera bal polen arı sütü propolis kullanıyorum

:)) ütümüüüü ıyyy hiç sevmem sende phala gibisin desene:))

yarın transfer günüm çok heyecanlıyım.şimdi yazın bakalım sonrasında nelere dikkat etmeli

Canim ben daha pozitif sonu alamadım,şimdide test gününü bekliyorum,ben 2_3 gün evdeysim ama kendimi kisitlamadim kalktım evde yürüdüm işimi gucumu yaptım.ama yormadim tabi.ananas yeşim.birde seher25 den mi başkasından mi duymuştum bilmem günde iki tane elma ye diye ben iki bazen bi tane yeşim.bide yine nerde duydum bilmiyorum taze fasulye yedim...tabi protein agirlikli neslen diyorlar.banyo yapmayın diyorlar ben transferden ertesi gün yaptım.soğuk gibi bi suyla ama vücuduma sabun degirmedim hic.ilk transferinde 5 gün banyo yapmamistim.4 gün de tualwt ihtiyacı dışında hiç kalkmamistim.olmadı;(((((
Gıkı bide idrara sıkışık gidecen ya sonrasında 20_30 dakka hemen kalkma yatağında uzan idrarini tut yani

Bir daha yazışırsan tamam eşinin mailinden yaz ama kendi elinle yaz altınada kendi ismini yaz, senle ilgili eşinle konuşmasın sana hitap etsin, birebir görüş yani, annesini yanına alıp iş görüşmesine annesiyle gidenler gibi olmasın

Anladım canım
Birde ben coenzyme Q10 kullanıyorum birde apitera bal polen arı sütü propolis kullanıyorum

ben de folbiol,
new life- b12 plus
solgar- advanced antioxidant
biosteron
kullaniyorum..
bide gunde 4 5 incir yicem, apiterayi biliyorum cok guzel bi ürün, iyi hatirlattin bak ondan da getirtiym yarin :))

Merhaba arkadaşlar size bi sorum olacak be olur yardımcı olun ben tüp bebek tedavisinde transferimin 5. Günü ve aşırı kabızlık var ve çok fazla sancım var ne olur bi bilgi verin ne yapsam geçer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de folbiol,
new life- b12 plus
solgar- advanced antioxidant
biosteron
kullaniyorum..
bide gunde 4 5 incir yicem, apiterayi biliyorum cok guzel bi ürün, iyi hatirlattin bak ondan da getirtiym yarin :))

Solgar-advanced antioxidantı da eşim kullanıyor birde eşim balık yağı hapı içiriyorum birde arasıra keçi boynuzu pekmezi yediriyorum
Bende incir yemem lazım yarın başlayayım incir kürünede temmuzda başlayacağım

BAllım hadi hayırlısı olsun..
ne işlemi o ki?

cnm ben ıkı ay önce histeroskopı oldum..gecen ay embrıyolar ohss den dolayı donduruldu...bende doktora hısteroskopının etkısı gectı faln deyınce adetın 2.gunu gel bı kac cızık atayım dedı..biraz cnm yandı ama olsun bebiş için değerrr

evet canım bende ali sami beyin hastayım 2 denememizde allah nasip etti şükürler olsun darısı sizin basınıza

Ben de şükür Dilek hanımla ilk denememde hamileyim Allah kucağımıza almayı nasip eder inş

teşekkürlerrr kuzucummm Allahım yardımcım olsun..dilerim bebişlerime kavusurum buseferrr..Rabbim nasip eder inşaallahh

tamam canım dediklerini dikkate alıcam ya zaten fazla yormadan normal hayata devam diyorlar kan dolaşımı önemliymiş çünkü.birde bu transfer opu gibi sıkıntılı değil herhalde dimi ağrı sancı bişey oluyomu normal muayne gibi diyorlar ama bi yazsana sana zahmet

ben incir kuru yapmicam canim, 3 ay incir yicem :)
sen de mi eylulde deniceksin?

Cok tesekkur ederim canim. Benim 1. Kimyasal gebelik oldu insallah bi sefer tutar canim benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…