merhaba tüp denemen için hangi kuruma gidiyorsun? benim 4. denemem doktor söylediğin işlemden bahsetmedi merak ettim
Sağol canımmm benim maşallh size büyümüş bebiş daha dün gbi testlerinz ya inş bu sefr rabbim hayırlısıyla nasip edr canım benim bantta kullanıyorum bu sefr bide clexnane iğne var onu 7 sinde başlaycm progestanla birlikte clexnane iğneyi trnsferden sonrada vurunacakmışım ne işe yarıyor biliyormusun
Merhaba arkadaşlar size bi sorum olacak be olur yardımcı olunben tüp bebek tedavisinde transferimin 5. Günü ve aşırı kabızlık var ve çok fazla sancım var ne olur bi bilgi verin ne yapsam geçer
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım inşallah :) senin donmuş tedavisi olacaktı oldu mu olacak mı?
oldu cnm benim tedavim sona yaklaştık perşembe günü belli olacak hayırlısıyla...
CANIM YARIN GÜZEL HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH :)
yarın transfer günüm çok heyecanlıyım.şimdi yazın bakalım sonrasında nelere dikkat etmeli
canım sıkı sıkı tututnsun bebişlerin :) arkandan geliyorum hadi hayırlısı :)
Yavvvvvvvvvvvvv herkes yapıyor bende yaptım,biraz dinlenim bi eczane var ilişkiden 5 gün sonra gebelik testi diye bi test satıyor gidip onu alacam.ama dr.bi arkadaşım eğer hcg 20 nin üzerindeyse bi çok test zaten o değere duyarlı der
canım 11. günde benim değerim 140lı birseydi sabaha karşı yaptım negatifti ağladım ağladım :) moralim bozuldu dra gidelim de öğrenelim dedim çıkmadan bir test daha yaptım çooooooook silik bir çizgi :) kan testi oldu hamileydim kızıma :) lütfen takma :) hayırlısı ile güzel haberlerini alırız inşallah :)
yapmacanım bak ben 10 gün idrar testi yaptım negatifti nasl agladım üzüldüm ama bu gün pozitif haberini aldım allaha sükürler olsun insallah yarın sende alacaksın güzel haberi
canım hayırlı olsun :) değerin kat kat artsın inşallah :)
Hımm bilmiyodum bak bunu canm ama corasprnde var onuda verdi ya hayırlısı olsun bakalım
Kız annemin yanındaydım 17 gündür kafamı dinledim tam gelcem günde adet oldum direk tedaviye başladık işte cnm ya sen naptın bakim nasılsın
Evt eloşummmbnde ösledim kuzum ya annmin yanına gittim geldim başladık çol güzel bi aydayız inş bayram sevncimz olur sen naptın bakim nasılsın
canım hayırlı olsun tedavin :) sonu bebişli olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh :)
Kizlarrrrrr merhabaaaaa.....ben dun regl oldum..bugun muayeneye geldim...donmus tedavim basliyooooo.doktorum simdi kucuk bi islem yapicak bana bebislerim tutunsun diye ozledim sizleri kac gundur il disindaydm cok yogundum.ne var ne yokkkk
canım hayırlı olsun :) hep beraber ardarda verelim güzel haberleri inşallah :=)
kizlarr, benim tedavim eylule ertelendi, dis gebelik icin kullandigim igne yuzunden folik asit duzeyim sifira inmis.. bu sekilde yapamayiz dedi doktorum
3 ay folik asit kullancam yuksek doz..
sonrasi Allah kerim..
canım hayırlısı olsun :) Allahım eylülde küçük mucizeni göndersin inşallah :)
dün toplanan 10 yumiden 9u olgun çıkmış 7si döllenmiş iyilermiş :) yarın yine haber verecekler :) hayırlısı :)
canım 11. günde benim değerim 140lı birseydi sabaha karşı yaptım negatifti ağladım ağladım :) moralim bozuldu dra gidelim de öğrenelim dedim çıkmadan bir test daha yaptım çooooooook silik bir çizgi :) kan testi oldu hamileydim kızıma :) lütfen takma :) hayırlısı ile güzel haberlerini alırız inşallah :)
canım hayırlı olsun tedavin :) sonu bebişli olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh :)
ayyy canım inşallah inşallah
Kuzum doktordan mail geldikusura bakmayın maile geç cevap verdim Eşinizin amh değeri düşük fakat yaşından dolayi (18lik citirim nede olsa )kaliteli yumurta elde edebiliriz ne zaman isterseniz görüşmeye bekliyorum
Biz daha cevap yazmadik bu gece yazicaz ekim de düşünüyoruz vs dicem
yarın transfer günüm çok heyecanlıyım.şimdi yazın bakalım sonrasında nelere dikkat etmeli
dün toplanan 10 yumiden 9u olgun çıkmış 7si döllenmiş iyilermiş :) yarın yine haber verecekler :) hayırlısı :)
sonunda mail geldi
ee hadi gözünaydın ozaman şekerim
canım hayırlı olsun bebişlerin sımsıkı tutunsun inşallah
ben incir kuru yapmicam canim, 3 ay incir yicem :)
sen de mi eylulde deniceksin?
tamam canım dediklerini dikkate alıcam ya zaten fazla yormadan normal hayata devam diyorlar kan dolaşımı önemliymiş çünkü.birde bu transfer opu gibi sıkıntılı değil herhalde dimi ağrı sancı bişey oluyomu normal muayne gibi diyorlar ama bi yazsana sana zahmet
Canim kesinlikle ağrısı dizisi yok aynı muayene gibi hiç farklı bişey yok...şimdiden hayırlı olsun,insallah sonunda güzel olur
Bencede canım moral önemli senin Dr yaptığı çok ayıp inan Dr bunu yazması psikolojimi çok düzeltti moral açısından suan 1 0 önde başlayacağım daha doktorla tanımadan sevdimVallahi benim yaşım 33 drumun bana dediği amh düşük dolayisiya yumurtan kalitesiz,senin gibi bayanlar üzerinde kopenhagda deney yapılmış 6 defa da Tupde yapsak tutmaz diye...moral çok önemli...ne guzl kaliteli yumurta toplayabiliriz demis.
Tatlısim zaten eşimle beraber yazıyoruz mail adresi eşimin adına olduğu için onunla konuştuğunu sanıyor eşim benden meraklıBir daha yazışırsan tamam eşinin mailinden yaz ama kendi elinle yaz altınada kendi ismini yaz, senle ilgili eşinle konuşmasın sana hitap etsin, birebir görüş yani, annesini yanına alıp iş görüşmesine annesiyle gidenler gibi olmasın
Geldi geldi kuzumsonunda mail geldi
ee hadi gözünaydın ozaman şekerim
canım hayırlı olsun bebişlerin sımsıkı tutunsun inşallah
Allah kısmet ederse 2 ay ara haziran, temmuz yani, ağustosta tatil eylülde taşınma ekimdede tüp bebe
Cok gerginim,aslinda uzgunumaksamustu bayagi kan geldi wc gittigimde.sadece peceteye geldi ama dunku pembelik gibi degildi.hemen dr aradim,sakin ol yarin sabahtan gel dedi..gene kotu bisey olacak diye cok korkuyorum.uff neden duzgun gitmiyor illa boyle hevesimi kursagimda biraktiracak seyler olur yaa
Cok gerginim,aslinda uzgunumaksamustu bayagi kan geldi wc gittigimde.sadece peceteye geldi ama dunku pembelik gibi degildi.hemen dr aradim,sakin ol yarin sabahtan gel dedi..gene kotu bisey olacak diye cok korkuyorum.uff neden duzgun gitmiyor illa boyle hevesimi kursagimda biraktiracak seyler olur yaa
Bencede canım moral önemli senin Dr yaptığı çok ayıp inan Dr bunu yazması psikolojimi çok düzeltti moral açısından suan 1 0 önde başlayacağım daha doktorla tanımadan sevdimnasipse ekimde bursadayim bende 31 yaşındayım kuzum
Tatlısim zaten eşimle beraber yazıyoruz mail adresi eşimin adına olduğu için onunla konuştuğunu sanıyor eşim benden meraklıdoktorla yazismaya hem bence bir önemi yok sonuçta çocuk ikimizin doktor işleri artık eşime bıraktım benim buldugum yerleri beğenmedi hep bir sorun çıktı bu tedavide artık top onda
Geldi geldi kuzum
Kız sevdim bu doktoru şimdiden çok ilgili sende buraya gelsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?