2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kan sulandirici canım pihtilasmayi onluyor benim pıhtılaşma faktorum olduğu icin doğuma kadar kullanacağım ama genelde 12. Haftaya kadar herkese veriyorlar ilk haftalarda pihtilasma olursa bebisin kalbi durabilir

Kabizlik icin gece yatmadan duphalac surup veya 1olcu(toz) magnesie calcinee icerşen sabah rahatlarsin.bebelere ve gebelere kullanilan ilactir.dr tavsiye ediyor zaten..gun icinde de taze fasulye,ananas,incir,elma gibi lifli besin tuketirsen iyi olur.bol su tabi....

dün toplanan 10 yumiden 9u olgun çıkmış 7si döllenmiş iyilermiş :) yarın yine haber verecekler :) hayırlısı :)

sonunda mail geldi
ee hadi gözünaydın ozaman şekerim

yarın transfer günüm çok heyecanlıyım.şimdi yazın bakalım sonrasında nelere dikkat etmeli

canım hayırlı olsun bebişlerin sımsıkı tutunsun inşallah

Canim coooook sevindim,insallah böyle devam eder embriyolarin gelişimi,allahım yüzünü guldursun..
Banane banane ben yarın sabahta test yapacam

Son düzenleme:

Canim kesinlikle ağrısı dizisi yok aynı muayene gibi hiç farklı bişey yok...şimdiden hayırlı olsun,insallah sonunda güzel olur

Cok gerginim,aslinda uzgunum aksamustu bayagi kan geldi wc gittigimde.sadece peceteye geldi ama dunku pembelik gibi degildi.hemen dr aradim,sakin ol yarin sabahtan gel dedi..gene kotu bisey olacak diye cok korkuyorum.uff neden duzgun gitmiyor illa boyle hevesimi kursagimda biraktiracak seyler olur yaa

Bencede canım moral önemli senin Dr yaptığı çok ayıp inan Dr bunu yazması psikolojimi çok düzeltti moral açısından suan 1 0 önde başlayacağım daha doktorla tanımadan sevdim nasipse ekimde bursadayim bende 31 yaşındayım kuzum
Tatlısim zaten eşimle beraber yazıyoruz mail adresi eşimin adına olduğu için onunla konuştuğunu sanıyor eşim benden meraklı doktorla yazismaya hem bence bir önemi yok sonuçta çocuk ikimizindoktor işleri artık eşime bıraktım benim buldugum yerleri beğenmedi hep bir sorun çıktı bu tedavide artık top onda
sonunda mail geldi
ee hadi gözünaydın ozaman şekerim

canım hayırlı olsun bebişlerin sımsıkı tutunsun inşallah
Geldi geldi kuzum
Kız sevdim bu doktoru şimdiden çok ilgili sende buraya gelsene

Allah kısmet ederse 2 ay ara haziran, temmuz yani, ağustosta tatil eylülde taşınma ekimdede tüp bebe

insallah canim, tatilden de geri kalmioz tabi :))
ben de agustosta gitcem, dalgiclik sertifikasi alcaz :) hamile hamile dalmak olmaz zaten, tup bebegimin eylule kaldigi iyi oldu )
kendimizi teselli edioz iste napalim :)

Bitanem korkma içini ferah tut hicbirsey olmayacak yarın güzel haberle geleceksin bebisi lütfen üzme annesi yarın ben burdayım diyecek

canım inşallah hiç bı sıkıntı yoktur,sag salım sağlıkla doğurursun bebeğini,ama bi acile gidip progestan iğne vurulsaydın

bencede dr ıyı baksana daha görüşmeye gitmeden bu kadar ilgili...benım arkadaşım hep en ıyı dr heran ulaşılabılen dr dur der..inşallah tedavın başlar bıran önce ve güzzel sonuçlanır..allahım hepimize çocuklarımızı sevmeyı nasıp etsin

canlarım hepinize günaydın..benim için pek gün aydınlığıyla başlayan bı gun olmadı çünkü şu dediğim ilişkiden 5 gun sonra gebelik testını yaptım ama yıne tek çizgi.bugun 7.gundu
ama içimde ki umut halen yaşıyor çünkü nette bazı yerlerde testten şikayetcı olmuşlar yanlış sonuç verıyor dıye ama bende hiç yanılmadı ne zaman yaptıysam hep tek çizgiydi

Canım korkma lütfen sakin ol güzel haberlerle geleceksin bugün

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…