2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

günaydın arkadaşım belki erken olduğu için çıkmamış olabilir 9. gün yapmıştım ben 3.tüp bebek denemsinde iki çizgiydi ama bei belirsizdi...idrar için erken daha bir kaç gün sonra yap

tam olarak anlataydın keşke bende bir yanlışlık var bi değişik geldi bana diyorum
ben yazdıkçada senin aklın karıştı tabii..
herşey yolunda canım..

benim kafam zaten karışıktı banada çok değişik geldi artık cumartesi gününü bekliycem belki hiç döllenme olmayacak şimdiden transfere kafa yormakla hata yapıyorum zaten ama olsun ben yine teşekkür ediyorum sana çünkü sorularım cevapsız kalmadı bu konuda iyi kötü birilerinin yorumlarına ihtiyaç duyuluyor

Ay canim benim insallah hepimiz hayırlısıyla kavusalim bebislerimize:)aynen stres uzak olsun hepimizden:)

inşallah bebişine hiç bir şey olmamıştır sıkı sıkı tutunuyordur sana. doktordan gelince bizede yaz çok merak ediyorum.

Ben onu şundan dolayı dedim, dediğim gibi yaparsan iletişiminiz doktorunla daha güçlü olacağını düşünüyorum, çocuk ikinizin tabide sürekli muhatap olacak olan sen olacaksın. Madem çocuk ikinizin onca iğneyi kocalarda olsun o zaman neden sadece biz oluyoruz, operasyonlara giriyoruz narkozu biz yiyoruz ameliyat masasına iki kere biz yatıyoruz. Tabi gene sen bilirsin bu hocayla iletişimini güçlü tut benden sana abla tavsiyesi

insallah canim, tatilden de geri kalmioz tabi :))
ben de agustosta gitcem, dalgiclik sertifikasi alcaz :) hamile hamile dalmak olmaz zaten, tup bebegimin eylule kaldigi iyi oldu )
kendimizi teselli edioz iste napalim :)

Yok öyle deme teselli değil doğrusunu yapıyoruz tatilden sonra o hormonlarımız o kadar güzel olacak ki ben sana anlatamam yani tatile nereye gideceksin canım?

Gerçekten 7. gün bile çok erken. O zaman şöyle yap test gününe kadar kendini yiyip bitireceksin sen en iyisi kan ver

Tanıdığım hamileyken 2 ay adet oldu ve bebeğine hiç bir şey olmadı merak etme Allahın izniyle hiç bir şey olmayacak

saollll arkadasımmm dua et banaaaaa
etmem mi şekercim....
dün toplanan 10 yumiden 9u olgun çıkmış 7si döllenmiş iyilermiş :) yarın yine haber verecekler :) hayırlısı :)
maşlalalh gerisi daha güzel haberler olucak senden

yok cnm hemen moralini bozma daha erken zaten umarım güzel haber alıcaz senden....
Bakalim geldik hastaneye hayırlısıyla atlatalim insallah:)
işin rast gitsin tatlım..

günaydın arkadaşım belki erken olduğu için çıkmamış olabilir 9. gün yapmıştım ben 3.tüp bebek denemsinde iki çizgiydi ama bei belirsizdi...idrar için erken daha bir kaç gün sonra yap
Bende biliyorum erken ama merak ediyorum:26::26:
Gerçekten 7. gün bile çok erken. O zaman şöyle yap test gününe kadar kendini yiyip bitireceksin sen en iyisi kan ver

İdrar testinde umudum devam ediyor ama şimdi kan tahlili verirsem herşey bitebilir.

Bende biliyorum erken ama merak ediyorum:26::26:

İdrar testinde umudum devam ediyor ama şimdi kan tahlili verirsem herşey bitebilir.

Bak canım ben de aynı senin yaşadıklarını yaşadım hem de birebir...O yüzden 150 tane idrar testi yapıp koydum buraya...İnsan emin olamıyor çok haklısın...Kan testini 12. güne sakla ama illa idrar yapacaksan da 9. günden itibaren yap...Moralini bozma demeyeceğim çünkü insanın ister istemez gardı düşer negatifi görünce...idrar testinde negatif görüp 12. gün kan testinde hamile çıkanları gördüm ben hep burada...

etmem mi şekercim....

maşlalalh gerisi daha güzel haberler olucak senden

yok cnm hemen moralini bozma daha erken zaten umarım güzel haber alıcaz senden....

işin rast gitsin tatlım..

İnsallah canim benim hepimiz mutlu sona ulaşırız,bebeklerimizi kucagimiza aliriz

İyiki varsınız destegin için teşekkür ederim.ama benim i dondurulmuş ya hemşire 10. Gün kan tahlili yap dedi,hiç 12. Gün bekleme dedi.bende şimdi belki bi seviyede olması lazım diye düşünüyorum şu hcg nin:26::26::26::26::26:

İnsallah canim benim hepimiz mutlu sona ulaşırız,bebeklerimizi kucagimiza aliriz
amin cnm aminnnnnnnn bu ugurda hem kendimizi hem eşlerimizi yıpratıyoruz ister istemez inşlh sonumuz evlatlı olur sağlık sıhhatle gelirler yuvamıza....
Selam kızlar ben teste gidiyor um

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
git bakalım hadi güzel haberlerle gel

Selam kızlar ben teste gidiyor um

.
güzel haberlerle gel inşallah canım...

desdo ben 2 kez dondurulmuş transfer oldum hiç birinde 10. gün yap demediler..
kaybettiğim bebeğimde bile benm 12. gün beta 54 cıktı idar negatifti düşün yani...
erkenden test yapıp olan bebişlerede zarar veriyorsunuz canlar

Dondurulmuş diye mi 10. gün yap dedi yoksa 5. gün embriyosu mu? 3. gün dondurulmuşsa 12. günü bekle ama 5. gün embriyosuysa kaderden kaçamazsın belki de şöyle bir surat ifaden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…