canlarım hepinize günaydın..benim için pek gün aydınlığıyla başlayan bı gun olmadı çünkü şu dediğim ilişkiden 5 gun sonra gebelik testını yaptım ama yıne tek çizgi.bugun 7.gundu
ama içimde ki umut halen yaşıyor çünkü nette bazı yerlerde testten şikayetcı olmuşlar yanlış sonuç verıyor dıye ama bende hiç yanılmadı ne zaman yaptıysam hep tek çizgiydi
tam olarak anlataydın keşke bende bir yanlışlık var bi değişik geldi bana diyorum
ben yazdıkçada senin aklın karıştı tabii..
herşey yolunda canım..
Biz bu iste uzman olduk..benim yumurta takipleri,3asilama,2tup,1kurtaj,1histerôskopi derken ister istemez deneyim sahibi oldum,daha da bunun kontrolleri icin gidip gelmeler de cabasi
Sen henuz cok basindasin, bu hislerin normalinsallah uzmanlasamadan sen,Allah ilk denemende bebisinle bulustursun herseyin komik tarafini gormek lazim,yoksa bu tedavi sirasinda stres olursun ki bu da hic istenmeyen bisii:))
Valla canım onu sen değil doktor düşünsünhem rahat ol korkulacak birsey yok daha yolun basindasin
Cok gerginim,aslinda uzgunumaksamustu bayagi kan geldi wc gittigimde.sadece peceteye geldi ama dunku pembelik gibi degildi.hemen dr aradim,sakin ol yarin sabahtan gel dedi..gene kotu bisey olacak diye cok korkuyorum.uff neden duzgun gitmiyor illa boyle hevesimi kursagimda biraktiracak seyler olur yaa
Bencede canım moral önemli senin Dr yaptığı çok ayıp inan Dr bunu yazması psikolojimi çok düzeltti moral açısından suan 1 0 önde başlayacağım daha doktorla tanımadan sevdimnasipse ekimde bursadayim bende 31 yaşındayım kuzum
Tatlısim zaten eşimle beraber yazıyoruz mail adresi eşimin adına olduğu için onunla konuştuğunu sanıyor eşim benden meraklıdoktorla yazismaya hem bence bir önemi yok sonuçta çocuk ikimizin doktor işleri artık eşime bıraktım benim buldugum yerleri beğenmedi hep bir sorun çıktı bu tedavide artık top onda
Geldi geldi kuzum
Kız sevdim bu doktoru şimdiden çok ilgili sende buraya gelsene
insallah canim, tatilden de geri kalmioz tabi :))
ben de agustosta gitcem, dalgiclik sertifikasi alcaz :) hamile hamile dalmak olmaz zaten, tup bebegimin eylule kaldigi iyi oldu)
kendimizi teselli edioz iste napalim :)
canlarım hepinize günaydın..benim için pek gün aydınlığıyla başlayan bı gun olmadı çünkü şu dediğim ilişkiden 5 gun sonra gebelik testını yaptım ama yıne tek çizgi.bugun 7.gundu
ama içimde ki umut halen yaşıyor çünkü nette bazı yerlerde testten şikayetcı olmuşlar yanlış sonuç verıyor dıye ama bende hiç yanılmadı ne zaman yaptıysam hep tek çizgiydi
Cok gerginim,aslinda uzgunumaksamustu bayagi kan geldi wc gittigimde.sadece peceteye geldi ama dunku pembelik gibi degildi.hemen dr aradim,sakin ol yarin sabahtan gel dedi..gene kotu bisey olacak diye cok korkuyorum.uff neden duzgun gitmiyor illa boyle hevesimi kursagimda biraktiracak seyler olur yaa
etmem mi şekercim....saollll arkadasımmm dua et banaaaaa
dün toplanan 10 yumiden 9u olgun çıkmış 7si döllenmiş iyilermiş :) yarın yine haber verecekler :) hayırlısı :)
yok cnm hemen moralini bozma daha erken zaten umarım güzel haber alıcaz senden....canlarım hepinize günaydın..benim için pek gün aydınlığıyla başlayan bı gun olmadı çünkü şu dediğim ilişkiden 5 gun sonra gebelik testını yaptım ama yıne tek çizgi.bugun 7.gundu
işin rast gitsin tatlım..Bakalim geldik hastaneye hayırlısıyla atlatalim insallah:)
Bende biliyorum erken ama merak ediyorum:26::26:günaydın arkadaşım belki erken olduğu için çıkmamış olabilir 9. gün yapmıştım ben 3.tüp bebek denemsinde iki çizgiydi ama bei belirsizdi...idrar için erken daha bir kaç gün sonra yap
Gerçekten 7. gün bile çok erken. O zaman şöyle yap test gününe kadar kendini yiyip bitireceksin sen en iyisi kan ver
Bende biliyorum erken ama merak ediyorum:26::26:
İdrar testinde umudum devam ediyor ama şimdi kan tahlili verirsem herşey bitebilir.
etmem mi şekercim....
maşlalalh gerisi daha güzel haberler olucak senden
yok cnm hemen moralini bozma daha erken zaten umarım güzel haber alıcaz senden....
işin rast gitsin tatlım..
Bak canım ben de aynı senin yaşadıklarını yaşadım hem de birebir...O yüzden 150 tane idrar testi yapıp koydum buraya...İnsan emin olamıyor çok haklısın...Kan testini 12. güne sakla ama illa idrar yapacaksan da 9. günden itibaren yap...Moralini bozma demeyeceğim çünkü insanın ister istemez gardı düşer negatifi görünce...idrar testinde negatif görüp 12. gün kan testinde hamile çıkanları gördüm ben hep burada...
amin cnm aminnnnnnnn bu ugurda hem kendimizi hem eşlerimizi yıpratıyoruz ister istemez inşlh sonumuz evlatlı olur sağlık sıhhatle gelirler yuvamıza....İnsallah canim benim hepimiz mutlu sona ulaşırız,bebeklerimizi kucagimiza aliriz
git bakalım hadi güzel haberlerle gelSelam kızlar ben teste gidiyor um
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar ben teste gidiyor um
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güzel haberlerle gel inşallah canım...Selam kızlar ben teste gidiyor um
.
desdo ben 2 kez dondurulmuş transfer oldum hiç birinde 10. gün yap demediler..İyiki varsınız destegin için teşekkür ederim.ama benim i dondurulmuş ya hemşire 10. Gün kan tahlili yap dedi,hiç 12. Gün bekleme dedi.bende şimdi belki bi seviyede olması lazım diye düşünüyorum şu hcg nin:26::26::26::26::26:
İyiki varsınız destegin için teşekkür ederim.ama benim i dondurulmuş ya hemşire 10. Gün kan tahlili yap dedi,hiç 12. Gün bekleme dedi.bende şimdi belki bi seviyede olması lazım diye düşünüyorum şu hcg nin:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?