Dondurulmuş diye mi 10. gün yap dedi yoksa 5. gün embriyosu mu? 3. gün dondurulmuşsa 12. günü bekle ama 5. gün embriyosuysa kaderden kaçamazsın belki de şöyle bir surat ifaden olur
Canım testin ne kadar gelişmiş olduğunu bilemem ama ilişkiden 5 gün sonra diyorsun bu garip daha ilişkiden 3 gün sonra rahime düşüyor ve 5. gün tutunma çalışmalarına başlayabiliyor doktorum bana 2. ve 3. gün embriyoları gerçek ilişkide henüz tüplerde olur 5. gün rahime yerleşmeye başlar diye anlatmıştı daha tutunup yerleşmeden nasıl hormon salgılasın illa pozitiftir diyemiyorum ama 7. gün bile idrarda erken bence. Ben 8. gün ikindin çoooook silik negatife yakın bişey görmüştüm 9. gün bile çok çok silikti eğer çok merak ediyorsan yarın sabah kan ver en azından 8. gün olmuş olsuncanlarım hepinize günaydın..benim için pek gün aydınlığıyla başlayan bı gun olmadı çünkü şu dediğim ilişkiden 5 gun sonra gebelik testını yaptım ama yıne tek çizgi.bugun 7.gundu
ama içimde ki umut halen yaşıyor çünkü nette bazı yerlerde testten şikayetcı olmuşlar yanlış sonuç verıyor dıye ama bende hiç yanılmadı ne zaman yaptıysam hep tek çizgiydi
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninleCok gerginim,aslinda uzgunumaksamustu bayagi kan geldi wc gittigimde.sadece peceteye geldi ama dunku pembelik gibi degildi.hemen dr aradim,sakin ol yarin sabahtan gel dedi..gene kotu bisey olacak diye cok korkuyorum.uff neden duzgun gitmiyor illa boyle hevesimi kursagimda biraktiracak seyler olur yaa
Selam kızlar ben teste gidiyor um
İnşallah güzel haberler veirisin merakla bekliyorum sonucunu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım testin ne kadar gelişmiş olduğunu bilemem ama ilişkiden 5 gün sonra diyorsun bu garip daha ilişkiden 3 gün sonra rahime düşüyor ve 5. gün tutunma çalışmalarına başlayabiliyor doktorum bana 2. ve 3. gün embriyoları gerçek ilişkide henüz tüplerde olur 5. gün rahime yerleşmeye başlar diye anlatmıştı daha tutunup yerleşmeden nasıl hormon salgılasın illa pozitiftir diyemiyorum ama 7. gün bile idrarda erken bence. Ben 8. gün ikindin çoooook silik negatife yakın bişey görmüştüm 9. gün bile çok çok silikti eğer çok merak ediyorsan yarın sabah kan ver en azından 8. gün olmuş olsun
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle
Zaten karar verdim yarın kan tahlili yaptırmaya,hayırlısı olsun bakalim İnsalllah olur ya.okadar hevesliyim ki gidip nevresim takımı bile aldım,oglum olacak diye
Yok öyle deme teselli değil doğrusunu yapıyoruz tatilden sonra o hormonlarımız o kadar güzel olacak ki ben sana anlatamam yanitatile nereye gideceksin canım?
:)) insallah :))
kaş a gitmeyi dusunuyoruz canim, bayramdan sonra, ordan da fethiye :)
siz napiosunuz?
cnm ben ıkı ay önce histeroskopı oldum..gecen ay embrıyolar ohss den dolayı donduruldu...bende doktora hısteroskopının etkısı gectı faln deyınce adetın 2.gunu gel bı kac cızık atayım dedı..biraz cnm yandı ama olsun bebiş için değerrr
Zeynep Kamil hastanesine gittim bana uzun bir liste verdilerayrıca dışarıda yaptırdığım aşılamaları kabul etmiyorlarmış tekrar aşılama yaptırmam gerekiyormuş . Rapor işinden vaz geçtim. Tekrar zaman kaybetmek istemiyorum ........
Cok gerginim,aslinda uzgunumaksamustu bayagi kan geldi wc gittigimde.sadece peceteye geldi ama dunku pembelik gibi degildi.hemen dr aradim,sakin ol yarin sabahtan gel dedi..gene kotu bisey olacak diye cok korkuyorum.uff neden duzgun gitmiyor illa boyle hevesimi kursagimda biraktiracak seyler olur yaa
:)) insallah :))
kaş a gitmeyi dusunuyoruz canim, bayramdan sonra, ordan da fethiye :)
siz napiosunuz?
yaptır canım şahsen ben destekliyorum
Cnm meraba bnm de test gnm yrn blrtn var mı transfer ne zamn oldu kçncı gün embriyosudu kç tane koyuldu
Uaptir canim ya bende destekliyorum seni
kizlarr, benim tedavim eylule ertelendi, dis gebelik icin kullandigim igne yuzunden folik asit duzeyim sifira inmis.. bu sekilde yapamayiz dedi doktorum
3 ay folik asit kullancam yuksek doz..
sonrasi Allah kerim..
arkadaslar hamileyimmmmmmmmm rabbim bu günleri herkeze yasattın bu bana rabbimin bi mucizesi
yarın....
Bizde bayramdan sonra canım Ayvalık oradan Datça oradan Simi adası
Kaş'a bayılırızzz biz eşimleher sene 1 haftamızı ayırırız Kaş'a...Geçen sene ilk kez Meis'e gittim harikaydı Bu sene de Eylül sonu Kaş'tayım Allah nasip ederse...İyi tatiller
Bizde bayramdan sonra canım Ayvalık oradan Datça oradan Simi adası
Ohhhhhhh oralar çok güzel Akçay-Edremit gitmiştim bende ahhhh keşke yeniden gidebilsem bize çok uzak deniz süper
Ve iyi beslenelimoooohhh :))
iyi tatilller canim :))
guzelce eglenelim, rahatlayalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?