2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Dondurulmuş diye mi 10. gün yap dedi yoksa 5. gün embriyosu mu? 3. gün dondurulmuşsa 12. günü bekle ama 5. gün embriyosuysa kaderden kaçamazsın belki de şöyle bir surat ifaden olur

İnsallah o sarı kafalarin mimiklerini yaşarım.canim benim...ben yarın kan tahlili verim o zaman .3 gün sondurdular ama 1 gün onceden cozdurup ertesi gün transfer ettiler yani 4. Gün oluyor

Canım testin ne kadar gelişmiş olduğunu bilemem ama ilişkiden 5 gün sonra diyorsun bu garip daha ilişkiden 3 gün sonra rahime düşüyor ve 5. gün tutunma çalışmalarına başlayabiliyor doktorum bana 2. ve 3. gün embriyoları gerçek ilişkide henüz tüplerde olur 5. gün rahime yerleşmeye başlar diye anlatmıştı daha tutunup yerleşmeden nasıl hormon salgılasın illa pozitiftir diyemiyorum ama 7. gün bile idrarda erken bence. Ben 8. gün ikindin çoooook silik negatife yakın bişey görmüştüm 9. gün bile çok çok silikti eğer çok merak ediyorsan yarın sabah kan ver en azından 8. gün olmuş olsun
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle
Selam kızlar ben teste gidiyor um
İnşallah güzel haberler veirisin merakla bekliyorum sonucunu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten karar verdim yarın kan tahlili yaptırmaya,hayırlısı olsun bakalim İnsalllah olur ya.okadar hevesliyim ki gidip nevresim takımı bile aldım,oglum olacak diye

Zaten karar verdim yarın kan tahlili yaptırmaya,hayırlısı olsun bakalim İnsalllah olur ya.okadar hevesliyim ki gidip nevresim takımı bile aldım,oglum olacak diye

İnşallah canım hep beraber buradan paylaşırız sevincini

Yok öyle deme teselli değil doğrusunu yapıyoruz tatilden sonra o hormonlarımız o kadar güzel olacak ki ben sana anlatamam yani tatile nereye gideceksin canım?

:)) insallah :))
kaş a gitmeyi dusunuyoruz canim, bayramdan sonra, ordan da fethiye :)
siz napiosunuz?

:)) insallah :))
kaş a gitmeyi dusunuyoruz canim, bayramdan sonra, ordan da fethiye :)
siz napiosunuz?

Kaş'a bayılırızzz biz eşimle her sene 1 haftamızı ayırırız Kaş'a...Geçen sene ilk kez Meis'e gittim harikaydı Bu sene de Eylül sonu Kaş'tayım Allah nasip ederse...İyi tatiller

ANLADIM canımm..
inşallah hayırlısı olur arkadaşım ya..
bu mübarek günlerde yüzümüz güler

sizin sorun neydiki aşılam diyorlar

umudunu kaybetme canım, kanama olup bebeğini sağlıklı doğuran çok kişi var telaşa kapılma.doktordan gelince iyi haberlerini bekliyoruz canım.

yaptır canım şahsen ben destekliyorum

İş çıkışı kan vericem cnm sizlerden aldıgım destekle. Egunal ben şimdi hcg hormonu içeren bi iğne kullanıyorum ya idrar testlerim bu yüzdeen pozitif çıkıyor kan testinde de aynısı olacak düşük değer olursa (00-30 arası) negatif (60-100 arası) pozitif mi algılamam lazım bana bi fikir verin

Cnm meraba bnm de test gnm yrn blrtn var mı transfer ne zamn oldu kçncı gün embriyosudu kç tane koyuldu

Canım 5. gün embriyosu ama biri orta kalite, diğeri kötü kalite 2 tane transfer oldu. İlk 5 gün hafif derecede adet sancısı bel ağrım ve halsizliğim vardı (1-2) günde su gibi akıntılarım oldu fazlaaa (jelden olabilir) ama 2-3 gündür her zamanki gibiyim hiç bi belirtim de yok akşam test yaptırıcam bende. Umarım güzel sonuçlar alırsın cnm. Senin belirtilerin var mı peki hissettiğin:26:

Uaptir canim ya bende destekliyorum seni

Akşama yaptırıcam desdommm umutsuzum ben yaaa hiç keyfim falanda yok kendimi yorgun hissediyorum artık. Şu bekleyiş bitsin istiyorum bi an önce... Yaradan Her şeyin hayırlısıını versin inşallah
kizlarr, benim tedavim eylule ertelendi, dis gebelik icin kullandigim igne yuzunden folik asit duzeyim sifira inmis.. bu sekilde yapamayiz dedi doktorum
3 ay folik asit kullancam yuksek doz..
sonrasi Allah kerim..

Hakkında yazırlısı cnm. Bundada vardır senin için gizlenen bi mucize diye düşünüyorum. Bu da olmazsa bende eylül adetiyle başlıcam tekrar tedaviye birlikte gün sayarız

arkadaslar hamileyimmmmmmmmm rabbim bu günleri herkeze yasattın bu bana rabbimin bi mucizesi

Çokkkk sevindim gözünaydınnnnn...
Rabbim sen büyüksün yaaa harika bi haber cnm. Maşallahhhhhh
Belirtin oldu mu pekiiiiiiii:26::26::26:

Güzel haberler al canım benim inşallah. Yüzün gönlün mutluluk içinde kalsın

Kaş'a bayılırızzz biz eşimle her sene 1 haftamızı ayırırız Kaş'a...Geçen sene ilk kez Meis'e gittim harikaydı Bu sene de Eylül sonu Kaş'tayım Allah nasip ederse...İyi tatiller

evet canim, biz de ilk kez gecen sene gittik kaşa 3 gun, bayildik, muhtemelen her sene gideriz sizin gibi :))
akvaryum koyu muhtesem, gozlugu takip baliklarin pesinde kostuk :) yemekleri super..
biz agustosta gitcez canim insallah :)

ohh valla tatil planlarınız ne güzel özendim şimdi :)
keşke her ay tatile gidebilsem
1 tane yetmedi de

kuzucumm bende sayılara pek takılmaa..
ınsallah güzel bir değer çıkıcak sonucu.onemlı olan katlanarak artması bılıyon

Ohhhhhhh oralar çok güzel Akçay-Edremit gitmiştim bende ahhhh keşke yeniden gidebilsem bize çok uzak deniz süper

ayyy canım benim üzüldüm şimdi hamile hamile canını çektirdim hakkını helal et yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…