ohh valla tatil planlarınız ne güzel özendim şimdi :)
keşke her ay tatile gidebilsem
1 tane yetmedi de
İş çıkışı kan vericem cnm sizlerden aldıgım destekle.Egunal ben şimdi hcg hormonu içeren bi iğne kullanıyorum ya idrar testlerim bu yüzdeen pozitif çıkıyor kan testinde de aynısı olacak düşük değer olursa (00-30 arası) negatif (60-100 arası) pozitif mi algılamam lazım bana bi fikir verin
kuzucumm bende sayılara pek takılmaa..
ınsallah güzel bir değer çıkıcak sonucu.onemlı olan katlanarak artması bılıyon
En son ne zaman vurdun hcg yi..
Dün akşam 22:30'da cnm...
Amin canim inşallahbencede dr ıyı baksana daha görüşmeye gitmeden bu kadar ilgili...benım arkadaşım hep en ıyı dr heran ulaşılabılen dr dur der..inşallah tedavın başlar bıran önce ve güzzel sonuçlanır..allahım hepimize çocuklarımızı sevmeyı nasıp etsin
Canim bunlarla kendini üzme lütfen en doğru kan testi yarın az çok değer belli olur Rabbim hepimizin yüzünü guldursuncanlarım hepinize günaydın..benim için pek gün aydınlığıyla başlayan bı gun olmadı çünkü şu dediğim ilişkiden 5 gun sonra gebelik testını yaptım ama yıne tek çizgi.bugun 7.gundu
ama içimde ki umut halen yaşıyor çünkü nette bazı yerlerde testten şikayetcı olmuşlar yanlış sonuç verıyor dıye ama bende hiç yanılmadı ne zaman yaptıysam hep tek çizgiydi
Islerin su gibi gitsin bitanem gelince haber verBakalim geldik hastaneye hayırlısıyla atlatalim insallah:)
Teşekkür ederim kuzumBen onu şundan dolayı dedim, dediğim gibi yaparsan iletişiminiz doktorunla daha güçlü olacağını düşünüyorum, çocuk ikinizin tabide sürekli muhatap olacak olan sen olacaksın. Madem çocuk ikinizin onca iğneyi kocalarda olsun o zaman neden sadece biz oluyoruz, operasyonlara giriyoruz narkozu biz yiyoruz ameliyat masasına iki kere biz yatıyoruz. Tabi gene sen bilirsin bu hocayla iletişimini güçlü tut benden sana abla tavsiyesi
Selam kızlar ben teste gidiyor um
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
transferi hangi gün oldun ? soru sormam lazım ki tahminde bulunayım..
ikinci tüp bebek denememde yumurta toplama günü bhcg testi yapıldı bana çatlatma iğnesinin etkisini ölçmek adına..
iğneden 36 saat sonra ve 2 çatlatma (ovitrelle) iğnesinin ardından değerim 74 çıkmıştı..
buna göre değerlendirmeye çalışıyorum şu an...
önce sorularıma cevap ver
ayyy canım benim üzüldüm şimdi hamile hamile canını çektirdim hakkını helal et yaa
kendimi sorguda hissettim..
transferim 17 Haziranda oldu canmcımmm
gel kuzum bizle
ne bileyim idrarda pozitifi görmeye alıştım (iğnenin etkisiylede olsa)
Negatif görmek istemiyorum yaaa (Kim ister ki di mi ama)
Hayırlısını istiyorum başkada bişey istemiyorum olmazsa Eylül için kendimi hazırlıcam Allah'ın izniyle...
Orucumu tutarım, bayramdan sonraki hafta iznimi alır tatilimi yaparım ağustosta bol bol incir yerimmmm bu zaman zarfında eşimi de güzel besleyip sperm kalitesini arttırmam lazım. Bu arada karşı komşum yaşlı bi teyze kefir verdi bize ikinizde için her derde deva dedi.. aklınızda bulunsun ekstra bunu da denicem bakalım:26::26:
sen bugün kan verme hiiiiççç bişi anlayamayız daha dün iğne vurmuşsun senin 12.gün kan vermen lazım...
boşuna kan vereceksin söyleyim ama tercih senin...
bnce sen sımdı pozitif alacağına odaklan...sonrası ıcın planlarını bebişi düşünerek yap.
hakkında hayırlısı olsun rabbım yardımcımız olsun
Şöyle anlatayım ozaman pregnyl iğnesi kullanıyorum. ama bir enjektorü 10'a bölüp;10 gün boyunca kullanıyorsun. bi de böyle yorumla hocam:26: hocam bu arada ekmek arası döner orucu bozar mı
Anladım canım neyse sende beni anladın orta noktayı bul işteAmin canim inşallaharkadaşın doğru diyor doktor ulaşmak en önemlisi inşallah sonu güzel olur ekime kadarda zaman geçmez
Canim bunlarla kendini üzme lütfen en doğru kan testi yarın az çok değer belli olur Rabbim hepimizin yüzünü guldursun
Islerin su gibi gitsin bitanem gelince haber ver
Teşekkür ederim kuzumhaklısın tatlım erkekler bir tek opuda ise yarıyor hersey bize napalım kadın olmak çok zor
Diğer tedavilerimde hep ben doktorlarla muhattaptim artık yoruldum psikolojik açıdan bittigimi hissediyorum hep hep ben doktor buldum ugrastim negatif oluncada burayı sen buldun dedi bu son tedavide aynı şeyi diyince artık sen uğraş ben karışmıyorum dedim burayı sayesinde buldum kocama dedim IMS vs araştırdı etti hiç karismadim senin için dedim arkadaş mail atıyor ulaşıyor bizde atalım mi bu sefer ben değil biz dedim artık beraber 6 yıldır yoruldum 4 aşılama 3 tüp bebek 1 kürtaj oyüzden canımseni seviyorum melek kalpli
Canim güzel haberlerini bekliyoruz
AH KUZUCUMM ızın alamam kı ya.
yoksa yazlığa da gidebiliriz.(örende )
tedavı ızın yıne nasıl ıstıcem bılmıyorum derdi sardı benı gene..
bnce sen sımdı pozitif alacağına odaklan...sonrası ıcın planlarını bebişi düşünerek yap.
hakkında hayırlısı olsun rabbım yardımcımız olsun
kızlar dün opum vardı. 13 yumi toplanmış 12 si olgunmuş sabah aradılar. 7 si döllenmiş. gelişimi takip edip cts tekrar ararız dediler. ayy çok heyecanlıyım inşallah sağ kalırlar yaaa offf
öncelikle ekmek arası değil pilav üstü yersen döneri orucun bozulmaz
farketmez şekerim sen test günü ver kanını cidden yanıltır bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?