2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

En son ne zaman vurdun hcg yi..

kuzucumm bende sayılara pek takılmaa..
ınsallah güzel bir değer çıkıcak sonucu.onemlı olan katlanarak artması bılıyon

ne bileyim idrarda pozitifi görmeye alıştım (iğnenin etkisiylede olsa)
Negatif görmek istemiyorum yaaa (Kim ister ki di mi ama)
Hayırlısını istiyorum başkada bişey istemiyorum olmazsa Eylül için kendimi hazırlıcam Allah'ın izniyle...
Orucumu tutarım, bayramdan sonraki hafta iznimi alır tatilimi yaparım ağustosta bol bol incir yerimmmm bu zaman zarfında eşimi de güzel besleyip sperm kalitesini arttırmam lazım. Bu arada karşı komşum yaşlı bi teyze kefir verdi bize ikinizde için her derde deva dedi.. aklınızda bulunsun ekstra bunu da denicem bakalım:26::26:

Dün akşam 22:30'da cnm...

transferi hangi gün oldun ? soru sormam lazım ki tahminde bulunayım..
ikinci tüp bebek denememde yumurta toplama günü bhcg testi yapıldı bana çatlatma iğnesinin etkisini ölçmek adına..
iğneden 36 saat sonra ve 2 çatlatma (ovitrelle) iğnesinin ardından değerim 74 çıkmıştı..
buna göre değerlendirmeye çalışıyorum şu an...
önce sorularıma cevap ver

Amin canim inşallah arkadaşın doğru diyor doktor ulaşmak en önemlisi inşallah sonu güzel olur ekime kadarda zaman geçmez
Canim bunlarla kendini üzme lütfen en doğru kan testi yarın az çok değer belli olur Rabbim hepimizin yüzünü guldursun
Bakalim geldik hastaneye hayırlısıyla atlatalim insallah:)
Islerin su gibi gitsin bitanem gelince haber ver
Teşekkür ederim kuzumhaklısın tatlım erkekler bir tek opuda ise yarıyorhersey bize napalım kadın olmak çok zor
Diğer tedavilerimde hep ben doktorlarla muhattaptim artık yoruldum psikolojik açıdan bittigimi hissediyorum hep hep ben doktor buldum ugrastim negatif oluncada burayı sen buldun dedi bu son tedavide aynı şeyi diyince artık sen uğraş ben karışmıyorum dedim burayı sayesinde buldum kocama dedim IMS vs araştırdı etti hiç karismadim senin için dedim arkadaş mail atıyor ulaşıyor bizde atalım mi bu sefer ben değil biz dedim artık beraber 6 yıldır yoruldum 4 aşılama 3 tüp bebek 1 kürtaj oyüzden canım seni seviyorum melek kalpli

Selam kızlar ben teste gidiyor um

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim güzel haberlerini bekliyoruz

kendimi sorguda hissettim..
transferim 17 Haziranda oldu canmcımmm

kızlar dün opum vardı. 13 yumi toplanmış 12 si olgunmuş sabah aradılar. 7 si döllenmiş. gelişimi takip edip cts tekrar ararız dediler. ayy çok heyecanlıyım inşallah sağ kalırlar yaaa offf

AH KUZUCUMM ızın alamam kı ya.
yoksa yazlığa da gidebiliriz.(örende )
tedavı ızın yıne nasıl ıstıcem bılmıyorum derdi sardı benı gene..

bnce sen sımdı pozitif alacağına odaklan...sonrası ıcın planlarını bebişi düşünerek yap.
hakkında hayırlısı olsun rabbım yardımcımız olsun

sen bugün kan verme hiiiiççç bişi anlayamayız daha dün iğne vurmuşsun senin 12.gün kan vermen lazım...
boşuna kan vereceksin söyleyim ama tercih senin...

Şöyle anlatayım ozaman pregnyl iğnesi kullanıyorum. ama bir enjektorü 10'a bölüp;10 gün boyunca kullanıyorsun. bi de böyle yorumla hocam:26: hocam bu arada ekmek arası döner orucu bozar mı

Şöyle anlatayım ozaman pregnyl iğnesi kullanıyorum. ama bir enjektorü 10'a bölüp;10 gün boyunca kullanıyorsun. bi de böyle yorumla hocam:26: hocam bu arada ekmek arası döner orucu bozar mı

öncelikle ekmek arası değil pilav üstü yersen döneri orucun bozulmaz
farketmez şekerim sen test günü ver kanını cidden yanıltır bizi..

Anladım canım neyse sende beni anladın orta noktayı bul işte

ay evet o dert zaten insanı mahvediyor, çalışsan bir dert çalışmasan bir dert

kızlar dün opum vardı. 13 yumi toplanmış 12 si olgunmuş sabah aradılar. 7 si döllenmiş. gelişimi takip edip cts tekrar ararız dediler. ayy çok heyecanlıyım inşallah sağ kalırlar yaaa offf

Harika canım hiç merak etme hepsi yaşayacak inşallah

ayçiçeği cnm Hangimiz ümitli gidiyo ki teste bende iyi hissetmiyorum tabiki belirti olayına çok takılmad ım çünkü ilaçlar yapıyo olabilir sadece akşamları bacağıma giren kramp var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…