ayçiçeği cnm Hangimiz ümitli gidiyo ki teste bende iyi hissetmiyorum tabiki belirti olayına çok takılmad ım çünkü ilaçlar yapıyo olabilir sadece akşamları bacağıma giren kramp var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok desdo kan verdim sonuç bekliyorum arayacaklar
Yok desdo kan verdim sonuç bekliyorum arayacaklar
ayçiçeği cnm Hangimiz ümitli gidiyo ki teste bende iyi hissetmiyorum tabiki belirti olayına çok takılmad ım çünkü ilaçlar yapıyo olabilir sadece akşamları bacağıma giren kramp var
Bitanem korkma içini ferah tut hicbirsey olmayacak yarın güzel haberle geleceksin bebisi lütfen üzme annesi yarın ben burdayım diyecek
canim idrar testi icin erken.ben 7. Ve 8.gun yaptim negatifti.10.gun kanda ancak 57cikti.yani idrara gecmesi icin 9.gun filan olmasi gerek.bosuna kendini uzmecanım inşallah hiç bı sıkıntı yoktur,sag salım sağlıkla doğurursun bebeğini,ama bi acile gidip progestan iğne vurulsaydın
Canım korkma lütfen sakin ol güzel haberlerle geleceksin bugün
Ay canim benim insallah hepimiz hayırlısıyla kavusalim bebislerimize:)aynen stres uzak olsun hepimizden:)
inşallah bebişine hiç bir şey olmamıştır sıkı sıkı tutunuyordur sana. doktordan gelince bizede yaz çok merak ediyorum.
Tanıdığım hamileyken 2 ay adet oldu ve bebeğine hiç bir şey olmadı merak etme Allahın izniyle hiç bir şey olmayacak
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle
umudunu kaybetme canım, kanama olup bebeğini sağlıklı doğuran çok kişi var telaşa kapılma.doktordan gelince iyi haberlerini bekliyoruz canım.
güzel haberlerini bekliyoruz merakla...
:18::18::18::18::18:
PARA BİRİKTİREN VAR MI ?
Var ise hangi metodları kullanıyorsunuz ?
Alışveriş güdülerinizi nasıl bastırıyorsunuz ?
Seneye ev almak istiyoruz fakat elde avuçta yok. Har vurup harman savuruyoruz valahi nasıl önüne geçerimmm:26::26:
Bencede canım moral önemli senin Dr yaptığı çok ayıp inan Dr bunu yazması psikolojimi çok düzeltti moral açısından suan 1 0 önde başlayacağım daha doktorla tanımadan sevdimnasipse ekimde bursadayim bende 31 yaşındayım kuzum
Tatlısim zaten eşimle beraber yazıyoruz mail adresi eşimin adına olduğu için onunla konuştuğunu sanıyor eşim benden meraklıdoktorla yazismaya hem bence bir önemi yok sonuçta çocuk ikimizin doktor işleri artık eşime bıraktım benim buldugum yerleri beğenmedi hep bir sorun çıktı bu tedavide artık top onda
Geldi geldi kuzum
Kız sevdim bu doktoru şimdiden çok ilgili sende buraya gelsene
canlarım hepinize günaydın..benim için pek gün aydınlığıyla başlayan bı gun olmadı çünkü şu dediğim ilişkiden 5 gun sonra gebelik testını yaptım ama yıne tek çizgi.bugun 7.gundu
ama içimde ki umut halen yaşıyor çünkü nette bazı yerlerde testten şikayetcı olmuşlar yanlış sonuç verıyor dıye ama bende hiç yanılmadı ne zaman yaptıysam hep tek çizgiydi
Selam kızlar ben teste gidiyor um
kızlar dün opum vardı. 13 yumi toplanmış 12 si olgunmuş sabah aradılar. 7 si döllenmiş. gelişimi takip edip cts tekrar ararız dediler. ayy çok heyecanlıyım inşallah sağ kalırlar yaaa offf
Arkadaslar merhaba,
Uzuntume ortak oldugunuz icin tesekkur ederim
Bugun dr gidince stres filan kalmadi bende,yaklasik 1mm minnakimi gordum:) kese,yolk sac iyi hatta embriyo bile gorundu.bu hafta embriyo gorunmese bile normalmis..kanama ve herhangi kanama izi gorulmedi bu sabah.dr hersey normal gorunuyor,en ufak biseyde gece 3olsa ara beni diyerek icimi rahatlatti..kalp atisi icin de haftaya persembe gidecegim kontrole..
Hepinizi opuyorum kocaman
PARA BİRİKTİREN VAR MI ?
Var ise hangi metodları kullanıyorsunuz ?
Alışveriş güdülerinizi nasıl bastırıyorsunuz ?
Seneye ev almak istiyoruz fakat elde avuçta yok. Har vurup harman savuruyoruz valahi nasıl önüne geçerimmm:26::26:
ohhh çok şükür canım
çok sevindim minnakını gördüğüne
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Arkadaslar merhaba,
Bugun dr gidince stres filan kalmadi bende,yaklasik 1mm minnakimi gordum:) kese,yolk sac iyi hatta embriyo bile gorundu.bu hafta embriyo gorunmese bile normalmis..kanama ve herhangi kanama izi gorulmedi bu sabah.dr hersey normal gorunuyor,en ufak biseyde gece 3olsa ara beni diyerek icimi rahatlatti..kalp atisi icin de haftaya persembe gidecegim kontrole..
canim idrar testi icin erken.ben 7. Ve 8.gun yaptim negatifti.10.gun kanda ancak 57cikti.yani idrara gecmesi icin 9.gun filan olmasi gerek.bosuna kendini uzme
Sagol canim,dua ediyorum allahim sana da versin tez zamanda
Ohhhhhhhhhhh çok şükür hadi gözün aydın canım tebrik ederimArkadaslar merhaba,
canim idrar testi icin erken.ben 7. Ve 8.gun yaptim negatifti.10.gun kanda ancak 57cikti.yani idrara gecmesi icin 9.gun filan olmasi gerek.bosuna kendini uzme
Arkadaslar merhaba,
Ohhhhhhhhhhh çok şükür hadi gözün aydın canım tebrik ederim
ay evet o dert zaten insanı mahvediyor, çalışsan bir dert çalışmasan bir dert
Canim ben uzun zamandir pek bisii almiyorum kendimi tutabilme yontemim de su: yakinda hamile olacagim ve icine giremeyecegim diye dusunmek.arada kacamak yaptim tabii ama normale gore oldukca basariliyim
Ayrica biriktirmek icinde harcamalari ve tahmini harcamalari cikardiktan sonra atiyorum 300tl kaliyorsa,o parayi harcamisim gibi kenara atiyorum..bunu herkes yapamiyor malesef.olmadi bikac arkadas arasi tam altin gunu yapiyoruz,birbirimize gitmesek de maas gunu altinlar toplaniyor..bunu borc olarak gordugun icin mecbur para birikiyor
Bu arada alakasiz,bebek kismetiyle gelir denir ya,oldu bugun
3yildir,yaptigim bir isten kalan para vardi,alamiyordumbugun hesabima yatirmislar bugun bebisimi de gordum ya,soyleyim dedim
Canim senden beteri var örneğin ben,bu yaşına kadar tövbe para biriktirmedim,zaten her seferinde bişey çıkıyor.şimdi de tüp bebek masrafı var nasıl biriktirabilecegiz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?