2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim sonuç belli oldumu:26::26:

ahh ahh haklısın özlemcim.
Rabbimin mucizesini bekliyoruz işte canım merakla, heyecanla...
Yüzümüz gülsün inşallah. Sen ayağını sürü de arkandan hepimiz gelelim inşllah.
Kramp olayını bi kaç kişide daha duymuştum umarım seninkinin de habercisi bu olur canım yaa...
Dinlenme sürecin nasıldı neler yaptın

PARA BİRİKTİREN VAR MI ?
Var ise hangi metodları kullanıyorsunuz ?
Alışveriş güdülerinizi nasıl bastırıyorsunuz ?
Seneye ev almak istiyoruz fakat elde avuçta yok. Har vurup harman savuruyoruz valahi nasıl önüne geçerimmm:26::26:

Arkadaslar merhaba,
Uzuntume ortak oldugunuz icin tesekkur ederim
Bugun dr gidince stres filan kalmadi bende,yaklasik 1mm minnakimi gordum:) kese,yolk sac iyi hatta embriyo bile gorundu.bu hafta embriyo gorunmese bile normalmis..kanama ve herhangi kanama izi gorulmedi bu sabah.dr hersey normal gorunuyor,en ufak biseyde gece 3olsa ara beni diyerek icimi rahatlatti..kalp atisi icin de haftaya persembe gidecegim kontrole..

Bitanem korkma içini ferah tut hicbirsey olmayacak yarın güzel haberle geleceksin bebisi lütfen üzme annesi yarın ben burdayım diyecek

canım inşallah hiç bı sıkıntı yoktur,sag salım sağlıkla doğurursun bebeğini,ama bi acile gidip progestan iğne vurulsaydın
canim idrar testi icin erken.ben 7. Ve 8.gun yaptim negatifti.10.gun kanda ancak 57cikti.yani idrara gecmesi icin 9.gun filan olmasi gerek.bosuna kendini uzme
Canım korkma lütfen sakin ol güzel haberlerle geleceksin bugün

Ay canim benim insallah hepimiz hayırlısıyla kavusalim bebislerimize:)aynen stres uzak olsun hepimizden:)

inşallah bebişine hiç bir şey olmamıştır sıkı sıkı tutunuyordur sana. doktordan gelince bizede yaz çok merak ediyorum.

Tanıdığım hamileyken 2 ay adet oldu ve bebeğine hiç bir şey olmadı merak etme Allahın izniyle hiç bir şey olmayacak

Canım hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle

umudunu kaybetme canım, kanama olup bebeğini sağlıklı doğuran çok kişi var telaşa kapılma.doktordan gelince iyi haberlerini bekliyoruz canım.

güzel haberlerini bekliyoruz merakla...
:18::18::18::18::18:

Hepinizi opuyorum kocaman

Canim senden beteri var örneğin ben,bu yaşına kadar tövbe para biriktirmedim,zaten her seferinde bişey çıkıyor.şimdi de tüp bebek masrafı var nasıl biriktirabilecegiz ki

ben henüz merkeze karar vermedim kuzum
öncelikle samsudaki medicana ile görüşücem IMSI varmıymış diye
görüşmeyede ağustosta gidceğim bu arada
orda yoksa ondan sonra eşimle konuşup yer belirleyeceğim
eşim şimdiden asla bi karar vermez o yüzden ona bişey demiyorum bile
bursa desemde yok uzak vs der o nedenle sessizliğimi koruyorum
lakin fırtına öncesi sessizlik

kuzum idrar testinde çıkmadı ama inşallah kanda çıkar canım
Rabbim yüzünü güldürsün,hep birlkte senin için sevinelim inşallah

Selam kızlar ben teste gidiyor um

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merakla bekliyorum hayırlısı olsun canım:18::18::18::18:

kızlar dün opum vardı. 13 yumi toplanmış 12 si olgunmuş sabah aradılar. 7 si döllenmiş. gelişimi takip edip cts tekrar ararız dediler. ayy çok heyecanlıyım inşallah sağ kalırlar yaaa offf

inşallah hepsi kalıcak canım
sımsıkı tutunsunlar annelerine hiç bırakmsınlar inşallah
Allah yardımcın olsun şimdiden

ohhh çok şükür canım
çok sevindim minnakını gördüğüne
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Canim ben uzun zamandir pek bisii almiyorum kendimi tutabilme yontemim de su: yakinda hamile olacagim ve icine giremeyecegim diye dusunmek.arada kacamak yaptim tabii ama normale gore oldukca basariliyim
Ayrica biriktirmek icinde harcamalari ve tahmini harcamalari cikardiktan sonra atiyorum 300tl kaliyorsa,o parayi harcamisim gibi kenara atiyorum..bunu herkes yapamiyor malesef.olmadi bikac arkadas arasi tam altin gunu yapiyoruz,birbirimize gitmesek de maas gunu altinlar toplaniyor..bunu borc olarak gordugun icin mecbur para birikiyor

Bu arada alakasiz,bebek kismetiyle gelir denir ya,oldu bugun
3yildir,yaptigim bir isten kalan para vardi,alamiyordum bugun hesabima yatirmislar bugun bebisimi de gordum ya,soyleyim dedim

Canim çık sevindim bişey olmamasına şükür olsun.allaha emanet olun,allahım bir daha böyle stres yasatmasin

Sagol canim,dua ediyorum allahim sana da versin tez zamanda

Amin inşallah canım
bu arada bende çok inanıyorum bebeğin bereketiyle geldiğine
hiç ummadıgın yerden para geçiyor eline bende şahit oldum bi kaç kişiden
senin gibi hamile kalıcam giyemicem diye desemde hamile kalsamda zayıflayınca giyerim diyip yine engel olamıyorum yaa
napim ama çok begendiğim bişeyi illa alıyorum poff bende kıyafet hastasıyım çok fena

Ohhhhhhhhhhh çok şükür hadi gözün aydın canım tebrik ederim

nazanım çok sevındım cnm ya..
ayy bı an üzülmüştüm valla ne yalan soyleyım.hayırlısı ıle kalp atışlarını da duyarsın inşallah

Ayyy süper yaaaaa çok sevindimm... HErşeyin yolunda olmasına falan. Gözünaydın cnmmmm
Haklısın en iyi yöntem gün yöntemi bakalım inşalla 2 yıl dişimi sıkmam lazım bakalım.
İrade çok önemliiiiii çokkk

Canim senden beteri var örneğin ben,bu yaşına kadar tövbe para biriktirmedim,zaten her seferinde bişey çıkıyor.şimdi de tüp bebek masrafı var nasıl biriktirabilecegiz ki

sende haklısın ama kendimi sorumsuz hissediyorum böyle... ufakta olsa başlamak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…