Ayyy süper yaaaaa çok sevindimm... HErşeyin yolunda olmasına falan. Gözünaydın cnmmmm
Haklısın en iyi yöntem gün yöntemi bakalım inşalla 2 yıl dişimi sıkmam lazım bakalım.
İrade çok önemliiiiii çokkk
Sik tabi,sonu guzel olacak.zaten pesinat olarak 10-15bin biriktirsen kalani kredi alirsin.annem bana borc olmadan ev sahibi olamazsin derdi.hakliymis..biz de 7yillik kredi aldik,biter mi bu borc diyordum,ama simdi 5ay kaldi.zaman geciyor ve borc odeniyor..
canımmmmmmmmmm kızın da büyüdü maşallah heee
aynen canım valla.
acaba diyorum stres yapıoruz işte o da etkiliyor mu bizi?
ama işi bıraksan diyeli pozitif olacağı garanti değil ki
Evet teyzesi arada büyüdü gitti kızçem ama ben hiç doğru düzgün yemek yiyemiyorum bebişin kilosu normal ama ben henüz 2 Kg. alabildim endişe ediyorum doktor birşey söylemedi ama ben üzülüyorum oğlumda bu aylarda 5-6 Kg. almıştım zaten o hamileliğimi 12 Kg. da tamamlamıştım bunda 7-8 Kg. zor alıcam herhalde derdim kilo değil bebişimin beslenmesi ama kız hamileliği zor oluyormuş canım hiçbirşey yemek istemiyor
Açıkçası hele yaz gelince benim hiç çalışım kalmıyor, Allahtan şehir değiştireceğiz de işi bırakacağım en azından keyfi kendim bırakmış olmayacağım.Para kazanmayı seviyorum ama çalışmayı sevmiyorum
Islerin su gibi gitsin bitanem gelince haber ver
Canim ben uzun zamandir pek bisii almiyorum kendimi tutabilme yontemim de su: yakinda hamile olacagim ve icine giremeyecegim diye dusunmek.arada kacamak yaptim tabii ama normale gore oldukca basariliyim
Ayrica biriktirmek icinde harcamalari ve tahmini harcamalari cikardiktan sonra atiyorum 300tl kaliyorsa,o parayi harcamisim gibi kenara atiyorum..bunu herkes yapamiyor malesef.olmadi bikac arkadas arasi tam altin gunu yapiyoruz,birbirimize gitmesek de maas gunu altinlar toplaniyor..bunu borc olarak gordugun icin mecbur para birikiyor
Bu arada alakasiz,bebek kismetiyle gelir denir ya,oldu bugun
3yildir,yaptigim bir isten kalan para vardi,alamiyordumbugun hesabima yatirmislar bugun bebisimi de gordum ya,soyleyim dedim
Puf moralim bozuktu canim yazamadım kemoterapi saolsun spermlerimizi yok etmiş azosperm olmus eşimdüzelmeyebilirmis çok az bi ihtimalle düzelirmis donmus spermler özelde olduğu için devletle anlaşan yere taşımayı önermedi doktor o yüzden rapor alamıyoruz anadolu sağlıkta yaptırcaz bakalim kismetse canım. Benim ultrason sıkıntı yok 8er 9 ar yumurta varmış iki tarafta da öyle yani tatlm
Kızlar kan verdim sabah sonuç 3.30 da çıkar dediler.öglen evde idrar testi yaptım pozitif
canım böyle dualarla ilgili bizimde hocalar bazı sayılar vardırki okunması belirtillir derdi ama 1 eksik ama bi fazla orasını Rabbim bilir sayılara takılmayın derdi..
yani başta atıyorum sen 4444 değilde 1000 dedin niyetin önemli sadece tefriciye değilki daha bi sürü dua var kuran da yazmayıp okunan bunlarında bi sakıncası yok ama sayısıda yok sonucta güzel dualar
ben sayıya takılmam hiç canım eksik olmus fazla olmus nolacak yok illa 1 tane ne eksik ne fazla diyolar..Ya benim zikirmatik vardı, yani okuduğum zaman basıyorum daha rahat oluyor kaçta kaldıysam unutmuyorum ama dün çantamda bir düğmesi var ona basılmış 0 landı kaçta kaldığımı da bilmiyorum ama 2.500 - 2.600 arası bir şeydi.
Arkadaslar merhaba,
Uzuntume ortak oldugunuz icin tesekkur ederim
Bugun dr gidince stres filan kalmadi bende,yaklasik 1mm minnakimi gordum:) kese,yolk sac iyi hatta embriyo bile gorundu.bu hafta embriyo gorunmese bile normalmis..kanama ve herhangi kanama izi gorulmedi bu sabah.dr hersey normal gorunuyor,en ufak biseyde gece 3olsa ara beni diyerek icimi rahatlatti..kalp atisi icin de haftaya persembe gidecegim kontrole..
Hepinizi opuyorum kocaman
Süper canım bize o zaman çok güzel değerler vereceksin.
Canim ben uzun zamandir pek bisii almiyorum kendimi tutabilme yontemim de su: yakinda hamile olacagim ve icine giremeyecegim diye dusunmek.arada kacamak yaptim tabii ama normale gore oldukca basariliyim
Ayrica biriktirmek icinde harcamalari ve tahmini harcamalari cikardiktan sonra atiyorum 300tl kaliyorsa,o parayi harcamisim gibi kenara atiyorum..bunu herkes yapamiyor malesef.olmadi bikac arkadas arasi tam altin gunu yapiyoruz,birbirimize gitmesek de maas gunu altinlar toplaniyor..bunu borc olarak gordugun icin mecbur para birikiyor
Bu arada alakasiz,bebek kismetiyle gelir denir ya,oldu bugun
3yildir,yaptigim bir isten kalan para vardi,alamiyordumbugun hesabima yatirmislar bugun bebisimi de gordum ya,soyleyim dedim
ben sayıya takılmam hiç canım eksik olmus fazla olmus nolacak yok illa 1 tane ne eksik ne fazla diyolar..
sen Allah mısında eksik veya fazla olmaz kabul olmaz diyebiliyosun..
takılma sen sayılara canım 2500 den devam et o zaman niyet önemli bence
Hani demir paraları paradan saymayız ben onları öyle bir biriktiririm ki asla harcamam kendi cebimde eşimin cebinde bozuk para bırakmam. hatta eşime bozuk para lazım olur eline cebine atar bulamaz bana kızar biraz bırak diye. Diğelim ekmek alacağım demir 1 lira var birde 10 lira kağıt para var o bir lirayı vermem 10 lirayı bozdururum, ondan kalan bozukları da atarım kumbaraya. Benim annem yıllardır bu yöntemle para biriktirdi altına çevirdi benim bütün çeyizim o paralarla alındı. Bende evlendiğimden beri yapıyorum artık hobim olduama şimdi tüp tedavim için harcayacağım. İlk tedavimi eşimin ailesi karşıladı, 2. tedavimi eşim kendi parası ile yapıldı. Şimdi bundan sonra kilerse biriktirdiklerimle yapacağız 2 tüp çıkar
aynen canım o yüzden diyorum ya niyet öemliBence de canım
Allah bizim eksiğimizi aramaz ki hep kendimiz gibi düşünüyoruz, sanki eksiğimizi hatamızı arayacak zannediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?