2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bence sana 1 tüp parası yeter kalanlada bebişlere ciciler alırsın.
Eşimde tüm bozuklukları kızın kumbarasına atar.

Kesinlikle canim onun sağlığı daha önemli zaten öyle konuştum üzüldü çok seni hiç mutlu edemedim fln diye bende dedim bu hastalık olmadan azosperm olduğunu ogrensek daha çok etkilenirdik ama şimdi o kadar etkilemiyo önce senin sağlığın Allahım nasip ettiyse çocuğumuz da olur he nasipte yoksa senin milyonlarca spermin olsa da çocuğumuz olmaz üzülme dedim bakalim hayırlısı artik kuzum ya

Kızlar size bir sorum var ve cevaba haklısın ya da haksızsın çünkü: diye başlmanızı istiyorum... Ben hamileliğimi 2. Kan testinden itibaren aileye ve yakın arkadaşlarıma söyledim...Bir sakınca görmüyorum çünkü Allahın işine karışılmaz...Ben tüp bebek tedavisi olmadan hamile kalmış da olabilirdim öyle olsaydı kan testi ne? Kese ne? Kalp atışı ne? Bunlar için endişelenmeyecektim bile...Allahım korusun! normal hamileliklerde bile duyuyoruz bilmem kaçıncı haftada kalbi durdu bilmem ne kadarlıkken düştü...Benim çevremde örnekleri var... Sadede gelirsem herkesle paylaştım çünkü söylediğim insanlar aynı zamanda üzüntümü paylaşabilecek insanlar(Allah korusun!) ve ben sizleri aman kimseler duymasın dediğinizi duydukça çok kızmaya başladım...Bırakın duysunlar yaa sevinsinler gerekirse olmadı diyebileceğiniz insanlar onlar...yani kısacası arkadaşlarım ben söyledim ve rahatladım...İnanın artık stresten eser yok bende :) daha keseyi bile görmeden hem de ... Şimdi...Haksız mıyım?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar kan verdim sabah sonuç 3.30 da çıkar dediler.öglen evde idrar testi yaptım pozitif

Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi

Canim uzgunum ama haklisin veya haksizsin denecek bisii yok,kisiye gore degisir..ben kalp atisini bekliyorum mesela..
Gecen gebeligimde 8.haftada kurtaj olmak zorunda kaldim ve sonrasinda soyledigim insanlara tek tek anlattigimda daha cok uzuldum
Yani burda haberi verecegim kisilerden cekinmiyorum,olasi sikintili durumda kendimi defalarca uzmekten koruyorum ben..
Yoksa nazar filan degil benim cekincem.gelmisim 38yasina,millet duysa benden cok sevinir hamileligime...

Anlıyorum canm tabii ki ondan da bahsettim yorumumda Allahın işine karışılmaz maalesef herşey olacağına varır...

Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi

İnsanın inanası gelmiyor değil mi? :) tebrik ederim Allah tamamına erdirsin :)

canim masallahh cok cok guzel bir deger cok sevindim.. sana bakmak icin girmistim iyikide girmisim cok guzel haberlerin geldi.. Allahim degerini kat kat artirsin..

canim masallahh cok cok guzel bir deger cok sevindim.. sana bakmak icin girmistim iyikide girmisim cok guzel haberlerin geldi.. Allahim degerini kat kat artirsin..

Amin cnm çok sağol darısı ilk tedavinde senin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…