Kızlar kan verdim sabah sonuç 3.30 da çıkar dediler.öglen evde idrar testi yaptım pozitif
Bence sana 1 tüp parası yeter kalanlada bebişlere ciciler alırsın.Hani demir paraları paradan saymayız ben onları öyle bir biriktiririm ki asla harcamam kendi cebimde eşimin cebinde bozuk para bırakmam. hatta eşime bozuk para lazım olur eline cebine atar bulamaz bana kızar biraz bırak diye. Diğelim ekmek alacağım demir 1 lira var birde 10 lira kağıt para var o bir lirayı vermem 10 lirayı bozdururum, ondan kalan bozukları da atarım kumbaraya. Benim annem yıllardır bu yöntemle para biriktirdi altına çevirdi benim bütün çeyizim o paralarla alındı. Bende evlendiğimden beri yapıyorum artık hobim olduama şimdi tüp tedavim için harcayacağım. İlk tedavimi eşimin ailesi karşıladı, 2. tedavimi eşim kendi parası ile yapıldı. Şimdi bundan sonra kilerse biriktirdiklerimle yapacağız 2 tüp çıkar
Ay içime doğdu hadi hayırlı olsuuuunnn :) :) :) :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
fatma .pek şimdiden hayırlı olsun diyorum canım saglıkla kucagına al inşallah bebeğiniBence sana 1 tüp parası yeter kalanlada bebişlere ciciler alırsın.
Eşimde tüm bozuklukları kızın kumbarasına atar.
fatma .pek şimdiden hayırlı olsun diyorum canım saglıkla kucagına al inşallah bebeğini
Moralini hiç bozma eşinin sağlığı her şeyden çok önemli, hem dondurulmuşların var hem de azosperm olmuşsa tese ameliyatı ile çıkarırlar ki sperm zaten ona gerek bile kalmayacak. Anadolu sağlık hastanesi de çok iyi ve donanımlı hastane bence siz orada bebeğinizi kucağınıza alacaksınız.
Kızlar kan verdim sabah sonuç 3.30 da çıkar dediler.öglen evde idrar testi yaptım pozitif
hadi gözün aydın darısı başımıza inşallah
Kızlar size bir sorum var ve cevaba haklısın ya da haksızsın çünkü: diye başlmanızı istiyorum... Ben hamileliğimi 2. Kan testinden itibaren aileye ve yakın arkadaşlarıma söyledim...Bir sakınca görmüyorum çünkü Allahın işine karışılmaz...Ben tüp bebek tedavisi olmadan hamile kalmış da olabilirdim öyle olsaydı kan testi ne? Kese ne? Kalp atışı ne? Bunlar için endişelenmeyecektim bile...Allahım korusun! normal hamileliklerde bile duyuyoruz bilmem kaçıncı haftada kalbi durdu bilmem ne kadarlıkken düştü...Benim çevremde örnekleri var... Sadede gelirsem herkesle paylaştım çünkü söylediğim insanlar aynı zamanda üzüntümü paylaşabilecek insanlar(Allah korusun!) ve ben sizleri aman kimseler duymasın dediğinizi duydukça çok kızmaya başladım...Bırakın duysunlar yaa sevinsinler gerekirse olmadı diyebileceğiniz insanlar onlar...yani kısacası arkadaşlarım ben söyledim ve rahatladım...İnanın artık stresten eser yok bende :) daha keseyi bile görmeden hem de... Şimdi...Haksız mıyım?
Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi
Canim uzgunum ama haklisin veya haksizsin denecek bisii yok,kisiye gore degisir..ben kalp atisini bekliyorum mesela..
Gecen gebeligimde 8.haftada kurtaj olmak zorunda kaldim ve sonrasinda soyledigim insanlara tek tek anlattigimda daha cok uzuldum
Yani burda haberi verecegim kisilerden cekinmiyorum,olasi sikintili durumda kendimi defalarca uzmekten koruyorum ben..
Yoksa nazar filan degil benim cekincem.gelmisim 38yasina,millet duysa benden cok sevinir hamileligime...
Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi
Sagol cnm Amin inşallahAy ne guzel,allah tamamina erdirsin canim
İnsanın inanası gelmiyor değil mi? :) tebrik ederim Allah tamamına erdirsin :)
Canim.gozunaydin,allah tamamına erdirsin darısı bizlere olsun
canim masallahh cok cok guzel bir deger cok sevindim.. sana bakmak icin girmistim iyikide girmisim cok guzel haberlerin geldi.. Allahim degerini kat kat artirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?