Kızlar size bir sorum var ve cevaba haklısın ya da haksızsın çünkü: diye başlmanızı istiyorum... Ben hamileliğimi 2. Kan testinden itibaren aileye ve yakın arkadaşlarıma söyledim...Bir sakınca görmüyorum çünkü Allahın işine karışılmaz...Ben tüp bebek tedavisi olmadan hamile kalmış da olabilirdim öyle olsaydı kan testi ne? Kese ne? Kalp atışı ne? Bunlar için endişelenmeyecektim bile...Allahım korusun! normal hamileliklerde bile duyuyoruz bilmem kaçıncı haftada kalbi durdu bilmem ne kadarlıkken düştü...Benim çevremde örnekleri var... Sadede gelirsem herkesle paylaştım çünkü söylediğim insanlar aynı zamanda üzüntümü paylaşabilecek insanlar(Allah korusun!) ve ben sizleri aman kimseler duymasın dediğinizi duydukça çok kızmaya başladım...Bırakın duysunlar yaa sevinsinler gerekirse olmadı diyebileceğiniz insanlar onlar...yani kısacası arkadaşlarım ben söyledim ve rahatladım...İnanın artık stresten eser yok bende :) daha keseyi bile görmeden hem de... Şimdi...Haksız mıyım?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım eğer etrafındaki insanlar iyi niyetli ise söylemen çok güzel ama eğer etrafındakiler hamile kalıp(aile üyeleri için söylüyorum) sen tebrik etmek için aradığında "hıııı öyle oldu ceketi atsa hamile kalıyorum" derse ve sana "malesef tedavisiz hamile kalamıyor" muamelesi yapılırsa sen olsan söylermiydin birde bu açıdan bak :26:Kızlar size bir sorum var ve cevaba haklısın ya da haksızsın çünkü: diye başlmanızı istiyorum... Ben hamileliğimi 2. Kan testinden itibaren aileye ve yakın arkadaşlarıma söyledim...Bir sakınca görmüyorum çünkü Allahın işine karışılmaz...Ben tüp bebek tedavisi olmadan hamile kalmış da olabilirdim öyle olsaydı kan testi ne? Kese ne? Kalp atışı ne? Bunlar için endişelenmeyecektim bile...Allahım korusun! normal hamileliklerde bile duyuyoruz bilmem kaçıncı haftada kalbi durdu bilmem ne kadarlıkken düştü...Benim çevremde örnekleri var... Sadede gelirsem herkesle paylaştım çünkü söylediğim insanlar aynı zamanda üzüntümü paylaşabilecek insanlar(Allah korusun!) ve ben sizleri aman kimseler duymasın dediğinizi duydukça çok kızmaya başladım...Bırakın duysunlar yaa sevinsinler gerekirse olmadı diyebileceğiniz insanlar onlar...yani kısacası arkadaşlarım ben söyledim ve rahatladım...İnanın artık stresten eser yok bende :) daha keseyi bile görmeden hem de... Şimdi...Haksız mıyım?
Canım çok tebrik ederim gözün aydın değerin kat kat artsın inşallahKızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi
Kızlar kan verdim sabah sonuç 3.30 da çıkar dediler.öglen evde idrar testi yaptım pozitif
süper süper süper bir haber daha canım ya bizde o günleri görecekmiyiz acaba ççok sevindim canım.
canım eğer etrafındaki insanlar iyi niyetli ise söylemen çok güzel ama eğer etrafındakiler hamile kalıp(aile üyeleri için söylüyorum) sen tebrik etmek için aradığında "hıııı öyle oldu ceketi atsa hamile kalıyorum" derse ve sana "malesef tedavisiz hamile kalamıyor" muamelesi yapılırsa sen olsan söylermiydin birde bu açıdan bak :26:
Canım çok tebrik ederim gözün aydın değerin kat kat artsın inşallah
İnşallah sende yakın zaman bize hamileyim haberini verirsin cnm .test günün ne zamandı senin
Hani demir paraları paradan saymayız ben onları öyle bir biriktiririm ki asla harcamam kendi cebimde eşimin cebinde bozuk para bırakmam. hatta eşime bozuk para lazım olur eline cebine atar bulamaz bana kızar biraz bırak diye. Diğelim ekmek alacağım demir 1 lira var birde 10 lira kağıt para var o bir lirayı vermem 10 lirayı bozdururum, ondan kalan bozukları da atarım kumbaraya. Benim annem yıllardır bu yöntemle para biriktirdi altına çevirdi benim bütün çeyizim o paralarla alındı. Bende evlendiğimden beri yapıyorum artık hobim olduama şimdi tüp tedavim için harcayacağım. İlk tedavimi eşimin ailesi karşıladı, 2. tedavimi eşim kendi parası ile yapıldı. Şimdi bundan sonra kilerse biriktirdiklerimle yapacağız 2 tüp çıkar
canım malesef bende haklısın veya haksızsın diye başlayamayacagım düşünceme.Kızlar size bir sorum var ve cevaba haklısın ya da haksızsın çünkü: diye başlmanızı istiyorum... Ben hamileliğimi 2. Kan testinden itibaren aileye ve yakın arkadaşlarıma söyledim...Bir sakınca görmüyorum çünkü Allahın işine karışılmaz...Ben tüp bebek tedavisi olmadan hamile kalmış da olabilirdim öyle olsaydı kan testi ne? Kese ne? Kalp atışı ne? Bunlar için endişelenmeyecektim bile...Allahım korusun! normal hamileliklerde bile duyuyoruz bilmem kaçıncı haftada kalbi durdu bilmem ne kadarlıkken düştü...Benim çevremde örnekleri var... Sadede gelirsem herkesle paylaştım çünkü söylediğim insanlar aynı zamanda üzüntümü paylaşabilecek insanlar(Allah korusun!) ve ben sizleri aman kimseler duymasın dediğinizi duydukça çok kızmaya başladım...Bırakın duysunlar yaa sevinsinler gerekirse olmadı diyebileceğiniz insanlar onlar...yani kısacası arkadaşlarım ben söyledim ve rahatladım...İnanın artık stresten eser yok bende :) daha keseyi bile görmeden hem de... Şimdi...Haksız mıyım?
i
Göreceksiniz inşallah cnm .allah bu yolda kimseyi boş çevirmesin
kısmetse temmuzda tedaviye başlayacağım.temmuz 1 de adetim.ya doktorlar bir sürü test tahlilmi istiyor anlamadım kızlar bilgisi olan yazabilirmi.tüp bebeğe başlamadan önce hormon tahlillerim falan herşey tamam başka istedikleri bişey varmı ?
canım kimse seni yanlıs anlamamıyo zaten sende kimseyi yanlıs anlama...Arkadaşlarım beni yanlış anlamayın lütfen...Ben de kimyasal gebelik geçirdim...Sizler söylemeyeceğiz dedikçe ben kendimi suçlu hissediyorum ve benim de sonuçta kötü olcak gibi hissediyorum...Yani sizleri çok iyi anlıyorum tabii amaben 3 kez çatlatma iğnesi 1 kez de tüp bebek denedim ve redavi olduğumdan bir sineğin bile haberi yoktu yani o kadar sevindim ve o kadar iyi düşünüyorum ki herkes benimle paylaşsın istiyorum...
Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi
Kızlar size bir sorum var ve cevaba haklısın ya da haksızsın çünkü: diye başlmanızı istiyorum... Ben hamileliğimi 2. Kan testinden itibaren aileye ve yakın arkadaşlarıma söyledim...Bir sakınca görmüyorum çünkü Allahın işine karışılmaz...Ben tüp bebek tedavisi olmadan hamile kalmış da olabilirdim öyle olsaydı kan testi ne? Kese ne? Kalp atışı ne? Bunlar için endişelenmeyecektim bile...Allahım korusun! normal hamileliklerde bile duyuyoruz bilmem kaçıncı haftada kalbi durdu bilmem ne kadarlıkken düştü...Benim çevremde örnekleri var... Sadede gelirsem herkesle paylaştım çünkü söylediğim insanlar aynı zamanda üzüntümü paylaşabilecek insanlar(Allah korusun!) ve ben sizleri aman kimseler duymasın dediğinizi duydukça çok kızmaya başladım...Bırakın duysunlar yaa sevinsinler gerekirse olmadı diyebileceğiniz insanlar onlar...yani kısacası arkadaşlarım ben söyledim ve rahatladım...İnanın artık stresten eser yok bende :) daha keseyi bile görmeden hem de... Şimdi...Haksız mıyım?
kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi
Arkadaşlarım beni yanlış anlamayın lütfen...Ben de kimyasal gebelik geçirdim...Sizler söylemeyeceğiz dedikçe ben kendimi suçlu hissediyorum ve benim de sonuçta kötü olcak gibi hissediyorum...Yani sizleri çok iyi anlıyorum tabii amaben 3 kez çatlatma iğnesi 1 kez de tüp bebek denedim ve redavi olduğumdan bir sineğin bile haberi yoktu yani o kadar sevindim ve o kadar iyi düşünüyorum ki herkes benimle paylaşsın istiyorum...
kısmetse temmuzda tedaviye başlayacağım.temmuz 1 de adetim.ya doktorlar bir sürü test tahlilmi istiyor anlamadım kızlar bilgisi olan yazabilirmi.tüp bebeğe başlamadan önce hormon tahlillerim falan herşey tamam başka istedikleri bişey varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?