2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

cnm bu konuda tamamen yasananlara gore hakli haksiz olunur.. benim tup bebek yaptirdigimi cevremden bilmeyen yok ama bes defa cok yuksek degerlerle kimyasal gebelik yasadim 200 lu degerleri gectigi bile oldu, eger ilk bastan bu yana hep kan degerime gore daha keseyi kalp atisini gormeden cevremdeki herkeze gebeyim diye yaysaydim bu durumda ya bana yalanci diyeceklerdi yada bes kez dusuk yapti diyeceklerdi.. tup mantigini bilmeyenler kimyasal gebelikden anlamaz.. cok kalabalik bir cevremiz var hersey cabuk yayiliyor..birde hakkimda acaba oylemi oldu boylemi oldu hani hamileydi diye konusmalar olacakti..
kendi acimdan kalp atisi ve keseyi gormeden asla kimseye gebeyim demeyi uygun gormuyorum.. ama bu herkeze gore degisir tabi...
birde su var beni seven insanlari devamli umutlandirip sonrada uzemem..

Son düzenleme:
canım eğer etrafındaki insanlar iyi niyetli ise söylemen çok güzel ama eğer etrafındakiler hamile kalıp(aile üyeleri için söylüyorum) sen tebrik etmek için aradığında "hıııı öyle oldu ceketi atsa hamile kalıyorum" derse ve sana "malesef tedavisiz hamile kalamıyor" muamelesi yapılırsa sen olsan söylermiydin birde bu açıdan bak :26:
Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi
Canım çok tebrik ederim gözün aydın değerin kat kat artsın inşallah

Sağol cnm inşallah bize bu gebeligi sürdürebilmek nasip olur

phala valla aynı taktik işte bendeki de,annelerimizden öğrenmişiz.ama ben söylemem biriktirdiğimi çünkü benimki biraz savruk :))))

canım malesef bende haklısın veya haksızsın diye başlayamayacagım düşünceme.

çünkü ben de senin gibi düşünüp söyledim ve 9. haftada gebeliğim sonlanınca herkes bebiş nasıl dediğindeki üzüntümü kelimelere dökemem..
o yüzden acıkcası bi daha kine kalp atısına kadar söylemek istemiyorum söylemeyeceğimde o yüzden buna herkes kendi yasadıklarına göre söylenmeli veya söylenmemelidir der

Göreceksiniz inşallah cnm .allah bu yolda kimseyi boş çevirmesin

kısmetse temmuzda tedaviye başlayacağım.temmuz 1 de adetim.ya doktorlar bir sürü test tahlilmi istiyor anlamadım kızlar bilgisi olan yazabilirmi.tüp bebeğe başlamadan önce hormon tahlillerim falan herşey tamam başka istedikleri bişey varmı ?

Benden de istemişti kan tahlilleri toksoplazma rubella vs.devlet hastanesinde yaptırabilirsin ücretsiz

Arkadaşlarım beni yanlış anlamayın lütfen...Ben de kimyasal gebelik geçirdim...Sizler söylemeyeceğiz dedikçe ben kendimi suçlu hissediyorum ve benim de sonuçta kötü olcak gibi hissediyorum...Yani sizleri çok iyi anlıyorum tabii amaben 3 kez çatlatma iğnesi 1 kez de tüp bebek denedim ve redavi olduğumdan bir sineğin bile haberi yoktu yani o kadar sevindim ve o kadar iyi düşünüyorum ki herkes benimle paylaşsın istiyorum...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım kimse seni yanlıs anlamamıyo zaten sende kimseyi yanlıs anlama...
sadece diyoruz ki herkes yasadıgına göre karar veriyor o yüzden haklılık veya haksızlık yok herkes kendi istediğiini yapar..
seninde sucluluk duyacagın bişey yok sakın sonucu kötü olacak diyede düşünme

Ya tabii ki sen de kendi açından haklısın ama olumsuz tecrübeler ister istemez insanı daha temkinli hale getiriyor. Ben de geçen sefer birçok kişiye söylemiştim, sonra kürtaj olmak zorunda kaldım ve insanlara bunun açıklamasını yapmak çok zor oldu. Çoluk çocuk sahibi kadınlar betahcg nedir bilmiyor, boş gebelik diye bir şey hayatlarında duymamışlar. Sinir bozucu yorumlar, cahil cahil sorular yüzünden çok yıprandım. Şimdi yine anneme ve bir-iki yakın arkadaşıma söyledim ama mümkün olduğunca yayılmasın istiyorum. Ne onlar üzülsünler ne de beni üzsünler. Tabii ki yine her şey kötü gidecek diye bir şey yok ama insan korkuyor işte. Sen böyle mutluysan ne güzel, kim ne diyebilir? Tadını çıkar hamileliğinin, böyle şeylere takılma canım.

arkadaslar bana yardım eder misiniz bugun taranferimin ikinci günü bende asırı sıskınlık ve gaz sancısı var nrmal mı oturamıyorum bile o kadar ki fazla sıskınlık

Arkadaslar pek yazmiyorum ama takip ediyorum benimde bir asilama bir tup denemem oldu simdi ikinci denememi yapacam temmuzun birinde adetle diyosunuzya insanlar bilip bilmeden konusuyo evet tedaviyi soylesen bir dert soylemesen bir dert ben ilk soylemicektim sorularin ardi arkasi kesilmedi kimden olmuyo sorun sendemi esindemi ogrendilet sorun esimde basladilar sorun ondaysa neden sen igne kullaniyosun tedavi olduk tutmadi neden tutmadi dojtor ne dedi artik gidip gelmiyorum zaten calisiyorumda tellet susmadi simdi ijinci denemeyi soylemim diyorum ama arayip su suhastanede tedavi oldu hamile sen.nezaman basliyon bu sorular bitmiyo demek istedigim sorular asla bitmez o yuzden takmican

Canim benim sen soylersin bir başkası söylemez bu kişisel bişey.benim tüp bebek yaptırdığını sağır sultan bile biliyor,içinde kötü niyetliside var iyi niyetliside var.ama nerdeyse herkesin duasını aldım kucuccuk çocukların bile,yani herkes senin için bişey yapmaya çalışıyor başka biri kur yazıyor yumurta kalitesini arttirsin diye,bazısı çocuğuna selma teyzenin çocuğu olsun diye dua et diyor,bazısı dr araştırıyor,bazısı hacı hocaya gidek diyor,ben söylediğine hiç pişman değilim.sende olma allahım.hicbirimize kötü bişey yasatmasin,nefesimizi kursağımızda bırakmasın canim benim.sağlıkla sihhatle çocuklarınızı dogurun

Canim senin rapor cikti di mi? Simdi sen temmuz reglinde (reglin 2.gunu git,ilac genelde 3.gun baslaniyor) hastaneye gitceksin ya,kanda e2 ve vajinal usg bakilacak ve kistik bisii yoksa ilac baslancak..bu tedavimde ozelde oldugu icin dr e2 bakmadi bile,usg yeterli oluyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…