2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aaaa işte benden biri dahaa
bende böyle yapıyorum şimdilik bebişime karyola alacak kadar oldu 1 kısmıylada yegenime bişeyler almıştım o bozukların

aynen canım o yüzden diyorum ya niyet öemli

Aaaa bende buldum benim gibi biri

Aaaa bende buldum benim gibi biri

Ben mumkun oldugunca butun para biriktiriyorum mesela esim diyor ki 2tl bozuk var mi? Ben istedigini veriyorum onun elindeki 5-10-20ne varsa olu alip kenara koyuyorum gecen tedaviye baslicaz odeme yapmamiz lazim,elimizde nakit cok azdi,ben biriktirdiklerimi cikardim paramiz var dedim:) sonra gerek kalmadi,taksit yaptik ama bu hallerimi esim cok seviyo

Hayırlısı canım, her şeyde vardır bir hayır Allah bizi kötü şeylerle karşılaştırmasın o yeter bize

Bak bu güzel fikir, benden bozuk istediğinde bende bütün para isteyeyim

Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi

Süper tatlım değerin maşallah harika
Kendine dikkat et canım
İnşallah darısı bize

kuzucummmmmmmmmmmmmm ya sonun da oldu demek ay cok sevındım yaaa..
bugun 2 pozitif haberı aldık cok ama cok mutlu oldum.
rabbım devamını da getırsın arkadaşımmmmmmmmm

diğeri kim canım?

hamıleyımmmmmm kızlar ınanamıyorum hala 270 değerim

hamıleyımmmmmm kızlar ınanamıyorum hala 270 değerim

burda beni çatlattın aşk olsun.....tebrik ederim canım ya cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim.allah tamamına erdırsın.inşallah ayaklarınızı sürmüşsünüzdür:118::118::118::118::118::

11 ayın sultanı RAMAZAN mucizeleri ilee geldi..
çifte bayrammm oldu bugun
2 bursalı 2 hamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…