aaaa işte benden biri dahaa
bende böyle yapıyorum şimdilik bebişime karyola alacak kadar oldu 1 kısmıylada yegenime bişeyler almıştım o bozukların
aynen canım o yüzden diyorum ya niyet öemli
Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi
Aaaa bende buldum benim gibi biri
Tebrik ederimAllah tamamına erdirsin.
tebrikler cici annemizzz
tebrikler hayırlı olsun
Bence sana 1 tüp parası yeter kalanlada bebişlere ciciler alırsın.
Eşimde tüm bozuklukları kızın kumbarasına atar.
Kesinlikle canim onun sağlığı daha önemli zaten öyle konuştum üzüldü çok seni hiç mutlu edemedim fln diye bende dedim bu hastalık olmadan azosperm olduğunu ogrensek daha çok etkilenirdik ama şimdi o kadar etkilemiyo önce senin sağlığın Allahım nasip ettiyse çocuğumuz da olur he nasipte yoksa senin milyonlarca spermin olsa da çocuğumuz olmaz üzülme dedim bakalim hayırlısı artik kuzum ya
phala valla aynı taktik işte bendeki de,annelerimizden öğrenmişiz.ama ben söylemem biriktirdiğimi çünkü benimki biraz savruk :))))
Ben mumkun oldugunca butun para biriktiriyorummesela esim diyor ki 2tl bozuk var mi? Ben istedigini veriyorum onun elindeki 5-10-20ne varsa olu alip kenara koyuyorum gecen tedaviye baslicaz odeme yapmamiz lazim,elimizde nakit cok azdi,ben biriktirdiklerimi cikardim paramiz var dedim:) sonra gerek kalmadi,taksit yaptik ama bu hallerimi esim cok seviyo
Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi
Teşekkür ederim kızlar...
kuzucummmmmmmmmmmmmm ya sonun da oldu demek ay cok sevındım yaaa..
bugun 2 pozitif haberı aldık cok ama cok mutlu oldum.
rabbım devamını da getırsın arkadaşımmmmmmmmm
Kızlar ozlemahmet de test yapmıştı aha belli olmadimi görmedim yazdiginida:26::26::26:
ahh ahh haklısın özlemcim.
Rabbimin mucizesini bekliyoruz işte canım merakla, heyecanla...
Yüzümüz gülsün inşallah. Sen ayağını sürü de arkandan hepimiz gelelim inşllah.
Kramp olayını bi kaç kişide daha duymuştum umarım seninkinin de habercisi bu olur canım yaa...
Dinlenme sürecin nasıldı neler yaptın
canım onun da pozitiffffffffffff...
270 değeri
hamıleyımmmmmm kızlar ınanamıyorum hala 270 değerim
hamıleyımmmmmm kızlar ınanamıyorum hala 270 değerim
11 ayın sultanı RAMAZAN mucizeleri ilee geldi..
çifte bayrammm oldu bugun
2 bursalı 2 hamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?