ben istanbuldayım ama...bursalıyım bana da bulaşır belki haaahhhhhaaahaa
hamıleyımmmmmm kızlar ınanamıyorum hala 270 değerim
herkese bulaşsın bıtanemmm :)
bende bursalıyımmm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa Allahım sen ne büyüksün yarabbim yaaaa Canım benim hayırlı ugurlu olsunnnnnnn inşallahh sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbimmmm bende istiyorummmm. Desdo da istiyorrrrrr Bizimde yüzümüzü güldür Allahım lütfennnnnnnnnnnnnn
Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi
Teşekkür ederim kızlar...
sen yapacan mı tahlil bugün??????
kociş bekle diyorr ya hevesimi kaçırdı boşuna üzülme şimdi diyor.. Oda benim gibi olumsuz sonuç almaktan korkuyor ama korkunun ecele faydası da yok imişşşş... Kararsızım işyerinden çıkıcam 15 dk sonra ayaklarımı beni nereye götürürse artık hayırlısı olsunnn
ne bilim ya yapsan mı yapmasanmı? ben yarın sabah gidip kan verecem cok heveslendim ya inşallah bızlerınde olur.senın test gunun yarın normalde dımı?bugun gecede o ıgneyı vurulacan mı peki?
normalde vurulmam lazım bugün son doz zaten bitiyor başka yok... Yaptırıcam ya bekle bekle içim sıkıldı valahiiii sanki aylardır sonuç bekliyor gibiyim hiç geçmedi bu seferrrrrr soğuk soğuk terliyorum valaaa... En kötü sonuç belirsizlikten iyidir mantıgıylaaaa kıçıma baka baka döncem sanırım
Sende yaptır iğne falan kullanmadın hem sen ayrıca 8. gün eğer tuttuysa görünecektir boşuna eziyet etmiyelim kendimize:26:
Tamam kuzumAnladım canım neyse sende beni anladın orta noktayı bul işte
Arkadaslar merhaba,
Uzuntume ortak oldugunuz icin tesekkur ederim
Bugun dr gidince stres filan kalmadi bende,yaklasik 1mm minnakimi gordum:) kese,yolk sac iyi hatta embriyo bile gorundu.bu hafta embriyo gorunmese bile normalmis..kanama ve herhangi kanama izi gorulmedi bu sabah.dr hersey normal gorunuyor,en ufak biseyde gece 3olsa ara beni diyerek icimi rahatlatti..kalp atisi icin de haftaya persembe gidecegim kontrole..
canim idrar testi icin erken.ben 7. Ve 8.gun yaptim negatifti.10.gun kanda ancak 57cikti.yani idrara gecmesi icin 9.gun filan olmasi gerek.bosuna kendini uzme
Hepinizi opuyorum kocaman
Fırtına öncesi sessizlikben henüz merkeze karar vemedim kuzum
öncelikle samsudaki medicana ile görüşücem IMSI varmıymış diye
görüşmeyede ağustosta gidceğim bu arada
orda yoksa ondan sonra eşimle konuşup yer belirleyeceğim
eşim şimdiden asla bi karar vermez o yüzden ona bişey demiyorum bile
bursa desemde yok uzak vs der o nedenle sessizliğimi koruyorum
lakin fırtına öncesi sessizlik
kuzum idrar testinde çıkmadı ama inşallah kanda çıkar canım
Rabbim yüzünü güldürsün,hep birlkte senin için sevinelim inşallah
merakla bekliyorum hayırlısı olsun canım:18::18::18::18:
inşallah hepsi kalıcak canım
sımsıkı tutunsunlar annelerine hiç bırakmsınlar inşallah
Allah yardımcın olsun şimdiden
Kuzum önemli olan eşinin sağlığı çok şükür esin iyi yanında teseyle Sperm bulunur o konuda içini ferah tut ne zaman başlamayı düşünüyorsun:26:Puf moralim bozuktu canim yazamadım kemoterapi saolsun spermlerimizi yok etmiş azosperm olmus eşimdüzelmeyebilirmis çok az bi ihtimalle düzelirmis donmus spermler özelde olduğu için devletle anlaşan yere taşımayı önermedi doktor o yüzden rapor alamıyoruz anadolu sağlıkta yaptırcaz bakalim kismetse canım. Benim ultrason sıkıntı yok 8er 9 ar yumurta varmış iki tarafta da öyle yani tatlm
Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi
Kızlarhamıleyımmmmmm kızlar ınanamıyorum hala 270 değerim
hadi bakalım bi cesaret git ama iğne aklımızı karıştırmasın şimdi 50,60 bı değer çıkar bebek tutunmuştur belkı iğneden dersin kendını yersın dıye endıse edıyom ben......yarın kan tahlılı yaptıracam okula gıderken ziyapasa kadın doğum bana yakın orda yaptırırım 2 saate alırım sonucu zaten 11 gıbı yazarım yarın ama inşallah pozıtıf olur ya çooook istedim bu sefer
Kızlar size bişe sorucam mikroenjeksiyonla normal tüp bebegin arasında ne fark var tüp bebegin çeşitlerimi var internette baktım ama fazla anlamadım ben ilk defa yaptırıcam bi arkadaşım tüp bebek yaptırdı şimdi beş aylık hamile o yurt dışında bana telde soruyo mikromu normalmi yaptırıcanız diye hastaneye gidince biz mi dicez doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?