2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ohhh havam yerıne geldı be..
cok mutlu oldum arkadaşlarımm cok sevındım bızlere de dua edınn bızde bu gunlerı gorelımmm
artık gitme vakti iyi akşamlarrr

hamıleyımmmmmm kızlar ınanamıyorum hala 270 değerim

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa Allahım sen ne büyüksün yarabbim yaaaa Canım benim hayırlı ugurlu olsunnnnnnn inşallahh sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbimmmm bende istiyorummmm. Desdo da istiyorrrrrr Bizimde yüzümüzü güldür Allahım lütfennnnnnnnnnnnnn

sen yapacan mı tahlil bugün??????

Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi

ikinizide tebrik ediyorum Arkadaşlar
Rabbim kucagınızda sevdirsin
sağlıkla dünyaya getirmeyi büyütmeyi nasip etsin inşallah
bugün çok bereketli bir gün oldu bundan sonrada böyle herkes pozitif haberler verir inşallah
darısı bizlerinde başına dualarınız eksik etmeyin

Teşekkür ederim kızlar...

Kızlar bize bi daha yazsanız transfer sürecinizi; ne yaptınız, ne yediniz, ne içtiniz, problem neydi, kaç embriyo, kaçıncı gün transferi dondurulmuş mu yeni tedavi mi artık rahat rahat yazabilirsiniz belirti olarak gördüğünüz her şeyi...Detayları yeniden alsak bizede, yeni okuyanlara da fikir olsa...Bizlere uğur olsanız ne güzel olur valaaaaa di mi ama

sen yapacan mı tahlil bugün??????

kociş bekle diyorr ya hevesimi kaçırdı boşuna üzülme şimdi diyor.. Oda benim gibi olumsuz sonuç almaktan korkuyor ama korkunun ecele faydası da yok imişşşş... Kararsızım işyerinden çıkıcam 15 dk sonra ayaklarımı beni nereye götürürse artık hayırlısı olsunnn

ne bilim ya yapsan mı yapmasanmı? ben yarın sabah gidip kan verecem cok heveslendim ya inşallah bızlerınde olur.senın test gunun yarın normalde dımı?bugun gecede o ıgneyı vurulacan mı peki?

ne bilim ya yapsan mı yapmasanmı? ben yarın sabah gidip kan verecem cok heveslendim ya inşallah bızlerınde olur.senın test gunun yarın normalde dımı?bugun gecede o ıgneyı vurulacan mı peki?

normalde vurulmam lazım bugün son doz zaten bitiyor başka yok... Yaptırıcam ya bekle bekle içim sıkıldı valahiiii sanki aylardır sonuç bekliyor gibiyim hiç geçmedi bu seferrrrrr soğuk soğuk terliyorum valaaa... En kötü sonuç belirsizlikten iyidir mantıgıylaaaa kıçıma baka baka döncem sanırım
Sende yaptır iğne falan kullanmadın hem sen ayrıca 8. gün eğer tuttuysa görünecektir boşuna eziyet etmiyelim kendimize:26:

hadi bakalım bi cesaret git ama iğne aklımızı karıştırmasın şimdi 50,60 bı değer çıkar bebek tutunmuştur belkı iğneden dersin kendını yersın dıye endıse edıyom ben......yarın kan tahlılı yaptıracam okula gıderken ziyapasa kadın doğum bana yakın orda yaptırırım 2 saate alırım sonucu zaten 11 gıbı yazarım yarın ama inşallah pozıtıf olur ya çooook istedim bu sefer

Anladım canım neyse sende beni anladın orta noktayı bul işte
Tamam kuzum
çok şükür canım sevindim gozunaydin kuzum
Fırtına öncesi sessizlikbu tedavide ben kocise bıraktım herşeyle o ilgileniyor inşallah samsunda vardır canım cihaz
Kuzum önemli olan eşinin sağlığı çok şükür esin iyi yanında teseyle Sperm bulunur o konuda içini ferah tut ne zaman başlamayı düşünüyorsun:26:
Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi

Kızlar gözünüzaydın allah tamamını erdirsin çok çok sevindim

adaşım hayırlı uğurlu olsun bebegin inşallah sağlıkla gucagına alırsın kuzucugunu canım hangi merkezde yaptırdın ne kadar tuttu bende dış gebelik geçirdim biraz zaman geçsin iyi bi merkez arıyoruz herkeze soruyorum merkezde karar veremiyoruz

canım testi yaptınmı inşallahhhhhhhhh bebişin tutmuştur şu mubarek günlerde Allahım anne olmak isteyen herkezin yüzünü güldürsün

Kızlar size bişe sorucam mikroenjeksiyonla normal tüp bebegin arasında ne fark var tüp bebegin çeşitlerimi var internette baktım ama fazla anlamadım ben ilk defa yaptırıcam bi arkadaşım tüp bebek yaptırdı şimdi beş aylık hamile o yurt dışında bana telde soruyo mikromu normalmi yaptırıcanız diye hastaneye gidince biz mi dicez doktora

canım mikro enjeksıyonla yumurtanın içine spermi enjekte edıyorlar yani döllüyorlar....diğerinde ise yumurtayla spermı aynı ortama koyuyorlar ama spermde harekelılık felan yoksa ne bılım işte bu yöntemde sperm yumurtayı dollemeyebılır.en iyisi mıkro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…