canım testi yaptınmı inşallahhhhhhhhh bebişin tutmuştur şu mubarek günlerde Allahım anne olmak isteyen herkezin yüzünü güldürsün
hamıleyımmmmmm kızlar ınanamıyorum hala 270 değerim
valla kızlar ikizler geliyor sırayla, umudumuz artılar yuuuppppiii
ayy çoooksevindim allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa Allahım sen ne büyüksün yarabbim yaaaa Canım benim hayırlı ugurlu olsunnnnnnn inşallahh sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbimmmm bende istiyorummmm. Desdo da istiyorrrrrr Bizimde yüzümüzü güldür Allahım lütfennnnnnnnnnnnnn
ikinizide tebrik ediyorum Arkadaşlar
Rabbim kucagınızda sevdirsin
sağlıkla dünyaya getirmeyi büyütmeyi nasip etsin inşallah
bugün çok bereketli bir gün oldu bundan sonrada böyle herkes pozitif haberler verir inşallah
darısı bizlerinde başına dualarınız eksik etmeyin
Tebrik ederim canım çok sevindim gözünaydın
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
Tamam kuzum
çok şükür canım sevindim gozunaydin kuzum
Fırtına öncesi sessizlikbu tedavide ben kocise bıraktım herşeyle o ilgileniyor inşallah samsunda vardır canım cihaz
Kuzum önemli olan eşinin sağlığı çok şükür esin iyi yanında teseyle Sperm bulunur o konuda içini ferah tut ne zaman başlamayı düşünüyorsun:26:
Kızlargözünüzaydın allah tamamını erdirsin çok çok sevindim
tebriklerAllah tamamına erdirsin inşallah....çokkkk sevindim
Canim tebrik ederimdeger de super allah tamamina erdirsin saglicakla
Kızlar bize bi daha yazsanız transfer sürecinizi; ne yaptınız, ne yediniz, ne içtiniz, problem neydi, kaç embriyo, kaçıncı gün transferi dondurulmuş mu yeni tedavi mi artık rahat rahat yazabilirsiniz belirti olarak gördüğünüz her şeyi...Detayları yeniden alsak bizede, yeni okuyanlara da fikir olsa...Bizlere uğur olsanız ne güzel olur valaaaaa di mi ama
adaşım hayırlı uğurlu olsun bebegin inşallah sağlıkla gucagına alırsın kuzucugunu canım hangi merkezde yaptırdın ne kadar tuttu bende dış gebelik geçirdim biraz zaman geçsin iyi bi merkez arıyoruz herkeze soruyorum merkezde karar veremiyoruz
nazan cnm beni aydınlat sendede korku varmıdı keseyi gördnmü tek mi ikiz miiii
isteyen herkeze versin Rabbim inşallahhhhh bizede devam ettirmeyi nasip eder
Canim korku olmaz mi elbet oluyor tatli telas:) ben bugun gordum daha,tek kese..yalniz su an sorun var,kanamam olduaz once igne olup geldim.insallah kesilir kan,goruntude sikinti yok cunku..
İnsallah sen de keseni goreceksin ama kani tekrar ettikten sonra 7-10gun sonra muayeneye cagiriyorlar,biraz sabir gerek
canim korku olmaz mi elbet oluyor tatli telas:) ben bugun gordum daha,tek kese..yalniz su an sorun var,kanamam olduAz once igne olup geldim.insallah kesilir kan,goruntude sikinti yok cunku..
Insallah sen de keseni goreceksin ama kani tekrar ettikten sonra 7-10gun sonra muayeneye cagiriyorlar,biraz sabir gerek
O zaman bı haber de bendenMayıs ayında negatif tup bebek denemem oldu. İcimin acıdığını hissettim resmen. Allah buyuk iste bu ay adetim 2 gun gecikince şaşırdım tup bebekteki ilaçlardan dedim. Sokturucu almadan bı test aldım. Hic umudum yoktu bakasım bile gelmedi. Aaaa bide ne göreyim 2 yıla yakın beklediğim cift cizgi karşımda:) teste gittim 23 cikti. Cok dusuk belki kimyasal ama yine de mutluyum. Hic göremeyeceğim sanmıştım. Rabbim herkese bu anı ve devamlı olmasını nasip etsin. Hepinize dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?