2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bugün randevum vardı yeni tedaviye başlamak için fakültede...

gittim geldim...... sadece ilaçlarımı yazıp nasıl kullanacağımı anlatıp gönderdiler... bi bant bide iğne olacağını söylediler ve hatta 11 temmuzda iğneye başlıycam o gün iğnelerini de al gel hem gösterelim iğne azcık enteresan çünkü hem de ilk iğneni biz yapalım dediler, keyifle ayrıldım ordan.... eczacıma gittim önce iğneyi yazmadıklarını öğrendim. iğnenin adını öğredim bunun çeşitleri yada miligramı farklı olanları varmı ona göre söyliyim dedim eczacı bilir dediler, sağolsunlar eczacıma söyledim -bu arada evdeyim ve eczacıma tel ile haber veriyorum- tamam dedi 4 lük mü 8 lik mi.... ben sinir oldum tabi. yeniden aradım fakülteyi-düşürmek çok zordur- doktor toplantıdaymış biraz bekleyip tekrar aradım 8 lik miş. eczacıma döndüm söyledim ve ben rapor çıkardım o şekilde tedavi oluyorum eczacı "abla bunlar ödemeli yalnız bilgin var mı?" dedi.... 5 yüz kusur toplam bedel....mesai bitmişti yeniden arayamadım... yarına kaldı.... ama bu haksızlık, madem tüm ilaçları ücretli alcam neden rapor için bekledim ki ben

isteyen herkeze versin Rabbim inşallahhhhh bizede devam ettirmeyi nasip eder

inşallah etmez miyiz bizde hep bu yollardan geötik sizde bize dua edin korkularımız haala devam edioooo

çok sağol canım darısı isteyenlere

canım belki inanmıcan ama yememe içmeme fazla dikkat etmedim kabızda olmadım ama bolsu içtim problem sperm hareketsizliği+morfolojisi 5. gün embriyosu 3 embriyo koyuldu taze embriyo 2.denemedi 1. negatfdi tek belirtim gece bacağıma komple kıramp girmesi

yüregim ağzımda vallahi,seni beklıyorum:18::18::18::18::18::18::18:
ya bıde benım su gıbı akıntım oluyor,sende de varmı ya

amin inşallah adaşım bursa jinemed tbm 5000 tl yaklaşık benm 2.di bu 1.sini aralıkda yaptırmıstım Allah yardımcın olsun

nazan cnm beni aydınlat sendede korku varmıdı keseyi gördnmü tek mi ikiz miiii

Canim korku olmaz mi elbet oluyor tatli telas:) ben bugun gordum daha,tek kese..yalniz su an sorun var,kanamam oldu az once igne olup geldim.insallah kesilir kan,goruntude sikinti yok cunku..
İnsallah sen de keseni goreceksin ama kani tekrar ettikten sonra 7-10gun sonra muayeneye cagiriyorlar,biraz sabir gerek

isteyen herkeze versin Rabbim inşallahhhhh bizede devam ettirmeyi nasip eder

O zaman bı haber de benden Mayıs ayında negatif tup bebek denemem oldu. İcimin acıdığını hissettim resmen. Allah buyuk iste bu ay adetim 2 gun gecikince şaşırdım tup bebekteki ilaçlardan dedim. Sokturucu almadan bı test aldım. Hic umudum yoktu bakasım bile gelmedi. Aaaa bide ne göreyim 2 yıla yakın beklediğim cift cizgi karşımda:) teste gittim 23 cikti. Cok dusuk belki kimyasal ama yine de mutluyum. Hic göremeyeceğim sanmıştım. Rabbim herkese bu anı ve devamlı olmasını nasip etsin. Hepinize dua ediyorum.

guzelım fazla yorma kendını evde felan.yat uzan ayaklarını hafıf kaldır dinlen...hiç bi sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına almak nasıp olsun guzelım

inşallah son adetin ne

canımmmmmmmmmmmmmmm inşallah kat kat artar değerin,çok güzel bı haber daha 2 gun gecmışbence düşük çıkması doğal inşallah artacak canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…