İnsallah tatlim,2gundur mumkun oldugunca o vaziyetteyimguzelım fazla yorma kendını evde felan.yat uzan ayaklarını hafıf kaldır dinlen...hiç bi sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına almak nasıp olsun guzelım
inşallah son adetin ne
O zaman bı haber de bendenMayıs ayında negatif tup bebek denemem oldu. İcimin acıdığını hissettim resmen. Allah buyuk iste bu ay adetim 2 gun gecikince şaşırdım tup bebekteki ilaçlardan dedim. Sokturucu almadan bı test aldım. Hic umudum yoktu bakasım bile gelmedi. Aaaa bide ne göreyim 2 yıla yakın beklediğim cift cizgi karşımda:) teste gittim 23 cikti. Cok dusuk belki kimyasal ama yine de mutluyum. Hic göremeyeceğim sanmıştım. Rabbim herkese bu anı ve devamlı olmasını nasip etsin. Hepinize dua ediyorum.
canımmmmmmmmmmmmmmm inşallah kat kat artar değerin,çok güzel bı haber daha 2 gun gecmışbence düşük çıkması doğal inşallah artacak canım benim
Canim gercekten cok guzel bir habernormal gebelik oldugu icin deger normal,3-5gun sonra ataga gecer,hayirlisiyla da kucagina alirsin bebegini
hamıleyımmmmmm kızlar ınanamıyorum hala 270 değerim
Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi
Sağol canım daha iyileri hepimize olsun. Ben diyorum ki tup bebek sonrasi bı avantaj olabilir. Biraz da stres galiba etken. Bu ay o kadar yoğundum ki düşünemedim bile
Kızlar bize bi daha yazsanız transfer sürecinizi; ne yaptınız, ne yediniz, ne içtiniz, problem neydi, kaç embriyo, kaçıncı gün transferi dondurulmuş mu yeni tedavi mi artık rahat rahat yazabilirsiniz belirti olarak gördüğünüz her şeyi...Detayları yeniden alsak bizede, yeni okuyanlara da fikir olsa...Bizlere uğur olsanız ne güzel olur valaaaaa di mi ama
ikinizide tebrik ediyorum Arkadaşlar
Rabbim kucagınızda sevdirsin
sağlıkla dünyaya getirmeyi büyütmeyi nasip etsin inşallah
bugün çok bereketli bir gün oldu bundan sonrada böyle herkes pozitif haberler verir inşallah
darısı bizlerinde başına dualarınız eksik etmeyin
kızlar 7 embriyomda duruyormuş durumlar gayet iyi imiş embriyolog 5e gidelim dedi yarın sıkıntı olmazsa çok kayıplar olmazsa 5. güne gidiyoruz :) inşalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :)
kızlar hayırlı olsun :) kat kat artırsın inşallah :)
canımmmmmmmmmmmmm inşallah :) duacınız :) haberdar et bizi gelişmelerden :) hep böyle güzel haberlerini alalım :)
desdooooooo
bugün test yaptın mı ?
kuzucummmmmmmmmmmmmm ya sonun da oldu demek ay cok sevındım yaaa..
bugun 2 pozitif haberı aldık cok ama cok mutlu oldum.
rabbım devamını da getırsın arkadaşımmmmmmmmm
hadi bakalım bi cesaret git ama iğne aklımızı karıştırmasın şimdi 50,60 bı değer çıkar bebek tutunmuştur belkı iğneden dersin kendını yersın dıye endıse edıyom ben......yarın kan tahlılı yaptıracam okula gıderken ziyapasa kadın doğum bana yakın orda yaptırırım 2 saate alırım sonucu zaten 11 gıbı yazarım yarın ama inşallah pozıtıf olur ya çooook istedim bu sefer
yüregim ağzımda vallahi,seni beklıyorum:18::18::18::18::18::18::18:
ya bıde benım su gıbı akıntım oluyor,sende de varmı ya
Sağol canım daha iyileri hepimize olsun. Ben diyorum ki tup bebek sonrasi bı avantaj olabilir. Biraz da stres galiba etken. Bu ay o kadar yoğundum ki düşünemedim bile
15 20 dkya atıcam cnm hayırlısı bakalım inşallah sen güzel haberler vereceksin cnm benim. Sulu akıntı bende de var cnm şıp şıp damliyordu valla :)
Ya rabbi ne güzel bi gün masallahhep güzel güzel haberler.İnsalllah 7 side 5. Güne gider canim benim.bu sefer sağlıkla evladını kucağına alırsın insallah....
Tabi ki yaptım ve kocaman belirgin bir tek çizgi,umudumu kaybetmedim yarın kan tahlili yapacam ya.inceldigi yerden kopsun çünkü hergeçen gün dahada umutlaniyom:18::18::18:
15 20 dkya atıcam cnm hayırlısı bakalım inşallah sen güzel haberler vereceksin cnm benim. Sulu akıntı bende de var cnm şıp şıp damliyordu valla :)
canım çok sağol :) inşallah hepimizin kucakları dolsun :) senin kaçıncı gün bugün :) testlerde çıkmayabiliyor :) yarın inşallah güzel haberlerini alırız :)
15-20dkkaya kan testi sonucun mu çıkacak? hadiiiiiiiiiiiiiiiiii inşallahhhhhhhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?