2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim gercekten cok guzel bir haber normal gebelik oldugu icin deger normal,3-5gun sonra ataga gecer,hayirlisiyla da kucagina alirsin bebegini

canımmmmmmmmmmmmmmm inşallah kat kat artar değerin,çok güzel bı haber daha 2 gun gecmışbence düşük çıkması doğal inşallah artacak canım benim

Sağol canım daha iyileri hepimize olsun. Ben diyorum ki tup bebek sonrasi bı avantaj olabilir. Biraz da stres galiba etken. Bu ay o kadar yoğundum ki düşünemedim bile

kızlar 7 embriyomda duruyormuş durumlar gayet iyi imiş embriyolog 5e gidelim dedi yarın sıkıntı olmazsa çok kayıplar olmazsa 5. güne gidiyoruz :) inşalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :)

hamıleyımmmmmm kızlar ınanamıyorum hala 270 değerim

Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi

kızlar hayırlı olsun :) kat kat artırsın inşallah :)

Sağol canım daha iyileri hepimize olsun. Ben diyorum ki tup bebek sonrasi bı avantaj olabilir. Biraz da stres galiba etken. Bu ay o kadar yoğundum ki düşünemedim bile

canımmmmmmmmmmmmm inşallah :) duacınız :) haberdar et bizi gelişmelerden :) hep böyle güzel haberlerini alalım :)

desdooooooo
bugün test yaptın mı ?

Transferim c.tesiydi benim 2 gün anca yattım p.tesi iş başı.öyle yememe içmeme çok dikkat etmedim sadece ananas yedim 5 6 gün .dondurulmuştu benimkiler.3.gün 10 ve 8 hücreli 2 embriyo transfer edildi.transferden sonraki 2 gün ateş bastı ama ben bunu hibor ignesine bagladım.5 6 günlerde resmen regli agrısı vardı.süreklide kasık agrısı

Darısı başına arkadaşım.en kısa zamanda

Ya rabbi ne güzel bi gün masallah hep güzel güzel haberler.İnsalllah 7 side 5. Güne gider canim benim.bu sefer sağlıkla evladını kucağına alırsın insallah....
Tabi ki yaptım ve kocaman belirgin bir tek çizgi,umudumu kaybetmedim yarın kan tahlili yapacam ya.inceldigi yerden kopsun çünkü hergeçen gün dahada umutlaniyom:18::18::18:

kuzucummmmmmmmmmmmmm ya sonun da oldu demek ay cok sevındım yaaa..
bugun 2 pozitif haberı aldık cok ama cok mutlu oldum.
rabbım devamını da getırsın arkadaşımmmmmmmmm

Amin inşallah cnm .tam 24.ayda pozitif i gördüm şükür

yüregim ağzımda vallahi,seni beklıyorum:18::18::18::18::18::18::18:
ya bıde benım su gıbı akıntım oluyor,sende de varmı ya

15 20 dkya atıcam cnm hayırlısı bakalım inşallah sen güzel haberler vereceksin cnm benim. Sulu akıntı bende de var cnm şıp şıp damliyordu valla :)

fatma ipek gebeliklermiz aynı ilerleyecek Allahın izni ile

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten derler ya ilaçların etkisiyle tüp bebekten sonra ki ay hamile kalma şansı yüksek diye bende umutlanmistim geçen ay ama sana kismetmis canim,allahım mutluluğunu daim etsin.

15 20 dkya atıcam cnm hayırlısı bakalım inşallah sen güzel haberler vereceksin cnm benim. Sulu akıntı bende de var cnm şıp şıp damliyordu valla :)

Vallahi kalbim kütküt.....

Ne olur insallah hamilesindir canim ya bugün herkes güzel haber verdi insallah bugününün finalini sen yaparsin:18::18::18:

Mesajını arada kaçırdıgım varsa kusura bakmayın kızlar.telefondan zor oluyor .bu mutlu günümde yanımda olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum rabbim tez vakitte evinizi bebek sesleriyle şenlendirsin

canım çok sağol :) inşallah hepimizin kucakları dolsun :) senin kaçıncı gün bugün :) testlerde çıkmayabiliyor :) yarın inşallah güzel haberlerini alırız :)

15-20dkkaya kan testi sonucun mu çıkacak? hadiiiiiiiiiiiiiiiiii inşallahhhhhhhhh :)

7. Gündü bugün annemin karninda nasıl beklemisim merak ediyorum......biraz sabirsizim ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…