2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

tatlım sakın üzülme bence sende hamilesin sadece biraz erken yapmışsın tüp bebektede idrar testi hemen cevap vermiyo 2.3 gün bekle kan testi yaptır kurban olduğum yüce allahım şu mubarek günlerde senin yüzünüde güldürsün

Ayyyyy kurban olurum canimsin benim çok sağol iyi niyetli dileklerinde için atlattın benim kız.insallah hamileyimdir.yemin ederim kalkıp gidip kan testi yapacam hiç sabrın kalmadı ya bekleyecek.böyle olacağımı hiç dusunmuyordum

Kizlar bugun o kadar guzel haberler verdinizki benim biran once tedavi olasim geldi hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum canlarim hepiniz anne olmayi cok cok hakediyosunuz.henuz kafamda bi merkez netlesmedi yaaa oofff (

kuzucum olur olur olurda dogrursun büyürde bugünlerde hep hatıra kalır ümitli ol kız bak üzülürsen bebiside üzersin senin bebiş biraz nazlı tembel olucak herhalde genelde idrarda geç çıkanlar nazlı oluyo sabret canım bak kanda çıkıcak bak bizde:92:mendilleri salıcaz

Kizz onlardan biri sutyen birisi donmendil.dediginböyle olur...

Allah hepimizin yüzünü guldursun insallah canım

kızlar dün opum vardı. 13 yumi toplanmış 12 si olgunmuş sabah aradılar. 7 si döllenmiş. gelişimi takip edip cts tekrar ararız dediler. ayy çok heyecanlıyım inşallah sağ kalırlar yaaa offf
inşlh güzel haberler alırsın....
Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi

hamıleyımmmmmm kızlar ınanamıyorum hala 270 değerim
kızlar hayırlı olsun hamişliğiniz sonuna kadar böyle mutlu gitsin......

inşlh güzel haberler alırsın....

kızlar hayırlı olsun hamişliğiniz sonuna kadar böyle mutlu gitsin......

inşallah canım :) hepimizin bebişleri can bulsun :) bize mutlulukların en büyüğünü yaşatsınlarrrrrrrrrrrr inşallah :)

16.9 cikti sonuc. Ignenin etkisinden yani yine olmamis. Bu güzel haberlerin arkasına iyi olmadi ama hic bisey hissetmemistim zaten kaliteleri de kötüydü. Hayırlısı agustosta deneyebilirim belki veya eylül bakacaz artikin benden bukadarmiss

hayırlısı canım ama 2 gün sonra yine tekrarla :) kaçıncı gün embriyosu idi tatlımmm?

inşallah canım :) hepimizin bebişleri can bulsun :) bize mutlulukların en büyüğünü yaşatsınlarrrrrrrrrrrr inşallah :)

cnm embriyolarinin iyi olmasina cok sevindim.. buz bebislerinde olur.. ikinci bebisinde onlardan olur insallah.. Allahim her konuda yaninda olsun.. heyecanla seni takip ediyorum..

hadı yaaaaaaa
ya kahretsın nıye ya ben çok umutlanmıştım ıkımız için içim yandı ya...sağlık olsun diyelim yıne.benımde umudum bitti kendıme dair.a

hayirlisi cnm.. bazen elimizden birsey gelmiyor insallah sonraki tedavinde guzel haberlerin gelir cnm..

hadı yaaaaaaa
ya kahretsın nıye ya ben çok umutlanmıştım ıkımız için içim yandı ya...sağlık olsun diyelim yıne.benımde umudum bitti kendıme dair.a

canim sana ne oldu hamileydin bi aksilikmi oldu.. sorun ne..

cnm embriyolarinin iyi olmasina cok sevindim.. buz bebislerinde olur.. ikinci bebisinde onlardan olur insallah.. Allahim her konuda yaninda olsun.. heyecanla seni takip ediyorum..

canım inşallah hepimizin hepimizin olsun :) hergün bebişlerden yeni haberlerle sizleyim :) canım hepinize teşekkür ederim bu durumda olmama sizinde katkınız büyük :)

hadı yaaaaaaa

oooooooooooooo olmaz böyle :) hemen bebişten vazgeçme :) son ana kadar ümitsizliğe yer yok :)

canim sana ne oldu hamileydin bi aksilikmi oldu.. sorun ne..

yok canım hamıle degılım bugun 7.gun test yapmıştım negatıf cıktı...yarın kan tahlılı yaoacaktım.aycıcegıde bende aynı yerde tedavı oluyoruz ıkımızınde dondurulmuş transferıydı.onun olmayınca benımde umudum gıttı

hayırlısı olsun guzelım....sen bugünlerde hep neşelı mutlu ol,transfer öncesi ve sonrası stres olmasın....ben çıkıyorum herkesede ıyı aksamlar.moralım bozuldu gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…