15 20 dkya atıcam cnm hayırlısı bakalım inşallah sen güzel haberler vereceksin cnm benim. Sulu akıntı bende de var cnm şıp şıp damliyordu valla :)
ya rabbi ne güzel bi gün masallahHep güzel güzel haberler.insalllah 7 side 5. Güne gider canim benim.bu sefer sağlıkla evladını kucağına alırsın insallah....
Tabi ki yaptım ve kocaman belirgin bir tek çizgi,umudumu kaybetmedim yarın kan tahlili yapacam ya.inceldigi yerden kopsun çünkü hergeçen gün dahada umutlaniyom:18::18::18:
tatlım sakın üzülme bence sende hamilesin sadece biraz erken yapmışsın tüp bebektede idrar testi hemen cevap vermiyo 2.3 gün bekle kan testi yaptır kurban olduğum yüce allahım şu mubarek günlerde senin yüzünüde güldürsün
ayyyyy kurban olurum canimsin benim çok sağol iyi niyetli dileklerinde için atlattın benim kız.insallah hamileyimdir.yemin ederim kalkıp gidip kan testi yapacam hiç sabrın kalmadı ya bekleyecek.böyle olacağımı hiç dusunmuyordum
kuzucum olur olur olurda dogrursun büyürde bugünlerde hep hatıra kalır ümitli ol kız bak üzülürsen bebiside üzersin senin bebiş biraz nazlı tembel olucak herhalde genelde idrarda geç çıkanlar nazlı oluyo sabret canım bak kanda çıkıcak bak bizde:92:mendilleri salıcaz
inşlh güzel haberler alırsın....kızlar dün opum vardı. 13 yumi toplanmış 12 si olgunmuş sabah aradılar. 7 si döllenmiş. gelişimi takip edip cts tekrar ararız dediler. ayy çok heyecanlıyım inşallah sağ kalırlar yaaa offf
Kızlar hemşire aradı degerim 186 ....c.tesiye tekrar çagırdılar.hayal gibi ya hep olumsuz düşünüyordum neler yazıyorum şimdi
kızlar hayırlı olsun hamişliğiniz sonuna kadar böyle mutlu gitsin......hamıleyımmmmmm kızlar ınanamıyorum hala 270 değerim
kızlar 7 embriyomda duruyormuş durumlar gayet iyi imiş embriyolog 5e gidelim dedi yarın sıkıntı olmazsa çok kayıplar olmazsa 5. güne gidiyoruz :) inşalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :)
5.ci gün bebişlerin gidicek ve göbişinde can bulucak inşlh...
kızlar hayırlı olsun :) kat kat artırsın inşallah :)
canımmmmmmmmmmmmm inşallah :) duacınız :) haberdar et bizi gelişmelerden :) hep böyle güzel haberlerini alalım :)
desdooooooo
bugün test yaptın mı ?
inşlh güzel haberler alırsın....
kızlar hayırlı olsun hamişliğiniz sonuna kadar böyle mutlu gitsin......
Ne oldu 15_20 dka dedin ne oldu meraklandim.çok sık boğaz ettim ama
16.9 cikti sonuc. Ignenin etkisinden yani yine olmamis. Bu güzel haberlerin arkasına iyi olmadi ama hic bisey hissetmemistim zaten kaliteleri de kötüydü. Hayırlısı agustosta deneyebilirim belki veya eylül bakacaz artikin benden bukadarmiss
inşallah canım :) hepimizin bebişleri can bulsun :) bize mutlulukların en büyüğünü yaşatsınlarrrrrrrrrrrr inşallah :)
16.9 cikti sonuc. Ignenin etkisinden yani yine olmamis. Bu güzel haberlerin arkasına iyi olmadi ama hic bisey hissetmemistim zaten kaliteleri de kötüydü. Hayırlısı agustosta deneyebilirim belki veya eylül bakacaz artikin benden bukadarmiss
fatma inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadı yaaaaaaa
ya kahretsın nıye ya ben çok umutlanmıştım ıkımız için içim yandı ya...sağlık olsun diyelim yıne.benımde umudum bitti kendıme dair.a
cnm embriyolarinin iyi olmasina cok sevindim.. buz bebislerinde olur.. ikinci bebisinde onlardan olur insallah.. Allahim her konuda yaninda olsun.. heyecanla seni takip ediyorum..
hadı yaaaaaaa
ya kahretsın nıye ya ben çok umutlanmıştım ıkımız için içim yandı ya...sağlık olsun diyelim yıne.benımde umudum bitti kendıme dair.a
canim sana ne oldu hamileydin bi aksilikmi oldu.. sorun ne..
canım inşallah hepimizin hepimizin olsun :) hergün bebişlerden yeni haberlerle sizleyim :) canım hepinize teşekkür ederim bu durumda olmama sizinde katkınız büyük :)
oooooooooooooo olmaz böyle :) hemen bebişten vazgeçme :) son ana kadar ümitsizliğe yer yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?