yok canım hamıle degılım bugun 7.gun test yapmıştım negatıf cıktı...yarın kan tahlılı yaoacaktım.aycıcegıde bende aynı yerde tedavı oluyoruz ıkımızınde dondurulmuş transferıydı.onun olmayınca benımde umudum gıttı
5. Gun cnm. Adet gormezsem denerim bakalim umutlar bu seferde devretti acısını fena cikarticam valaaa :)hayırlısı canım ama 2 gün sonra yine tekrarla :) kaçıncı gün embriyosu idi tatlımmm?
hadı yaaaaaaa
ya kahretsın nıye ya ben çok umutlanmıştım ıkımız için içim yandı ya...sağlık olsun diyelim yıne.benımde umudum bitti kendıme dair.a
hayirlisi cnm.. bazen elimizden birsey gelmiyor insallah sonraki tedavinde guzel haberlerin gelir cnm..
Maşallah topik bursalı ile dolmuş, nerden merkezmi ?
Ayyyyy kurban olurum canimsin benim çok sağol iyi niyetli dileklerinde için atlattın benim kız.insallah hamileyimdir.yemin ederim kalkıp gidip kan testi yapacam hiç sabrın kalmadı ya bekleyecek.böyle olacağımı hiç dusunmuyordum
Kuzum önemli olan eşinin sağlığı çok şükür esin iyi yanında teseyle Sperm bulunur o konuda içini ferah tut ne zaman başlamayı düşünüyorsun:26:
bugün randevum vardı yeni tedaviye başlamak için fakültede...
gittim geldim...... sadece ilaçlarımı yazıp nasıl kullanacağımı anlatıp gönderdiler... bi bant bide iğne olacağını söylediler ve hatta 11 temmuzda iğneye başlıycam o gün iğnelerini de al gel hem gösterelim iğne azcık enteresan çünkü hem de ilk iğneni biz yapalım dediler, keyifle ayrıldım ordan.... eczacıma gittim önce iğneyi yazmadıklarını öğrendim. iğnenin adını öğredim bunun çeşitleri yada miligramı farklı olanları varmı ona göre söyliyim dedim eczacı bilir dediler, sağolsunlareczacıma söyledim -bu arada evdeyim ve eczacıma tel ile haber veriyorum- tamam dedi 4 lük mü 8 lik mi.... ben sinir oldum tabi. yeniden aradım fakülteyi-düşürmek çok zordur- doktor toplantıdaymış biraz bekleyip tekrar aradım 8 lik miş. eczacıma döndüm söyledim ve ben rapor çıkardım o şekilde tedavi oluyorum eczacı "abla bunlar ödemeli yalnız bilgin var mı?" dedi.... 5 yüz kusur toplam bedel....mesai bitmişti yeniden arayamadım... yarına kaldı.... ama bu haksızlık, madem tüm ilaçları ücretli alcam neden rapor için bekledim ki ben
gittim geldim...... sadece ilaçlarımı yazıp nasıl kullanacağımı anlatıp gönderdiler... bi bant bide iğne olacağını söylediler ve hatta 11 temmuzda iğneye başlıycam o gün iğnelerini de al gel hem gösterelim iğne azcık enteresan çünkü hem de ilk iğneni biz yapalım dediler, keyifle ayrıldım ordan.... eczacıma gittim önce iğneyi yazmadıklarını öğrendim. iğnenin adını öğredim bunun çeşitleri yada miligramı farklı olanları varmı ona göre söyliyim dedim eczacı bilir dediler, sağolsunlareczacıma söyledim -bu arada evdeyim ve eczacıma tel ile haber veriyorum- tamam dedi 4 lük mü 8 lik mi.... ben sinir oldum tabi. yeniden aradım fakülteyi-düşürmek çok zordur- doktor toplantıdaymış biraz bekleyip tekrar aradım 8 lik miş. eczacıma döndüm söyledim ve ben rapor çıkardım o şekilde tedavi oluyorum eczacı "abla bunlar ödemeli yalnız bilgin var mı?" dedi.... 5 yüz kusur toplam bedel....mesai bitmişti yeniden arayamadım... yarına kaldı.... ama bu haksızlık, madem tüm ilaçları ücretli alcam neden rapor için bekledim ki ben
Kizz onlardan biri sutyen birisi donmendil.dedigin böyle olur...
Allah hepimizin yüzünü guldursun insallah canım
Raporsuz ilaçlar 1.500 bulur canım raporlu olduğu için 500 ödüyorsun 1.000 ise devletin ödediği rakam işte
Erteleme kuzum tedavi öncesi tatlin bol bol tadını çıkar Karadeniz çok güzel yerler güzel bir seçimOle kesinlikle tatlm ya bi de tedavi öncesi sperm dondurmuştuk çok şükür onlar var onlarla yapcaz tüp. Eylulde başlarız heralde canim ağustos sonu için karadeniz turu ayarlamıştık onu iptal etmek istemem bakalim hayırlısı insallah hepimiz için kuzucum
16.9 cikti sonuc. Ignenin etkisinden yani yine olmamis. Bu güzel haberlerin arkasına iyi olmadi ama hic bisey hissetmemistim zaten kaliteleri de kötüydü. Hayırlısı agustosta deneyebilirim belki veya eylül bakacaz artikin benden bukadarmiss
Canim tebrik ederim seni rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.bende merkez arastiriyorum canim herkese soruyorum sanada sormak istiyorum yardimci olursan sevinirim hangi merkezde tedavi oldun acaba ?
Bi bant ve 7 gunluk igne bu tatlim. Bide eczaci senin uzerinde su an herhangi bi rapor kaydi yapilmamis sisteme dedi canim... Benim canimi skan bu. Ayrica da devletten odeme yok, ucretli diye de belirtti...
Herkese gunaydin ben de yeni katildim araniza. Transferim yapildi sonuc bekliyorum bende. Guzel sonuc alan arkadaslari tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin. Negatif sonuc alan arkadaslarimiz da lutfen vazgecmesin. Allahin izniyle ve birbirimizin destegiyle insallah bugunleride atlaticaz. Herkesi opuyorum....
Maşallah topik bursalı ile dolmuş, nerden merkezmi ?
Amin inşallah cnm .tam 24.ayda pozitif i gördüm şükür
16.9 cikti sonuc. Ignenin etkisinden yani yine olmamis. Bu güzel haberlerin arkasına iyi olmadi ama hic bisey hissetmemistim zaten kaliteleri de kötüydü. Hayırlısı agustosta deneyebilirim belki veya eylül bakacaz artikin benden bukadarmiss
Hoş geldin canım kendinden bahsetsene biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?