2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

sen benim aklimda neden acaba hamile diye kaldin.. transferin olduya sonra inan aklimda pozitif sonucun geldi bizde seni tebrik ettik diye kalmis.. ayyy kusura bakma cnm.. ama insallah dusuncem gercekk olurr:))
neden hemen kendine yordun aycicegin sonucunu.. tamamen ayri iki bunyeye transfer edilen iki ayri embiyo cnm ilginiz yokki.. olumlu dusun lutfen..

hayırlısı canım ama 2 gün sonra yine tekrarla :) kaçıncı gün embriyosu idi tatlımmm?
5. Gun cnm. Adet gormezsem denerim bakalim umutlar bu seferde devretti acısını fena cikarticam valaaa :)

hadı yaaaaaaa
ya kahretsın nıye ya ben çok umutlanmıştım ıkımız için içim yandı ya...sağlık olsun diyelim yıne.benımde umudum bitti kendıme dair.a

Canim benim hic kötü seyler getirme aklina.. benimkilerin kalitesi kötüydü biliyorsun. Ayni sey olacak diye bisey yok umudunu kaybetme kendime evet üzüldüm ama sana sevinicez hep beraber insallahhh

hayirlisi cnm.. bazen elimizden birsey gelmiyor insallah sonraki tedavinde guzel haberlerin gelir cnm..

Aynen tatlim nasipten ote koy yokmus hayırlısni diledim istedim. Benim hayrima olanda buymus. Bi dahaki sefere inşallah olacak inanıyorum. ..

Sen yarın bize güzel haberler vereceksin Allahın izniyle

Kuzum önemli olan eşinin sağlığı çok şükür esin iyi yanında teseyle Sperm bulunur o konuda içini ferah tut ne zaman başlamayı düşünüyorsun:26:

Ole kesinlikle tatlm ya bi de tedavi öncesi sperm dondurmuştuk çok şükür onlar var onlarla yapcaz tüp. Eylulde başlarız heralde canim ağustos sonu için karadeniz turu ayarlamıştık onu iptal etmek istemem bakalim hayırlısı insallah hepimiz için kuzucum

devlet hastaneleri adamı süründürür..sinir oluyorum yaa

Raporsuz ilaçlar 1.500 bulur canım raporlu olduğu için 500 ödüyorsun 1.000 ise devletin ödediği rakam işte

Kizz onlardan biri sutyen birisi donmendil.dediginböyle olur...

Allah hepimizin yüzünü guldursun insallah canım

kuzum ilahi valla gülmekten çatladım bebek heycanından donu sütyenide artık mendil gibi görüyoz kendi kendime gülünce esimde delirdinmi sen diyo valla en sonunda delirtti şu çocuk işi:86:

Raporsuz ilaçlar 1.500 bulur canım raporlu olduğu için 500 ödüyorsun 1.000 ise devletin ödediği rakam işte

Bi bant ve 7 gunluk igne bu tatlim. Bide eczaci senin uzerinde su an herhangi bi rapor kaydi yapilmamis sisteme dedi canim... Benim canimi skan bu. Ayrica da devletten odeme yok, ucretli diye de belirtti...

Son düzenleme:
Erteleme kuzum tedavi öncesi tatlin bol bol tadını çıkar Karadeniz çok güzel yerler güzel bir seçim bende ekimde düşünüyorum tatlim arka arkaya güzel haberler alalım inşallah

Kaçıncı günündüki ayçiçegi

Herkese gunaydin ben de yeni katildim araniza. Transferim yapildi sonuc bekliyorum bende. Guzel sonuc alan arkadaslari tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin. Negatif sonuc alan arkadaslarimiz da lutfen vazgecmesin. Allahin izniyle ve birbirimizin destegiyle insallah bugunleride atlaticaz. Herkesi opuyorum....

Zuhal inşallah güzel sonuçlar alırsın kaçıncı günün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim tebrik ederim seni rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.bende merkez arastiriyorum canim herkese soruyorum sanada sormak istiyorum yardimci olursan sevinirim hangi merkezde tedavi oldun acaba ?

cnm bursa JiNemed tbm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi bant ve 7 gunluk igne bu tatlim. Bide eczaci senin uzerinde su an herhangi bi rapor kaydi yapilmamis sisteme dedi canim... Benim canimi skan bu. Ayrica da devletten odeme yok, ucretli diye de belirtti...

Aaaaa dur dur o bant climera iğnenin adına da progesteron mu?

Hoş geldin canım kendinden bahsetsene biraz?

kuzucum benımde raporlu ılaclarım 750 kusur tutmuştu sanırım ama baya ılac vardı..
senın ılacın az demek raporsuz fıyat o ne bıleyım kı ya..
fakülte cok karışık bitanem yaaa..
rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın.
bende dun kereossa ıle konuştum.gürkan hoca demış kı eskı hastalara randevuları 6-7 ay sonraya verin yenı hastalara oncelik tanıyalım demiş anlayacağın ben bır daha kı ay baslayabılırmıyım bılmıyorum.
eşime de kızdım sonra ilk adette gel demişlerdi gitmedim şimdi 6 ay ertelencek dedim...

canımmmmmmmmm kaçıncı gün ki değer bu umarım artar bitanem ya

Hoş geldin canım kendinden bahsetsene biraz?

Merhaba Phala,
Hoşbulduk. 38 yaşındayım, eşimle 9 yıldır evliyiz. İlk başlarda daha erken deyip çocuk sahibi olmayı ertelemiştik. Sonra isteyipte olmayınca doktora gittik, herşey yolunda dediler. Ben de bu durumla yüzleşemeyip 3 yıl boyunca bugün yarın olur derken zaman su gibi akıp gitti. Geçen sene ailemin baskısıyla Ankara'da bir tüp bebek merkezine gittim ve bende endometriosis olduğu ortaya çıktı. Orada bir başarısız denemeden sonra (merkez çokta içime sinmemişti) İstanbul'da bir merkeze gitmeye karar verdim. Oradaki görüşmemde tüplerde sıkıntı olabileceğini laparaskopi yapılması gerektiğini söylediler. Sonuç olarak içi sıvı dolu bir tüpüm alındı, tıkalı olan bir tüpüm açıldı, endometriosis temizlendi ve aradan 9 ay geçti. Haziran başında ikinci denemeye başladık. 6 yumoş toplandı, üçü döllendi ve 3. günde 1 1. kalite 1 ikinci kalite iki embriyo transferi yapıldı. heyecanla bekliyorum sonucu.. İşte böyle..

günaydın kızlar naıslsınız kaç günür yoktum netim yokyu nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…