hiç birini almadım bantın ismini bilmiyorum ama iğnenin adı saizen 8 uı lık.... bu genelde anladığım kadarıyla benim diğer doktorun da bahsettiği büyüme ile ilgili problemi olan çocuklarda ve yetişkinlerde kullanılan bir iğne... tüm bu iğne ve biosteronun daha kaliteli ve daha çok yumurta elde etmek için kullanacağımızı söylediler... saizen i daha önce hiç duymadım, bizim doktor çok makale araştırma, vs. takip ediyo bildiğim kadarıyla :)Aaaaa dur dur o bant climera iğnenin adına da progesteron mu?
valla şekerim ben sanmıyorum 6 ay erteleneceğini... sen bi ara da sonra üzülürsün canım yaaaa....kuzucum benımde raporlu ılaclarım 750 kusur tutmuştu sanırım ama baya ılac vardı..
senın ılacın az demek raporsuz fıyat o ne bıleyım kı ya..
fakülte cok karışık bitanem yaaa..
rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın.
bende dun kereossa ıle konuştum.gürkan hoca demış kı eskı hastalara randevuları 6-7 ay sonraya verin yenı hastalara oncelik tanıyalım demişanlayacağın ben bır daha kı ay baslayabılırmıyım bılmıyorum.
eşime de kızdım sonra ilk adette gel demişlerdi gitmedim şimdi 6 ay ertelencek dedim...
canımmmmmmmmm kaçıncı gün ki değer buumarım artar bitanem ya
8. Gün kan verdim normalde 11 gibi çıkması lazımdı ama öğleden sonra dediler.haber veririm ama umudum yok
Merhaba Phala,
Hoşbulduk. 38 yaşındayım, eşimle 9 yıldır evliyiz. İlk başlarda daha erken deyip çocuk sahibi olmayı ertelemiştik. Sonra isteyipte olmayınca doktora gittik, herşey yolunda dediler. Ben de bu durumla yüzleşemeyip 3 yıl boyunca bugün yarın olur derken zaman su gibi akıp gitti. Geçen sene ailemin baskısıyla Ankara'da bir tüp bebek merkezine gittim ve bende endometriosis olduğu ortaya çıktı. Orada bir başarısız denemeden sonra (merkez çokta içime sinmemişti) İstanbul'da bir merkeze gitmeye karar verdim. Oradaki görüşmemde tüplerde sıkıntı olabileceğini laparaskopi yapılması gerektiğini söylediler. Sonuç olarak içi sıvı dolu bir tüpüm alındı, tıkalı olan bir tüpüm açıldı, endometriosis temizlendi ve aradan 9 ay geçti. Haziran başında ikinci denemeye başladık. 6 yumoş toplandı, üçü döllendi ve 3. günde 1 1. kalite 1 ikinci kalite iki embriyo transferi yapıldı. heyecanla bekliyorum sonucu.. İşte böyle..
hiç birini almadım bantın ismini bilmiyorum ama iğnenin adı saizen 8 uı lık.... bu genelde anladığım kadarıyla benim diğer doktorun da bahsettiği büyüme ile ilgili problemi olan çocuklarda ve yetişkinlerde kullanılan bir iğne... tüm bu iğne ve biosteronun daha kaliteli ve daha çok yumurta elde etmek için kullanacağımızı söylediler... saizen i daha önce hiç duymadım, bizim doktor çok makale araştırma, vs. takip ediyo bildiğim kadarıyla :)
valla şekerim ben sanmıyorum 6 ay erteleneceğini... sen bi ara da sonra üzülürsün canım yaaaa....
dün özlem_ahmet ve fatma ipekten galiba pozitif haberler alınmış, özlemi biliyorum da fatmayı bugün farkettim... bursa gebeden geçilmesin inşallah ne diyimtabi sadece bursa değil, nerde kim istiyorsa Rabbim her isteyene nasip etsin tez vakitte....
8. Gün kan verdim normalde 11 gibi çıkması lazımdı ama öğleden sonra dediler.haber veririm ama umudum yok
Öğle sıcağına kalmadan market alışverişine çıkmam lazım..
Malum bu gece sahura kalkıyoruz..
Mübarek günlerdeyiz Rabbim dularımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin inşallah..
Ben gelene kadar hamile kalın
öğle sıcağına kalmadan market alışverişine çıkmam lazım..
Malum bu gece sahura kalkıyoruz..
Mübarek günlerdeyiz rabbim dularımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin inşallah..
Ben gelene kadar hamile kalın
Denemekten , Çabalamaktan Yorulup Cesaretin Kırıldığında, Bil ki;
...ALLAH Ne Kadar Uğraştığını Görüyor...
Kalbin Taş Kesilecek Kadar Ağladığında, Bil ki;
...ALLAH Döktüğün Gözyaşlarını Sayıyor...
Hayatın Durduğunu, Zamanın Aleyhine İşlediğini Düşündüğünde, Bil ki;
...ALLAH Seni İzliyor...
Hayallerin Yıkılmış, Umudun Kalmamış Ve Kendi Kendine Neden Böyle Diye Soruyorsan, Bil ki;
...ALLAH Cevabını Biliyor...
Hiç Neden Yokken İçinde Tuhaf Bir Huzur Hissettiğinde, Bil ki;
...ALLAH Sana Fısıldıyor...
Bütün İşlerin Yolunda Gidiyor Ve Teşekkür Etmek İçin Her An Bir Neden Daha Oluyorsa, Bil ki;
...ALLAH Seni Kolluyor...
Bütün Kalbinle Dilediğin Şey Sonunda Gerçek Olduysa, Bil ki;
...ALLAH Sana Gülümsüyor...
Nerede Olursan Ol, Ne Düşünürsen Düşün, Ne Yaparsan Yap,
Bil ki;
....ALLAH BİLİYOR...!ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN HAYIRLI CUMALAR
aleyküm selam canım
ne kadar güzel, okuyunca gözlerim doldu allah razı olsun senden
Günaydın arkadaşlarım :) pozitif sonuç alan arkadaşlarımı çok tebrik ederim :) sonunda 11 ayın sultanı geldi...Oruç tutacak arkadaşlarım Allah kabul etsin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hiç birini almadım bantın ismini bilmiyorum ama iğnenin adı saizen 8 uı lık.... bu genelde anladığım kadarıyla benim diğer doktorun da bahsettiği büyüme ile ilgili problemi olan çocuklarda ve yetişkinlerde kullanılan bir iğne... tüm bu iğne ve biosteronun daha kaliteli ve daha çok yumurta elde etmek için kullanacağımızı söylediler... saizen i daha önce hiç duymadım, bizim doktor çok makale araştırma, vs. takip ediyo bildiğim kadarıyla :)
valla şekerim ben sanmıyorum 6 ay erteleneceğini... sen bi ara da sonra üzülürsün canım yaaaa....
dün özlem_ahmet ve fatma ipekten galiba pozitif haberler alınmış, özlemi biliyorum da fatmayı bugün farkettim... bursa gebeden geçilmesin inşallah ne diyimtabi sadece bursa değil, nerde kim istiyorsa Rabbim her isteyene nasip etsin tez vakitte....
Denemekten , Çabalamaktan Yorulup Cesaretin Kırıldığında, Bil ki;
...ALLAH Ne Kadar Uğraştığını Görüyor...
Kalbin Taş Kesilecek Kadar Ağladığında, Bil ki;
...ALLAH Döktüğün Gözyaşlarını Sayıyor...
Hayatın Durduğunu, Zamanın Aleyhine İşlediğini Düşündüğünde, Bil ki;
...ALLAH Seni İzliyor...
Hayallerin Yıkılmış, Umudun Kalmamış Ve Kendi Kendine Neden Böyle Diye Soruyorsan, Bil ki;
...ALLAH Cevabını Biliyor...
Hiç Neden Yokken İçinde Tuhaf Bir Huzur Hissettiğinde, Bil ki;
...ALLAH Sana Fısıldıyor...
Bütün İşlerin Yolunda Gidiyor Ve Teşekkür Etmek İçin Her An Bir Neden Daha Oluyorsa, Bil ki;
...ALLAH Seni Kolluyor...
Bütün Kalbinle Dilediğin Şey Sonunda Gerçek Olduysa, Bil ki;
...ALLAH Sana Gülümsüyor...
Nerede Olursan Ol, Ne Düşünürsen Düşün, Ne Yaparsan Yap,
Bil ki;
....ALLAH BİLİYOR...!ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN HAYIRLI CUMALAR
CANIM KESEYİ GÖRDÜNMÜ KIZ KARDEŞİM SALI GÜN KAN VERDİ DEĞERİ 1087. 83 ÇIKTI DR CUMA (bu gün )KESEYE BAKALIM DEDİ İNŞ BU GÜN KESEYİGÖRMEYE GİDECEĞİZ
Kaçıncı günündüki ayçiçegi
kizlar 5. Gun embriyosu ve 9. Gün test sonucum. Ben extra prengnly igne kullandim hergün gobisten o yüzden bu deger cikti cnm. Hayirlisi Allahtan.canımmmmmmmmm kaçıncı gün ki değer buumarım artar bitanem ya
TEŞEKÜREDERİMAh! ne kadar güzel canım Allah tamamına erdirsinYeterim ya ben bi daha kan testi yaptırmadım kese için Pazartesi çağırdı sence bir daha kan testi yaptırsam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?