2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
8. Gün kan verdim normalde 11 gibi çıkması lazımdı ama öğleden sonra dediler.haber veririm ama umudum yok

Denemekten , Çabalamaktan Yorulup Cesaretin Kırıldığında, Bil ki;
...ALLAH Ne Kadar Uğraştığını Görüyor...
Kalbin Taş Kesilecek Kadar Ağladığında, Bil ki;
...ALLAH Döktüğün Gözyaşlarını Sayıyor...
Hayatın Durduğunu, Zamanın Aleyhine İşlediğini Düşündüğünde, Bil ki;
...ALLAH Seni İzliyor...
Hayallerin Yıkılmış, Umudun Kalmamış Ve Kendi Kendine Neden Böyle Diye Soruyorsan, Bil ki;
...ALLAH Cevabını Biliyor...
Hiç Neden Yokken İçinde Tuhaf Bir Huzur Hissettiğinde, Bil ki;
...ALLAH Sana Fısıldıyor...
Bütün İşlerin Yolunda Gidiyor Ve Teşekkür Etmek İçin Her An Bir Neden Daha Oluyorsa, Bil ki;
...ALLAH Seni Kolluyor...
Bütün Kalbinle Dilediğin Şey Sonunda Gerçek Olduysa, Bil ki;
...ALLAH Sana Gülümsüyor...
Nerede Olursan Ol, Ne Düşünürsen Düşün, Ne Yaparsan Yap,
Bil ki;
....ALLAH BİLİYOR...!ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN HAYIRLI CUMALAR

Aaaaa dur dur o bant climera iğnenin adına da progesteron mu?
hiç birini almadım bantın ismini bilmiyorum ama iğnenin adı saizen 8 uı lık.... bu genelde anladığım kadarıyla benim diğer doktorun da bahsettiği büyüme ile ilgili problemi olan çocuklarda ve yetişkinlerde kullanılan bir iğne... tüm bu iğne ve biosteronun daha kaliteli ve daha çok yumurta elde etmek için kullanacağımızı söylediler... saizen i daha önce hiç duymadım, bizim doktor çok makale araştırma, vs. takip ediyo bildiğim kadarıyla :)

valla şekerim ben sanmıyorum 6 ay erteleneceğini... sen bi ara da sonra üzülürsün canım yaaaa....

dün özlem_ahmet ve fatma ipekten galiba pozitif haberler alınmış, özlemi biliyorum da fatmayı bugün farkettim... bursa gebeden geçilmesin inşallah ne diyim tabi sadece bursa değil, nerde kim istiyorsa Rabbim her isteyene nasip etsin tez vakitte....

Test günün ne zaman canım?

Neyse sen doktorunun verdiklerini kullan canım vardır bildiği peki tedaviye ne zaman başlayacaksınız be ilaçlar ön hazırlık için mi yoksa tedaviye başlattı mı?

Kızçelerim hepinizi tebrik ediyorum çok sevindim..
Rabbim sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride göstersin...

Öğle sıcağına kalmadan market alışverişine çıkmam lazım..
Malum bu gece sahura kalkıyoruz..
Mübarek günlerdeyiz Rabbim dularımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin inşallah..
Ben gelene kadar hamile kalın

Bende pazar yapacağım, akşamdan yemeğimi yaptım en azından işten çıkınca bir evi süpüreceğim o kadar

aminnnn ben tutamayacağım adet oldum ama bir kaç gün geriden gelirim oruçluların yanına

Aleyküm Selam Canım
Ne kadar güzel, okuyunca gözlerim doldu Allah razı olsun senden

Günaydın arkadaşlarım :) pozitif sonuç alan arkadaşlarımı çok tebrik ederim :) sonunda 11 ayın sultanı geldi...Oruç tutacak arkadaşlarım Allah kabul etsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

CANIM KESEYİ GÖRDÜNMÜ KIZ KARDEŞİM SALI GÜN KAN VERDİ DEĞERİ 1087. 83 ÇIKTI DR CUMA (bu gün )KESEYE BAKALIM DEDİ İNŞ BU GÜN KESEYİGÖRMEYE GİDECEĞİZ

evet kuzucumm kızlarr pozitif değerler ıle geldiler ve sanırım özlemin ki ikiz maşallah 270 değeri..
cnm valla bılmıyorum ne olcak ama canım da sıkıldı yanı.
ee sımdı senın durum ne oldu

8. Gün kan verdim normalde 11 gibi çıkması lazımdı ama öğleden sonra dediler.haber veririm ama umudum yok

canımm deme oyle ya..
rabbım buyuk ınsalah sende güzel sonuçlar ıle geleceksın erken yaptırmışın ama olsun

cok güzel cok anlamlı canımm allah kabul etsin.
senınde cuman mübarek olsun..
gözün aydın teyze de oluyormuşsun

CANIM KESEYİ GÖRDÜNMÜ KIZ KARDEŞİM SALI GÜN KAN VERDİ DEĞERİ 1087. 83 ÇIKTI DR CUMA (bu gün )KESEYE BAKALIM DEDİ İNŞ BU GÜN KESEYİGÖRMEYE GİDECEĞİZ

Ah! ne kadar güzel canım Allah tamamına erdirsin Yeterim ya ben bi daha kan testi yaptırmadım kese için Pazartesi çağırdı sence bir daha kan testi yaptırsam mı?

Kaçıncı günündüki ayçiçegi

canımmmmmmmmm kaçıncı gün ki değer bu umarım artar bitanem ya
kizlar 5. Gun embriyosu ve 9. Gün test sonucum. Ben extra prengnly igne kullandim hergün gobisten o yüzden bu deger cikti cnm. Hayirlisi Allahtan.

Guzel guzel haberler ver inşallah canim

Ah! ne kadar güzel canım Allah tamamına erdirsin Yeterim ya ben bi daha kan testi yaptırmadım kese için Pazartesi çağırdı sence bir daha kan testi yaptırsam mı?
TEŞEKÜREDERİMCANIM ZATEN İKİYE KATLADIĞINI GÖRÜNCE GEREK DUYMAMIŞTIR DR PZRTS GİT KESENİ GÖR İNŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…