2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

teşekür ederim canımmmm darısı hepimizin anne olmasına inşşşş

canım buradanda merhaba:))

günaydın arkadaşlar..
Oruç tutacak arkadaşlarım Allahım kabul etsin..

hamıleyımmmmmm kızlar ınanamıyorum hala 270 değerim
Tebrik edrim gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Canım ne güzel maşallah inşallah değerin kat kat artar bu bile büyük bir mucize değil mi ? ne güzel kendiliğinden hamile kalabiliyorsun maşallah Subhanallah
kızlar 7 embriyomda duruyormuş durumlar gayet iyi imiş embriyolog 5e gidelim dedi yarın sıkıntı olmazsa çok kayıplar olmazsa 5. güne gidiyoruz :) inşalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :)

?

Ne güzel bir haber maşallah embişlere inşallah annelerinin göbüşünde de aynı istikrarı gösterip sıkı sıkı tutunurlar inşallah vakti zamanı gelmiştir

Canım misafirlerim var evde muhtemelen birazdan çıkacağım ama sonucunu çok merak ediyorum pozitif doğuyor içime

8. Gün kan verdim normalde 11 gibi çıkması lazımdı ama öğleden sonra dediler.haber veririm ama umudum yok

canım değerler zaten 8. günde yükselmeye başlıyor bugün çok yanıltıcı olur.. olmazsa 11. günde bi daha yaptırırsın daha sağlıklı olur.
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bana göre hamişşsin gerçi:))

Erteleme kuzum tedavi öncesi tatlin bol bol tadını çıkar Karadeniz çok güzel yerler güzel bir seçim bende ekimde düşünüyorum tatlim arka arkaya güzel haberler alalım inşallah

Insallah tatlm:) ya bise soracm ben haftaya çarş için hsg randevusu almıştım rapor için isteniyodu ama şimdi rapor alamıyoruz özelde yaptırcaz. Sonuçta pahalı bi tedavi acaba hazır randevum varken hsg çekilsem mi bi sıkıntı olup olmadığını görmek için? Bi de onun sonucu hemen cikiyo mu ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…