TEŞEKÜREDERİMCANIM ZATEN İKİYE KATLADIĞINI GÖRÜNCE GEREK DUYMAMIŞTIR DR PZRTS GİT KESENİ GÖR İNŞŞŞ
canımm deme oyle ya..
Rabbım buyuk ınsalah sende güzel sonuçlar ıle geleceksın erken yaptırmışın ama olsun
Cok güzel cok anlamlı canımm allah kabul etsin.
Senınde cuman mübarek olsun..
Gözün aydın teyze de oluyormuşsun
inşallahBen oruç tutamayacağım benim için de dua et olur mu
Test günün ne zaman canım?
Herkese gunaydin ben de yeni katildim araniza. Transferim yapildi sonuc bekliyorum bende. Guzel sonuc alan arkadaslari tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin. Negatif sonuc alan arkadaslarimiz da lutfen vazgecmesin. Allahin izniyle ve birbirimizin destegiyle insallah bugunleride atlaticaz. Herkesi opuyorum....
8. Gün kan verdim normalde 11 gibi çıkması lazımdı ama öğleden sonra dediler.haber veririm ama umudum yok
Merhaba güzelim. Seni takip ediyorum:)
Tebrik edrim gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallahhamıleyımmmmmm kızlar ınanamıyorum hala 270 değerim
Canım ne güzel maşallah inşallah değerin kat kat artar bu bile büyük bir mucize değil mi ? ne güzel kendiliğinden hamile kalabiliyorsun maşallah SubhanallahO zaman bı haber de bendenMayıs ayında negatif tup bebek denemem oldu. İcimin acıdığını hissettim resmen. Allah buyuk iste bu ay adetim 2 gun gecikince şaşırdım tup bebekteki ilaçlardan dedim. Sokturucu almadan bı test aldım. Hic umudum yoktu bakasım bile gelmedi. Aaaa bide ne göreyim 2 yıla yakın beklediğim cift cizgi karşımda:) teste gittim 23 cikti. Cok dusuk belki kimyasal ama yine de mutluyum. Hic göremeyeceğim sanmıştım. Rabbim herkese bu anı ve devamlı olmasını nasip etsin. Hepinize dua ediyorum.
kızlar 7 embriyomda duruyormuş durumlar gayet iyi imiş embriyolog 5e gidelim dedi yarın sıkıntı olmazsa çok kayıplar olmazsa 5. güne gidiyoruz :) inşalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :)
?
2 Temmuz çarşamba canım..
günaydın arkadaşlar..
Oruç tutacak arkadaşlarım Allahım kabul etsin..
hamıleyımmmmmm kızlar ınanamıyorum hala 270 değerim
8. Gün kan verdim normalde 11 gibi çıkması lazımdı ama öğleden sonra dediler.haber veririm ama umudum yok
Canim hosgeldin 2 temmuz bayramin olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
kizlar 5. Gun embriyosu ve 9. Gün test sonucum. Ben extra prengnly igne kullandim hergün gobisten o yüzden bu deger cikti cnm. Hayirlisi Allahtan.
Guzel guzel haberler ver inşallah canim
Erteleme kuzum tedavi öncesi tatlin bol bol tadını çıkar Karadeniz çok güzel yerler güzel bir seçimbende ekimde düşünüyorum tatlim arka arkaya güzel haberler alalım inşallah
teşekür ederim canımmmm darısı hepimizin anne olmasına inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?