2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

aayy çok güzel canımm inşallah beta hcg yükselecek.. harikaa bi haber çok tebriklerr
iki gün sonra tam olarak anlaşılır.

Son düzenleme:
Günaydın canım

Canim şimdi azosperm çıktı eşimin sonuçlar ya onun öncesinde rapor için hsg randevusu almıştım onu yine de çektirsem diyorum ne dersin canim sonuçta pahalı bi tedaviye başlıcam hazır randevum varken baştan çektireyim? Bi de hemen cikiyo mu sonuçları çekildiğin anda tatlm

Bence de çektir, neme lazım elinde olsun yeni filmin. Hsg çekildikten yarım saat içinde sonuç laboratuvardan çıkıyor tabi üniversite ise biraz daha uzaya bilir ama en fazla bir gün uzarsa uzar.

Canım çektir kesinlikle randevu almışken elinde bulunsun.yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün içinde veriyorlar sonucu canım

Birde sen önceden hsg fil mi çektirmiş miydin? İlk defa mı çektireceksin. Eğer çektirmediysen bu filmin olmadan tedaviye başlama çünkü tedavini çok önemli düzeyde etkileyen bir işlem

Neyse sen doktorunun verdiklerini kullan canım vardır bildiği peki tedaviye ne zaman başlayacaksınız be ilaçlar ön hazırlık için mi yoksa tedaviye başlattı mı?
aynen canım var bi bildikleri galiba... bu ön hazırlık, bahsettiğim iğne yumurta kalitesi için biosteronla destekler birbirlerine....reglin 2.günü baskılayıcı iğnelere başlıyoruz....

aynen canım var bi bildikleri galiba... bu ön hazırlık, bahsettiğim iğne yumurta kalitesi için biosteronla destekler birbirlerine....reglin 2.günü baskılayıcı iğnelere başlıyoruz....

Ayyy hadi ya başlıyorsun artık
bak bana dedin sende yap incir kürünü biosteronla beraber

Bence de çektir, neme lazım elinde olsun yeni filmin. Hsg çekildikten yarım saat içinde sonuç laboratuvardan çıkıyor tabi üniversite ise biraz daha uzaya bilir ama en fazla bir gün uzarsa uzar.

Zeynep kamilde çektircem canim insallah hemen cikar ya zor oluyo oraya gitmek çünkü bi de ramazan ama sıkıntı olsa o an anlaşılıp belli oluyo heralde tatlm?

Canım çektir kesinlikle randevu almışken elinde bulunsun.yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün içinde veriyorlar sonucu canım

Hım uzun sürüyomus çıkması ya neyse artik

Birde sen önceden hsg fil mi çektirmiş miydin? İlk defa mı çektireceksin. Eğer çektirmediysen bu filmin olmadan tedaviye başlama çünkü tedavini çok önemli düzeyde etkileyen bir işlem

Yok canim çektirmemistim daha önce çektireyim dedigin gibi sıkıntı varsa da öğrenmiş olurum yoksa da elimde durur en fazla

kızlar bugün gittim aile hekimliğine hemen kan tahlili yaptırdım.doktor diyecek herşeye hazırlıklı gelmiş :)))) aptt testi ne kızlar ya pıhtılaşmamı genetik bölümündemi yaptırılıyor ? internetten baktım tüp bebek öncesi kan tahlillerine aklınızda kalanlar varsa yazarmısınız. tam doktorla görüşme günüm adet olduğum güne denk gelecek.temmuzu geçmemeye çalışıyorum. yaptırmam gerekenler neler acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…