O zaman bı haber de bendenMayıs ayında negatif tup bebek denemem oldu. İcimin acıdığını hissettim resmen. Allah buyuk iste bu ay adetim 2 gun gecikince şaşırdım tup bebekteki ilaçlardan dedim. Sokturucu almadan bı test aldım. Hic umudum yoktu bakasım bile gelmedi. Aaaa bide ne göreyim 2 yıla yakın beklediğim cift cizgi karşımda:) teste gittim 23 cikti. Cok dusuk belki kimyasal ama yine de mutluyum. Hic göremeyeceğim sanmıştım. Rabbim herkese bu anı ve devamlı olmasını nasip etsin. Hepinize dua ediyorum.
2 Temmuz çarşamba canım..
Günaydın canım
Canim şimdi azosperm çıktı eşimin sonuçlar ya onun öncesinde rapor için hsg randevusu almıştım onu yine de çektirsem diyorum ne dersin canim sonuçta pahalı bi tedaviye başlıcam hazır randevum varken baştan çektireyim? Bi de hemen cikiyo mu sonuçları çekildiğin anda tatlm
Insallah tatlm:) ya bise soracm ben haftaya çarş için hsg randevusu almıştım rapor için isteniyodu ama şimdi rapor alamıyoruz özelde yaptırcaz. Sonuçta pahalı bi tedavi acaba hazır randevum varken hsg çekilsem mi bi sıkıntı olup olmadığını görmek için? Bi de onun sonucu hemen cikiyo mu ki:)
Canim şimdi azosperm çıktı eşimin sonuçlar ya onun öncesinde rapor için hsg randevusu almıştım onu yine de çektirsem diyorum ne dersin canim sonuçta pahalı bi tedaviye başlıcam hazır randevum varken baştan çektireyim? Bi de hemen cikiyo mu sonuçları çekildiğin anda tatlm
aynen canım var bi bildikleri galiba... bu ön hazırlık, bahsettiğim iğne yumurta kalitesi için biosteronla destekler birbirlerine....reglin 2.günü baskılayıcı iğnelere başlıyoruz....Neyse sen doktorunun verdiklerini kullan canım vardır bildiği peki tedaviye ne zaman başlayacaksınız be ilaçlar ön hazırlık için mi yoksa tedaviye başlattı mı?
aynen canım var bi bildikleri galiba... bu ön hazırlık, bahsettiğim iğne yumurta kalitesi için biosteronla destekler birbirlerine....reglin 2.günü baskılayıcı iğnelere başlıyoruz....
kuzucum benımde raporlu ılaclarım 750 kusur tutmuştu sanırım ama baya ılac vardı..
senın ılacın az demek raporsuz fıyat o ne bıleyım kı ya..
fakülte cok karışık bitanem yaaa..
rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın.
bende dun kereossa ıle konuştum.gürkan hoca demış kı eskı hastalara randevuları 6-7 ay sonraya verin yenı hastalara oncelik tanıyalım demişanlayacağın ben bır daha kı ay baslayabılırmıyım bılmıyorum.
eşime de kızdım sonra ilk adette gel demişlerdi gitmedim şimdi 6 ay ertelencek dedim...
benim ne kadar tutar ben de merak ettim.Raporluyum ama yumurta rezervimde azalma var...
Bence de çektir, neme lazım elinde olsun yeni filmin. Hsg çekildikten yarım saat içinde sonuç laboratuvardan çıkıyor tabi üniversite ise biraz daha uzaya bilir ama en fazla bir gün uzarsa uzar.
Canım çektir kesinlikle randevu almışken elinde bulunsun.yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün içinde veriyorlar sonucu canım
Birde sen önceden hsg fil mi çektirmiş miydin? İlk defa mı çektireceksin. Eğer çektirmediysen bu filmin olmadan tedaviye başlama çünkü tedavini çok önemli düzeyde etkileyen bir işlem
Arkadaşlar kan verdim geldim nolur dua edin bana sonuç pozitif olsunnn
dualarımız seninle canım,bugünlerde güzel haberleri alıyoruz hep..devamı da gelecek elbet
Canım inşallah pozitif sonuç alırsın. Dualarım seninle. Bizi merakta bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?