2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kadın hastalıkları ve kadın doğumcuya gittiğinde 3 ay da hamile kalamayınca mutlaka istedikleri bir şey bu film neden senden daha önce istemediler ki hatta tüp denemesi de yaptın hiç sormadılar mı filmin var mı diye veya çektirmen gerek diye.

Canim hsg onemli hazir randevun varken cektir.biliyorsun tuplerde sivi varsa veya rahimde yapisiklik filan varsa tutunmayi engelliyormus..devlette tum kan testlerini de yaptirin esinle,sonra ozelde para vermezsin bence,bunlari ozelde de istiyorlar.tedavi oncesi yapabilecegin herseyi yap.donmus sperminiz var nasilsa,ikinizin sagligi herseyden cok onemli, hem yasiniz genc bebeginize kardes icin bikac yil bekler sonra bakarsiniz duruma

bana demese de çektirirdim film...bence çok önemli bişey.ya rahimle ilgili sorun varsa boşuna tüp bebek yapılmış oluyor..

Zuhal merhaba,biraz benziyoruz senle..bende 38yasindayim,8yillik evliyim.2.tup yaptim,hamileyim insallah seninde sonuc pozitif olur uzun sure bende istemedim,isteyince de hemen olacak sandim,olmadi surec uzadi ama neyse sonuc guzel:))

aynen canım var bi bildikleri galiba... bu ön hazırlık, bahsettiğim iğne yumurta kalitesi için biosteronla destekler birbirlerine....reglin 2.günü baskılayıcı iğnelere başlıyoruz....

Amayacim,senin dr yeni bisiiler denemek istiyor,cok guzel..kafana takma noolur.bu arada haklisin,ucretli olabilir ilaclar ama dr uyarsaydi keske onceden,hazirlikli olurdun en azindan..aman olsun drlar oyle para islerini pek bilmez..raporun tedavi baslangici ile aktiflesir bence.su an devlet karsilamadigi icin bu ilaclari,raporu gormuyorlardir..senin esas tedavi ilaclarini devlet karsilayacak tabii.sonuc cok guzel olacak,o yuzden hic stres olma,koy gotune rahvan gitsin

Zuhal merhaba,biraz benziyoruz senle..bende 38yasindayim,8yillik evliyim.2.tup yaptim,hamileyim insallah seninde sonuc pozitif olur uzun sure bende istemedim,isteyince de hemen olacak sandim,olmadi surec uzadi ama neyse sonuc guzel:))

Merhaba canım, Çok teşekkür ederim umut oldun bana. Ben biraz fazla heyecanlanıyorum. Ne yapayağım bilmiyorum. Sen ne kadarlık hamilesin? Sende sorun neydi?

benim ne kadar tutar ben de merak ettim.Raporluyum ama yumurta rezervimde azalma var...

Canim bende de rezerv azligi teshisi vardi.ilaclari en yuksek dozda yazdilar..kisa protokolde 900, uzun protokolde 1150tl tutmustu..gerci bu ilaclarin,her ikisinde de 1/3u kaldi elimde..insallah gebeligim devam eder de bu ilaclari ihtiyac sahiplerine verebilirim...

Kuzum bence kesinlikle çektir tedavide elinde olmasi daha iyi özelde gün içinde çıkıyor ama devlette bilmiyorum onda da 1 2 güne çıkar hazır randevun varken kaçırma
aynen canım var bi bildikleri galiba... bu ön hazırlık, bahsettiğim iğne yumurta kalitesi için biosteronla destekler birbirlerine....reglin 2.günü baskılayıcı iğnelere başlıyoruz....

Kuzum tedaviye baslamissin hayırlı olsun Biz ilaçları alırken Ecz hiç para vermedik tedavi boyunca sürekli aldık Ecz alınanlari not etti bizede verdi tedavi sonrasi toplami alındı raporlu hali dusuldu 1500 lira para Ecz para odedik işlem basliyor ilaç raporu sonra çıkıyor benimki öyle oldu

Biz şimdi seninle aynı ay mı başlayacağız hemide aynı hastane

Merhaba canım, Çok teşekkür ederim umut oldun bana. Ben biraz fazla heyecanlanıyorum. Ne yapayağım bilmiyorum. Sen ne kadarlık hamilesin? Sende sorun neydi?

Canim ben 6.haftamdayim..dun kanamam oldu az o yuzden 1-2gundur stresliyim ama igne yaptiriyorum,insallah gececekHeyecan oluyo tabi,hatta buna alis hic bitmiyor pozitif gorsen bu sefer kese gorcem mi diyorsun,ben dun kese ve yolk sac gordum,bu sefer haftaya kalp duycak miyim diye heyecan vs.vs...benim sorun rezerv azligi...

görecen canım görecen..
bebeğini kucağına aldığınıda göreceksin.. ben inanıyorum buna..
ayy bu arada yaşlardan bahsettinizde bende 37 oldum zaman ne çabuk akıyor(

Canım dualarım seninle. Eminim hiç sorunsuz atlatacaksın. Allah bebeğini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. Biz de bu heyecanları sonradan ay ne güzel günlerdi diye hatırlayalım inşallah..

görecen canım görecen..
bebeğini kucağına aldığınıda göreceksin.. ben inanıyorum buna..
ayy bu arada yaşlardan bahsettinizde bende 37 oldum zaman ne çabuk akıyor(

Ne ara oldun 37

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…