Kızlar bir haber yok mu desdodan inşallah güzel haberler alırız
Arkadaşlar kan verdim geldim nolur dua edin bana sonuç pozitif olsunnn
Zeynep kamilde çektircem canim insallah hemen cikar ya zor oluyo oraya gitmek çünkü bi de ramazan ama sıkıntı olsa o an anlaşılıp belli oluyo heralde tatlm?
Hım uzun sürüyomus çıkması ya neyse artik
Yok canim çektirmemistim daha önce çektireyim dedigin gibi sıkıntı varsa da öğrenmiş olurum yoksa da elimde durur en fazla
Insallah tatlm:) ya bise soracm ben haftaya çarş için hsg randevusu almıştım rapor için isteniyodu ama şimdi rapor alamıyoruz özelde yaptırcaz. Sonuçta pahalı bi tedavi acaba hazır randevum varken hsg çekilsem mi bi sıkıntı olup olmadığını görmek için? Bi de onun sonucu hemen cikiyo mu ki:)
Kadın hastalıkları ve kadın doğumcuya gittiğinde 3 ay da hamile kalamayınca mutlaka istedikleri bir şey bu film neden senden daha önce istemediler ki hatta tüp denemesi de yaptın hiç sormadılar mı filmin var mı diye veya çektirmen gerek diye.
Merhaba Phala,
Hoşbulduk. 38 yaşındayım, eşimle 9 yıldır evliyiz. İlk başlarda daha erken deyip çocuk sahibi olmayı ertelemiştik. Sonra isteyipte olmayınca doktora gittik, herşey yolunda dediler. Ben de bu durumla yüzleşemeyip 3 yıl boyunca bugün yarın olur derken zaman su gibi akıp gitti. Geçen sene ailemin baskısıyla Ankara'da bir tüp bebek merkezine gittim ve bende endometriosis olduğu ortaya çıktı. Orada bir başarısız denemeden sonra (merkez çokta içime sinmemişti) İstanbul'da bir merkeze gitmeye karar verdim. Oradaki görüşmemde tüplerde sıkıntı olabileceğini laparaskopi yapılması gerektiğini söylediler. Sonuç olarak içi sıvı dolu bir tüpüm alındı, tıkalı olan bir tüpüm açıldı, endometriosis temizlendi ve aradan 9 ay geçti. Haziran başında ikinci denemeye başladık. 6 yumoş toplandı, üçü döllendi ve 3. günde 1 1. kalite 1 ikinci kalite iki embriyo transferi yapıldı. heyecanla bekliyorum sonucu.. İşte böyle..
aynen canım var bi bildikleri galiba... bu ön hazırlık, bahsettiğim iğne yumurta kalitesi için biosteronla destekler birbirlerine....reglin 2.günü baskılayıcı iğnelere başlıyoruz....
Zuhal merhaba,biraz benziyoruz senle..bende 38yasindayim,8yillik evliyim.2.tup yaptim,hamileyiminsallah seninde sonuc pozitif olur uzun sure bende istemedim,isteyince de hemen olacak sandim,olmadi surec uzadi ama neyse sonuc guzel:))
kuzucum benımde raporlu ılaclarım 750 kusur tutmuştu sanırım ama baya ılac vardı..
senın ılacın az demek raporsuz fıyat o ne bıleyım kı ya..
fakülte cok karışık bitanem yaaa..
rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın.
bende dun kereossa ıle konuştum.gürkan hoca demış kı eskı hastalara randevuları 6-7 ay sonraya verin yenı hastalara oncelik tanıyalım demişanlayacağın ben bır daha kı ay baslayabılırmıyım bılmıyorum.
eşime de kızdım sonra ilk adette gel demişlerdi gitmedim şimdi 6 ay ertelencek dedim...
benim ne kadar tutar ben de merak ettim.Raporluyum ama yumurta rezervimde azalma var...
cnm hıc bılmıyorum ya ne kadar tutar
cnm yaa ınşallah hayırlı haberler verırsın bize.
ayy zaman geçmiyordur şimdi
bana demese de çektirirdim film...bence çok önemli bişey.ya rahimle ilgili sorun varsa boşuna tüp bebek yapılmış oluyor..
benim ne kadar tutar ben de merak ettim.Raporluyum ama yumurta rezervimde azalma var...
Kuzum bence kesinlikle çektir tedavide elinde olmasi daha iyi özelde gün içinde çıkıyor ama devlette bilmiyorum onda da 1 2 güne çıkar hazır randevun varken kaçırmaInsallah tatlm:) ya bise soracm ben haftaya çarş için hsg randevusu almıştım rapor için isteniyodu ama şimdi rapor alamıyoruz özelde yaptırcaz. Sonuçta pahalı bi tedavi acaba hazır randevum varken hsg çekilsem mi bi sıkıntı olup olmadığını görmek için? Bi de onun sonucu hemen cikiyo mu ki:)
aynen canım var bi bildikleri galiba... bu ön hazırlık, bahsettiğim iğne yumurta kalitesi için biosteronla destekler birbirlerine....reglin 2.günü baskılayıcı iğnelere başlıyoruz....
Kuzum bence kesinlikle çektir tedavide elinde olmasi daha iyi özelde gün içinde çıkıyor ama devlette bilmiyorum onda da 1 2 güne çıkar hazır randevun varken kaçırma
Kuzum tedaviye baslamissin hayırlı olsun Biz ilaçları alırken Ecz hiç para vermedik tedavi boyunca sürekli aldık Ecz alınanlari not etti bizede verdi tedavi sonrasi toplami alındı raporlu hali dusuldu 1500 lira para Ecz para odedik işlem basliyor ilaç raporu sonra çıkıyor benimki öyle oldu
Merhaba canım, Çok teşekkür ederim umut oldun bana. Ben biraz fazla heyecanlanıyorum. Ne yapayağım bilmiyorum. Sen ne kadarlık hamilesin? Sende sorun neydi?
Canim ben 6.haftamdayim..dun kanamam oldu az o yuzden 1-2gundur stresliyim ama igne yaptiriyorum,insallah gececekHeyecan oluyo tabi,hatta buna alis hic bitmiyor pozitif gorsen bu sefer kese gorcem mi diyorsun,ben dun kese ve yolk sac gordum,bu sefer haftaya kalp duycak miyim diye heyecan vs.vs...benim sorun rezerv azligi...
Canim ben 6.haftamdayim..dun kanamam oldu az o yuzden 1-2gundur stresliyim ama igne yaptiriyorum,insallah gececekHeyecan oluyo tabi,hatta buna alis hic bitmiyor pozitif gorsen bu sefer kese gorcem mi diyorsun,ben dun kese ve yolk sac gordum,bu sefer haftaya kalp duycak miyim diye heyecan vs.vs...benim sorun rezerv azligi...
görecen canım görecen..
bebeğini kucağına aldığınıda göreceksin.. ben inanıyorum buna..
ayy bu arada yaşlardan bahsettinizde bende 37 oldum zaman ne çabuk akıyor(
cnm hıc bılmıyorum ya ne kadar tutar
cnm yaa ınşallah hayırlı haberler verırsın bize.
ayy zaman geçmiyordur şimdi
12 gün geçtide 2 saat geçmiyo Rabbim inşallah pozitiftirr
Biz şimdi seninle aynı ay mı başlayacağız hemide aynı hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?