2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bu tedavimiz beraber olmayacakmı
hep bir hafta ara ile yapıyorduk
canım ağustos güzel bi ayy gel sen ağustosa kay :))

Canım Ağustosta tatil yapacağım çok yoruldum keyif yapmaya çok ihtiyacım var
Eylülde de ev taşıyacağım kaldım Ekime
Sen Ağustosta mı başlıyorsun

inşallah canım benim, ilaçların bazısını zaten sgk karşılamıyormuş...inşallah lazım olmaz bir daha ilaçlar

bu tedavimiz beraber olmayacakmı
hep bir hafta ara ile yapıyorduk
canım ağustos güzel bi ayy gel sen ağustosa kay :))

benim de ağustosa kalıcak galiba kızlar,salı günü görüşmeye gidicem adetimin 1.günü salı günü...ekstra kan tahlilleri de varmış yapılacak.sanırım ağustosa kalıyor..hangi hastanede yaptırıyorsunuz ?

Evet karıştırıcım is başında:)) yok canim ben hiç başlamadım tedaviye hani eşim testis ca idi kemoterapi gördüğü için tüp yapcaktık biz sonra rapor çıkarabileceğimizi öğrenmiştık onun için hastaneye gidiyoduk hatırladın:)-

Biz şimdi seninle aynı ay mı başlayacağız hemide aynı hastane

ay evet kuzum beraber gün sayicaz benim hesaplarima göre 16 ekimde regli olucam senin nezaman:26:
Bu arada deha bitti doktora sordum devam ediyim mi diye yok dedi infolik Şase günde 2 kere buna başla dedi sanada verdi mi bu ilacı :26:

Aynen canim öyle yapıyoruz bizde artik herşeyi yaptırcaz devlette ole gitcez özele

canım eşinin anti hıvlerini sağlık ocağında mutlaka yaptır kesin istiyorlar erkektende..

Yok yaaa biliyorum ama ben sende tedavi öncesi hazırlık yapıp kontrollerini olmuş ne bileyim kadın doktoruna gidip kontrollerini yaptırmışsındır diye dedim.

Bana geyik topiği açtırıp burada geyik yapan kızları konu dışı yazmaktan yönetime sevkedicem

Ben bu ay adet olayım ona gör hesaplayacağım canım sana söylerim
Aynen bana da aynısı söyledi ben ısrar ettim biosteronu da içeyim diye o da ısrarla inofolik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…