Hadi hayırlısı olsun güzelim bende kan verdim ama 8. Gün benim bilmiyorum nasıl olacak bende de acayip heyacan var
12 gün geçtide 2 saat geçmiyo Rabbim inşallah pozitiftirr
valla canım ben hep 10. gun de yaptım testlerımı 5 .gun embriyosuydu 10 de zor gecmıstı yanı.
sen gene 12 gun ıyı dayanmışsın...umarım rabbım gönlüne göre verir
Ne ara oldun 37
bu tedavimiz beraber olmayacakmı
hep bir hafta ara ile yapıyorduk
canım ağustos güzel bi ayy gel sen ağustosa kay :))
dimi daha dün 36 dım:))
23 gün sonra canımm daha çok varrr :))
gerçi ben bu yılıda sorana 36 diyerek geçiririm :)
Canim bende de rezerv azligi teshisi vardi.ilaclari en yuksek dozda yazdilar..kisa protokolde 900, uzun protokolde 1150tl tutmustu..gerci bu ilaclarin,her ikisinde de 1/3u kaldi elimde..insallah gebeligim devam eder de bu ilaclari ihtiyac sahiplerine verebilirim...
bu tedavimiz beraber olmayacakmı
hep bir hafta ara ile yapıyorduk
canım ağustos güzel bi ayy gel sen ağustosa kay :))
valla canım ben hep 10. gun de yaptım testlerımı 5 .gun embriyosuydu 10 de zor gecmıstı yanı.
sen gene 12 gun ıyı dayanmışsın...umarım rabbım gönlüne göre verir
Benimde 5. Gün embriyosu ama sabrediyorum sabrın sonu selamettir derler hamilesin dimiii sen
Kadın hastalıkları ve kadın doğumcuya gittiğinde 3 ay da hamile kalamayınca mutlaka istedikleri bir şey bu film neden senden daha önce istemediler ki hatta tüp denemesi de yaptın hiç sormadılar mı filmin var mı diye veya çektirmen gerek diye.
yapıcam kiii :)))) bu akşamdan itibarenAyyy hadi ya başlıyorsun artık
bak bana dedin sende yap incir kürünü biosteronla beraber
Biz şimdi seninle aynı ay mı başlayacağız hemide aynı hastane
Canim hsg onemli hazir randevun varken cektir.biliyorsun tuplerde sivi varsa veya rahimde yapisiklik filan varsa tutunmayi engelliyormus..devlette tum kan testlerini de yaptirin esinle,sonra ozelde para vermezsin bence,bunlari ozelde de istiyorlar.tedavi oncesi yapabilecegin herseyi yap.donmus sperminiz var nasilsa,ikinizin sagligi herseyden cok onemli, hem yasiniz genc bebeginize kardes icin bikac yil bekler sonra bakarsiniz duruma
Canım Ağustosta tatil yapacağım çok yoruldum keyif yapmaya çok ihtiyacım var
Eylülde de ev taşıyacağım kaldım Ekime
Sen Ağustosta mı başlıyorsun
8. Gün kan verdim normalde 11 gibi çıkması lazımdı ama öğleden sonra dediler.haber veririm ama umudum yok
benim de ağustosa kalıcak galiba kızlar,salı günü görüşmeye gidicem adetimin 1.günü salı günü...ekstra kan tahlilleri de varmış yapılacak.sanırım ağustosa kalıyor..hangi hastanede yaptırıyorsunuz ?
Evet karıştırıcım is başında:)) yok canim ben hiç başlamadım tedaviye hani eşim testis ca idi kemoterapi gördüğü için tüp yapcaktık biz sonra rapor çıkarabileceğimizi öğrenmiştık onun için hastaneye gidiyoduk hatırladın:)-
yapıcam kiii :)))) bu akşamdan itibaren
ay evet kuzum beraber gün sayicaz benim hesaplarima göre 16 ekimde regli olucam senin nezaman:26:
Bu arada deha bitti doktora sordum devam ediyim mi diye yok dedi infolik Şase günde 2 kere buna başla dedi sanada verdi mi bu ilacı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?