2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

tatlım epeydir listedesin lakin nickin dışında bilgi yok yazarsan süper olur tamamlarım..

Memorial Şişlide yaptırıyorum Nur Hn doktorum..
sen Aret beye dimi cnm.. çok severim kendisini..

görecen canım görecen..
bebeğini kucağına aldığınıda göreceksin.. ben inanıyorum buna..
ayy bu arada yaşlardan bahsettinizde bende 37 oldum zaman ne çabuk akıyor(

Di mi ensucum insallah,sende alacaksin kucagina son tedavinde,bende buna inaniyorum kiz doldurdugun yas sayilir deme 37oldum,36oldum de cocugumun annesi yasli olmasin diye bende mahkeme ile yas mi kucultsem ne

şu mübarek günde şu mübarek saatlerde gönlümüz yüreğimiz ne istiyorsa ona kavuştursun rabbim

Di mi ensucum insallah,sende alacaksin kucagina son tedavinde,bende buna inaniyorum kiz doldurdugun yas sayilir deme 37oldum,36oldum de cocugumun annesi yasli olmasin diye bende mahkeme ile yas mi kucultsem ne

:))) ayy çok mantıklıı bunu iyi aklıma getirdinn 30 falan yapsam zaten tipten kurtarıyorum
aman phala duymasın nüfus aile müdürlüğünde memur gibi yaş takibinde:))

kızlar geyik topiği açıldımı yaaa kaç gündür gelemedim yaa kaçırdım yine

4 kez tüp bebek tedavisi gördüm iki deneme yumurta toplandıktan sonra tedavilerim iptal edildi diğer iki denemede 1 embriyo oluştu 2gün transfer yapıldı ama tutumadı

Son düzenleme:
4 kez tüp bebek tedavisi gördüm iki deneme yumurta toplandıktan sonra tedavim iptal edildi diğer iki denemede 1 embriyo oluştu 2gün transfer yapıldı ama tutumadı

Yaşla birlikte yumurta rezervinde azalma oluyor bu da doğal hepimizde böyle yumi olsada kalite sıkıntısı oluşabiliyor sonuç olarak iptal olan tedaviler..Tabii bunun sebebi spermden gelen sorunda olabilir.Tespit edilmiş bir sorun var mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…