Bana geyik topiği açtırıp burada geyik yapan kızları konu dışı yazmaktan yönetime sevkedicem
Canim ben 6.haftamdayim..dun kanamam oldu az o yuzden 1-2gundur stresliyim ama igne yaptiriyorum,insallah gececekHeyecan oluyo tabi,hatta buna alis hic bitmiyor pozitif gorsen bu sefer kese gorcem mi diyorsun,ben dun kese ve yolk sac gordum,bu sefer haftaya kalp duycak miyim diye heyecan vs.vs...benim sorun rezerv azligi...
Dışardan geldim aklı olan mecbur kalmadıkça çıkmasın çok sıcaaaaakkkkkk
benim de ağustosa kalıcak galiba kızlar,salı günü görüşmeye gidicem adetimin 1.günü salı günü...ekstra kan tahlilleri de varmış yapılacak.sanırım ağustosa kalıyor..hangi hastanede yaptırıyorsunuz ?
Bana geyik topiği açtırıp burada geyik yapan kızları konu dışı yazmaktan yönetime sevkedicem
Kızlaaaaar yazılarınızda konu hakkında bahsedin araya da geğinizi sıkıştırın
görecen canım görecen..
bebeğini kucağına aldığınıda göreceksin.. ben inanıyorum buna..
ayy bu arada yaşlardan bahsettinizde bende 37 oldum zaman ne çabuk akıyor(
Ay saçım acıda beee
şu mübarek günde şu mübarek saatlerde gönlümüz yüreğimiz ne istiyorsa ona kavuştursun rabbim
Di mi ensucuminsallah,sende alacaksin kucagina son tedavinde,bende buna inaniyorum kiz doldurdugun yas sayilir deme 37oldum,36oldum de cocugumun annesi yasli olmasin diye bende mahkeme ile yas mi kucultsem ne
Ayyyy ben sana yazdım yanlışlıkla yandımmm :26::26::26::26:
4 kez tüp bebek tedavisi gördüm iki deneme yumurta toplandıktan sonra tedavim iptal edildi diğer iki denemede 1 embriyo oluştu 2gün transfer yapıldı ama tutumadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?