SANA DUAM AYRI ÜÇÜZE GEBE KAL İNŞŞŞŞŞ
Bana geyik topiği açtırıp burada geyik yapan kızları konu dışı yazmaktan yönetime sevkedicem
Ben bu ay adet olayım ona gör hesaplayacağım canım sana söylerim
Aynen bana da aynısı söyledi ben ısrar ettim biosteronu da içeyim diye o da ısrarla inofolik dedi
Canım dualarım seninle. Eminim hiç sorunsuz atlatacaksın. Allah bebeğini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. Biz de bu heyecanları sonradan ay ne güzel günlerdi diye hatırlayalım inşallah..
Yok yaaa biliyorum ama ben sende tedavi öncesi hazırlık yapıp kontrollerini olmuş ne bileyim kadın doktoruna gidip kontrollerini yaptırmışsındır diye dedim.
:))) ayy çok mantıklıı bunu iyi aklıma getirdinn 30 falan yapsam zaten tipten kurtarıyorum
aman phala duymasın nüfus aile müdürlüğünde memur gibi yaş takibinde:))
Beni görmüyor duymuyor cevap vermiyor hemde uzun bir süredir bu böyle neden ki acaba beni beğenmiyormu yoksa:26::26::44::44::44:
bende tipten kurtariyom,yasimi kucuk saniyorlar genelde,o yuzden ben de 30filan yapayim..aslinda en son bi arkadas toplantisinda 89lu olmaya karar verdim sonra masadaki tanimadigim bi kiz yaa gercekten mi dedi giderim var yanii suilaclardan son 2yilda kilo almayaydim,iyiydi ama
kızlar içim daralıyor benm yaa ağlayasım varr
yok valla mesajını alıntı yapıyorum ama bana bişi demiyo hiç başkasıyla olan mesajını alıntı yapıp yazıyorum yinede yazmıyor ezikliyo beni
tatlım epeydir listedesin lakin nickin dışında bilgi yok yazarsan süper olur tamamlarım..
Kızlar hatibulut tan haberi olan var mı ?
En son eşiyle ciddi bir tartışma yaşamıştı o günden sonra göremedim ben sanki:26::26:
kızlar içim daralıyor benm yaa ağlayasım varr
Egunal'cim listede oldugumu bilmiyordum,o yuzden aklima gelmedi bilgi vermek..
Yas 38,sorun rezerv azligi, 2.tup bebek denemesi,medistate hast./dr.Kenan Sofuoglu,test tarihi 14mayis,sonuc
İlgin icin tesekkur ederim
herzamanki şeyler canım yaa artık yoruldum..Bişimi oldu yoksa sıkıntılımı kalktın sabah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?