2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bana geyik topiği açtırıp burada geyik yapan kızları konu dışı yazmaktan yönetime sevkedicem

Ben bu ay adet olayım ona gör hesaplayacağım canım sana söylerim
Aynen bana da aynısı söyledi ben ısrar ettim biosteronu da içeyim diye o da ısrarla inofolik dedi

Dheayı da iciyormusun canım bana bIrak dedi şimdi infolik başlıyorum bu regliyle incir kuru yapıcam tedaviye kadar bal polen karışımı alicam seninkinin markası ne:26:

Canım dualarım seninle. Eminim hiç sorunsuz atlatacaksın. Allah bebeğini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. Biz de bu heyecanları sonradan ay ne güzel günlerdi diye hatırlayalım inşallah..

Amin canim,insallah sende 2temmuzda guzel haber alirsin

Beni görmüyor duymuyor cevap vermiyor hemde uzun bir süredir bu böyle neden ki acaba beni beğenmiyormu yoksa:26::26::44::44::44:

Kızlar hatibulut tan haberi olan var mı ?
En son eşiyle ciddi bir tartışma yaşamıştı o günden sonra göremedim ben sanki:26::26:

Son düzenleme:
Yok yaaa biliyorum ama ben sende tedavi öncesi hazırlık yapıp kontrollerini olmuş ne bileyim kadın doktoruna gidip kontrollerini yaptırmışsındır diye dedim.

:) yok canim biz direk eşimin durumdan dolayı gittiğimiz için istemediler demediler bise çünkü öyle çocuk olmama durumuyla gitmedik biz hiç tatlm. Şimdi hazır başlamışken çektireyim diye düşündüm sizden de fikir alayım dedim:)

:))) ayy çok mantıklıı bunu iyi aklıma getirdinn 30 falan yapsam zaten tipten kurtarıyorum
aman phala duymasın nüfus aile müdürlüğünde memur gibi yaş takibinde:))

bende tipten kurtariyom,yasimi kucuk saniyorlar genelde,o yuzden ben de 30filan yapayim..aslinda en son bi arkadas toplantisinda 89lu olmaya karar verdim sonra masadaki tanimadigim bi kiz yaa gercekten mi dedi giderim var yanii suilaclardan son 2yilda kilo almayaydim,iyiydi ama

benide görenler 31 falan sanıyor.. 35 e kadar herşey iyiydide sonrası hiç hoşuma gitmedi:))
canım 89 muuuu

yok valla mesajını alıntı yapıyorum ama bana bişi demiyo hiç başkasıyla olan mesajını alıntı yapıp yazıyorum yinede yazmıyor ezikliyo beni

Ayy kim yapıyo onu hemen dövelim

tatlım epeydir listedesin lakin nickin dışında bilgi yok yazarsan süper olur tamamlarım..

Egunal'cim listede oldugumu bilmiyordum,o yuzden aklima gelmedi bilgi vermek..
Yas 38,sorun rezerv azligi, 2.tup bebek denemesi,medistate hast./dr.Kenan Sofuoglu,test tarihi 14mayis,sonuc
İlgin icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…