evet doğru ama okuduğum kadarıyla kasık ağrıları ve lekelenme en büyük belirti gibi
aminnnnnnn EVET YAAA ÇITAYI ÇOK YÜKSELTİK BİZ
kasık ağrısı evet en büyük belirti ama lekelenme çok az kişide oluyor...
umarım belirtisiz gebe kalanlardan olursun..
kaçıncı denemen bu
başka bir deyişle bizi tedavi için alan merkezlerin başarı oranlarını düşürdük
2 aşılama ilk tüp bebek
adanadaki merkezler beni abul etmiyor artıkkk
tabii kabul etmezler bende havalı havalı 4.tüp için eski merkezemi gitsem vs.. derdindeyim bakalım onlar istiyorlarmı beni
Aferim sana benimde eşim kedi hastası eve sokmaya çalışıyordu izin vermedim ben yokken eve alıyormuş dışardan geliyorum kapıda karşıma dikilmiş arkadan güneş vuruyor tüyler uçuşuyor üstünden bu ne diye bağırıyorum filmlerde ki gibi görüntü çok komikti bir kızdım bir kızdım, hemen çıkar sende dışarı. kediyi içeri aldığını anladım zaman tam gün kadın tutuyorum ceza olsun diye hem işime geliyor hem içeri almaktan vaz geçiyor
Olmadı kızlar maalesef çok üzgünümm
Aferim sana benimde eşim kedi hastası eve sokmaya çalışıyordu izin vermedim ben yokken eve alıyormuş dışardan geliyorum kapıda karşıma dikilmiş arkadan güneş vuruyor tüyler uçuşuyor üstünden bu ne diye bağırıyorum filmlerde ki gibi görüntü çok komikti bir kızdım bir kızdım, hemen çıkar sende dışarı. kediyi içeri aldığını anladım zaman tam gün kadın tutuyorum ceza olsun diye hem işime geliyor hem içeri almaktan vaz geçiyor
Şuanki ruh halini o kadar iyi anlıyorum kicanım zamanı değilmiş inşallah tedavisiz hamile kalırsın önümüzdeki ay!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim gibi bende 2 aşılama ile başladım Allah sonumuzu benzetmesin sen ilk denemede kal inşallah ben 4.cüyü deneyecem...
hangi merkezdesin peki aşılama ile başlandığında göre ciddi bir sorun olmamalı diye düşünüyorum..
çok üzüldüm inşallah seninde bu son olur söylenene göre sebepsiz infertilite ben D.bakır'daki bahçeci'de yaptırdım
merhaba benide aranıza alırmısınız bende 2 aşılama 2kinci tüpüm tuttu fakat 22 haftalık erken doğumda
kaybettim ikizlerimi 1 de dondurulmuşlarla oldu oda 5 haftalık düştü şimdi ekimi iple çekiyorum inşallah
yeniden başliycam inşallah hepimiz kavuşuruz cennet kokan yavrulaımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?