2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
2 aşılama ilk tüp bebek

benim gibi bende 2 aşılama ile başladım Allah sonumuzu benzetmesin sen ilk denemede kal inşallah ben 4.cüyü deneyecem...
hangi merkezdesin peki aşılama ile başlandığında göre ciddi bir sorun olmamalı diye düşünüyorum..

Kız Allah iyiliğini versin emi koptum gülmekten yaaa

ahh canım tamamen aynı kafadayızz... bende asla eve alamam..

Bu kedi muhabbetini ben başlattım de mi :))) Editörümden fırçayı ben yiyeyim diye yapıyonuz de miiii :))))))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok üzüldüm inşallah seninde bu son olur söylenene göre sebepsiz infertilite ben D.bakır'daki bahçeci'de yaptırdım

merhaba benide aranıza alırmısınız bende 2 aşılama 2kinci tüpüm tuttu fakat 22 haftalık erken doğumda
kaybettim ikizlerimi 1 de dondurulmuşlarla oldu oda 5 haftalık düştü şimdi ekimi iple çekiyorum inşallah
yeniden başliycam inşallah hepimiz kavuşuruz cennet kokan yavrulaımıza

çok üzüldüm inşallah seninde bu son olur söylenene göre sebepsiz infertilite ben D.bakır'daki bahçeci'de yaptırdım

inşallah canım daha fazla uğraşmadan gelir bebeklerimiz..
çok benzeşiyoruz bizede hep sebepsiz infertilite dediler bir umutla tedaviye kadar ya olursa diye doğal denemelere devam...

hoşgeldin tatlım..
acı kayıpların olmuş Allah yaşatmasın bir daha
neden düşüyorlar ya da kayıp yaşıyorsun araştırıldımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…