2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin tatlım..
acı kayıpların olmuş Allah yaşatmasın bir daha
neden düşüyorlar ya da kayıp yaşıyorsun araştırıldımı?

hoşbuldum canım enfeksiyondan kızımın kesesi delindi ve suyum geldi normal dogumla
oğlumda doğdu 15 hastanede yattım ama nafile sancım çoktu durdurulamadı dondurulmuş olanda
gelişimi iyi değildi enbiriyolok dedi zaten istersen iptal edelim çözüldükten sönra gelişim iyi değil diye
ama ben istedim belki rabbim orda can vercek diye ama olmadı nasipte yokmuş rabbim hakkımızdan hayırlısını versi

inşallah canım ALLAH kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Amin
Taaa diyarbakırlardan hamileyiimmmmm yazacaksın inşallah...
Bende Ankaradaki teyzesi olarak çok mutlu olacam...

Gelişimi iyi olmamasına rağmen tutunmuş ama kuzucuk...
İnşallah bu kez sağlıklı bir gelişim gösterir embriyo ve vaktinde sağlıkla gelir..
Çok zor zamanlar yaşamışsın..

MErhaba... Tüp bebek tedavisine başladım... Aynı doktorla aynı hastaneyle...

Siz ne yaptınız?

Canim ben başkentte dondurulmuşla ikincimci tüp bebeği dendim ama yine negatif oldu sonuç.hayırlısı olsun diyorum.sen demi başkente gidiyordun? Kafam bi milyon hicbirsey hatirlamiyom

diyecek bir şey bulamıyorum çok üzüldüm

Ne yapalim guzelim ya kismette yok olmayınca olmuyor ışte.üzüldüğümu gördü esim,hiç oyle şuraya gideriz celb demezdi ilk defa bi daha gideriz başkente sonra ıstanbul ankara nereye dersen dedi...hayırlısı bakalim.sen Adanaya tanınsın başkente gideceksin dimi

noluyor sana yaaa bi türlü dek gelemedim mesajlarına..
ne ara kan verdinde olmuyor daha test gününe yokmu senin

noluyor sana yaaa bi türlü dek gelemedim mesajlarına..
ne ara kan verdinde olmuyor daha test gününe yokmu senin

8. Gündü bugün ve değer,0.0 yani tutunsaydi böyle bi değer olmazdi...ya ne yapayım.hiç tutunma olmadı hani allah korusun tutunsa kimyasal olsa hiç olmazsa tutunabiliyor diyecem ama yok.bunu için bi test felan varmidir.veya herkes böyle sıfır degermi görüyor

Değerin 0 larda olması umutları yok ediyor evet ama ben 9.günde bhcg salınır diyen tıbba inanarak beklemek taraftarıyım ve test gününde kan vermek zorundasın..doktor ne dedi sonuca..

Değerin 0 larda olması umutları yok ediyor evet ama ben 9.günde bhcg salınır diyen tıbba inanarak beklemek taraftarıyım ve test gününde kan vermek zorundasın..doktor ne dedi sonuca..

Aramadim şimdi niye beklemesin felan diye azar isitemem.yarın gidecem tüpün sisliginden yakınıyordu,laporoskopi yapsın bakalim bi hiç oyle beklemek istemiyorum artik.ama bu tutunmamasi için genetik test felan bişey yaptirsam mi yavvv.bi akıl ver.hassa bide mantar oldum herhal jel den dolayı akintim oluyordu günde 3 defa çamaşır değiştiriyorum ama bide adana sıcak malum kasintim var yani acaba enfeksiyon mu oldu

Canım önce bi dur ve mantıklı düşün...
Testi erken yaptın sana şimdi kalkıp umut verecek değilim ama erken yaptın test gününü beklemek zorundasın..
Neden test gününü 8.güne değilde 12.güne vermişler demekki bhcg asıl değeri o gün veriyor bize..
Sıfırsa o gün sıfır çıksın görelim...
Bu tedavi daha sonlanmadan kesin negatif gibi ona yorumluyorsun vücudunda olup biteni umarım ilaçları bırakmak gibi bir gafletede düşmemişsindir...
Bu tedavinin sonucunu bi görelim sonrasını o zaman konuşuruz...
Akıntının sebebi enfeksiyon ya da gebelik olabilir fitil ve jel de aynı şeyi yapar...
Şu an beklemekten başka birşey yapmamalısın..
Lütfen beni dinle mesajından gerginliğin geçti bana yanında olsamda kafanı dağıtsam diye içimden geçirdim..

Herkese selamlar kızlar,
Çok yorucu bi haftaydı neyseki bitti. Hepinize hayırlı ramazanlar. Ettiğiniz dualar ve tuttuğunuz oruçlar kabul olsun.
En çok hayal kırıklığı yaşamış olanlarımızdan başlayarak bir bir güzel haberleri duyarız inşallah.

Hemde cok zor gunlerdi tam bir yil gecti ama dunmus gibi aklima geldigi an icim kor kor yaniyor ama rabbime sigindim onun sayisiz kapisi var insallah hayirlisini acacak ve bizde anne olcazzz miniklerimizi kucagimiza alca z o ani dusunmek beni acayip motive ediyorrr

12. günde test yaptır ondan sonra boşuna üzülme sanırım test sonuç günümüz aynı çok heyecanlandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…