inşallah canım daha fazla uğraşmadan gelir bebeklerimiz..
çok benzeşiyoruz bizede hep sebepsiz infertilite dediler bir umutla tedaviye kadar ya olursa diye doğal denemelere devam...
Bu kedi muhabbetini ben başlattım de mi :))) Editörümden fırçayı ben yiyeyim diye yapıyonuz de miiii :))))))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olmadı kızlar maalesef çok üzgünümm
hoşgeldin tatlım..
acı kayıpların olmuş Allah yaşatmasın bir daha
neden düşüyorlar ya da kayıp yaşıyorsun araştırıldımı?
inşallah canım ALLAH kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
hoşbuldum canım enfeksiyondan kızımın kesesi delindi ve suyum geldi normal dogumla
oğlumda doğdu 15 hastanede yattım ama nafile sancım çoktu durdurulamadı dondurulmuş olanda
gelişimi iyi değildi enbiriyolok dedi zaten istersen iptal edelim çözüldükten sönra gelişim iyi değil diye
ama ben istedim belki rabbim orda can vercek diye ama olmadı nasipte yokmuş rabbim hakkımızdan hayırlısını versi
MErhaba... Tüp bebek tedavisine başladım... Aynı doktorla aynı hastaneyle...
Siz ne yaptınız?
diyecek bir şey bulamıyorumçok üzüldüm
Ne yapalim guzelim ya kismette yok olmayınca olmuyor ışte.üzüldüğümu gördü esim,hiç oyle şuraya gideriz celb demezdi ilk defa bi daha gideriz başkente sonra ıstanbul ankara nereye dersen dedi...hayırlısı bakalim.sen Adanaya tanınsın başkente gideceksin dimi
Amin
Taaa diyarbakırlardan hamileyiimmmmm yazacaksın inşallah...
Bende Ankaradaki teyzesi olarak çok mutlu olacam...
çok teşekkür ederim bizi bizlerden başka hiç kimse anlayamaz inşallah bu sıkıntılı günleri atlatırız
noluyor sana yaaa bi türlü dek gelemedim mesajlarına..
ne ara kan verdinde olmuyor daha test gününe yokmu senin
8. Gündü bugün ve değer,0.0 yani tutunsaydi böyle bi değer olmazdi...ya ne yapayım.hiç tutunma olmadı hani allah korusun tutunsa kimyasal olsa hiç olmazsa tutunabiliyor diyecem ama yok.bunu için bi test felan varmidir.veya herkes böyle sıfır degermi görüyor
çok teşekkür ederim bizi bizlerden başka hiç kimse anlayamaz inşallah bu sıkıntılı günleri atlatırız
Değerin 0 larda olması umutları yok ediyor evet ama ben 9.günde bhcg salınır diyen tıbba inanarak beklemek taraftarıyım ve test gününde kan vermek zorundasın..doktor ne dedi sonuca..
Aramadim şimdi niye beklemesin felan diye azar isitemem.yarın gidecem tüpün sisliginden yakınıyordu,laporoskopi yapsın bakalim bi hiç oyle beklemek istemiyorum artik.ama bu tutunmamasi için genetik test felan bişey yaptirsam mi yavvv.bi akıl ver.hassa bide mantar oldum herhal jel den dolayı akintim oluyordu günde 3 defa çamaşır değiştiriyorum ama bide adana sıcak malum kasintim var yani acaba enfeksiyon mu oldu
8. Gündü bugün ve değer,0.0 yani tutunsaydi böyle bi değer olmazdi...ya ne yapayım.hiç tutunma olmadı hani allah korusun tutunsa kimyasal olsa hiç olmazsa tutunabiliyor diyecem ama yok.bunu için bi test felan varmidir.veya herkes böyle sıfır degermi görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?