Canım önce bi dur ve mantıklı düşün...
Testi erken yaptın sana şimdi kalkıp umut verecek değilim ama erken yaptın test gününü beklemek zorundasın..
Neden test gününü 8.güne değilde 12.güne vermişler demekki bhcg asıl değeri o gün veriyor bize..
Sıfırsa o gün sıfır çıksın görelim...
Bu tedavi daha sonlanmadan kesin negatif gibi ona yorumluyorsun vücudunda olup biteni umarım ilaçları bırakmak gibi bir gafletede düşmemişsindir...
Bu tedavinin sonucunu bi görelim sonrasını o zaman konuşuruz...
Akıntının sebebi enfeksiyon ya da gebelik olabilir fitil ve jel de aynı şeyi yapar...
Şu an beklemekten başka birşey yapmamalısın..
Lütfen beni dinle mesajından gerginliğin geçti bana yanında olsamda kafanı dağıtsam diye içimden geçirdim..
12. günde test yaptır ondan sonra boşuna üzülme sanırım test sonuç günümüz aynı çok heyecanlandım şimdi
Bildiğin sıfır çıkmış daha ne testi yaptırım,2 gine bi ikiye katlanması gerekmiyordu.12. Gunnen iyi ihtimal 70 olsun 10. Gün 35. 8. Gün17 felan olması lazım hadi 10 olsun yani birden oyle artmaz güzelim.gerçekci bi insanım hayırlısı böyleymiş.allah daha beter şeylerdenkorusun
Allah nur içinde yatırsın babacığını Allah mekanını cennet eylesinmaşallah kız babana
benim babam da rahmetli, çok severdim ama bazen hakikaten karadeniz fıkralarını ayatmıyoduk birlikte...
o zaman uzaktan kumandalı değil tv miz... gidip yakından kanal değiştirmek lazım.... oldukça küçüğüm yaniuyuyorum.... babamın beni dürtüp ayşeeee ayşeeee diyen sesiyle uyanıyorum. tek gözümü açıp noldu baba hayırdır diyorum... babamcım bişey demeden çıkıyo odadan sonra bende kalkıyorum peşinden gidiyorum.... salonda oturuyo çekyatta efendim baba noldu???
babam : KANALI DEĞİŞTİR....
ben :odaya gelip beni uyandırana kadar değiştireydin ya baba....
babam : küçükler varken büyükler kanal değiştirmez....
ben : yokum ki baba uyuyorum....
babam: bunca şey söyleyene kadar kanalı değiştirseydin ya-pis pis gülme-
ben : benden aldığını bana satma babaaaaakanalı değiştirir tripli bi şekilde gider yatarım
Ne yapalim guzelim ya kismette yok olmayınca olmuyor ışte.üzüldüğümu gördü esim,hiç oyle şuraya gideriz celb demezdi ilk defa bi daha gideriz başkente sonra ıstanbul ankara nereye dersen dedi...hayırlısı bakalim.sen Adanaya tanınsın başkente gideceksin dimi
Gerçekçi olman çok iyi canım kabullenmen kolay olur ama ne bileyim ben Editörüme katılıyorum
Yarına daha iyi olurum zaten,bugün katılamadım sohbetinize ama yarın katilirim
merhaba benide aranıza alırmısınız bende 2 aşılama 2kinci tüpüm tuttu fakat 22 haftalık erken doğumda
kaybettim ikizlerimi 1 de dondurulmuşlarla oldu oda 5 haftalık düştü şimdi ekimi iple çekiyorum inşallah
yeniden başliycam inşallah hepimiz kavuşuruz cennet kokan yavrulaımıza
Olmadı kızlar maalesef çok üzgünümm
Kızlar cok moralım bozuldu ya degerım 0.0 yandı negatif ya hıc mı tutunmaz ya.bıktım arttik ilaçlardan ıgnelerden yoruldum ben artık...dunyanın sonu degıl ama ne bılım ya olsaydı işte cok umutlanmıştım
ben daha öncede yazım BEN ADANA BAŞKENTTE 4 DEFA DENEDİM AMA ŞU ANDA MADDİ OLARAK HAZIR DEĞİLİZ O YÜZDEN YENİ BİR DENEME YOK AMA OLURSA BAŞKENT OLUR BAŞKA GİDİLEBİLECEK YER YOK MALESEF
yani okadar para veriyoz heryere gidip yaptirabiliriz bence,ama benim gözüm kesmiyor başka bi yeri kuzenim izmitte o drundan çok memnun,ıst dr arkadaşım kadın dogumcu üstelik belkim onun yanına gıdım diyorum ama en rahati kendi evim
benim embriyolar bugün de fire vermemiş kaliteleri de iyiymiş 5.güne gidiyoruz :) yarın bakmıyorlarmış rahat bırakıyorlarmış :) yarın pazar günü transferde neler gerekli olduğunu söylemek için arayacacaklarmış :) pazar günü öğreneceğim son durumlarını ve transfer olacağım :)
ilginiz dualarınız için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr :) iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzz :)
canım hayırlısı ile sağlıklı uzun ömürlü yavruların olur inşallah :)
canım hayırlısı ile kendiliğinden gelir mucizen inşallah allahım yardımcın olsun
tatlım üzüldümama 8. gün bugün inşallah bebişin geç tutunmuştur :) Allahım yardımcın olsun
ahh canım tamamen aynı kafadayızz... bende asla eve alamam..
Kız Allah iyiliğini versin emikoptum gülmekten yaaa
Canim kendime üzüldüm ama senin haberine coooook sevindim maşallah insallah gelisimleri böyle güzel devam eder,hiçbir sıkıntı yaşamadan transferini olursun...
Ya benimkisi çok komiktir, çin yemeğine bayılır evdede yapar bir güzelde gaza gelir kendini ahçı sanır ordannoraya buradan oraya atlar mutfakta ve o mutfak nasıl batar o çin yemeği bana çin işkencesi olur.
benim embriyolar bugün de fire vermemiş kaliteleri de iyiymiş 5.güne gidiyoruz :) yarın bakmıyorlarmış rahat bırakıyorlarmış :) yarın pazar günü transferde neler gerekli olduğunu söylemek için arayacacaklarmış :) pazar günü öğreneceğim son durumlarını ve transfer olacağım :)
ilginiz dualarınız için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr :) iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzz :)
Canim masallah bebislerine rabbim tamamina erdirsin.hangi merkezde tedavi oluyosun? canim yardimci olursan sevinirim hayırlısı ile sağlıklı uzun ömürlü yavruların olur insallah :))
olur mu tatlım ne kusuru.... Rabbimin takdiri işte o da.... doğum da ölüm de bizler için....Allah nur içinde yatırsın babacığını Allah mekanını cennet eylesin
Ne olur kusuruma bakma düşüncesizce davrandım düşünmem lazımdı belkimiçinizden babasını kaybeden olmuştur diye, inan çok utandım. Ama hikayende çok tatlıymış :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?